Sviestuvas
http://www.facebook....9...e=1
Kiek cia groooooziu!!!
Man viskas, kas zaliai, baltai ruda yra nerealu
del allberto pasiulytu variantu - rinkciausi pirmaji, nes oranzine man ne prie sirdies, o ir siaip geriau balta siena - oranzines pagalveles
pritariu visoms, kad kur kas paprasciau akcentus pakeisti, nei sienas perdazyt

Man viskas, kas zaliai, baltai ruda yra nerealu

del allberto pasiulytu variantu - rinkciausi pirmaji, nes oranzine man ne prie sirdies, o ir siaip geriau balta siena - oranzines pagalveles

siek tiek aki dziuginanciu interjeru

QUOTE(Nerytė @ 2012 08 07, 14:45)
Visi labai grazus isskyrus pirma

QUOTE(popcornas @ 2012 08 07, 17:15)
popcornas, kol nevelu istrink nuotraukas cituojant
QUOTE(Nerytė @ 2012 08 07, 15:52)
popcornas, kol nevelu istrink nuotraukas cituojant
Ups soriukas

grazuuuu

prietarai, nerealiai grazu
pagalveles

Labas lietingą rytą...
Žiūriu į tas gražias foto, matau gėles ir mįslinu: ar jūs bent įsivaizduojat, kad laaabai daug mano aplankytų namų yra puošiami dirbtinėmis gėlėmis. Taip, pirmas žvilgsnis - kaip faina, kiek žalumos, o paskui kai prieini - plastmasė... Kad ir gera plastmasė, bet plastmasė...
Aš kol kas vis dar už gyvas gėles
Žiūriu į tas gražias foto, matau gėles ir mįslinu: ar jūs bent įsivaizduojat, kad laaabai daug mano aplankytų namų yra puošiami dirbtinėmis gėlėmis. Taip, pirmas žvilgsnis - kaip faina, kiek žalumos, o paskui kai prieini - plastmasė... Kad ir gera plastmasė, bet plastmasė...
Aš kol kas vis dar už gyvas gėles

aš irgi, kiek lankiausi pas skandinavus, tai dažnai rasdavau netikrų gėlių..tiesa, dažniausiai pas vidutines pajamas gaunančius. man tai keista, man dirbtinės gėlės labai negražu ir nesuprantu jų esmės - nei kvapas, nei deguonis..
ai, pastebėjau, jog jie mėgsta gėles vonioj..man tai keista, juk turėtų apkalkėti visi lapeliai

ai, pastebėjau, jog jie mėgsta gėles vonioj..man tai keista, juk turėtų apkalkėti visi lapeliai