Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Sveikos 4u.gif Neseniai isirengiau naujai kambari smile.gif) pafotkinau siek tiek, kad susidarytumet vaizda... Imetu trumpam... smile.gif
Esme tame, kad man kazko truksta, truksta jau minciu visiskai.. patarkit kaip ispildyt, kokiais daiktais pagyvint kamabari? smile.gif
ant palanges mastau det zvakide gal kokia trisake ir vazonelyje bus pasodintas virzis.

user posted image

user posted imageuser posted image

Toliau - komoda. Vazonelyje tunos orchideja smile.gif apskritai, kaip vaizdas? g.gif

user posted image

Lentyna. Labai idomus zvilgsnis is salies. Pakomentuokit, ka pridet/atimt/pakeist? esu tikrai siuo metu be minciu, tikiuosi pagalbooos is jusu.. blush2.gif

vaizdas iejus i kambari - stai tokia lova ( patalyne bus balta, laukiu dekoratyviniu pagalveliu)

Man paciai atrodo kazkaip tuscia, kazko truksta, laukiu uzuolaidu, gal tuomet kambarys paidarys jaukesnis,....
nesinori apkrauti, bet kazko truksta, net nezinau ko.
Laukiu labai minciu is jusu!

P.s. spinta tiesiai pries lova, su stumdomomis durimis visa veidrodine. ax.gif

Atsiprasau uz foto kokybe, vakaras, o lempos normalios dar neturiu, uztat nekokios nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 24 rugsėjo 2012 - 18:56
Imetu nuotraukele...
user posted image

Kaip graziai atrodo sviesios medines grindys su baltom sienom...
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 09 24, 19:55)
vazonelyje bus pasodintas virzis.

Kiek nuo temos- o kaip kambary auga viržis? Pernai labai greit nudžiuvo man unsure.gif
Šiaip man viskas labai gražu. Tik aš gal patalynę kitokią rinkčiausi. Smalsu kaip atrodys su užuolaidom. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 24 rugsėjo 2012 - 20:14
QUOTE(booonbon @ 2012 09 24, 18:55)

man irgi viskas labai gražu, tik norėtųsi bendresnio vaizdo, kai atskiros detalės nufotografuotos sunku patarti ko trūksta smile.gif
Atsakyti
boonbon, labai jauku, gal galit atskeist paslapti is kur lova pirkot? kaip tik kazko panasaus ieskau
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 09 24, 20:11)
Kiek nuo temos-  o kaip kambary auga viržis? Pernai labai greit nudžiuvo man  unsure.gif
Šiaip man viskas labai gražu. Tik aš gal patalynę kitokią rinkčiausi.  Smalsu kaip atrodys su užuolaidom.  smile.gif

nu zinokit, neblogai:) pas mane visa laika jis kambary augo, tai ka zinau, nu nereikia jo labai daznai laistyt, zeme turi but ciut dregna, tai taip ir laikos biggrin.gif bet tiesa, padziusta, padziusta.

Aciu uz nuomone, patalyne taip, zinau, kad netinka cia, laukiu kol atsius biggrin.gif pafotkinsiu kai bus uzuolaidos smile.gif

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 09 24, 20:24)
man irgi viskas labai gražu, tik norėtųsi bendresnio vaizdo, kai atskiros detalės nufotografuotos sunku patarti ko trūksta  smile.gif

butinai nufotografuosiu, aciu!
Papildyta:
QUOTE(leguska69 @ 2012 09 24, 20:29)
boonbon, labai jauku, gal galit atskeist paslapti is kur lova pirkot? kaip tik kazko panasaus ieskau

oou, aciuu! blush2.gif kad jauku nesitikejau isgristi, nes man paciai na kazkaip tos erdves tuscios galbut per daug g.gif mastau gal virs lovos lentynele kokia itaisyti... ir remelius su nuotraukom/zodziais kazkokiais iskabinti sone... taip pat likusi laisva siena visa prie iejimo ir mastau 3 nuotraukas kabinti. Na, pafotografuosiu kuria diena, tik ne ryt, nes fotika atima... verysad.gif

nukrypau cia leguska nuo jusu klausimo.. biggrin.gif lovyte is jysk smile.gif
Atsakyti
booonbon - Labai mielos kambario detalės. Mano nuomone, jaukumas ateis saveime - po truputį pildysis detalėmis, knygomis ar kokiu kilimėliu. Labai daug duos užuolaidos. Nieko specialiai negalvočiau. Lovos galvugalis labai dailus, net nežinau ar žiūrėtųsi virš jo tiesi lentyna, kai alvūgalis lenktas? Reiktų kažko netaisyklingo gal... Raidės turbūt tiktų. Kaip kitiems viskas gražiai gaunasi rolleyes.gif Ir ta IKEA Hemnes serijos komoda.. wub.gif
Viržis bus laaabai gražu. Jei jis augtų bet kokiom sąlygom tai pastatyčiau jų dar keliose vietose smile.gif
Kiek laiko brandinote idėją apie kambarį?

Mes irgi pradedam miegamojo įrengimą. Minčių daug... Baisu neperkraut. Baisu rinktis sienų spalvą. Noriu pilkų sienų, o kambarys tamsus. Bet iš kitos pusės, jame TIK miegame, tad matysime visad lempų šviesoje... Lova sena baisuoklė, noriu aptraukt galvugalį kokiu medžiagos gabalu gal..Na, kaip rodo visokiose namų laidose. Bet o jei bus negražu... va taip ir kankinuos biggrin.gif

Norėčiau va tokios paletės
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 09 24, 17:41)
Pas mus irgi vaikų kambariai atnaujėjo - vyresnioji  dukra turi baltai važkuotą pušinį stalą, o jaunėlė tokios pačios apdailos paaukštintą lovelę su "garažu" princesių reikalams apačioje  biggrin.gif  Bet nefotkinsiu, nes vyresnėlės pora kambario sienų - rooožinių  lotuliukas.gif  Nugi labai labai reikėjo. Labai. Dabar jau pati raukosi.

ale įkelkit 4u.gif vis tiek smalsu smile.gif O kaip kitaip vaikai išmoks rinktis ir atsirinkti, jeigu viską parinks mama? smile.gif Norėjo rožinių - tai ir gerai smile.gif Bus proga pakeist kada ax.gif

Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2012 09 24, 18:55)
Sveikos 4u.gif Neseniai isirengiau naujai kambari smile.gif)

Man paciai atrodo kazkaip tuscia, kazko truksta, laukiu uzuolaidu, gal tuomet kambarys paidarys jaukesnis,....
nesinori apkrauti, bet kazko truksta, net nezinau ko.
Laukiu labai minciu is jusu!

Kambario detalių foto ir į katalogą galima dėti smile.gif Iš tiesų gražu, bet kataloginiai man dažnai atrodo šaltoki, kaip ir pati kad rašai, kad kažko trūksta. Bet kaip sako merginos, vaizdą iš tiesų pagyvins užuolaidos. Lauksim foto bigsmile.gif
Be to, jaukumas atsiras, kai kambaryje pradės virti gyvenimas smile.gif Tada ir daiktai nebus taip tobulai sudėlioti, atsiras ir papildomų kokių smile.gif
Neseniai svečiavaus pas pažįstamus, kur kampe virš lovos buvo tos kampinės lentynėlės, smulkmenų prisidėję, nuotraukų.

Kadangi booonbon klausė apie lentynas, tai noriu prisidėti ir aš prie to paties. KĄ dedat į lentynėles?

Vyras kažkada parnešė lentyninių lentučių, kaip skandinavuos kad populiaru. Sako, ar nori tokių? Kaip tik tvarkėmės virtuvę. Nu, noooriu, kaip aš nenorėsiu? biggrin.gif Įtaisėm kampe virtuvėje. Bet tuo metu net negalvojau, ką ten aš sudėsiu. Iš pradžių mąsčiau įrėminti savo mėgstamiausių pyragų receptus. Bet kadangi apačioje, po lentynėlių, ant stalo vyras sumeistravo man dėžutę receptų žurnaliukams, tai jų jau neberėminsiu - juk bus sviestas sviestuotas. Tad ir stovi tos vargšės lentynėlės, apkrautos BET Kuo. Ir vis pabambu ant savęs, kad reikia pradėti su jomis draugauti ir ieškoti, ką uždėti, bet vis rankos ir neprieina. O ir minčių dabar visai nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 25 rugsėjo 2012 - 10:40
Labai mielos kambario detalės. Mano nuomone, jaukumas ateis saveime - po truputį pildysis detalėmis, knygomis ar kokiu kilimėliu. Labai daug duos užuolaidos. Nieko specialiai negalvočiau. Lovos galvugalis labai dailus, net nežinau ar žiūrėtųsi virš jo tiesi lentyna, kai alvūgalis lenktas? Reiktų kažko netaisyklingo gal... Raidės turbūt tiktų. Kaip kitiems viskas gražiai gaunasi  rolleyes.gif Ir ta IKEA Hemnes serijos komoda..  wub.gif 
Viržis bus laaabai gražu. Jei jis augtų bet kokiom sąlygom tai pastatyčiau jų dar keliose vietose smile.gif
Kiek laiko brandinote idėją apie kambarį?

aciu ax.gif del lentynos nezinau net... ant lentynos deciau stai ka, na noriu kazko tokio: user posted imageuser posted image
taip pat grazu kazka tokio issidelioti, na, batu as nedesiu, bet mazdaug va: user posted image

planuoju nuo komodos nuimti dvi zvakides ir tokius smulkesnius daiktelius det va ant lentyneles, bet atsizvelgt labiau i tai, kad ant jos butu nuotrauku daugiau nei zvakidziu kazkokiu. Viena nare patare, kad ant komodos nedet smulkiu daikciuku daug smile.gif

del kambario idejos - zinokit ilgiau mastem ar reikia keisti, ar keiciam, nes pas mane istiesu baldai buvo nauji, viskas nauja, bet tiesiog suaugau jau nebenorejau tu kazkiek vaikisku, tipisku baldu, 18 man jei ka.. blush2.gif tai va, bet tas sprendmas jau buvo padarytas ir kazkur po dvieju svaiciu gal, varem i ikea pildyt minciu mano:D taip pat perdazem kambari, rinkausi tarp baltos ir pilksvos - visgi pasirinkau pilksva, nesigailiu, man labai grazu, rami, svelni spalva. smile.gif

[quote=Ežiukas rūke,2012 09 25, 10:34]
Papildyta:
Kambario detalių foto ir į katalogą galima dėti smile.gif Iš tiesų gražu, bet kataloginiai  man dažnai atrodo šaltoki, kaip ir pati kad rašai, kad kažko trūksta. Bet kaip sako merginos, vaizdą iš tiesų pagyvins užuolaidos. Lauksim foto  bigsmile.gif
Be to, jaukumas atsiras, kai kambaryje pradės virti gyvenimas smile.gif Tada ir daiktai nebus taip tobulai sudėlioti, atsiras ir papildomų kokių smile.gif
Neseniai svečiavaus pas pažįstamus, kur kampe virš lovos buvo tos kampinės lentynėlės, smulkmenų prisidėję, nuotraukų.

aciu! smile.gif butinai pafotografuosiu kai bus uzuolaidos smile.gif tai va as ir audziu minti del tu lentyneliu - reik/nereik...

Kadangi booonbon klausė apie lentynas, tai noriu prisidėti ir aš prie to paties. KĄ dedat į lentynėles?

va imeciau nuotraukyciu siek tiek smile.gif bet beda tame, kad nera tu daiktu tiek biggrin.gif ir siaip kaip pasiziuri foto cia atrodo padeta kai kur bet kas, na bet taip nerealiai atrodo! pradedi pats deliot - ir ka, nezkazka nu biggrin.gif atrodo cia spalvos nedera, negrazu biggrin.gif as nezinau net del savo lentynos tos didziosios isdestymo patinka ar nepatinka man.. doh.gif

Papildyta:
ikeliau foto, kad geriau susigaudyt kaip visas kambarys atrodo smile.gif su tel fotkinau, nepyykit 4u.gif

user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 25 rugsėjo 2012 - 13:35
Pritariu, kad atrodo siek tiek „vesoka”...
Mano manymu, per daug tusciu sienu...
Suprantu, kad kai tokios sienos, sunku kazka kabinti, bet...

Kabinciau nuotrauku/paveiksliuku... g.gif
Atsakyti
taip, taip sito tikrai bus ir daug! bigsmile.gif
Atsakyti
Mano manymu siam momentui truksta akcentiniu spalvu: jei zydes virzis, manau graziai ziuretusi tokio pat svelnaus atspalvio uzuolaida, lovatiese. Kolkas saltumo ir nejaukumo ispudi daro metaliniai remai, taciau su akcentais tai pataisoma. O tapetuoti vienos sienos nenoretumet, tas taip pat pagyvintu vaizda...
Atsakyti