Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Sveikutes ! 4u.gif

Na ka,siandien manajam kantrybe truko nuo mano tylejimo,tai atejusi namo radau ant stalo pietus,kalna roziu,pasake kad nori mano nuomone isklausyti,tad jau viska pasakiau kas ant dusios,apsiverkiau kad tiek visko prisikaupe,tai jis nusluoste asaras ir pasake jog gyvenime nepaliks ir kovos del manes blush2.gif pasake kad perkalbes savo motina ir jokiu planu pakeitimu pas mus nebus,darysim kaip norim.(dabar kaip tik su mamele kalbasi per skype).

As jam atleidau,bet kaip ir man pataret,pasakiau jog ne su mama gyvent visa gyvenima laimej,varge ir t.t. reikes,ir kad ne ji vaikus jam gimdys ir kai bus blogai salia stoves. Tad smegenys sufunkcionavo ir pagal ji tokiu bajeriuku jau nebebus,na ziuresim kaip istikro iseis,bet tikiu juo. g.gif

Na dabar ant duseles tikrai lengviau,nes tiek visko susikaupe buvo,kad siaubas, isspaudziau viska biggrin.gif

balleys Del bureju.....Tai anyta nepasakoja ka tos burejos jai sako? doh.gif kazkoks keistas jos hobis,jei taip galima pavadint doh.gif ir siaip kazkaip net nejauku,maza ka tos moterys is pykcio gali paprasyt,priburt nelaimiu ir t.t. fuuuu schmoll.gif mano mama ant juoko su drauge karta nuejo pas bureja,tai mamai pasake jog po 4men.dukra bus nescia doh.gif nu va jau metai praejo bet nenescia ir dar neplanuoju tokia but biggrin.gif
Atsakyti
Nors išteku ne pirmą kartą, bet anytą turėsiu pirmą. Tai santykiai su ja - neutralūs. Ir labai dėl to džiaugiuosi! Neketinu tapti "geriausia drauge" ir neketinu tokios "draugės" pati per arti prisileisti. Kad ateityje nekiltų pagundų išliet kokį nepasitenkinimą savo vyro veiksmais ar tų veiksmų nebuvimu. Reikia nepamiršti, kad kalbėčiau apie jos sūnų! O pyktis mes irgi neturime dėl ko. Jei kuri kur nors keliauja, tai viena kitai lauktuvių parvežam, susitikusios žmogiškai kalbamės. Nuoskaudų jokių viena kitos adresu neturim. Labai norėčiau, kad tie santykiai tokie ir išliktų. Pernelyg artima bičiulystė su anyta gali juos greitai sugadinti. Jei jau labai norisi kam nors iškloti nesusipratimus su savo vyru, tai geriau jau patikėkit juos savo geriausiai draugei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 11, 13:38)
Vaikšto pas ekstrasensą ir klausinėja apie Jus?  blink.gif na kas čia dabar per nesąmonė... Tokioj situacijoj, tiesą pasakius, net nežinočiau, ar juoktis, ar verkt  g.gif galiu pasakyti tik tiek, kad pas visokius "ekstrasensus" vaikštantys žmonės anksčiau ar vėliau nebekuria savo gyvenimo (kaip ir horoskopus skaitantys ir jais tikintys) - juk kaip gali būti kažkas kitaip, jei ekstrasensas pasakė, jog privalo būti būtent taip? Tokie žmonės tiesiog save "užsiprogramuoja", jog bus taip, kaip pasakyta. Ir Jūsų anytą, kaip matau, tai jau veikia  doh.gif svarbiausia, kad Jūs nesipainiojat į tokias nesąmones wink.gif

Vat butent, aplamai mane iki kaulu nervina kad ji klausineja apie mus doh.gif istikruju kai tik ji su juo pabendrauja tuoj kas nors atsitinka musu seimoj, apsipykstam su vyru, kas nors smarkiai suserga, arba kyla finansines problemos. Horoskopu neskaitau is anksto, nebent kartais jau po kurio laikoperskaitau ar issipilde, bet ir tai 1-2 kartus per metus lotuliukas.gif
del uzsiprogramavimo 1000 000% tiesa. Ji pastoviai tiki juo, nors jis jau kelinta kartaja paveda, ir pasako neteisybe, nieko beveik nesipildo, jis paprasciausiai geras psichologas, kuris moka ikalbinet. As niekada neplanuoju tolimos ateities nes man visi planai sugriuna, as megstu viska apsigalvot, apsisvarstyt visus + ir - ir tik tada kazka pasiplanuot, bet nesiruosiu klausti kazkokiu ekstrasensu ka man daryt ar ta ar ana? doh.gif virsune doh.gif
as praeitais metais buvau pas rankos bureja is idomumo ka ji pasakys, iki siol tai ka ji pasake issipilde apie 50%, bet as kazkaip neimu to i galva, tiesiog karts nuo karto prisimenu ka ji sake kai kazkoks super ivykis ivyksta, bet daugiau neisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 14:18)
Sveikutes !  4u.gif

Na betgi kaip gražu ir faina, kad susitaikėt ir Jūsų fronte taika wub.gif

QUOTE(jbs @ 2013 05 11, 16:06)

Sutinku su Jumis drinks_cheers.gif aš jau padariau klaidą pernelyg susidraugaudama, tai po to anyta pasijautė kaip antra mano vyro žmona su tokiomis pat teisėmis į mūsų reikalus, kaip ir aš. rolleyes.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 11, 16:40)
Vat butent, aplamai mane iki kaulu nervina kad ji klausineja apie mus doh.gif  istikruju kai tik ji su juo pabendrauja tuoj kas nors atsitinka musu seimoj, apsipykstam su vyru, kas nors smarkiai suserga, arba kyla finansines problemos. Horoskopu neskaitau is anksto, nebent kartais jau po kurio laikoperskaitau ar issipilde, bet ir tai 1-2 kartus per metus lotuliukas.gif
del uzsiprogramavimo 1000 000% tiesa. Ji pastoviai tiki juo, nors jis jau kelinta kartaja paveda, ir pasako neteisybe, nieko beveik nesipildo, jis paprasciausiai geras psichologas, kuris moka ikalbinet. As niekada neplanuoju tolimos ateities nes man visi planai sugriuna, as megstu viska apsigalvot, apsisvarstyt visus + ir - ir tik tada kazka pasiplanuot, bet nesiruosiu klausti kazkokiu ekstrasensu ka man daryt ar ta ar ana? doh.gif  virsune doh.gif
as praeitais metais buvau pas rankos bureja is idomumo ka ji pasakys, iki siol tai ka ji pasake issipilde apie 50%, bet as kazkaip neimu to i galva, tiesiog karts nuo karto prisimenu ka ji sake kai kazkoks super ivykis ivyksta, bet daugiau neisiu  ax.gif

Na bet tai kaip moteriškė šitaip nesupranta, kad užsitrauks vieną kartą tikrai rimtą nelaimę? Jei ne sau, tai Jums. Nieko nesakau, kai kurie tie būrėjai būna, kaip Jūs sakot, geri psichologai, betgi visokių ir užkalbėtojų pasitaiko, kurie oi kiek negandų pridaryt gali. Pamenu, kur anksčiau mano mama gyveno, buvo tokia senyva moteriškė. Tai jeigu ji ko nors tam žmogui pavydėdavo, užkalbėdavo tą dalyką. Tai ne vienam žmogui yra ir gyvuliai nudvėsę, ir daržai nuo nežinia ko išdžiūvę ir panašiai. Ir viskas įvykdavo praėjus vos kelioms dienoms po jos apsilankymo. Tai daugiau visi bijodavo ją priimti į namus. Šitą dalyką man mama pasakojo. Tiesiog sakau todėl, kad Jūsų anyta irgi pas kažkokius neaiškius būrėjus vaikšto. Tai bent jau gerai, kad anas jokių gebėjimų neturi, o tik psichologinius įgūdžius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 14:18)
mano mama ant juoko su drauge karta nuejo pas bureja,tai mamai pasake jog po 4men.dukra bus nescia  doh.gif  nu va jau metai praejo bet nenescia ir dar neplanuoju tokia but biggrin.gif

Nu tai ko nesilaukiat? Pavedėt būrėją lotuliukas.gif
Atsakyti
Asta L. as kaip ir Jus padariau klaida susidraugaudama su anyta doh.gif kai tik ejom i svecius tai geles,pati pyragus kepiau nesiau,pati ranku darbo dovaneles dariau, ir va,daryk zmogui gera o tau spjaus i veida blink.gif nustojau tokias dovanas daryt po to tai visi valge ir gyre mano pyraga o ji is principo nevalge ir apvare jog labai saldus ir ji tokiu nekencia (nors niekam jis saldus nebuvo),kai geles padovanojau ir pries iseinant visiems is tetos buto pasakiau anytai kad nepamirstu savo geliu pasiimt namo o ji pasake "jo gerai" ir man matant isejo pro duris i lauka doh.gif kai per jos gimtadieni padovanojau ranku darbo sege (ji jas megsta) tai akivaizdziai snuki susuko kaip subine ir numete ant saldytuvo net nepasakiusi aciu verysad.gif apie tai kad ji man kadanors butu padovanojusi per gimtadieni dovana tai cia kalbos nera,is jos nieko niekad negaunu. o dar toks dalykas nelaimingas jog mano ir anytos gimtadieniai viena ir ta pacia diena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu jus isivaizduojat? tai gi kokia konkurencija tada....kas daugiau gaus demesio,tai as jau susitaikiau kad mano gimtadienis niekam nerupi,tik manajam ir mano mamai.Vyro gimines daro visada jos gimtadienio progra balius su dovanom palinkejimais ir pan,o kai manasis atsistojo pasake tosta ir mane pasveikino su gimtadieniu tai visi kaip ir isgere stikliuka uz mane bet TIK ne anyta ir pussesere.Kai kas norejo mane pasveikinti tai iskart tos dvi vistos uzkalbinedavo dantis kad tik demesys butu i anyta.Pussesere anytai padovanojo kalna kosmetikos ir dar pasigyre kad 1000Lt suplojo bet jai mat nieko negaila mylimam zmogui,o man padovanojo pakabuka ir SPECIALEI nenuklijavo kainos (kainavo pora litu).Nepadovanojo o numete i rankas.... Kai atsimenu tai verkti norejosi kaip mane pazemino verysad.gif taip kad reikia buti kvailai (kaip as) kad prisileist anyta ir naiviai tiketis geriausio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 20:07)
,o man padovanojo pakabuka ir SPECIALEI nenuklijavo kainos (kainavo pora litu).Nepadovanojo o numete i rankas.... Kai atsimenu tai verkti norejosi kaip mane pazemino  verysad.gif  taip kad reikia buti kvailai (kaip as) kad prisileist anyta ir naiviai tiketis geriausio  doh.gif

oho blink.gif cia jau grynas pasiepimas, o nera galimybes svest gimtadieniu kazkaip atskirai? gal but pavyktu to isvengti?

tikrai labai uzjauciu jus su tokia anytele ir jos seimyna unsure.gif
Atsakyti
Asta L. as kaip ir Jus padariau klaida susidraugaudama su anyta  doh.gif  kai tik ejom i svecius tai geles,pati pyragus kepiau nesiau,pati ranku darbo dovaneles dariau, ir va,daryk zmogui gera o tau spjaus i veida  blink.gif  nustojau tokias dovanas daryt po to tai visi valge ir gyre mano pyraga o ji is principo nevalge ir apvare jog labai saldus ir ji tokiu nekencia (nors niekam jis saldus nebuvo),kai geles padovanojau ir pries iseinant visiems is tetos buto pasakiau anytai kad nepamirstu savo geliu pasiimt namo o ji pasake "jo gerai" ir man matant isejo pro duris i lauka  doh.gif  kai per jos gimtadieni padovanojau ranku darbo sege (ji jas megsta) tai akivaizdziai snuki susuko kaip subine ir numete ant saldytuvo net nepasakiusi aciu  verysad.gif  apie tai kad ji man kadanors butu padovanojusi per gimtadieni dovana tai cia kalbos nera,is jos nieko niekad negaunu. o dar toks dalykas nelaimingas jog mano ir anytos gimtadieniai viena ir ta pacia diena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu jus isivaizduojat? tai gi kokia konkurencija tada....kas daugiau gaus demesio,tai as jau susitaikiau kad mano gimtadienis niekam nerupi,tik manajam ir mano mamai.Vyro gimines daro visada jos gimtadienio progra balius su dovanom palinkejimais ir pan,o kai manasis atsistojo pasake tosta ir mane pasveikino su gimtadieniu tai visi kaip ir isgere stikliuka uz mane bet TIK ne anyta ir pussesere.Kai kas norejo mane pasveikinti tai iskart tos dvi vistos uzkalbinedavo dantis kad tik demesys butu i anyta.Pussesere anytai padovanojo kalna kosmetikos ir dar pasigyre kad 1000Lt suplojo bet jai mat nieko negaila mylimam zmogui,o man padovanojo pakabuka ir SPECIALEI nenuklijavo kainos (kainavo pora litu).Nepadovanojo o numete i rankas.... Kai atsimenu tai verkti norejosi kaip mane pazemino  verysad.gif  taip kad reikia buti kvailai (kaip as) kad prisileist anyta ir naiviai tiketis geriausio  doh.gif

Ir ka, ji tokia pasidare tik todel, kad dovanu kasdien dovanot nustojai? g.gif kazkas nesuprantamo..
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 11, 22:44)
oho blink.gif  cia jau grynas pasiepimas, o nera galimybes svest gimtadieniu kazkaip atskirai? gal but pavyktu to isvengti?

tikrai labai uzjauciu jus su tokia anytele ir jos seimyna unsure.gif

Na dazniausei svenciame atskirai kai mamele negrizta i LT,bet ji visada is principo nori grizti tam kad sugadintu man svente,nes jeigu pasakytume jog norime atskirai svesti o tada ateit ja pasveikint tai prasideda nezmogiskas spiegimas i rageli kad jos negerbiame doh.gif na bet siais metais tomis dienomis nebuvo skrydziu i LT tad superiskai atsvenciau savo gimtadieni su savo seima ir mylimuoju,tokia vakaruska padarem kad senei taip nesidziaugiau thumbup.gif tai tikiuosi ir kitais metais neiseis jai grizti drinks_cheers.gif manasis bando itikint kad jie nera pries mane,bet as juk nekvaila,matau kaip elgiasi su manimi,tad.... mastau.gif bet cia zinokit ne tik per gimtadienius,cia per visas sventes taip,ypac kaledas,kai visi keiciasi dovanomis (ju seimyna didele) o man ir manajam nieks nieko nenuperka,o mes visiems visada priperkam ir ne uz maza suma.Bet kazkaip tikrai del to nepergyvenu,vis dziaugiuosi kad jie nors ir turi pinigu,gauna brangias dovanas,bet uztad sielos ubagai yra.Pas mane kitokios gyvenimo vertybes,o ne gucci kvepalai uz 800Lt biggrin.gif

O siaip nemanote merginos jog po vestuviu tarkim butu geriau ir paprasciau viskas? g.gif na as pvz galvoju jog po vestuviu neprivalesiu eiti i ju susitikimus,nereikes itikti jiems,tampytis su jais visur ir pan.Taip sakant buciau uzimta darbu,buitimi,galu gale vaikais ir neprivalau nieko daryt ko nenoriu schmoll.gif apie tai kad niekam neduosiu ir nerodysiu savo vaika tai nusprendziau beveik 90%.O ir priekaistaut netures del ko,nes neprivalesiu jiems jo nest ir rodyt,tokio istatymo nera ir viso gero. Manau po truputi atsiskirciau nuo ju ir geriau gyvenciau,o manasis jei noretu tai vaziuotu ten pas juos,nors ir jis niekad nenori rolleyes.gif ar cia bloga mintis butu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2013 05 11, 23:32)
Ir ka, ji tokia pasidare tik todel, kad dovanu kasdien dovanot nustojai? g.gif  kazkas nesuprantamo..

Astii ji tokia pasidare kai mes pradejom gyventi kartu.Kol buvome atskirai ji buvo padlaize,ko gero man visur visada pataikavo,bet kai apsigyvenome su manuoju kartu,viskas prasidejo....... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 11 gegužės 2013 - 22:48
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 23:43)
Pas mane kitokios gyvenimo vertybes,o ne gucci kvepalai uz 800Lt  biggrin.gif
cia gerai pasakyta thumbup.gif
O siaip nemanote merginos jog po vestuviu tarkim butu geriau ir paprasciau viskas?  g.gif  na as pvz galvoju jog po vestuviu neprivalesiu

mes taip pat galvojom kad nerodysim vaiko, kad neisim kai reikes, bet kazkaip ji siek tiek pasikeite, tad tenka sliauzt pas ja i sventes doh.gif
nors pamenu kai mes planavom leliu ni grieztai pasake kad nenori kad mes turetume vaiku doh.gif o kaip po menesio pastojau tai ji neva apsidziauge... tada kai atvaziuodavo i svecius vaidindavo kad labai myli anuka, poros men pasimdavo ji i miesta, sakydavo 2 valandom o nuo ryto iki vakaro vaiksciodavo, pora kart buvo kazkas nuziurejes, nes ji kaip nenormali kas tik paklausia iskart rodydavo vaika... zozdiu kosmaras kazkoks, o kai vaikas paaugo, tada ji pasimdavo ji savaitgaliui, bet palikdavo ji 13metu dukrai o pati iseidavo susitikt su draugem ar i koki koncerta doh.gif karta is vis... paskambino MB sako ar galiu paimt vaika prie juros? vyras sako nu gali, tada paskambino man sako as su sunum susitariau pasimsiu vaika prie juros, sakau nu ok. (jura uz netoli musu). as sukroviau daiktelius pazaisti, kazka siltesnio apsivilkt papildoma maikute zodziu to ko gali prireikt prie juros, o ji man o tai kur jo patalyne ir pizama? sakau o kam jums prie juros? blink.gif sako o tai vyras nesake kad as savaitgaliui ji pasiimu? sakau nu ne.... taip nenorejau atiduot vaiko ta dien, nes buvau po naktines pamainos visa savaite, pati su vaiku mazai buvau. As taip verkiau namie kad ji pasieme vaika.... o tada daejo kad reik MB paskambint pasiklaust, o jis sako as nieko neleidau, ji klause tik del juros doh.gif kita diena susitarem visi susitikt prie juros ir kartu pasimsim vaika, kai pamaciau vaiko melyna pirsta sakau kas cia db?!!! sako Ai cia mes su masinos durim netycia prispaudem, bet jis neverke doh.gif po sio ivykio ne karto neleidau pasimt vaiko savaitgaliui, pasakiau jei norit atvaziuosit ir pazaisit!
Atsakyti
balleys as visiskam soke blink.gif suprantu kad anyta nemegsta jusu bet kuo cia detas vaikas? kam jam kersyt? zaloti,nesirupinti ir t.t. nu tiesiog nesueina galvoje doh.gif reikejo paklaust kam jai tas vaikas jei pirmu numeriu jo nenorejo o antru numeriu ji juo vistiek nesirupina! Ir istikro,jeigu taip prispirs matyt vaika tai tegu vaziuoja ir su jusu prieziura sedi su vaiku.O del to kad visiems nepazistamiems rodo tai patyliu.... schmoll.gif as (gal ir perdaug) bet tikiu visokiais uzkalbejimais, nuziurejimais ir pan.todel isproteciau jei be mano priziuros anyta pasiimtu visam savaitgaliui,maza ka ji gali pridirbt unsure.gif Saugokit savo vaikuti nuo tos.... 4u.gif

Labai panasi cia istorija su mano mama,jos anyta irgi nenorejo vaiku ir iki paskutines dienos sake aborta darytis,o kai pagimde tai i vaiku namus,bet kai mama mane pasiliko tai anyta "tokia laiminga" buvo,padlaiziavo ir pan.o man mazam vaikui kisdavo i galva tokius dalykus kad mano mama yra bloga,kad ateiciau pas juos gyvent,dar kaip vakar atsimenu tuos zodzius doh.gif po to mamai nereikejo net pasakoti kas jie per zmones,pati laikui begant supratau....Taip kad neaisku ka jos ten su vaikais daro kai mes mamos nematom unsure.gif

As savajai anytai neduosiu be prieziuros (jeigu jai isvis reikes,nes nei jos vaikas jai nerupejo nei tuo labiau mano rupes,ir aciu Die). Ji atsimenu papasakojo "juokeli" tai savo vaikui stikliuka degtines dave isgert!!!!! ta prasme wow kaip "juokinga" ir juokesi pasakodama! o jei butu kas atsitike? tai ji pasake "aj paveme biski ir praejo"! tragiska,as tikriausei buciau ja senei uzmusus uz tai.O beto kadangi ji tiesei sviesei sake nenori anuku tai kai prasys pasakysiu kad pati gi nenorejo tad vsio.O siaip labai ir nepergyvenu,kadangi manojo pussesere demesio centre ir is vien su anyta geriausios drauges tai visi su pusseseres vaiku zais (jei ji tures vaiku),o mes gyvensim savo mazame pasaulyje be tu furiju drinks_cheers.gif

Jos gali nekesti musu ir t.t.bet musu vaikuciu tegu neliecia,nes taip sakant bus blogai.... gun_bandana.gif box.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif triniti.gif bicycle.gif bash.gif protest.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 12 gegužės 2013 - 10:38
man padovanojo pakabuka ir SPECIALEI nenuklijavo kainos (kainavo pora litu).Nepadovanojo o numete i rankas.... Kai atsimenu tai verkti norejosi kaip mane pazemino  verysad.gif  taip kad reikia buti kvailai (kaip as) kad prisileist anyta ir naiviai tiketis geriausio  doh.gif

o siaubeli blink.gif man taip "padovanotų", pasakyčiau "ačiū" ir numesčiau kur nors ant stalo toliau nuo savęs, o išvažiuodama net neimčiau biggrin.gif apskritai, Jūsų atveju aš švęsčiau atskirai ir tikrai nevažiuočiau pas ją. Žinoma, Jūsų vyras galbūt ir važiuotų, maniškis tai tikrai ne, jeigu mano gimtadienis būtų tą pačią dieną kaip ir anytos - jis liktų su manimi. Čia panašiai kaip mano anyta užsispyrė - kiekvienos Kalėdos privalo būti švenčiamos pas ją, nes jai tai yra labai svarbu. Tai sorry, gal mano tėvams irgi kažkas svarbu? Gal jiems svarbu ir norisi, kad aš Lietuvoj gyvenčiau? Gal nori, kad atvažiuočiau pas juos kas mėnesį? Bet kažkodėl neužsispiria dėl tokių nesąmonių.

Tai kaip ir dabar buvo situacija. Šiandien Suomijoj oficialiai yra Motinos diena, tai anyta užsispyrė, kad mes atvažiuotume. O mano vyrui dirbti reikia šiandien. Tai ji sako - tada atšvęsim vėliau, kai mes atvyksim pas jumis. Atrodytų, gal ir nieko blogo, BET: mes šį trečiadienį einam į civilinę metrikaciją "susirašyti", o po mėnesio jau bus ta tikroji vestuvių šventė (taip darom todėl, kad reikia žiauriai daug dokumentų tvarkytis). Tai ji matai atvažiuos trečiadienį - mūsų a la vestuvių dieną - ir švęsim Motinos dieną blink.gif iškart pasakiau, kad nu jau ne. Tai mano vyras paskambino jai ir pasakė, kad nevažiuotų, nes mes tą dieną norim tik dviese būt. Aišku, tada pradėjo verkšlenti, tai kaip čia taip, juk ji nori padalyvauti, pašvęsti, tai mano vyras aiškiai atsakė, jog šventė svečiams ir artimiesiems bažnyčioje ir po jos bus po mėnesio. thumbup.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 23:43)
O siaip nemanote merginos jog po vestuviu tarkim butu geriau ir paprasciau viskas?  g.gif  na as pvz galvoju jog po vestuviu neprivalesiu eiti i ju susitikimus,nereikes itikti jiems,tampytis su jais visur ir pan.Taip sakant buciau uzimta darbu,buitimi,galu gale vaikais ir neprivalau nieko daryt ko nenoriu  schmoll.gif  apie tai kad niekam neduosiu ir nerodysiu savo vaika tai nusprendziau beveik 90%.O ir priekaistaut netures del ko,nes neprivalesiu jiems jo nest ir rodyt,tokio istatymo nera ir viso gero. Manau po truputi atsiskirciau nuo ju ir geriau gyvenciau,o manasis jei noretu tai vaziuotu ten pas juos,nors ir jis niekad nenori  rolleyes.gif  ar cia bloga mintis butu?  g.gif
Papildyta:
Astii ji tokia pasidare kai mes pradejom gyventi kartu.Kol buvome atskirai ji buvo padlaize,ko gero man visur visada pataikavo,bet kai apsigyvenome su manuoju kartu,viskas prasidejo....... doh.gif

O kodėl Jūs negalite to padaryti dabar? g.gif nebent nesate tikra, jog Jūsų vaikinas Jūsų nepaliks. Aš visuomet buvau tikra, kad maniškis rinksis ir palaikys mane bet kokiu atveju, tad neleidžiu uošvienei "kakoti" man ant galvos jau senai, nors mes dar tik tuoksimės.

Galbūt iki kol pradėjot kartu gyventi Jūsų anyta tikėjosi, jog išsiskirsit.

QUOTE(balleys @ 2013 05 12, 09:17)

Ne, na tokie dalykai tai jau ne tik kad nepriimtini, bet baisūs sakyčiau unsure.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 12, 11:36)
Taip kad neaisku ka jos ten su vaikais daro kai mes mamos nematom  unsure.gif
As savajai anytai neduosiu be prieziuros (jeigu jai isvis reikes,nes nei jos vaikas jai nerupejo nei tuo labiau mano rupes,ir aciu Die). Ji atsimenu papasakojo "juokeli" tai savo vaikui stikliuka degtines dave isgert!!!!! ta prasme wow kaip "juokinga" ir juokesi pasakodama! o jei butu kas atsitike? tai ji pasake "aj paveme biski ir praejo"! tragiska,as tikriausei buciau ja senei uzmusus uz tai.O beto kadangi ji tiesei sviesei sake nenori anuku tai kai prasys pasakysiu kad pati gi nenorejo tad vsio.O siaip labai ir nepergyvenu,kadangi manojo pussesere demesio centre ir is vien su anyta geriausios drauges tai visi su pusseseres vaiku zais (jei ji tures vaiku),o mes gyvensim savo mazame pasaulyje be tu furiju  drinks_cheers.gif

Maniškė tai degtinės vaikams neduotų, nes nevartoja alkoholio, bet aš matau, kokia nuostabi maitinimosi ir švaros sistema pas ją namuose doh.gif žinot, galiu pasakyti - mano vienos pažįstamos alkoholikai tėvai švariau gyveno. Na, bet taip, juk ji visuomet būna tokia pavargusi, jog viskas, ką gali daryti - tai gulėti ant sofos ir žiūrėti TV. Bet ji pati dar nesuvokia, kokią paslaugą man padarė - čia juk bus nuostabus atsiprašymas, kodėl mano vaikai (kai jų turėsiu) pas ją nevažiuoja: "Mieloji, juk Jūs tokia pavargusi visuomet, kad galite tik ant sofos gulėti priešais TV, o juk vaikai - didelis vargas. Tausokite sveikatą!" lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, o kuo ta vyro pusseserė tokia ypatinga, Laukine Uogele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta L.: 12 gegužės 2013 - 12:22
Asta L. Manasis per gimtadienius niekad nenori iskart vaziuot pas mama,jis nori pabut dviese,bet cia mano kalte,na as visad nusileidziu ir pasakau kad vaziuotume pas jo gimines,nes nenoriu jokiu anytos isteriju,pusseseres skambinejimu ir grasinimu unsure.gif as numoju ranka ir sakau vaziuojam,nors manasis ispustom akim ziuri ir sako kad gal nereikia,tai ko gero tai mano beda,as labai emocionali ir kiekviena zodi imu i sirdi tad mane issekina tie grasinimai ir isterijos,tad dazniausei nusileidziu verysad.gif bet dabar jau taip nebedarysiu,nes nieko gero is to neiseina doh.gif

Manasis niekada manes nepaliks,ta jau zinau.Bet man mama sake jog reikia padaryt gera ispudi jo giminei,pakentet iki vestuviu,o po ju galima dingti ir nesimatyti.Nedraskyt akiu bet tiesiog nebendrauti ir tiek blush2.gif noriu kad i vestuves visi susirinktu su sypsena ir dziaugtusi,o jei dabar sakociausi tai prasidetu anytos skambinejimai visiems ir prasymai atsisakyt kvietimo i vestuves,apkalbinejimai,nebutos anytos istorijos apie mane ir pan.O kol kas didelio vejo nera tad palauksiu,pasidziugsim visi vestuvemis ir cia bus kaip paskutine vakariene su jo gimine rolleyes.gif

Oooo,neziurint i popierizmus labai labai sveikinsiu treciadieni wub.gif kaip miela ! wub.gif

mano anyta tikrai tikejosi kad issiskirsim,dar kai ja pasitikejau ir papasakojau jog susipykom su savuoju,tai ji tiesei sviesei pasake kad rasiu kita ir laimingai gyvensiu be dabartinio suzadetinio.Dar prasiau kad padetu issprest musu konflikta o ji nepasiule jokiu variantu ar nepasake kad pades,tiesiog kartodavo kad ne gyvenimo pabaiga ir eiciau ieskoti kito verysad.gif

O del pusseseres tai ta visiska subinlaize,visiems perka brangias dovanas kad jai pirktu brangias,o jei ne tai reaguoja taip pat kaip anyta,sypsosi i akis o uz akiu tikra gyvate.Jos geriausia drauge pakviete ja i vestuves,tuo metu ji apsidziauge,bet kai drauge isejo (mes pasilikom),tai pussesere visokiom srutom apiplyje ta drauge, juokesi is jos ir pan.keista kad ji nera mano anytos dukra,nes dvi kopijos tiesiog... O tos pusseseres mama yra ziaurei faina,bet kadangi augo ir mate kaip eslgiasi mano anyta tai pati tokia isterike ir patapo.

Pas juos ten daug visokiu intrigu ir kitu blogu dalyku,bet mano mama sako kad nereikia kistis,aiskintis ir draskytis i ta gyvatyna,nes tikrai bus blogiau,taip sakant anksciau ar veliau jiems atsibos visa demesi laikyt i mane.Gal todel visad ir nusileidziu ir nedarau kaip Jus,nes ko gero jos imtusi kokiu nors priemoniu,visai nenustebciau.Pikti zmones viska gali.Viena yra kai paburba,paisterikuoja,o kita kai istikro gali pakenkti,tai vat tos dvi ir gali pakenkti. doh.gif
Atsakyti