Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis plaukų sugarbanojimas

Man dejo su chemikalais, kuriu pavadinimo nelabai iziurejau, bet pavadinimas kazkas panasaus i EMMA biggrin.gif oi, kaip neaiskiai as cia biggrin.gif bet kolkas, jau menuo praejo, bet labai super, labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
O ant ilgu plauku imanoma chemini daryti? g.gif nes drauge sake,jog galiu pamrsti chemini,nebent trumpiau nusikirpsiu. Cia tiesa?
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2012 06 17, 17:26)
O ant ilgu plauku imanoma chemini daryti? g.gif nes drauge sake,jog galiu pamrsti chemini,nebent trumpiau nusikirpsiu. Cia tiesa?

netiesa drauge sake smile.gif Cheminis yra daromas ir ant ilgu plauku, tiesiog jis nebuna toks smulkus, iseina stambesnes bangos, nes ilgas plaukas savo sunkumu tiesiog ta garbana truputi istempia.
Atsakyti
QUOTE(Sairella @ 2012 06 17, 17:35)
netiesa drauge sake smile.gif Cheminis yra daromas ir ant ilgu plauku, tiesiog jis nebuna toks smulkus, iseina stambesnes bangos, nes ilgas plaukas savo sunkumu tiesiog ta garbana truputi istempia.

Gerai,kad nepatikejau ja biggrin.gif Bet idomu,ar graziai tas cheminis ziurisi ant tu ilgu plauku? Jei ta garbana istempia? g.gif
Atsakyti
Ziurint koks yra plauko ilgis ir kokio storio plaukai, paslankumas garbanojimui smile.gif Jei esi sukus suktukais, tai turetum mazdaug isivaizduoti, kaip turetu viskas atrodyt smile.gif

Manau po plauku plovimo, jei cheminis dedamas ne su rugstim ir peroksidu, tai turetu atdoryti mazdaug taip, na bent jau kazkas panasaus smile.gif ar didesnes ar mazesnes garbanos, tai jau priklausytu uo suktuku dydzio dedant chemini smile.gif Jei dedamas su peroksidu ar rugstim, tuomet plauko ilgio sunkumas maziau istempia plauka, bet plaukas yra daug labiau pazeidziamas cheminio metu smile.gif
http://www.schwarzko...curly_hair.html
Atsakyti
QUOTE(Sairella @ 2012 06 18, 12:28)
Ziurint koks yra plauko ilgis ir kokio storio plaukai, paslankumas garbanojimui smile.gif Jei esi sukus suktukais, tai turetum mazdaug isivaizduoti, kaip turetu viskas atrodyt smile.gif

Manau po plauku plovimo, jei cheminis dedamas ne su rugstim ir peroksidu, tai turetu atdoryti mazdaug taip, na bent jau kazkas panasaus smile.gif ar didesnes ar mazesnes garbanos, tai jau priklausytu uo suktuku dydzio dedant chemini smile.gif Jei dedamas su peroksidu ar rugstim, tuomet plauko ilgio sunkumas maziau istempia plauka, bet plaukas yra daug labiau pazeidziamas cheminio metu smile.gif
http://www.schwarzko...curly_hair.html

nu sitoj foto tai ziauriai negrazu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 06 18, 19:17)
nu sitoj foto tai ziauriai negrazu

Na ziurint kas kam grazu... Juolab, kad sitoje foto net ir nera cheminis, jei pastebejote smile.gif

Pati turejau plaukus iki juosmens ir buvau susidejusi chemini. Taip, garbanos nera labai smulkios, bet atrodo graziai. Neturiu normalios foto parodyti. Esme tame, kad ant ilgu plauku irgi dedamas cheminis, tik pacios garbanos ne kaip spiruokles, labiau istemptos, nei trumpu plauku del ilgo plauko svorio. Labai atsiprasau, kad neturiu tiek laiko narsyti internete, kad rasciau realu pavyzdi, nors tikrai pasistengsiu.

http://www.elgon.lt/lt/68/ sitoj foto graziau, tai gal sita jums kaip pavyzdys geriau tiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš prieš porą mėnesių dejausi Goldwell tezturizer lengvą trumpalaiki garbanojima, tačiau man plaukai vos vos pasigarbanojo, o po savaitės plaukai liko visiškai tiesūs, tokie, kokie buvo prieš procedūrą. Plaukas po procedūros tapo truputį sausesnis ir šiurkštesnis, tačiau atrodo daug nepakenkė. Dėjausi geram ir brangiam salone, tačiau rezultatas nulinis. Galvoju pabandyti dar kartą, bet sprendžiant iš patirties mano plauko 'neims' lengvas cheminis, o stipresni baisoka darytis, kad plauko nesugadinti. Gal kas turite visiškai tiesius nelinkusius garbanotis ir ilgus plaukus ir esate patenkintos cheminiu? smile.gif
Atsakyti
Na mano cheminiui jau daugiau nei keturi menesiai smile.gif kaip ir turejo jau buti issileides, nes sake max 3-4 menesiai smile.gif bet esu vis dar garbanota smile.gif o plaukai neslenka, yra svelnus labai ir blizgantys, neissausejo, nors nenaudoju jokiu spec priemoniu, tik sampuna ir balzama smile.gif Matyt dar priklauso nuo kirpejos patyrimo, profesionalumo, mokejimo dirbti su priemonemis ir mokejimo atpazinti plauko struktura, bei gebejima juo manipuliuoti. Man dejo su Emmediciotto . Tai priemones be amoniako, peroksito ir tradicines cheminiui naudojamos rugsties, sorriukas, pavadinima pamirsau 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
priemones nuoroda: http://www.emmedicio.../vitaminic.html
Atsakyti
O ar bus patarimų į ką kreiptis norint trumpalaikių garbanų?
Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2012 10 12, 23:07)
O ar bus patarimų į ką kreiptis norint trumpalaikių garbanų?
Vilnius.

ka turi galvoj sakydama trumpalaikes? As darausi pas Zivile, dirba Gelaroj prie Panoramos. www.gelara.lt Man padaro tobulai, kaina apie 150 uz plaukus iki peciu. Minusas, kad rekomenduojama daryt kas pusmeti, ne dazniau. O man per kokius 4 men pakankamai daug nuauga ir nebelabai grazu.
Atsakyti
Trumpalaikis nenuauga, o palaipsniui issileidzia... Man jau praejo penki menesiai, o pasipute dar plaukai, like garbanu, bet labai naturaliai atrodo, nes palaipsniui issileide ir nesimato nuaugimo. Tad mergaites, jei matosi ryskiai nuaugimas, tai jau ne trumpalaikis ir tikrai ne neturalus ar augalinis, jau su rugstim arba peroksidu.

Vilniuje zinua, kad labai gerai daro vokieciu gatveje, ten viena pazistama darosi,t ai labai super. Jei yra noro, galiu paklausti... Kaina apie 100-150Lt.
Atsakyti