QUOTE(Ninin @ 2012 09 25, 17:58)
Retai ką berašau, bet šį kartą parašysiu
booonbon

kambarys... bet trūksta jaukumo, kuris , manau, ateis su užuolaidomis

Šiaip aš tikriausiai kabinčiau šviesias lino užuolaidas... Ir kitkas kas užkliuvo: visos detalės lyg trukdytų ir sustumtos "iki galo/kampų"... Pvz. stalas: aš jį atitraukčiau nuo lango, na pvz. kad užuolaidos užeitų; daiktai ant komodos, jas irgi per vidurį dėčiau (gylio vidurį), žurnalai ant palangės: irgi nedėčiau prie pat lango.... ir man trūksta didelių detalių (pvz tik nekabinkite mayčių nuotraukyčių ar paveiksliukų, jai jau kibinsite pvz 10x15 cm nuotrauką, tai jau su GERU pasportu)... Didelių detalių man daugelyje LT pvz trūksta, net tik pas jūs. Kažkaip mes bijom mąsto...
nu taip nerealu skaityt tokius komentarus, kai zmones pataria nuosirdziai! aciu be galo..
del detaliu - supratau, paeksperimentuosiu

del palanges norejau paklausti - matot, cia zurnalais atremti, nezinau kaip kitaip kazkaip padeti...

del daiktu suspaudimo supratau taip pat pastebejimus. O kaip suprasti gylio viduri?

komoda tobulinsiu

Nuotraukos bus dideles, bent jau a4 formato tikrai, bus ir mazesniu ir a3 gal darysiu viena kokia. Maisysiu tuos dydzius.

ant dar vienos sienos prie iejimo kabes 3 nuotraukos kazkur a4 formato, new yorkas, paryzius ir keep calm zodziai
dar del uzuolaidu klausimas kilo, jeigu dedu tarkim sviesaus lino, tai aisku jos iki zemes turi but? bet suprantat, as dabar pasimetus, nes patalyne pas mane bus balta su smulkiom rausvom gelytem, pagalveles irgi, bet kadangi visada tokia grazi nebus, pirksiu lovatiese, vat tada dabar ir dilema, o kokia ta lovatiese pirkt, kad nesipjautu su uzuolaidom? nes reikia nepamirst, kad va pagalveles dekoratyvines tikrai bus baltos, kitos geletos, o kai bus patalyne grazi, ta geleta, lovatieses jau galbut nedesiu. Na, tikiuosi supratot mano sapaliones..

dieve, esu tokia smulkmeniska, kartais net paciai juokinga...

viskas pas mane iki smulkmenu turi but sustyguota