QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 08 18, 08:30)
Super idėja, o nebaugina valymas?

Man medvaržčiai netrukdo - aš kaip tik galvojau 4 samčiai ir puodo dangtis, bet kai įsigilinau - tai apstulbau...
žadėjom medvaržčių nesukti lauk, bet dar neturim samčių tinkamų, tai nežinom, kokio jie bus ilgio. be to, kol kas mįslinu, kad ir tie keli samčiai turėtų būti vienoje eilėje (o prieš tai paveiksliukai, kaip matyti, buvo ne vienoje eilėje), kad tvarkingiau būtų, nes jie juk nebus vienodo ilgio... o "išsišokėlis" turėtų būti katilo dangtis.
Gal turit kokį nereikalingą samtį?
Čia taip pat, kaip kreipiausi į draugus, kad atiduotų nereikalingus arbatinukus visokius. Iki pavasario noriu 20 surinkt 
Žinoma, dulkių rinksis, kaip ir visur, bet gal kaip nors spėsiu

O jei pradės tamsėti iš senumo - tebūnie, toks gyvenimas

Nemanau, kad šveisim juos su spec. priemonėm, kad nuolat spindėtų. Aš apskritai blizgalų nemėgėja, tai jie man dabar jau truputį per daug blizga
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 18, 10:06)
Ežiuk Rūke - originaliai jūs čia

Tuos šauštus bus galima pagal sezoną pasipuošti - pvz. prieš kalėdas pririšt kokių kaspinėlių ar meduolių

Šaukštų negaila?
Nepamenu ar tu, ar kas kitas norėjo į vaikų kambarį pakloti paprastą plaunamą kilimą - tai va, vakar Prismoje (nežinau kuriame pasaulio krašte esate) mačiau tokį paprastą didelį (140x200) pintą-megztą medvilninį kilimą. Kaip čia kažkas rodė, kad patys susimezga. Ir vienas toks kaip tik melynai-baltai dryžuotas

Kaina visai nebaisi, gal 50 lt., nepamenu tiksliai. Yra ir kitų spalvų. Mano galva, tinkamas skandinaviškam interjerui.
Ooo, ačiū už mintį apie papuošimą, iki švenčių ir šaukštukų pritaikymą dar nebuvau priėjusi

Šaukštai jau senukai - iš sendaikčių turgaus kažkada nuroviau. Kiekvieną kartą vis žvalgydavaus jų, kol galų gale radau...
Kitą savaitgalį būsiu Vilniuje, tai reikės užsukti pasižvalgyt kilimuko - tikrai jo mums reikia. Ačiū