Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Naujienos iš mano gyvenimo - baigiau daryt visas  5 kėdes  tongue.gif jeeeeee. Dabar belieka jum parodyt. Aš dar bandžiau kabinėtis prie darbų kokybės, bet užsukus į svečius draugė sakė, kad atrodo kaip iš parduotuvės  cool.gif  biggrin.gif

Kaip noriu greiciau pamatyt jusu kedutes! Pati dabar vis dairausi 4 kedziu, nors turiu jau gal pora metu, bet taip norisi kazka paciai perdaryti, pervilkti, perdazyti smile.gif
Atsakyti
Gaila, kol kas negaliu parodyt, kaip jos atrodė pavasarį (dėl nustipusio kompo..).
Bet parodysių, kas buvo likę iš minkštos dalies. vaizdelis brr..
user posted image

ir...

tada...

neilgai trukus....

biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai gražu, o tas dvi kėdutės iš kairės pusės.... kaip padarėt jų minkštą dalį, lyg ir panašias turiu, pas mane minkšta dalis su spyruoklėmis ( aišku seniai lūžusiomis).... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 08 17, 11:24)
Merginos dvejoju del mediniu grindu virtuveje, gal kas turit, ar praktiska... as labai noriu vientisu grindu, o vyras atkalbineja ir siulo virtuvei plyteles... labai noriu, bet bijau dregmes unsure.gif

Vyras dėl sąnarių nenorėjo plytelių (vasarą namuose vaikštome basi, o nuo plytelių, net ir šildomų, jam vistiek šaltukas jaučiasi ir sąnarius skauda). Sudėjome medines, alyvavome. Jokių bėdų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 18, 08:06)
Nepamenu ar tu, ar kas kitas norėjo į vaikų kambarį pakloti paprastą plaunamą kilimą - tai va, vakar Prismoje (nežinau kuriame pasaulio krašte esate) mačiau tokį paprastą didelį (140x200) pintą-megztą medvilninį kilimą. Kaip čia kažkas rodė, kad patys susimezga. Ir vienas toks kaip tik melynai-baltai dryžuotas  smile.gif  Kaina visai nebaisi, gal 50 lt., nepamenu tiksliai. Yra ir kitų spalvų. Mano galva, tinkamas skandinaviškam interjerui.

reiks kinkyti arklius biggrin.gif Kaip tik vaikai į savo kambarius išsikraustė, berniukui labai praverstų kilimas thumbup.gif
Tiesą sakant, Prisma man viena mėgstamiausių parduotuvių. Daug įdomių dalykėlių esu radusi, siūlau ir kitiems nebrokyti. Ir tas pats maistas toks jausmas, kad pigesnis nei Maximoje ar IKI g.gif
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 20, 20:38)
ir...
tada...
neilgai trukus....
biggrin.gif

tikrai kaip iš parduotuvės (tik aš gal gobeleną būčiau labiau "country", t.y. labiau link lino, ėmusi)... biggrin.gif
Atsakyti
Odilija5 superines kedes, kaip tik pas mane dvi panasios yra ir as butent baltai jas noriu nudazyt ir gobelena pakeist i nauja. Gal nebutu sunku trumpai papasakot darbu eiga, kaip dazet ir kokias priemones naudojot.
Atsakyti
Kokia faina kabykla radau...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėkui už pagyras ir dėmesį, jaučiuos be galo svarbi cool.gif biggrin.gif

Kai prieisiu prie senųjų nuotraukų, būtinai įdėsiu "manual'ą", kaip viską dariau, nes pačiai labai trūko tokios info.

Visos kėdės buvo be spyruoklių, tos kraštinės (išsipūtusios) irgi su lentom, bet ten jų storiau pakalta. Sunkiai dėjosi gobelenas.

QUOTE(kasiopeja @ 2012 08 21, 10:40)
...
tikrai kaip iš parduotuvės (tik aš gal gobeleną būčiau labiau "country", t.y. labiau link lino, ėmusi)...  biggrin.gif

Dėl gobeleno iš tiesų buvo didelės ir ilgos "lomkės" doh.gif Pasirinkimą nulėmė tai, jog tame pačiame kambaryje yra dalis raštuoto tapeto (lepaliais), o jau prie jo nelabai ką priderinsi raštuoto... Dar labai norėjau violetinės-avietinės (fuksia ar kaip ji vadinasi), bet aišku, lietuviai stengiasi tokių "nesamonių" nevežti - juk gali nepirkti niekas doh.gif lotuliukas.gif Tai va, tada ėmiau tapeto fono spalvą ir nesukau galvos. Bet aplink vis randasi mano norėtos avietinės spalvos akcentų ir ieškosių jų toliau. smile.gif
dėl to IKEA pirmu taikymu griebiau šiuos stalo padėkliukus - labai mum jie patinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 08 21, 09:40)
reiks kinkyti arklius  biggrin.gif  Kaip tik vaikai į savo kambarius išsikraustė, berniukui labai praverstų kilimas  thumbup.gif
Tiesą sakant, Prisma man viena mėgstamiausių parduotuvių. Daug įdomių dalykėlių esu radusi, siūlau ir kitiems nebrokyti. Ir tas pats maistas toks jausmas, kad pigesnis nei Maximoje ar IKI  g.gif

o arkliai į didelį vežimą pakinkyti? gal liks iki savaitgalio koks vienas kilimukas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 21, 18:31)
Dėkui už pagyras ir dėmesį, jaučiuos be galo svarbi  cool.gif  biggrin.gif

podkadka__0172726_PE287280_S4.JPG[/img]

o kaip nesusisvarbinsi, kai tokį žygdarbį atlikai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Prisidedu prie pagirų kėdutėms ir pačiai restauratorei thumbup.gif Labai noriu ir aš tokį kūrinį sukurti, jau seniai laukia sena močiutės kėdė, tik nežinau nuo ko pradėti ir kokias priemones pasirinkti, todėl laukiu jūsų manual'o. Labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvyte: 21 rugpjūčio 2012 - 22:33
Odilija5, jei jau taip graziai restauruojate baldelius, gal patartumet, musu viena spintele ziauriai susibraize nuo televizoriaus doh.gif ar imanoma kazkaip tuos bruzius panaikinti, restauruoti ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
Odilija5, šaunuolė - dailu ir kruopštu smile.gif

Aš irgi perdažiau dukryčių lovytes, kuriose jos miega pas senelius. Tai atrodo, kad net visas kambarys "atsigavo", prie to paties padailinom ir spinteles prie lovos - norėčiau ten padaryt taip, kaip "aš matau", bet retai ten būnam, o ir laiką norisi su namiškiais leist, o ne su dažais..
Papildyta:
Gal kažkam tokių reik - http://www.facebook....1...7734&type=3
Atsakyti