del tapetavimo - nu skaitot mintis!
del akcentu, jap, as pati labai laukiu siuvamos patalynes, pagalveliu, vaziuosiu pirkti lovatieses, taip pat ir uzuolaidu
pirmai norejau daryti raudonus kambario akcentus, bet persigalvojau, nes nepatiko vaizdas.
darysiu sakiau svelnius tokius gal svelniai rozine kokia
pries remonta buvo mintis audziama tapetuot, bet nesigavo nes istapetuota dazomais tapetais, nulupt gaila buvo, ir konsultavausi su teciu, pasake, kad neiseis, nes sienoms darytas kazkoks renovavimas, ir gali nelipt tapetai kazkaip. tai ta minti ir atmetem
tuomet kitas variantas isdazyti viena siena kita spalva: to paties atspalvio tik tamsesniu tonu.
P.S. as nedaryciau rozines spalvos, labai jau mergaitiska ir nerimta, gal geriau svelniai alyvine.... Na bet cia tik mano nuomone, kuri nebutinai yra teisinga
P.S. as nedaryciau rozines spalvos, labai jau mergaitiska ir nerimta, gal geriau svelniai alyvine.... Na bet cia tik mano nuomone, kuri nebutinai yra teisinga
sienu tai jau nekeisim tikrai... viskas isdazyta naujai
) o del akcentu spalvos - aciu uz nuomone ;p
Čia ne konkretus pasiūlymas booonbon, bet šiaip apie pokyčius ant sienų. Neretai matau medžiagomis apšaudytas sienas, kur net nepasakysi iš toliau, kad čia medžiaga... Labai gražu. Ir pakeisti galima, kai norisi.
O apskritai nebūtinai visą sieną keisti, o kokią juostą. Arba čia populiarius lipukus naudoti.
O apskritai nebūtinai visą sieną keisti, o kokią juostą. Arba čia populiarius lipukus naudoti.
Retai ką berašau, bet šį kartą parašysiu 
booonbon
kambarys... bet trūksta jaukumo, kuris , manau, ateis su užuolaidomis
Šiaip aš tikriausiai kabinčiau šviesias lino užuolaidas... Ir kitkas kas užkliuvo: visos detalės lyg trukdytų ir sustumtos "iki galo/kampų"... Pvz. stalas: aš jį atitraukčiau nuo lango, na pvz. kad užuolaidos užeitų; daiktai ant komodos, jas irgi per vidurį dėčiau (gylio vidurį), žurnalai ant palangės: irgi nedėčiau prie pat lango.... ir man trūksta didelių detalių (pvz tik nekabinkite mayčių nuotraukyčių ar paveiksliukų, jai jau kibinsite pvz 10x15 cm nuotrauką, tai jau su GERU pasportu)... Didelių detalių man daugelyje LT pvz trūksta, net tik pas jūs. Kažkaip mes bijom mąsto... 
Eziuka ruke, o pakartoti nuotraukų negalima? neberodo
booonbon
Eziuka ruke, o pakartoti nuotraukų negalima? neberodo
QUOTE(Ninin @ 2012 09 25, 17:58)
Retai ką berašau, bet šį kartą parašysiu 
booonbon
kambarys... bet trūksta jaukumo, kuris , manau, ateis su užuolaidomis
Šiaip aš tikriausiai kabinčiau šviesias lino užuolaidas... Ir kitkas kas užkliuvo: visos detalės lyg trukdytų ir sustumtos "iki galo/kampų"... Pvz. stalas: aš jį atitraukčiau nuo lango, na pvz. kad užuolaidos užeitų; daiktai ant komodos, jas irgi per vidurį dėčiau (gylio vidurį), žurnalai ant palangės: irgi nedėčiau prie pat lango.... ir man trūksta didelių detalių (pvz tik nekabinkite mayčių nuotraukyčių ar paveiksliukų, jai jau kibinsite pvz 10x15 cm nuotrauką, tai jau su GERU pasportu)... Didelių detalių man daugelyje LT pvz trūksta, net tik pas jūs. Kažkaip mes bijom mąsto... 
booonbon
nu taip nerealu skaityt tokius komentarus, kai zmones pataria nuosirdziai! aciu be galo..
del detaliu - supratau, paeksperimentuosiu
dar del uzuolaidu klausimas kilo, jeigu dedu tarkim sviesaus lino, tai aisku jos iki zemes turi but? bet suprantat, as dabar pasimetus, nes patalyne pas mane bus balta su smulkiom rausvom gelytem, pagalveles irgi, bet kadangi visada tokia grazi nebus, pirksiu lovatiese, vat tada dabar ir dilema, o kokia ta lovatiese pirkt, kad nesipjautu su uzuolaidom? nes reikia nepamirst, kad va pagalveles dekoratyvines tikrai bus baltos, kitos geletos, o kai bus patalyne grazi, ta geleta, lovatieses jau galbut nedesiu. Na, tikiuosi supratot mano sapaliones..
"Komodos gylį" ta prasme, kad patraukti nuo sienos arčiau krašto
Tas pats ir su žurnalais prie lango... jie pristumti prie lango (ne sienos/angokraščio), tai aš taip jų nestumčiau, palikčiau tarpą tarp lango ir žurnalų...
Užuolaidų aukščio neįsivaizduoju, tiksliau įsivaizduoju, kad beveik iki žemės... Spalva: neutralu kokia... balta/šviesi, pilka, smėlio... tokį pat galima ir lovos patiesti, bus fonu pagalvėms... O šiaip tikriausiai nebūtina derinti lovatiesę su užuolaidomis
na kažkaip taip gal... bet aš nežinau ar tai "teisingai"
eksperimentuoti reikėtų
Užuolaidų aukščio neįsivaizduoju, tiksliau įsivaizduoju, kad beveik iki žemės... Spalva: neutralu kokia... balta/šviesi, pilka, smėlio... tokį pat galima ir lovos patiesti, bus fonu pagalvėms... O šiaip tikriausiai nebūtina derinti lovatiesę su užuolaidomis
QUOTE(booonbon @ 2012 09 25, 18:32)
dieve, esu tokia smulkmeniska, kartais net paciai juokinga...
viskas pas mane iki smulkmenu turi but sustyguota 
Mano akiai vis tiek kažkas turėtų susišaukt, man patinka, kai susišaukia. Tai ar užuolaidos su pagalvėlių gėlytėm kokiom, ar dar koks akcentas.
O užuolaidas įsivaizduoju labai lengvas (o jos iš tiesų reikalingos, ar tik dėl vaizdo? t.y. bus traukiamos ar ne?), kadangi kambarys nedidelis, kad neužgožtų. Ir užklotą šviesų...
O sustygavimai man patinka
Beje, iš kur esi?
QUOTE(Ninin @ 2012 09 25, 19:34)
"Komodos gylį" ta prasme, kad patraukti nuo sienos arčiau krašto
Tas pats ir su žurnalais prie lango... jie pristumti prie lango (ne sienos/angokraščio), tai aš taip jų nestumčiau, palikčiau tarpą tarp lango ir žurnalų...
na kažkaip taip gal... bet aš nežinau ar tai "teisingai"
eksperimentuoti reikėtų 
supratau dabar del to gylio
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 09 25, 20:01)
Mano akiai vis tiek kažkas turėtų susišaukt, man patinka, kai susišaukia. Tai ar užuolaidos su pagalvėlių gėlytėm kokiom, ar dar koks akcentas.
O užuolaidas įsivaizduoju labai lengvas (o jos iš tiesų reikalingos, ar tik dėl vaizdo? t.y. bus traukiamos ar ne?), kadangi kambarys nedidelis, kad neužgožtų. Ir užklotą šviesų...
Kai aš pati ne iš tų, tai patinka, kad bent kiti tokie
Beje, iš kur esi?
Beje, iš kur esi?
tai vat kad ir mastau ar daryt uzulaidas iki zemes, kad uztraukti nuo sviesos, na, kad funkcionalios butu, ar daryt tokias nenaudojamas dekoratyvines, nes siuo metu ant lango roletas yra..
Kavianska as
nezinau spalvu gamos... derint/nederint lovos uztiesala?
Jei uzuolaidos bus vienos spalvos, lovatiese kitos, baldai balti ir juodi, dekoracijos dar kitokios - turesit spalvu makalyne. Kiek zinau, geriausia interjere ivesti iki 3 spalvu, 4 jau yra daug. Svarbiausia, kad viskas tarpusavyje ristusi, nes jei sudesite tik grazius daiktus, visumoje nieko nesigaus...
Jei uzuolaidos bus vienos spalvos, lovatiese kitos, baldai balti ir juodi, dekoracijos dar kitokios - turesit spalvu makalyne. Kiek zinau, geriausia interjere ivesti iki 3 spalvu, 4 jau yra daug. Svarbiausia, kad viskas tarpusavyje ristusi, nes jei sudesite tik grazius daiktus, visumoje nieko nesigaus...
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 25, 15:35)
skolinuos foto is Liniuxxx
norejau parodyt, kad va kambary bus du virziai tokios spalvos
booonbon, per naktĮ pagalvojau, man gal visai nieko būtų ir tamsio užuolaidos (lininės, jos plonesnės gali būti) ir užtiesalas... prie tamsios lovos... irgi kaip variantas, kurį "patikrinčiau"