QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 20:07)
man padovanojo pakabuka ir SPECIALEI nenuklijavo kainos (kainavo pora litu).Nepadovanojo o numete i rankas.... Kai atsimenu tai verkti norejosi kaip mane pazemino

taip kad reikia buti kvailai (kaip as) kad prisileist anyta ir naiviai tiketis geriausio
o siaubeli

man taip "padovanotų", pasakyčiau "ačiū" ir numesčiau kur nors ant stalo toliau nuo savęs, o išvažiuodama net neimčiau

apskritai, Jūsų atveju aš švęsčiau atskirai ir tikrai nevažiuočiau pas ją. Žinoma, Jūsų vyras galbūt ir važiuotų, maniškis tai tikrai ne, jeigu mano gimtadienis būtų tą pačią dieną kaip ir anytos - jis liktų su manimi. Čia panašiai kaip mano anyta užsispyrė - kiekvienos Kalėdos privalo būti švenčiamos pas ją, nes jai tai yra labai svarbu. Tai sorry, gal mano tėvams irgi kažkas svarbu? Gal jiems svarbu ir norisi, kad aš Lietuvoj gyvenčiau? Gal nori, kad atvažiuočiau pas juos kas mėnesį? Bet kažkodėl neužsispiria dėl tokių nesąmonių.
Tai kaip ir dabar buvo situacija. Šiandien Suomijoj oficialiai yra Motinos diena, tai anyta užsispyrė, kad mes atvažiuotume. O mano vyrui dirbti reikia šiandien. Tai ji sako - tada atšvęsim vėliau, kai mes atvyksim pas jumis. Atrodytų, gal ir nieko blogo, BET: mes šį trečiadienį einam į civilinę metrikaciją "susirašyti", o po mėnesio jau bus ta tikroji vestuvių šventė (taip darom todėl, kad reikia žiauriai daug dokumentų tvarkytis). Tai ji matai atvažiuos trečiadienį - mūsų a la vestuvių dieną - ir švęsim Motinos dieną

iškart pasakiau, kad nu jau ne. Tai mano vyras paskambino jai ir pasakė, kad nevažiuotų, nes mes tą dieną norim tik dviese būt. Aišku, tada pradėjo verkšlenti, tai kaip čia taip, juk ji nori padalyvauti, pašvęsti, tai mano vyras aiškiai atsakė, jog šventė svečiams ir artimiesiems bažnyčioje ir po jos bus po mėnesio.
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 11, 23:43)
O siaip nemanote merginos jog po vestuviu tarkim butu geriau ir paprasciau viskas?

na as pvz galvoju jog po vestuviu neprivalesiu eiti i ju susitikimus,nereikes itikti jiems,tampytis su jais visur ir pan.Taip sakant buciau uzimta darbu,buitimi,galu gale vaikais ir neprivalau nieko daryt ko nenoriu

apie tai kad niekam neduosiu ir nerodysiu savo vaika tai nusprendziau beveik 90%.O ir priekaistaut netures del ko,nes neprivalesiu jiems jo nest ir rodyt,tokio istatymo nera ir viso gero. Manau po truputi atsiskirciau nuo ju ir geriau gyvenciau,o manasis jei noretu tai vaziuotu ten pas juos,nors ir jis niekad nenori

ar cia bloga mintis butu?
Papildyta:
Astii ji tokia pasidare kai mes pradejom gyventi kartu.Kol buvome atskirai ji buvo padlaize,ko gero man visur visada pataikavo,bet kai apsigyvenome su manuoju kartu,viskas prasidejo.......
O kodėl Jūs negalite to padaryti dabar?

nebent nesate tikra, jog Jūsų vaikinas Jūsų nepaliks. Aš visuomet buvau tikra, kad maniškis rinksis ir palaikys mane bet kokiu atveju, tad neleidžiu uošvienei "kakoti" man ant galvos jau senai, nors mes dar tik tuoksimės.
Galbūt iki kol pradėjot kartu gyventi Jūsų anyta tikėjosi, jog išsiskirsit.
QUOTE(balleys @ 2013 05 12, 09:17)
Ne, na tokie dalykai tai jau ne tik kad nepriimtini, bet baisūs sakyčiau
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 12, 11:36)
Taip kad neaisku ka jos ten su vaikais daro kai mes mamos nematom
As savajai anytai neduosiu be prieziuros (jeigu jai isvis reikes,nes nei jos vaikas jai nerupejo nei tuo labiau mano rupes,ir aciu Die). Ji atsimenu papasakojo "juokeli" tai savo vaikui stikliuka degtines dave isgert!!!!! ta prasme wow kaip "juokinga" ir juokesi pasakodama! o jei butu kas atsitike? tai ji pasake "aj paveme biski ir praejo"! tragiska,as tikriausei buciau ja senei uzmusus uz tai.O beto kadangi ji tiesei sviesei sake nenori anuku tai kai prasys pasakysiu kad pati gi nenorejo tad vsio.O siaip labai ir nepergyvenu,kadangi manojo pussesere demesio centre ir is vien su anyta geriausios drauges tai visi su pusseseres vaiku zais (jei ji tures vaiku),o mes gyvensim savo mazame pasaulyje be tu furiju
Maniškė tai degtinės vaikams neduotų, nes nevartoja alkoholio, bet aš matau, kokia nuostabi maitinimosi ir švaros sistema pas ją namuose

žinot, galiu pasakyti - mano vienos pažįstamos alkoholikai tėvai švariau gyveno. Na, bet taip, juk ji visuomet būna tokia pavargusi, jog viskas, ką gali daryti - tai gulėti ant sofos ir žiūrėti TV. Bet ji pati dar nesuvokia, kokią paslaugą man padarė - čia juk bus nuostabus atsiprašymas, kodėl mano vaikai (kai jų turėsiu) pas ją nevažiuoja: "Mieloji, juk Jūs tokia pavargusi visuomet, kad galite tik ant sofos gulėti priešais TV, o juk vaikai - didelis vargas. Tausokite sveikatą!"
Papildyta:
Beje, o kuo ta vyro pusseserė tokia ypatinga, Laukine Uogele?
"Time spent with cats is never wasted." ~ Colette