Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 15, 14:19)
pavyzdžiui praeito savaitgalio įvyki,

O tai vežė sūnus ją apsipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 15, 15:31)
O tai vežė sūnus ją apsipirkti?

Ne biggrin.gif , nes čia išvis buvo greičiau jos principas ir dėmesio reikalavimas, o ne kažkoks reikėjimas. Puikiai žinau aš jos manipuliacijas ir žaidimus, n tokių atvejų galėčiau papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 15, 13:19)
bet imu suprasti to priežastį, atrodo pasitvirtina taisyklė, kad taip elgiasi motinos, kurių pačių santuoka nenusisekus. Kuo toliau, tuo labiau matau šaltumą tarp jų pačių..

Visiškai sutinku su tuo, dažniausiai jos nori bent jau sūnus išlaikyt prie savęs jeigu vyras ne prie jos... g.gif
Atsakyti
pati taip sakėte, kad jų santykiai tarpusavy labai gerai, o tai kokie geri, jei nepraneša tėvams net apie žinią? na ir sakėte, kad nenuteikinėjo, kad nepriešišika jūsų atžvilgiu, tik bijo prisirišti, tai apsisprėskite  ax.gif

Nieko man nereikia apsispręsti, sakau, kad gerai sutaria tarpusavyje, bet ne dėl klausimo apie mane, pastoviai ašarodavo ir pan, tik db sako, kad nepasirengusi, pati net nesuprantu kas jai ten blogai ištikrųjų, pradžioj vienaip šnekėjo, dabar kitaip tongue.gif
Atsakyti
*žinau atvejų kai ir studijų metu tą patį zyzdavo, nors žmonės net doktorantūrą/magistratūrą studijuodavo  lotuliukas.gif  nu arba ne dėl mokslų,
** bet imu suprasti to priežastį, atrodo pasitvirtina taisyklė, kad taip elgiasi motinos, kurių pačių santuoka nenusisekus. Kuo toliau, tuo labiau matau šaltumą tarp jų pačių..

*tai vat čia mūsų atvejis doh.gif Ji tikrai taip žiūrėjo ne tik kol mano vyras mokykloj mokėsi, bet ir po to, kai jau studijavom abu doh.gif Nors ne esmė, kad net skirtinguose miestuose studijavom, ir susibėgdavom savaitgaliais, ir tia ne visais mirksiukas.gif Vat kada ganėtinai staigiai pasikeitė jos elgesys, tai po mano mamos mirties verysad.gif Tiesiog kažkaip nuo tada pastebėjau kaip ji daugiau man laiko skiria. Na tiesiog pradėjo ir dažniau arbatos pasiūlyti, ir šiaip pasiklausti kaip sekasi. Na bet jos prisirišimas dar toks didelis ir todėl, kad MB vienturtis.
** tikrai manau kad tai teisybė. va mano močiutė savo sūnų nė velnio nekontroliuoja o ir marčias myli labai. Bet senelių santuoka man yra pats didžiausias šeimyninis pavyzdys ir laabai norėčiau, kad ir mano šeima tokia būtų net ir po 50 metų kartu. O va vyro tėvų šeima, - tai nedetalizuosiu, bet vistiek nesuprantu kaip taip galima "ėst nervus vienas kitam" ir nesiskirti doh.gif Jau tikrai geriau gyventi atskirai, nei taip kaip jie gyvena. Taip sutinku, kad būna visko, mano tėvai irgi susibardavo ir pan., na bet vistiek artimesnis bendravimas nei čia.
Atsakyti
o as irgi viena is tu, kuri kariauja su anyta, tik gal dar ne taip arsiai , nors.. g.gif
siaip iki to laiko kol pradejome planuoti su MB vestuves, santykiai su ja buvo saltoki, laba diena, viso gero, ir tiek, jokio didesnio bendravimo, labai jau skirtingos moterys mes esam visais aspektais , kad sutartume gerai smile.gif
na o poto, kai prasidejo vestuviu planavimas, prasidejo ir anytos teroras, kaip mes vestuves turime daryti pagal ja ir butinai tokias pacias kokias ji mate pries 30 metu
kazkada isgerusi net apstumde mane, kai ji pradejo skaiciuoti svecius, ir prikaisioti kad reikia dar is jos puses prikviesti nemazai, nes gi jai butinai reikia ir tt, as nebeistveriau, ir pasakiau, kad pas mus sveciai jau suskaiciuoti , na ir uzsipuole ji mane , stvere uz ranku , neleido iseiti, brrr baisu net prisiminus
ir dabar kiekvienakart nuvaziavus vis nauji priekaistai, kodel darom taip ar anaip, o ne kaip ji liepia, stengiames mazai pasakot, bet ji agresyviai klausineja, o mano mb , nenoredamas jos izeisti, ir papasakoja, nu ir prasideda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 15, 19:17)
Visiškai sutinku su tuo, dažniausiai jos nori bent jau sūnus išlaikyt prie savęs jeigu vyras ne prie jos... g.gif

Gal dar ir negaliu drąsiai teigti apie jų tarpusavio santykius, bet.. man keistas atrodo šeimos stereotipas, kurioje vyras visiškai nesirūpina žmona (pavyzdžiui jis niekada nenuveš jos niekur), jie net bendrų buities dalykų kartu neperka/nesirenka.. jis visada ant jos burbuliuoja, net prie pietų stalo jie nešneka, o tik pavalgę iškart išsiskirsto savais keliais.. gal jie bendrauja, kai aš to nematau, žinoma, kiek ten aš to laiko pas juos tepraleidžiu, bet man tai darosi keista..

QUOTE(Deimiliux @ 2012 05 15, 19:20)
Nieko man nereikia apsispręsti, sakau, kad gerai sutaria tarpusavyje, bet ne dėl klausimo apie mane, pastoviai ašarodavo ir pan, tik db sako, kad nepasirengusi, pati net nesuprantu kas jai ten blogai ištikrųjų, pradžioj vienaip šnekėjo, dabar kitaip tongue.gif

Ai nekreipkit dėmesio tada biggrin.gif maniškė irgi vieną dieną vienaip kudakuoja, kitą dieną kitaip, įdomus žmogus.

QUOTE(pasisiutus @ 2012 05 15, 19:33)
** tikrai manau kad tai teisybė. va mano močiutė savo sūnų nė velnio nekontroliuoja o ir marčias myli labai. Bet senelių santuoka man yra pats didžiausias šeimyninis pavyzdys ir laabai norėčiau, kad ir mano šeima tokia būtų net ir po 50 metų kartu. O va vyro tėvų šeima, - tai nedetalizuosiu, bet vistiek nesuprantu kaip taip galima "ėst nervus vienas kitam" ir nesiskirti  doh.gif Jau tikrai geriau gyventi atskirai, nei taip kaip jie gyvena. Taip sutinku, kad būna visko, mano tėvai irgi susibardavo ir pan., na bet vistiek artimesnis bendravimas nei čia.

Pavyzdžiui, mano pačios tėvų santykiai.. nežinau ką jie ten jaučia kiekvienas savo viduje, nelaikau jų dar toli gražu ir idealu.. bet.. kaip gražu žiūrėti, kai tėtis visada padės mamai, visada ją nuveža/parveža kur reikia, nereikia, visada pasirūpina, paklausia, būdavo sėdi abu prie televizoriaus dviese ir aptarinėja ką nors, arba grįžti, o jie dviese virtuvėje kavą geria, šnekučiuojasi wub.gif dar dabar du beveik pensininkai, o kartais tiesiog išeina pasivaikščioti į miestą dviese ax.gif o ten viskas priešingai..

QUOTE(MissR @ 2012 05 15, 20:54)
ir dabar kiekvienakart nuvaziavus vis nauji priekaistai, kodel darom taip ar anaip, o ne kaip ji liepia, stengiames mazai pasakot, bet ji agresyviai klausineja, o mano mb , nenoredamas jos izeisti, ir papasakoja, nu ir prasideda... doh.gif

doh.gif o siaubelis tokia anyta doh.gif dėl klausinejimo puikiai suprantu, nors visos rekia nepasakokit, nepasakokit.. nu bet neiseina..
Atsakyti
O pas mane naujos bėdos...MB nusprendė kviesti savo tėva su jo dabartine drauge (moteris pasižymėjusi,mėgsta viska kontroliuoti,o aš jai nenusileidžiu ir dar MB patariu mažiau jos klausyt.MB seserį neperseniausiai išvarė iš namų į gatvę vidurį nakties....O jau su anyta juolab nesutaria,bandė ja partrenkti ir etc.Bet visa tai buvo senai ir jau senai atleista tik dabar groja principai.),nes kitu atveju neatvažiuos jo mylimiausi seneliai,anyta pareiškė kad jei bus tėvas ji vestuvėse nedalyvaus,o juolabiau jei su savo drauge jis ten bus...Ir bandėm aiškinti,kad tai tik senelių ir kad neus prieš ką tai poniai puikuotis ir panašiai,ji ne neeisiu.Ir nebežinom ką daryti.Iš MB mamos pusės bus jos broliai,seserys,mama ir manau tikrai ją palaikys.Juk sunaus vestuvės tik kartą gyvenime,o su ta ponia ji galės išvis nebendrauti...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 15, 22:45)

Ai nekreipkit dėmesio tada  biggrin.gif  maniškė irgi vieną dieną vienaip kudakuoja, kitą dieną kitaip, įdomus žmogus.

Tai vat ir stengiamės nekreipt dėmesio ir nieko nesakom apie vestuves, nes norim ramiai savo šventę atšvęst, nes je būtume pasakę ji ten būtų užsižliumbus negyvai, o ir knisus kasdien protą, nu tai kam mum to reikia, jei žmogus nesugeba normaliai, tai ir sužinos post factum, nemanau, kad čia labai didelė problema, juk ne dėl tėvų tuokiamės, ne jiems...
Papildyta:
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 16, 01:26)
O pas mane naujos bėdos...MB nusprendė kviesti savo tėva su jo dabartine drauge (moteris pasižymėjusi,mėgsta viska kontroliuoti,o aš jai nenusileidžiu ir dar MB patariu mažiau jos klausyt.MB seserį neperseniausiai išvarė iš namų į gatvę vidurį nakties....O jau su anyta juolab nesutaria,bandė ja partrenkti ir etc.Bet visa tai buvo senai ir jau senai atleista tik dabar groja principai.),nes kitu atveju neatvažiuos jo mylimiausi seneliai,anyta pareiškė kad jei bus tėvas ji vestuvėse nedalyvaus,o juolabiau jei su savo drauge jis ten bus...Ir bandėm aiškinti,kad tai tik senelių ir kad neus prieš ką tai poniai puikuotis ir panašiai,ji ne neeisiu.Ir nebežinom ką daryti.Iš MB mamos pusės bus jos broliai,seserys,mama ir manau tikrai ją palaikys.Juk sunaus vestuvės tik kartą gyvenime,o su ta ponia ji galės išvis nebendrauti...

Visiškai ne giminė ir tokia trenkta ta tėvo draugė blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 05 15, 20:54)

ir dabar kiekvienakart nuvaziavus vis nauji priekaistai, kodel darom taip ar anaip, o ne kaip ji liepia,

O is kieno pinigu vestuves darot? Jei is tevu, tai turetumet atsizvelgti ir i jos nuomone, bet jei is savo, tai tikrai nera reikalo vazinet ir pasakotis.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 05 16, 00:26)

Siaip yra panasi situaciju buvus drauges vestuvese. Kai tevai issiskyre, tai kviete tik tevus (be antru pusiu), nes ten ne prie ko jau tos zmonos/vyrai, ir as labai palaikau tokia pozicija, kad butu kvieciami TIK tevai, ta prasme be savo bobu.
Atsakyti
Burbuli,taip ir darytume,bet tada ta ponia tėvo neišleis,jis senelių neatveš,o ir seneliai sutinka atvažiuoti nebent pas ponią nakvotų kur jų sūnus.Tėvas ten skuduro vietoje,darbinis arklys neturintis žodžio tuose namuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimaimoko_Yume: 16 gegužės 2012 - 13:20