QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 04 30, 18:56)
Asta L. Labai sveikinu su artejancia svente !
ir nekreipkit demesio i ta bobele.Gyvensit atskirai ir tikiu kad 100 kart bus lengviau o matytis tikrai neprivalot. As pvz laukiu vestuviu,po ju tikrai nesusitikinesiu su savojo mama,na ziuresim kas bus toliau,dar nenusprendziau galutinai,bet jeigu ji ir toliau baisiai elgsis tai apie anukus gali pamirsti,nors ji atviru tekstu mums pasake kad anuku nenori
manasis uzstojo mus,tai ji baisiausiai isizeide aisku,bet cia jos problemos. Sitokie zmones neturi teises traumuoti vaika
Taip kad trumpai tariant duokit durniui kelia ir gyvenkit savo gyvenimeli.Vyras savo nauja seima tikrai myles ir uzstos,apgins.Gal cia dabar labai anyta spyriojasi,paskui pamatys kad nepavyks jai isskirt jusu,o gal ir pabos visos tos vaidybos,tai apsiramins. O linkeciau kad ir pasikeistu jusu anyta.Visko gyvenime pasitaiko,duok Dieve

Taip kad trumpai tariant duokit durniui kelia ir gyvenkit savo gyvenimeli.Vyras savo nauja seima tikrai myles ir uzstos,apgins.Gal cia dabar labai anyta spyriojasi,paskui pamatys kad nepavyks jai isskirt jusu,o gal ir pabos visos tos vaidybos,tai apsiramins. O linkeciau kad ir pasikeistu jusu anyta.Visko gyvenime pasitaiko,duok Dieve

Ačiū

Man irgi toks palengvėjimas, kad jau šį penktadienį išsikraustom, tai tiesiog nenustygstu vietoj

Žinokite maniškė vaikų atžvilgiu visiškai kitokia! Atseit kai turėsit vaikų, atvežkit man juos, palikit čia kokį mėnesį, aš juos išlepinsiu. Na, pas savo mamą tai gal ir palikčiau (nors ji irgi lepintų), bet jau tikrai ne pas ją - valgyti niekad negamina, jos du sūnūs vis dar gyvena čia, tai kasdienis maisto racionas atrodo taip: šaldytos picos, coca cola, saldainiai, kartais traškučiai. Nei vienas nevalgo VISIŠKAI jokių vaisių ir daržovių išskyrus bulves kaip garnyrą

Manau, kad čia jos toks charakteris ir ji jo nekeis, nes, kaip ji pati minėjo, ji neturi jokių problemų, o jei kažkam taip atrodo, tai pats tas žmogus turi problemų

O dėl kokių dalykų, jei ne paslaptis, dabar esate priversta su ja matytis?