Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

del akcentu, jap, as pati labai laukiu siuvamos patalynes, pagalveliu, vaziuosiu pirkti lovatieses, taip pat ir uzuolaidu smile.gif pirmai norejau daryti raudonus kambario akcentus, bet persigalvojau, nes nepatiko vaizdas. smile.gif darysiu sakiau svelnius tokius gal svelniai rozine kokia g.gif

del tapetavimo - nu skaitot mintis! biggrin.gif pries remonta buvo mintis audziama tapetuot, bet nesigavo nes istapetuota dazomais tapetais, nulupt gaila buvo, ir konsultavausi su teciu, pasake, kad neiseis, nes sienoms darytas kazkoks renovavimas, ir gali nelipt tapetai kazkaip. tai ta minti ir atmetem smile.gif
Atsakyti
tuomet kitas variantas isdazyti viena siena kita spalva: to paties atspalvio tik tamsesniu tonu.

P.S. as nedaryciau rozines spalvos, labai jau mergaitiska ir nerimta, gal geriau svelniai alyvine.... Na bet cia tik mano nuomone, kuri nebutinai yra teisinga blush2.gif
Atsakyti
sienu tai jau nekeisim tikrai... viskas isdazyta naujai smile.gif) o del akcentu spalvos - aciu uz nuomone ;p
Atsakyti
Čia ne konkretus pasiūlymas booonbon, bet šiaip apie pokyčius ant sienų. Neretai matau medžiagomis apšaudytas sienas, kur net nepasakysi iš toliau, kad čia medžiaga... Labai gražu. Ir pakeisti galima, kai norisi.

O apskritai nebūtinai visą sieną keisti, o kokią juostą. Arba čia populiarius lipukus naudoti.

4u.gif
Atsakyti
Retai ką berašau, bet šį kartą parašysiu smile.gif

booonbon thumbup.gif kambarys... bet trūksta jaukumo, kuris , manau, ateis su užuolaidomis smile.gif Šiaip aš tikriausiai kabinčiau šviesias lino užuolaidas... Ir kitkas kas užkliuvo: visos detalės lyg trukdytų ir sustumtos "iki galo/kampų"... Pvz. stalas: aš jį atitraukčiau nuo lango, na pvz. kad užuolaidos užeitų; daiktai ant komodos, jas irgi per vidurį dėčiau (gylio vidurį), žurnalai ant palangės: irgi nedėčiau prie pat lango.... ir man trūksta didelių detalių (pvz tik nekabinkite mayčių nuotraukyčių ar paveiksliukų, jai jau kibinsite pvz 10x15 cm nuotrauką, tai jau su GERU pasportu)... Didelių detalių man daugelyje LT pvz trūksta, net tik pas jūs. Kažkaip mes bijom mąsto... ax.gif

Eziuka ruke, o pakartoti nuotraukų negalima? neberodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 25 rugsėjo 2012 - 18:19
QUOTE(Ninin @ 2012 09 25, 17:58)
Retai ką berašau, bet šį kartą parašysiu smile.gif

booonbon  thumbup.gif kambarys... bet trūksta jaukumo, kuris , manau, ateis su užuolaidomis smile.gif Šiaip aš tikriausiai kabinčiau šviesias lino užuolaidas... Ir kitkas kas užkliuvo: visos detalės lyg trukdytų ir sustumtos "iki galo/kampų"... Pvz. stalas: aš jį atitraukčiau nuo lango, na pvz. kad užuolaidos užeitų; daiktai ant komodos, jas irgi per vidurį dėčiau (gylio vidurį), žurnalai ant palangės: irgi nedėčiau prie pat lango.... ir man trūksta didelių detalių (pvz tik nekabinkite mayčių nuotraukyčių ar paveiksliukų, jai jau kibinsite pvz  10x15 cm nuotrauką, tai jau su GERU pasportu)... Didelių detalių man daugelyje LT pvz trūksta, net tik pas jūs. Kažkaip mes bijom mąsto...  ax.gif

nu taip nerealu skaityt tokius komentarus, kai zmones pataria nuosirdziai! aciu be galo.. wub.gif

del detaliu - supratau, paeksperimentuosiu smile.gif del palanges norejau paklausti - matot, cia zurnalais atremti, nezinau kaip kitaip kazkaip padeti... g.gif del daiktu suspaudimo supratau taip pat pastebejimus. O kaip suprasti gylio viduri? g.gif komoda tobulinsiu biggrin.gif Nuotraukos bus dideles, bent jau a4 formato tikrai, bus ir mazesniu ir a3 gal darysiu viena kokia. Maisysiu tuos dydzius. smile.gif ant dar vienos sienos prie iejimo kabes 3 nuotraukos kazkur a4 formato, new yorkas, paryzius ir keep calm zodziai smile.gif

dar del uzuolaidu klausimas kilo, jeigu dedu tarkim sviesaus lino, tai aisku jos iki zemes turi but? bet suprantat, as dabar pasimetus, nes patalyne pas mane bus balta su smulkiom rausvom gelytem, pagalveles irgi, bet kadangi visada tokia grazi nebus, pirksiu lovatiese, vat tada dabar ir dilema, o kokia ta lovatiese pirkt, kad nesipjautu su uzuolaidom? nes reikia nepamirst, kad va pagalveles dekoratyvines tikrai bus baltos, kitos geletos, o kai bus patalyne grazi, ta geleta, lovatieses jau galbut nedesiu. Na, tikiuosi supratot mano sapaliones.. biggrin.gif dieve, esu tokia smulkmeniska, kartais net paciai juokinga...biggrin.gif viskas pas mane iki smulkmenu turi but sustyguota bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 25 rugsėjo 2012 - 18:37
"Komodos gylį" ta prasme, kad patraukti nuo sienos arčiau krašto smile.gif Tas pats ir su žurnalais prie lango... jie pristumti prie lango (ne sienos/angokraščio), tai aš taip jų nestumčiau, palikčiau tarpą tarp lango ir žurnalų...

Užuolaidų aukščio neįsivaizduoju, tiksliau įsivaizduoju, kad beveik iki žemės... Spalva: neutralu kokia... balta/šviesi, pilka, smėlio... tokį pat galima ir lovos patiesti, bus fonu pagalvėms... O šiaip tikriausiai nebūtina derinti lovatiesę su užuolaidomis g.gif rolleyes.gif na kažkaip taip gal... bet aš nežinau ar tai "teisingai" smile.gif eksperimentuoti reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 09 25, 18:32)
dieve, esu tokia smulkmeniska, kartais net paciai juokinga...biggrin.gif viskas pas mane iki smulkmenu turi but sustyguota bigsmile.gif

Mano akiai vis tiek kažkas turėtų susišaukt, man patinka, kai susišaukia. Tai ar užuolaidos su pagalvėlių gėlytėm kokiom, ar dar koks akcentas.
O užuolaidas įsivaizduoju labai lengvas (o jos iš tiesų reikalingos, ar tik dėl vaizdo? t.y. bus traukiamos ar ne?), kadangi kambarys nedidelis, kad neužgožtų. Ir užklotą šviesų...

O sustygavimai man patinka bigsmile.gif Kai aš pati ne iš tų, tai patinka, kad bent kiti tokie biggrin.gif
Beje, iš kur esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 25 rugsėjo 2012 - 20:03
QUOTE(Ninin @ 2012 09 25, 19:34)
"Komodos gylį" ta prasme, kad patraukti nuo sienos arčiau krašto smile.gif Tas pats ir su žurnalais prie lango... jie pristumti prie lango (ne sienos/angokraščio), tai aš taip jų nestumčiau, palikčiau tarpą tarp lango ir žurnalų...

Užuolaidų aukščio neįsivaizduoju, tiksliau įsivaizduoju, kad beveik iki žemės... Spalva: neutralu kokia... balta/šviesi, pilka, smėlio... tokį pat galima ir lovos patiesti, bus fonu pagalvėms... O šiaip tikriausiai nebūtina derinti lovatiesę su užuolaidomis  g.gif  rolleyes.gif na kažkaip taip gal... bet aš nežinau ar tai "teisingai" smile.gif eksperimentuoti reikėtų ax.gif

supratau dabar del to gylio smile.gif o del spalvu visu, turit omeny tarkim sviesaus smelio spalvos uzuolaidos, tarkim sviesi pieno lovatiese ir ant jos pagalveles su gelytem? g.gif

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 09 25, 20:01)
Mano akiai vis tiek kažkas turėtų susišaukt, man patinka, kai susišaukia. Tai ar užuolaidos su pagalvėlių gėlytėm kokiom, ar dar koks akcentas.
O užuolaidas įsivaizduoju labai lengvas (o jos iš tiesų reikalingos, ar tik dėl vaizdo? t.y. bus traukiamos ar ne?), kadangi kambarys nedidelis, kad neužgožtų. Ir užklotą šviesų...

O sustygavimai man patinka  bigsmile.gif  Kai aš pati ne iš tų, tai patinka, kad bent kiti tokie biggrin.gif
Beje, iš kur esi?

tai vat kad ir mastau ar daryt uzulaidas iki zemes, kad uztraukti nuo sviesos, na, kad funkcionalios butu, ar daryt tokias nenaudojamas dekoratyvines, nes siuo metu ant lango roletas yra.. g.gif galvoju ir nesugalvoju va apskritai kokios tos uzuolaidos galetu buti... sunkios, lengvos? noriu ilgu, bent tiek zinau biggrin.gif nezinau spalvu gamos... derint/nederint lovos uztiesala?

Kavianska as cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 25 rugsėjo 2012 - 20:35
nezinau spalvu gamos... derint/nederint lovos uztiesala?

Jei uzuolaidos bus vienos spalvos, lovatiese kitos, baldai balti ir juodi, dekoracijos dar kitokios - turesit spalvu makalyne. Kiek zinau, geriausia interjere ivesti iki 3 spalvu, 4 jau yra daug. Svarbiausia, kad viskas tarpusavyje ristusi, nes jei sudesite tik grazius daiktus, visumoje nieko nesigaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 25 rugsėjo 2012 - 21:02
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 25, 15:35)

skolinuos foto is Liniuxxx 4u.gif

norejau parodyt, kad va kambary bus du virziai tokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
booonbon, per naktĮ pagalvojau, man gal visai nieko būtų ir tamsio užuolaidos (lininės, jos plonesnės gali būti) ir užtiesalas... prie tamsios lovos... irgi kaip variantas, kurį "patikrinčiau"
Atsakyti