QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 15, 19:17)
Visiškai sutinku su tuo, dažniausiai jos nori bent jau sūnus išlaikyt prie savęs jeigu vyras ne prie jos...
Gal dar ir negaliu drąsiai teigti apie jų tarpusavio santykius, bet.. man keistas atrodo šeimos stereotipas, kurioje vyras visiškai nesirūpina žmona (pavyzdžiui jis niekada nenuveš jos niekur), jie net bendrų buities dalykų kartu neperka/nesirenka.. jis visada ant jos burbuliuoja, net prie pietų stalo jie nešneka, o tik pavalgę iškart išsiskirsto savais keliais.. gal jie bendrauja, kai aš to nematau, žinoma, kiek ten aš to laiko pas juos tepraleidžiu, bet man tai darosi keista..
QUOTE(Deimiliux @ 2012 05 15, 19:20)
Nieko man nereikia apsispręsti, sakau, kad gerai sutaria tarpusavyje, bet ne dėl klausimo apie mane, pastoviai ašarodavo ir pan, tik db sako, kad nepasirengusi, pati net nesuprantu kas jai ten blogai ištikrųjų, pradžioj vienaip šnekėjo, dabar kitaip
Ai nekreipkit dėmesio tada

maniškė irgi vieną dieną vienaip kudakuoja, kitą dieną kitaip, įdomus žmogus.
QUOTE(pasisiutus @ 2012 05 15, 19:33)
** tikrai manau kad tai teisybė. va mano močiutė savo sūnų nė velnio nekontroliuoja o ir marčias myli labai. Bet senelių santuoka man yra pats didžiausias šeimyninis pavyzdys ir laabai norėčiau, kad ir mano šeima tokia būtų net ir po 50 metų kartu. O va vyro tėvų šeima, - tai nedetalizuosiu, bet vistiek nesuprantu kaip taip galima "ėst nervus vienas kitam" ir nesiskirti

Jau tikrai geriau gyventi atskirai, nei taip kaip jie gyvena. Taip sutinku, kad būna visko, mano tėvai irgi susibardavo ir pan., na bet vistiek artimesnis bendravimas nei čia.
Pavyzdžiui, mano pačios tėvų santykiai.. nežinau ką jie ten jaučia kiekvienas savo viduje, nelaikau jų dar toli gražu ir idealu.. bet.. kaip gražu žiūrėti, kai tėtis visada padės mamai, visada ją nuveža/parveža kur reikia, nereikia, visada pasirūpina, paklausia, būdavo sėdi abu prie televizoriaus dviese ir aptarinėja ką nors, arba grįžti, o jie dviese virtuvėje kavą geria, šnekučiuojasi

dar dabar du beveik pensininkai, o kartais tiesiog išeina pasivaikščioti į miestą dviese

o ten viskas priešingai..
QUOTE(MissR @ 2012 05 15, 20:54)
ir dabar kiekvienakart nuvaziavus vis nauji priekaistai, kodel darom taip ar anaip, o ne kaip ji liepia, stengiames mazai pasakot, bet ji agresyviai klausineja, o mano mb , nenoredamas jos izeisti, ir papasakoja, nu ir prasideda...

o siaubelis tokia anyta

dėl klausinejimo puikiai suprantu, nors visos rekia nepasakokit, nepasakokit.. nu bet neiseina..