QUOTE(Odilija5 @ 2012 09 24, 17:41)
Pas mus irgi vaikų kambariai atnaujėjo - vyresnioji dukra turi baltai važkuotą pušinį stalą, o jaunėlė tokios pačios apdailos paaukštintą lovelę su "garažu" princesių reikalams apačioje

Bet nefotkinsiu, nes vyresnėlės pora kambario sienų - rooožinių

Nugi labai labai reikėjo. Labai. Dabar jau pati raukosi.
ale įkelkit

vis tiek smalsu

O kaip kitaip vaikai išmoks rinktis ir atsirinkti, jeigu viską parinks mama?

Norėjo rožinių - tai ir gerai

Bus proga pakeist kada
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2012 09 24, 18:55)
Sveikos

Neseniai isirengiau naujai kambari

)
Man paciai atrodo kazkaip tuscia, kazko truksta, laukiu uzuolaidu, gal tuomet kambarys paidarys jaukesnis,....
nesinori apkrauti, bet kazko truksta, net nezinau ko.
Laukiu labai minciu is jusu!
Kambario detalių foto ir į katalogą galima dėti

Iš tiesų gražu, bet kataloginiai man dažnai atrodo šaltoki, kaip ir pati kad rašai, kad kažko trūksta. Bet kaip sako merginos, vaizdą iš tiesų pagyvins užuolaidos. Lauksim foto
Be to, jaukumas atsiras, kai kambaryje pradės virti gyvenimas

Tada ir daiktai nebus taip tobulai sudėlioti, atsiras ir papildomų kokių
Neseniai svečiavaus pas pažįstamus, kur kampe virš lovos buvo tos kampinės lentynėlės, smulkmenų prisidėję, nuotraukų.
Kadangi booonbon klausė apie lentynas, tai noriu prisidėti ir aš prie to paties. KĄ dedat į lentynėles?
Vyras kažkada parnešė lentyninių lentučių, kaip skandinavuos kad populiaru. Sako, ar nori tokių? Kaip tik tvarkėmės virtuvę. Nu, noooriu, kaip aš nenorėsiu?

Įtaisėm kampe virtuvėje. Bet tuo metu net negalvojau, ką ten aš sudėsiu. Iš pradžių mąsčiau įrėminti savo mėgstamiausių pyragų receptus. Bet kadangi apačioje, po lentynėlių, ant stalo vyras sumeistravo man dėžutę receptų žurnaliukams, tai jų jau neberėminsiu - juk bus sviestas sviestuotas. Tad ir stovi tos vargšės lentynėlės, apkrautos BET Kuo. Ir vis pabambu ant savęs, kad reikia pradėti su jomis draugauti ir ieškoti, ką uždėti, bet vis rankos ir neprieina. O ir minčių dabar visai nėr.