QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 16, 17:13)
O nemanot, kad ta jūsų vadinama "boba" gali pati prikipti prie mamos, gal pašiepti ją...suprantama, kad jai nemalonu bus...
Aš irgi taip manau

ir čia geriausiu atveju tik tiek, nes kažkaip kaip susidariau nuomonę, tai ta boba gali ir dar daugiau cirkų prikrėsti ir vestuvių nuotaiką sugadinti visiems.
QUOTE(pasisiutus @ 2012 05 16, 17:14)
labai tiksliai apibūdinot manau

Nes aš irig tą patį pagalvojau - kas atsiprašant per tėvas, jei jam vaiko norai tokioj situacijoj yra visai nesvarbūs
dėl tų uošvių santykių..

na nesipjauna jie ten kaip šuo su kate

tiesiog mano manymu nebendrauja ir tiek beveik
---
Turbūt pasakyčiau tėčiui ultimatumą, kad tavo boba čia nekviečiama ir išsdėstyčiau viską, kad tu esi man brangus ir noriu, kad dalyvautum, bet ji čia yra pašalinė ir jos niekas nepageidauja, pažiūrėk kaip ji elgiasi ir panašiai. Jeigu jam tiek dzin, kad vistiek šokinės pagal bobos dūdelę ir net neatvažiuos vienas į vaiko vestuves, tada bandyčiau senelius įkalbinėti kitu būdu, tikrai įmanoma surasti kas atveš ir kur jiem dar būtų pakankamai jauku nakvoti. šiaip pasakysiu žiauriai, bet dėl šitos bobos šventės negadinčiau (o čia jau tėvų ir senelių reikalas, kas jiem yra prioritetas), nes manau, kad iš jos galima tikėtis cirkų ir šiaip.. nuo jos bus daug kam nejauku (tiek mamai, ypač jeigu net ir partrenkt yra bandžiusi ir t.t., tiek jums pačiai, tiek išvarytai dukrai ir t.t.). o norėčiau šventės ramios ir atsipalaidavusios (kiek įmanoma atmetus vestuvinius rūpesčius), o ne su tokia boba. esu kategoriškai prieš jos kvietimą,. tiek, kiek susidariau nuomonę iš pasakojimo

ir šiuo atveju manau, kad visi tie artimi žmonės (tėvas, mama, seneliai) turėtų išjungti savo principus ir atsirinkti kas jiems svarbiau, t.y. mama dalyvauti net tada, kai dalyvaus tėtis, tėtis dalyvauti vienas, nu ***** vaiko vestuvės, o kiekvieno AŠ šneka ne vietoj ir ne laiku.