Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 09 18, 19:08)
Kaip dekupažininkė su didele patirtimi galiu pasakyti, kad šveisti laiptus prasmės nematau -  paimkit ir nulakuokit tos pačios rūšies matiniu arba bent pusiau matiniu laku, gausis ir stipresnis apsauginis sluoksnis, ir nebeliks blizgesio.
Kas jums patarė šveisti - ne meistras, tokiu žmogumi (jei vaidina meistrą) nebepasitikėčiau  doh.gif Kolosalų darbą jums būtų užkrovęs, kada viskas paprasčiau paprasto sprendžiasi  drinks_cheers.gif

nevisai taip mane supratote, medis- uosis, šviesus, laiptų norim vintažinių (tamsesnių), niekas nieko taip tiksliai nepatarė, klausė ko tiksliai norim, sakom dar tiksliai nežinom, kažką girdėjau apie beicavimą, tai sako, jei norėsit beicuoti, tai pirma reiks nusišveisti gerai. laiptai dar nelakuoti, tik palangės smile.gif tėtis jas nulakavo, kad neapipiltumėm kuo, kad neliktų žymių, bet tas vaizdelis mūsų netenkina, nes šviesios ir blizga, tai va ir klausiu, kaip tuos laiptus patartumėt apdoroti, kad atrodytų vintažiškai, o tuomet tas palanges irgi tuo pačiu galėtumėm suvienodinti smile.gif
Atsakyti
Gal kam patiks ideja kas turi namie zidini ir nesugalvoja kaip sudeti malkas thumbup.gif

http://www.facebook....6...e=1
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 09 18, 19:19)
nevisai taip mane supratote, medis- uosis, šviesus, laiptų norim vintažinių (tamsesnių), niekas nieko taip tiksliai nepatarė, klausė ko tiksliai norim, sakom dar tiksliai nežinom, kažką girdėjau apie beicavimą, tai sako, jei norėsit beicuoti, tai pirma reiks nusišveisti gerai. laiptai dar nelakuoti, tik palangės smile.gif tėtis jas nulakavo, kad neapipiltumėm kuo, kad neliktų žymių, bet tas vaizdelis mūsų netenkina, nes šviesios ir blizga, tai va ir klausiu, kaip tuos laiptus patartumėt apdoroti, kad atrodytų vintažiškai, o tuomet tas palanges irgi tuo pačiu galėtumėm suvienodinti smile.gif

Kaip man patinka dabartiniai zmones...
Bile mandresniu zodziu suzinot ir bile juos naudoti bele kur...

Vintažas reiškia praeities stilių (mados, drabužių, dizaino, interjero) (vlkk.lt)
Taigi praeities stilius gali reiksti nuo XX a. pradzios iki XIV-X a. ar dar anksciau rolleyes.gif

Elementariai - i googla ivedus „Vintazinio stiliaus laiptai“ jums pateiks daug ivairiu variantu - nuo sviesiu iki tamsiu...

Jeigu norit, kad nauji mediniai daiktai atrodytu kaip panaudoti...
Reikia per diena/savaite/menesi „prasukti“ keliu/keliolikos/keliasdesimties metu daikto istorija (gyvenima)...

Galima paimti kalio permanganato tirpalo (tik ne per stipraus, nes prades darytis „ruzavas“), gerai itrinti juo. Po to, kokiom „purvinom“ kojom gerai pavaikscioti. Tada galima viska isdziovinti, nuvalyti ir nulakuoti/nualyvuoti/nuvaskuoti - pagal norima isgauti struktura.

P. S. Aprasyta technologija esame naudoje scenografijos tikslais. Deja, manau, kad namuose toks daiktu sendinimas neturi prasmes, jeigu irenginejate busta ne pardavimui ar fotografavimui - daiktai turi tureti savo istorija...

P. P. S. As ne piktas, tiesiog teisingai suformuluotas klausimas lygus pusei teisingo atsakymo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=allberto,2012 09 22, 11:22]

Sutinku Sutinku Sutinku.
Vintažas? smile.gif smile.gif

Aš taip pat nepikta, bet...
Atsakyti
Rudenį pasitinkat kažkaip tyliai... ax.gif Vis užsuku pažiūrėti, ar nėra kokių naujienų - ir tiu tiu smile.gif

Neseniai kalbėjom apie mūsų vaikų kambarį, galbūt pamenat. Visgi galutinis rezultatas - užuolaidos baltos.

user posted image

Į popieriukus ant sienų nekreipkit dėmesio - mokosi vyrukas naujos kalbos, tai ant sienų, daiktų - visur yra visokių dalykų prirašyta smile.gif

Lovos užklotą keisiu, kai ką nors rasiu. O ką rasiu? Net nežinau biggrin.gif Bet turėtų būti vienspalvis, norėčiau šviesaus, bet prisibijau pirkt dar. Bet spėju, kad vis tiek tai įgyvendinsiu.
Užtenka to margumo ir taip kambaryje. Ypač toje pusėje - kur mašinų garažas biggrin.gif Kita vertus, koks vaiko kambarys be margumo? ax.gif

user posted image

Ką susikrauna ant stalo, tai čia jau jo reikalas. Vieną dieną būna apytuštis, kitąkart apsikrauna visokiais dalykais.

user posted image

Dar ne iki galo baigtas kambariukas, dar trūksta akcentų, kuriuos vis nešiojuosi galvoje, o kur dar kilimas (!), bet jau pagrindiniai dalykai sutvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 24 rugsėjo 2012 - 12:11
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 09 24, 13:06)
Rudenį pasitinkat kažkaip tyliai...  ax.gif  Vis užsuku pažiūrėti, ar nėra kokių naujienų - ir tiu tiu  smile.gif

Neseniai kalbėjom apie mūsų vaikų kambarį, galbūt pamenat. Visgi galutinis rezultatas - užuolaidos baltos.

Superinis kambarys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man asmeniškai nerealiai gražu. Jėtau, kaip nemėgstu tų tokių sterialių, o šis TOBULAS. Man ir užklotas visai tinka biggrin.gif

Kėdutes dažėte pati, ar pirktinės tokios?
Atsakyti
O, dėkui, Lairam 4u.gif

aš taip pat vaikų kambaryje neįsivaizduoju sterilumo, kaip sakot, čia turi būti spalvų, margumyno ir švelnaus "bardako".
Aš visad sakau: vaikas arba švarus, arba laimingas. Tie du dalykai nelabai susiderina biggrin.gif Taip ir kambaryje - kaip žaisi, nepasidarydamas bardakėlio? smile.gif

Spinteles ir kėdes dažiau, buvo tokios senos, pilkos, tai atnaujinau smile.gif Berods, anksčiau buvau įkėlus čia foto apie pokyčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 09 24, 13:21)
O, dėkui, Lairam  4u.gif

aš taip pat vaikų kambaryje neįsivaizduoju sterilumo, kaip sakot, čia turi būti spalvų, margumyno ir švelnaus "bardako".
Aš visad sakau: vaikas arba švarus, arba laimingas. Tie du dalykai nelabai susiderina biggrin.gif Taip ir kambaryje - kaip žaisi, nepasidarydamas bardakėlio? smile.gif

Spinteles ir kėdes dažiau, buvo tokios senos, pilkos, tai atnaujinau smile.gif Berods, anksčiau buvau įkėlus čia foto apie pokyčius  smile.gif

Aš net išsisaugojau Jūsų foto, kaip gerus pvz biggrin.gif .

Foto gal ir kėlėt, aš neseniai čia priklydau, tai matyt praleidau mirksiukas.gif . Anksčiau provanso ir klasikos temoje bludijau, bet pabėgau iš ten. Man ten viskas per tvarkinga, per daug suderinta lotuliukas.gif . Man labiau prie širdies meniška netvarkėlė ir kažkas iš kažko biggrin.gif . Sumeistravi vyras lentyną iš senos sovietinės spintos, nuspalvojau ir man jau gerai. Lentynose vaikas pats susidėlioja viską, kaip jam atrodo. Man svarbu, kad jis suvoktų, kad reikia tvarkytis, bet nesvarbu, kad raudonos mašinos su raudonom, žalios su žaliom. O tokią tvarką pamačiusios klasikos mylėtojos krauptelėjo biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienas savaip ir įsivaizduojame savus namus 4u.gif
Ir kaip smagu, kad turim nagingus vyrus thumbup.gif O dar jei sutampa idėjos, iš viso liuks wub.gif

maniškis taip pat tvarkosi pats, aš kartais, jam nesant namie, praeinu truputuką, bet tik lengvai - kad neprapultų noras pačiam tvarkytis smile.gif

Ant ketvirtosios sienos, kuri nuotraukose nesimato, vis dar turiu mintį pakabinti pasaulio žemėlapį. Bet kol iki jos prieisim dar... TOOOOOLI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 09 22, 10:22)

P. P. S. As ne piktas, tiesiog teisingai suformuluotas klausimas lygus pusei teisingo atsakymo.  drinks_cheers.gif

na jūs jau man atleiskite, bet pats šnekate bile šnekėti, puikiai žinau kas yra vintažas, na bet jei norėjote pasirodyti kaip mokate naudotis google- tai prašom rodykit į sveikatą.. Paklausiau apie pačias medžiagas, tikrai nežadame nieko nei teplioti jokiais kalio permanganatais nei kitaip jų brūžinti, klausiau apie pačias medžiagas ir laiptų paruošimą, jei klausimas jus nervina- visada turite tokią galimybę jį ignoruoti. Esu girdėjusi, kad yra beicų įvairių, kurie suteikia sendintą efektą, tai tik tiek, o kad jau jūs čia pasirodyti norėjote, tai taip ir supratau, labai širdingas dėkui už pamokymus kaip naudotis google biggrin.gif
p.s. aš čia irgi nepiktai, nu bet tas šiuolaikinis norėjimas pasirodyti už kitus protingesniu, gersniu ir dar kažkokiu- juokingas iki negalėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 09 24, 13:05)
na jūs jau man atleiskite, bet pats šnekate bile šnekėti, puikiai žinau kas yra vintažas, na bet jei norėjote pasirodyti kaip mokate naudotis google- tai prašom rodykit į sveikatą.. Paklausiau apie pačias medžiagas, tikrai nežadame nieko nei teplioti jokiais kalio permanganatais nei kitaip jų brūžinti, klausiau apie pačias medžiagas ir laiptų paruošimą, jei klausimas jus nervina- visada turite tokią galimybę jį ignoruoti. Esu girdėjusi, kad yra beicų įvairių, kurie suteikia sendintą efektą, tai tik tiek, o kad jau jūs čia pasirodyti norėjote, tai taip ir supratau, labai širdingas dėkui už pamokymus kaip naudotis google  biggrin.gif 
p.s. aš čia irgi nepiktai, nu bet tas šiuolaikinis norėjimas pasirodyti už kitus protingesniu, gersniu ir dar kažkokiu- juokingas iki negalėjimo.

Dziugu, kai zmonems pakeli nuotaika, leidi pasijuokti. Juk gyvenimas nuo to tik geresnis ir grazesnis darosi smile.gif

Bet...

Neimanoma patarti, kai nezinoma ko norima!..
niekas nieko taip tiksliai nepatarė, klausė ko tiksliai norim, sakom dar tiksliai nežinom
Atsakyti
Ežiuk rūke - o kaip laukiau šitų nuotraukų. Vis prisimenu jūsų nuostabias pakabintas spintukes virš "garažo". Nuostabus berniukiškas kambarys.

Pas mus irgi vaikų kambariai atnaujėjo - vyresnioji dukra turi baltai važkuotą pušinį stalą, o jaunėlė tokios pačios apdailos paaukštintą lovelę su "garažu" princesių reikalams apačioje biggrin.gif Bet nefotkinsiu, nes vyresnėlės pora kambario sienų - rooožinių lotuliukas.gif Nugi labai labai reikėjo. Labai. Dabar jau pati raukosi.
Atsakyti