Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 16, 10:34)
Sveikutės 4u.gif

Jau turiu gabalą baltos medinės kaimiškos tvoros apie sklypą. Na, įdomus toks jausmas.  biggrin.gif

Dėkui už nuomonę bigsmile.gif Iki galutinio rezultato oi kaip toli smile.gif
O tos medinukės spintutės buvo naudojamos tiesiog įvairiom "papkėm" laikyti. Bet man jos tokios sunkios visad atrodė... Ir vos tik pradėjom mąstyti apie vaiko kambarį, iškart "atsikračiau" tomis vyro mėgtomis spintelėmis, sugundžiau savo planu lotuliukas.gif Nudažyti ir nuleisti žemyn.
O kai nuleidom, tai net ir nebeatrodo tokios sunkios... O gal ir spalvos lengvumo priduoda. Bet faktas, kad spintutės atstos kelis dalykus - ir lentynos viduje (knygutėms, žaislams), ant viršaus taip pat bus galima sudėliot kokių dalykėlių, o apačioj bus GARAŽAS biggrin.gif

Pasirodykit tvorą, kaip man patinka tokie dalykai...
Kai pasistatysim namuką, tai sodybą tversim tipine čia tvora... man ji tokia graži wub.gif
Bet čia į penkmečio planą traukiam, jei ne į dešimtmečio kokio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 16 rugpjūčio 2012 - 11:46
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 08 15, 10:55)
O čia šiaip...užvedimui ant kelio....

Šiaip gražu viskas, tik kabančiai rankšluosčiai šalia klozeto, šiek tiek sukuria toki nehigienos įspūdį 4u.gif
Atsakyti
Štai mūsų baltoji tvora hi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 16, 15:28)

user posted image

bet koks derinys dabar gražus wub.gif
o aš čia aguonų tykau ir vis nerandu niekur - naminių tokių, kad burbuolės būtų...
Atsakyti
Nesimiega ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 16, 16:28)

user posted image

Man ji atrodo labai jauki, kaip "pas močiutę kaime"...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grožiai ant grožių smile.gif Negi ten tikrai kažkas gyvena taip? biggrin.gif

Dėkui už komplimentus tvorai tongue.gif Bet "pas močiutę kaime" niekur nematėme kad būtų balta tvora. na tikrai, kiek keliaujam po Lietuvą, neužkliuvo akis už baltos. O atrodė, kad tikrai turėtų būti.

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 16, 22:04)
bet koks derinys dabar gražus  wub.gif
o aš čia aguonų tykau ir vis nerandu niekur - naminių tokių, kad burbuolės būtų...

Aha, su burbuolėm... Taigi nelegalu, uždrausta. Ar čia tik LT negalima jų augint?

Dabar ieškosiu dviejų didelių ale senobinių paveikslų rėmų. Reiktų nupurkšt gal kokia aukso-vario spalva ir pakabint ant tapetuotos sienos. Kaip tik išvesti laidukai apšvietimui. Man atrodo, gautūsi įdomiai. o jei kada rasiu kokių senobinių sepia mūsų giminės nuotraukų, įdėsiu į tuos rėmus.
Atsakyti
Merginos dvejoju del mediniu grindu virtuveje, gal kas turit, ar praktiska... as labai noriu vientisu grindu, o vyras atkalbineja ir siulo virtuvei plyteles... labai noriu, bet bijau dregmes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 08 17, 14:24)
Merginos dvejoju del mediniu grindu virtuveje, gal kas turit, ar praktiska... as labai noriu vientisu grindu, o vyras atkalbineja ir siulo virtuvei plyteles... labai noriu, bet bijau dregmes unsure.gif

bute turėjom medines. Nemačiau jokių problemų. gi ne dušas. Vandeniu nesilaistot ten. Jei išsilieja kartais kas, tai iš karto gi pavalot. Lygiai taip ir kambary gali išsilieti. Nieko neatsitinka.
Realiai kaip pasidarysit ir sugalvosit, taip laikysis.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 08 17, 13:38)
bute turėjom medines. Nemačiau jokių problemų. gi ne dušas. Vandeniu nesilaistot ten. Jei išsilieja kartais kas, tai iš karto gi pavalot. Lygiai taip ir kambary gali išsilieti. Nieko neatsitinka.
Realiai kaip pasidarysit ir sugalvosit, taip laikysis.

Pritariu drinks_cheers.gif pas mano drauge visame bute parketas, net ir virtuveje, tai nesiskundzia ir tikrai pas ja nei kokiu demiu nuo dregmes nera smile.gif o jei visiskai medines, tai turetu buti dar atsparesnes dregmei, nes ir siaip juk nedesite pliku lentu, jos vistiek bus bent jau impregnuotos kazkuom mirksiukas.gif medines grindys visuomet labai grazu, nors maciau nesenai ir plyteliu medzio imitacijos, tai visai kaip naturalus medis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 08 17, 14:24)

O aš nežinau ar antrą kartą dėčiau medines grindis virtuvėje g.gif Bet pas mane balintos ir alyvuotos - tai va po dviejų metų sakyčiau reiktų jau jas atnaujinti. Daugiausiai išsitrynė spalva prie kriauklės, nuo vandens o nuo sodos ant grindų lik dėmelių.
Gal su lakuotos kitaip būtų? g.gif
Atsakyti