Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

ne tik vidutines pajamas... o vonioj kvietka beveik privaloma biggrin.gif man įdomiausia būna gėlė vonioje, o vonia be lango... čia vienas iš tų keistumų...

ir ačiū už nuotraukas 4u.gif jomis gelsti tuos, kurie neturi laiko po interneto platumas taip landžioti ir ieškoti.. blush2.gif kai kurios idėjos smagios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 09 rugpjūčio 2012 - 10:50
radau tokį spalvingą danų dizainerių katalogą, tik nelabai žinau kaip jį čia įterpt, bet pabandysiu, tikiuosi nuoroda atsidarys ax.gif http://issuu.com/fer.....Color=#222222
visai patiko toks arlekiniškas stilius smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ežiuk rūke, aš čia iš savo asmeninės patirties teigiu, galiu ir klyst žinoma, tik kiek aš lankiausi tiek pasitaikydavo šitas variantas 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės,

Labai jau man prie širdies šitas stilius wub.gif , bet kažkaip neperlengviausiai sekasi rasti kai kurių dalykėlių (už padorią kainą)...

Gal kas patarsite, kur ieškoti modernių ar "a la 60-dešimtųjų stiliaus" valgomojo kėdžių prie apvalaus balto valgomojo stalo?

Aišku, paprasčiausia būtų priderinti tas plastmasines ar faneruotos MDF "skruzdėlės" tipo kėdutes, bet noriu patogesnių, mėgstam su šeima ilgai sėdinėti, be to, kažkaip per slidžios man jos atrodo, nesaugios vaikui.

Mačiau tokių modernių lengvučių neva mini foteliukų (minkštų kėdžių) valgomajam, bet kaina prasideda nuo 1500 lt vieno...

Gal ką pasiūlysite?
O gal netgi kas gamina tokias?
p.s. Aš jau ir net ir į ebay.dk lindau, biggrin.gif ,nežinau, kur dar ieškoti, norėčiau LT, kad galėčiau atsisėsti, pabandyti...

Iš anksto ačiū 4u.gif

Atsakyti
user posted image

Va, kokį grožį radau... Bet kaina kandžiojasi. Uch...
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2012 08 12, 23:08)
Labas, mergaitės,

Labai jau man prie širdies šitas stilius  wub.gif , bet kažkaip neperlengviausiai sekasi rasti kai kurių dalykėlių (už padorią kainą)...

Gal kas patarsite, kur ieškoti modernių ar "a la 60-dešimtųjų stiliaus" valgomojo kėdžių prie apvalaus balto valgomojo stalo?

Aišku, paprasčiausia būtų priderinti tas plastmasines ar faneruotos MDF "skruzdėlės" tipo kėdutes, bet noriu patogesnių, mėgstam su šeima ilgai sėdinėti, be to, kažkaip per slidžios man jos atrodo, nesaugios vaikui.

Mačiau tokių modernių lengvučių neva mini foteliukų (minkštų kėdžių) valgomajam, bet kaina prasideda nuo 1500 lt vieno...

Gal ką pasiūlysite?
O gal netgi kas gamina tokias?
p.s. Aš jau ir net ir į ebay.dk lindau,    biggrin.gif  ,nežinau, kur dar ieškoti, norėčiau LT, kad galėčiau atsisėsti, pabandyti... 

Iš anksto ačiū  4u.gif

O Jus pameginkit paieskoti kur ivairus deveti baldai is uzsienio atvezti, nes mano drauge pirko tokiu a la kresliukus prie valgomojo stalo tai sake, jog kainavo 150lt vienas mirksiukas.gif o tokius nusipirkus tai negaila paskui ir perdazyt pvz baltai, zalsvai ar dar kokia sviesia pasteline spalva thumbup.gif taip pat galima ir pagalveles dar kokias ant ju padelioti ir is viso atrodys originaliai, o kokybe tai ju tikrai geresne nei daugumos Lt parduodamu nauju kedziu uz panasia kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yellowlady: 13 rugpjūčio 2012 - 12:29
sveikos,

na mes savaitagli irgi perejom sendaikciu turgu, kedziu labiausiai ieskojom, bet nepavyko nieko tinkamo rasti, taip kad keliames ryt i nauja buta be kedziu smile.gif

tik nusipirkau zvakide ir pora remeliu mielu smile.gif del kitu grozybiu susilaikiau, ieskosiu kai jau tikrai kazko konkretaus reikes biggrin.gif

ir internete ieskojau paprastuciu kedziu , kad ir senu i virtuve, bet nelabai ka tikamo radau..
Atsakyti
Labas,

prašau patarimo... Sprendžiam klausimą dėl vaiko kambario užuolaidų. Kambaryje dar totalus bardakas biggrin.gif ne viskas baigta, ir ne viskas tobulai padaryta, bet dariau pati, tai kaip ir atleistina hihihi.gif svarbu, su Meile...

Kaip manot, ar tiktų paprastos baltos užuolaidos? Čia apie naktines kalbu... Ilgos, bet ne iki pat žemės?

Kokias jūs dėtumėt?

user posted image

O prie šito lango rašomasis stalas stovės. Kitas langas turbūt tuščias bus, nebent apačioj dar dėžėles sukrausiu, kokiems smulkiems žaislams. Bet dėl jų būtinybės paaiškės, kai viską susikraustysim, kiek čia ko atsivešim...
Medinukių spintučių vidų visgi išdažiau baltai, ne geltonai, kaip fantazavom anksčiau biggrin.gif Spintą baltąją visgi pavyko perdažyti, bet manau, kad neilgam bus...
Šviestuvo gaubtas tik taip užkabintas, leisti žemiau reikėtų truputį, jei apskritai kitos neįtaisysiu biggrin.gif
Ir apie grindų dangą mįslinam... Aš linkstu prie kilimo kokio, o vyras siūlo visą kambarį kilimine danga iškloti g.gif

Vėliau dar bus galvosūkis, kokį užklotą ant lovos parinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 14 rugpjūčio 2012 - 11:31
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 14, 13:24)
Labas,

prašau patarimo... Sprendžiam klausimą dėl vaiko kambario užuolaidų. Kambaryje dar totalus bardakas biggrin.gif ne viskas baigta, ir ne viskas tobulai padaryta, bet dariau pati, tai kaip ir atleistina  hihihi.gif  svarbu, su Meile...

Kaip manot, ar tiktų paprastos baltos užuolaidos? Čia apie naktines kalbu...  Ilgos, bet ne iki pat žemės?

Kokias jūs dėtumėt?
[img]https
O prie šito lango rašomasis stalas stovės.  Kitas langas turbūt tuščias bus, nebent apačioj dar dėžėles sukrausiu, kokiems smulkiems žaislams. Bet dėl jų būtinybės paaiškės, kai viską susikraustysim, kiek čia ko atsivešim...
Medinukių spintučių vidų visgi išdažiau baltai, ne geltonai, kaip fantazavom anksčiau  biggrin.gif Spintą baltąją visgi pavyko perdažyti, bet manau, kad neilgam bus...
Šviestuvo gaubtas tik taip užkabintas, leisti žemiau reikėtų truputį, jei apskritai kitos neįtaisysiu  biggrin.gif
Ir apie grindų dangą mįslinam... Aš linkstu prie kilimo kokio, o vyras siūlo visą kambarį kilimine danga iškloti  g.gif

Oi, tik neklokit kiliminės dangos blink.gif Kam jums tos dulkės, erkės? O ir ji turbūt sintetinė būna.. nu, kažkoks nesusipratimas, bent man, tos dangos g.gif O grindys jūsų juk medinės? ax.gif

O užuolaida gal gražu būtų kokie mėlyni, melsvi burbulai.. atkartotų paveiksliuko "akmenukus". Arba kokia smėlinė, atspalviu dviem tamsesnė nei sienų, tiktų. Nors gal ir balta žiūrėtųsi.. apie ją neturiu nuomonės (kabinkit baltą paklodę ir žiūrėkit, kaip žiūrisi ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 14 rugpjūčio 2012 - 11:52
aš užuolaidas baltas daryčiau, ir jokiu būdu nedaryčiau kilimine danga, man daug jaukiau atrodo kilimas..koks spalvotas čia tiktų, arba vienspalvis + spalvotas lovos užtiesalas smile.gif

keletas vaikų kambarių. gal kokia idėja kils wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Buteryte @ 2012 08 13, 12:34)
sveikos,

na mes savaitagli irgi perejom sendaikciu turgu, kedziu labiausiai ieskojom, bet nepavyko nieko tinkamo rasti, taip kad keliames ryt i nauja buta be kedziu smile.gif

tik nusipirkau zvakide ir pora remeliu mielu smile.gif del kitu grozybiu susilaikiau, ieskosiu kai jau tikrai kazko konkretaus reikes  biggrin.gif

ir internete ieskojau paprastuciu kedziu , kad ir senu i virtuve, bet nelabai ka tikamo radau..

O jus pameginkit kada tiesiog nuvaziuoti pvz i baldu sandeli (uz nugaros "Baldu Rojaus") mirksiukas.gif ten tikrai buna neblogu daikteliu, siaip kas daugiau pavazinejat tai galiu rekomenduoti moletuose maximos pastate esancia sendaikciu parduotuve ir ukmergeje yra is viso didelis pasirinkimas kedziu, bet kaip vadinasi nepamenu, tik zinau, kad paciam gale ukmerges kazkokiam buvusios gamyklos berods kulturos centre, nes ten viduj panasu i mokykline aktu sale smile.gif
Papildyta:
[quote=Ežiukas rūke,2012 08 14, 11:24]
Labas,

prašau patarimo... Sprendžiam klausimą dėl vaiko kambario užuolaidų. Kambaryje dar totalus bardakas biggrin.gif ne viskas baigta, ir ne viskas tobulai padaryta, bet dariau pati, tai kaip ir atleistina hihihi.gif svarbu, su Meile...

Kaip manot, ar tiktų paprastos baltos užuolaidos? Čia apie naktines kalbu... Ilgos, bet ne iki pat žemės?

Kokias jūs dėtumėt?

As irgi pritariu visiems, kad nedekite kilimines dangos schmoll.gif
o uzuolaidas tai jau kelis kartus esu rekomendavusi forume nuvaziuot vilniuje prie kalvariju turgaus esancioje audiniu parduotuveje paziuret mirksiukas.gif kaip tik ne per seniausiai teko matyti labai grazias kremines, buvo su visokiais melsvais piesinukais, taip pat maciau grazias kremines su retro automobiliais tai tikrai manau, jog tokios pagyvintu kambari ir labai papuostu mirksiukas.gif ir lovatiese tuomet galima butu kazkokia panasia sugalvoti, manau, jog net ir ta pati medziaga tiktu, kadangi jos ten berods medvilnines g.gif tiksliai nepasakysiu, bet paciupinejus tai labai malonios rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones, tai visgi žiūrėsim baltas...

QUOTE(tyli upė @ 2012 08 14, 11:50)
Oi, tik neklokit kiliminės dangos  blink.gif  Kam jums tos dulkės, erkės? O ir ji turbūt sintetinė būna.. nu, kažkoks nesusipratimas, bent man, tos dangos g.gif  O grindys jūsų juk medinės? ax.gif

Ir dėl grindų leidot apsispręsti, teisingiau, dar labiau svertas nusvyra mano naudai biggrin.gif - ieškosim kilimuko per vidurį. Gal kas esat užmatę kokį fainuolį? Pvz, dryžiaką biggrin.gif
Nes čia apstu tų dryžiakų, bet spalvos niūrios... O dabar jau norisi ryškesnių, įdomesnių akcentų. Planuoju grįžt į LT, tai mažum reiks pralakstyt...

Beje, grindys - tai laminatas. Kažkodėl šitam namuke viso pirmo aukšto grindys pakeistos (išskyrus, koridoriuką), medinės - tik antrajame... O gaila..
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 14, 14:44)
aš užuolaidas baltas daryčiau, ir jokiu būdu nedaryčiau kilimine danga, man daug jaukiau atrodo kilimas..koks spalvotas čia tiktų, arba vienspalvis + spalvotas lovos užtiesalas  smile.gif

keletas vaikų kambarių. gal kokia idėja kils wink.gif

Mes girliandas (kaip pirmoje foto) iš spalvoto popieriaus darysim, tik malunsparniukų formos. Mano vaikas dar yra kažką susimąstęs apie lemputes spalvotas, dar neišsikalbėjom iki galo, žiūrėsim, ko pageidaus. (čia madoj ir namuos, ir lauko pusėj turėt visokių lempučių, didžiausia mada - ant formų apvynioti drotine viela (gal įsivaizduojate, ką turiu omeny) plius baltos lemputės (tokios, kokios LT populiarios kabinti ant eglutės - pačios paprasčiausios, MAXIMOSE esu tikrai mačius)
Ant laisvos sienos kabės didelis žemėlapis, tik galutinai nenusprendėm, koks - politinis ar geografinis.
Dar planuose atspausdint vaiko nuotraukų ir jas įdėt į mažus "paauksuotus" rėmukus, padarytus iš servetėlių keksiukams ar pyragėliams. Kaip maunam į Paryžių, vis apsistojam toj pačioj studijoj, o ten - įvairūs dalykai prikelti arba rasti antram/kitokiam gyvenimui - tai nusižiūrėjau šią idėją. Beje, ir dėl tų šviestuvų/burbulų aš visad nelabai kokios nuomonės būdavau, bet pripratau, ir visai patiko kai kuriose vietose...
Atsakyti