Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 16, 13:17)
Burbuli,taip ir darytume,bet tada ta ponia tėvo neišleis,jis senelių neatveš,o ir seneliai sutinka atvažiuoti nebent pas ponią nakvotų kur jų sūnus.Tėvas ten skuduro vietoje,darbinis arklys neturintis žodžio tuose namuose...

Hm.. suprantu, kad jums (ar tik vyrui) labai svarbu tėčio ir artimų/mylimų senelių dalyvavimas.. bet šiuo atveju turbūt man ir pačiai principai įsijungtų, kad tam tėčiui/seneliui yra svarbiau kažkokia boba už nuosavo vaiko/anūko vestuves ir pabuvimą ten vien todėl, kad kaip matyti visi negali be tos bobos nei žingsnio žengti. Čia turbūt labiausiai akmenys į tėčio daržą, seneliai gal tik labiau prie sūnaus taikosi (iš dalies suprantu, nors manau, kad galima rasti kas juos atveštų, tik jiems gal dėl nakvojimo aišku smagiau pas sūnų, bet nejaugi tiek blogai sutaria su savo buvusia marčia, kad negalėtų pernakvoti kartu su ja ar šiaip pas kažkokius jų pusės artimus gimines?)
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 16, 00:26)

O nemanot, kad ta jūsų vadinama "boba" gali pati prikipti prie mamos, gal pašiepti ją...suprantama, kad jai nemalonu bus...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 15, 22:45)

Pavyzdžiui, mano pačios tėvų santykiai.. nežinau ką jie ten jaučia kiekvienas savo viduje, nelaikau jų dar toli gražu ir idealu.. bet.. kaip gražu žiūrėti, kai tėtis visada padės mamai, visada ją nuveža/parveža kur reikia, nereikia, visada pasirūpina, paklausia, būdavo sėdi abu prie televizoriaus dviese ir aptarinėja ką nors, arba grįžti, o jie dviese virtuvėje kavą geria, šnekučiuojasi  wub.gif dar dabar du beveik pensininkai, o kartais tiesiog išeina pasivaikščioti į miestą dviese  ax.gif  o ten viskas priešingai..

tai mano seneliai irig būna ir pasibara, bet na vistiek labai šilti jų santykiai, todėl man ir yra idealūs jų santykiai. O kas liečia tavoapibūdintą situaciją - tai tikrai jie jums nesant šilčiau nebendrauja, nes paprastai kaip tik prie svečių stengiamasi apsimesti, kad viskas gerai. Tai manau ko nematot - yra dar negražesnė pusė. Kaip ir aš uoj kaip negreit pamačiau visus perliukus vyro šeimos santykių, bet gal geriau jau būčiau nemačius doh.gif schmoll.gif Na nesimuša ten jie, bet kai paklausai kartais kaip kalbasi, kokios replikos pasakomos, tai nžn... bet ai, pripratau kažkaip ir tiek. Svarbu bent jau nekariauju su anyta biggrin.gif bigsmile.gif na tokia savotiška taika pas mus, būna įsižeidžiam kuri nors, bet patylim ir tiek. Kažkaip stengiames labai nekonfliktuoti, o ir baisiai į kalbas nesileidžiam, nes daugeliu atveju labai jau skiriasi požiūriai mūsų į gyvenimą (charakteriai irgi)

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 16, 15:05)
Hm.. suprantu, kad jums (ar tik vyrui) labai svarbu tėčio ir artimų/mylimų senelių dalyvavimas.. bet šiuo atveju turbūt man ir pačiai principai įsijungtų, kad tam tėčiui/seneliui yra svarbiau kažkokia boba už nuosavo vaiko/anūko vestuves ir pabuvimą ten vien todėl, kad kaip matyti visi negali be tos bobos nei žingsnio žengti. Čia turbūt labiausiai akmenys į tėčio daržą, seneliai gal tik labiau prie sūnaus taikosi (iš dalies suprantu, nors manau, kad galima rasti kas juos atveštų, tik jiems gal dėl nakvojimo aišku smagiau pas sūnų, bet nejaugi tiek blogai sutaria su savo buvusia marčia, kad negalėtų pernakvoti kartu su ja ar šiaip pas kažkokius jų pusės artimus gimines?)

labai tiksliai apibūdinot manau 4u.gif Nes aš irig tą patį pagalvojau - kas atsiprašant per tėvas, jei jam vaiko norai tokioj situacijoj yra visai nesvarbūs doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 16, 17:13)
O nemanot, kad ta jūsų vadinama "boba" gali pati prikipti prie mamos, gal pašiepti ją...suprantama, kad jai nemalonu bus...

Aš irgi taip manau drinks_cheers.gif ir čia geriausiu atveju tik tiek, nes kažkaip kaip susidariau nuomonę, tai ta boba gali ir dar daugiau cirkų prikrėsti ir vestuvių nuotaiką sugadinti visiems.

QUOTE(pasisiutus @ 2012 05 16, 17:14)
labai tiksliai apibūdinot manau  4u.gif Nes aš irig tą patį pagalvojau - kas atsiprašant per tėvas, jei jam vaiko norai tokioj situacijoj yra visai nesvarbūs  doh.gif  schmoll.gif

dėl tų uošvių santykių.. biggrin.gif na nesipjauna jie ten kaip šuo su kate biggrin.gif tiesiog mano manymu nebendrauja ir tiek beveik lotuliukas.gif
---
Turbūt pasakyčiau tėčiui ultimatumą, kad tavo boba čia nekviečiama ir išsdėstyčiau viską, kad tu esi man brangus ir noriu, kad dalyvautum, bet ji čia yra pašalinė ir jos niekas nepageidauja, pažiūrėk kaip ji elgiasi ir panašiai. Jeigu jam tiek dzin, kad vistiek šokinės pagal bobos dūdelę ir net neatvažiuos vienas į vaiko vestuves, tada bandyčiau senelius įkalbinėti kitu būdu, tikrai įmanoma surasti kas atveš ir kur jiem dar būtų pakankamai jauku nakvoti. šiaip pasakysiu žiauriai, bet dėl šitos bobos šventės negadinčiau (o čia jau tėvų ir senelių reikalas, kas jiem yra prioritetas), nes manau, kad iš jos galima tikėtis cirkų ir šiaip.. nuo jos bus daug kam nejauku (tiek mamai, ypač jeigu net ir partrenkt yra bandžiusi ir t.t., tiek jums pačiai, tiek išvarytai dukrai ir t.t.). o norėčiau šventės ramios ir atsipalaidavusios (kiek įmanoma atmetus vestuvinius rūpesčius), o ne su tokia boba. esu kategoriškai prieš jos kvietimą,. tiek, kiek susidariau nuomonę iš pasakojimo 4u.gif ir šiuo atveju manau, kad visi tie artimi žmonės (tėvas, mama, seneliai) turėtų išjungti savo principus ir atsirinkti kas jiems svarbiau, t.y. mama dalyvauti net tada, kai dalyvaus tėtis, tėtis dalyvauti vienas, nu ***** vaiko vestuvės, o kiekvieno AŠ šneka ne vietoj ir ne laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 16 gegužės 2012 - 18:16
Pernakvoti seneliams tikrai rasim kur,bet jie patys nenori.Man principai negalioja kai matau MB jau puse metų svarstantį ką daryti.Juolab ponia prie senelių elgiasi labai gražiai,tad nemanau,kad ką sau leistų,bet galimybės neatmetu.
Apie MB tėva nešneku išvis,ten skudurėlis kojom valyti....
Anyta suprantu iš dalies,pati nežinau kaip teks bendrauti su ta ponia,nemoku aš apsimetinėti,o ta diena ir nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 16, 19:30)
Pernakvoti seneliams tikrai rasim kur,bet jie patys nenori.Man principai negalioja kai matau MB  jau puse metų svarstantį ką daryti.Juolab ponia prie senelių elgiasi labai gražiai,tad nemanau,kad ką sau leistų,bet galimybės neatmetu.
Apie MB tėva nešneku išvis,ten skudurėlis kojom valyti....
Anyta suprantu iš dalies,pati nežinau kaip teks bendrauti su ta ponia,nemoku aš apsimetinėti,o ta diena ir nenoriu...

O aš suprantu, kad ta boba nėra laukiama daugelio žmonių.. ir pagrindiniams jų (jaunieji, jaunųjų tėvai (mama), vyro sesuo) ji yra nemaloni.. tuo labiau apskritai ji čia ne prie ko.. o čia jau tėčio sąžinės reikalas.. nebent sakot prie senelių ji gražiai elgiasi g.gif bet vistiek manau daug kam psichologiškai bus nemalonu. kada šventė? wub.gif
Atsakyti
Mūsų šventė 07 07 smile.gif
Ta ivat kad tevo sąžinės reikalas,o kankinasi MB.Liko ne tiek ir daug laiko,gal pavyks išsisukti iš ponios kompanijos,aš vis dar viliuosi.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 17, 08:39)
Mūsų šventė 07 07  smile.gif
Ta ivat kad tevo sąžinės reikalas,o kankinasi MB.Liko ne tiek ir daug laiko,gal pavyks išsisukti iš ponios kompanijos,aš vis dar viliuosi.

Na čia MB manau turėtų nesikankinti, ne jo bėdos, kad tėvas skystablauzdis ir negali be tos bobos sijono...
Mano pačios tėvas mano vestuvėse nedalyvaus, dėl savo principų mažvaikiškų, nes negali be savo tetų ir pusbroliukų...jaučia konpleksus prie kitų žmonių..o kaip aš galiu jo gimine kviest jeigu iš mano mamos tyčiojasi žinau, kad mama labai blogai jausis...aš su močiute dėl tokiu dalykų nebendrauju jau 4 metus....Pffff ir mum tikrai su MB jo nereikia... Išmokau nebepergyvent dėl tokių žmonių kuriem ištiesų mes net nerūpim...
Džiaugiamės, kad turim pačias nuostabiausiais dvi mamytes ir vieną tėvelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tik aš @ 2012 04 04, 09:47)
ką noriu pasakyt... viskas priklauso nuo mūsų požiūrio ir nuo vyro reakcijos, jei jis jūsų pusėje nusiraminkit ir nustokit kreipt dėmesį... bet jie jo šeima ir aš niekada jam neprikaišiojau, nes ne jis pasirinko šeimą...

bet jisai kuo puikiausiai gali reguliuoti santykius su jais.
QUOTE(tik aš @ 2012 04 04, 09:47)
o tokių asmenybių gerai apsižvalgę kiekvienas rasim ir savo giminėj tik juos toleruojam nes tai mūsų giminės, o jau kai vyro tai blogis...

nezinau ar toleruojam - siaip dazniausiai asmeniniam gyvenime stengiuosi bendrauti su zmonemis, su kuriais man gera ir malonu bendrauti ir tai nepriklauso nuo giminystes rysio. O tai, kad su tais zmonemis noriu bendrauti as, visiskai nereiskia kad to turi noreti (ir su jais bendrauti) ir mano vyras. Jeigu as noriu su tuo zmogumi susitikti, as pas ji ir vaziuoju, o palyda nera butina.
Atsakyti
[quote=Bekasė,2012 05 17, 22:34]

nezinau ar toleruojam - siaip dazniausiai asmeniniam gyvenime stengiuosi bendrauti su zmonemis, su kuriais man gera ir malonu bendrauti ir tai nepriklauso nuo giminystes rysio. O tai, kad su tais zmonemis noriu bendrauti as, visiskai nereiskia kad to turi noreti (ir su jais bendrauti) ir mano vyras. Jeigu as noriu su tuo zmogumi susitikti, as pas ji ir vaziuoju, o palyda nera butina.

Laaabai teisingai pasakyta. thumbup.gif
Atsakyti
Aš manyčiau, kad tėvai yra tie žmonės pas kuriuos turi važiuoti "su palyda". Na vistiek tai patampa kažkiek tavo šeima, jūs patys šeima ir t.t. galima vadinti ir iš pareigos, ir iš mandagumo ir t.t. aišku kai galbūt neperžengia kita pusė ribų. Na aš apskritai labai žaviuosi kai vyras ir žmona daug kur kartu važiuoja, labai gražu, darnu, šeimyniška.. o ne vienas sau, kitas sau.. my opinion ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 18, 11:32)
Aš manyčiau, kad tėvai yra tie žmonės pas kuriuos turi važiuoti "su palyda". Na vistiek tai patampa kažkiek tavo šeima, jūs patys šeima ir t.t.

siuo metu mano seima yra vyras ir vaikai.
Toliau yra artimieji (tai zmones kurie man yra brangus), tai mano tevai. brolis ir jo drauge, keli draugai, vienas pusbrolis....
toliau yra gimines - va i sita savoka ieina ir vyro tevai. Jokie jie ne seima, o tik giminaiciai. Zmones, kurie mano gyvenime atsidure aplinkybemis, kuriu as negaliu pakeisti. Su kai kuriais is ju yra malonu bendrauti, su kai kuriais ne.
Taip, kartais vaziuoju kaip palyda - dazniausiai per didziausias sventes. Dazniau tikrai nemanau butinybes. Jeigu vyras nori vaziuoti, niekas jam nedraudzia - na dar vaikus priedo gauna.
O siaip tai mes daug kur kartu vaziuojame ( tiek vieni, tiek su vaikais), kartu ir dirbame, tai ir visi darbiniai baliukai buna kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 18 gegužės 2012 - 20:43