Ačiū už nuomones, tai visgi žiūrėsim baltas...
QUOTE(tyli upė @ 2012 08 14, 11:50)
Oi, tik neklokit kiliminės dangos

Kam jums tos dulkės, erkės? O ir ji turbūt sintetinė būna.. nu, kažkoks nesusipratimas, bent man, tos dangos

O grindys jūsų juk medinės?
Ir dėl grindų leidot apsispręsti, teisingiau, dar labiau svertas nusvyra mano naudai

- ieškosim kilimuko per vidurį. Gal kas esat užmatę kokį fainuolį? Pvz, dryžiaką
Nes čia apstu tų dryžiakų, bet spalvos niūrios... O dabar jau norisi ryškesnių, įdomesnių akcentų. Planuoju grįžt į LT, tai mažum reiks pralakstyt...
Beje, grindys - tai laminatas. Kažkodėl šitam namuke viso pirmo aukšto grindys pakeistos (išskyrus, koridoriuką), medinės - tik antrajame... O gaila..
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 14, 14:44)
aš užuolaidas baltas daryčiau, ir jokiu būdu nedaryčiau kilimine danga, man daug jaukiau atrodo kilimas..koks spalvotas čia tiktų, arba vienspalvis + spalvotas lovos užtiesalas
keletas vaikų kambarių. gal kokia idėja kils
Mes girliandas (kaip pirmoje foto) iš spalvoto popieriaus darysim, tik malunsparniukų formos. Mano vaikas dar yra kažką susimąstęs apie lemputes spalvotas, dar neišsikalbėjom iki galo, žiūrėsim, ko pageidaus. (čia madoj ir namuos, ir lauko pusėj turėt visokių lempučių, didžiausia mada - ant formų apvynioti drotine viela (gal įsivaizduojate, ką turiu omeny) plius baltos lemputės (tokios, kokios LT populiarios kabinti ant eglutės - pačios paprasčiausios, MAXIMOSE esu tikrai mačius)
Ant laisvos sienos kabės didelis žemėlapis, tik galutinai nenusprendėm, koks - politinis ar geografinis.
Dar planuose atspausdint vaiko nuotraukų ir jas įdėt į mažus "paauksuotus" rėmukus, padarytus iš servetėlių keksiukams ar pyragėliams. Kaip maunam į Paryžių, vis apsistojam toj pačioj studijoj, o ten - įvairūs dalykai prikelti arba rasti antram/kitokiam gyvenimui - tai nusižiūrėjau šią idėją. Beje, ir dėl tų šviestuvų/burbulų aš visad nelabai kokios nuomonės būdavau, bet pripratau, ir visai patiko kai kuriose vietose...