QUOTE(gaudrime @ 2008 03 15, 22:39)
sveikos merginos

o as jau galvojau , kad mane viena persekioja tokia problema niekada neturejau spuogu,veliau isvykau is lietuvos jie pradejo lysti .galvojau klimatas maistas kitas

kariavau kariaviau su tais mazyciais,bet dabar jau atsirado tokiu dideliu panasiu i votys.nespaudziu ju nes manau liktu randas ir dar reiketu pradurt skylute

kad isspaisciau ta slykstyne.tai va prie temos ir kai jis man isnyksta pats lieka didelis raudonas plemas ir palietus jauciasi guziukas.ir dar prie tu spuogu prisiliest negaliu nes labai skauda.gal dar kam toks likimas help
joa cia baisus dalykas, va girdejau zmones net antibijotikus geria ir tepaliukus su antibijotikais naudoja
o ir paciai nesvetima si temele

, pastoviai spuogelis ten, spuogelis sian. va buvau odos valyma pasidaryt su rugstele, tai tik kad oda sviesesne pasidare, svelni labai, o spuogeliai toliau kyla

nors kosmetologe sake,kad man reikes kokiu 3-4 apsilankymu
dar kremuku parekomendavo, mary kay, tai nusipirkau ,ziuresim, kas cia bus, nes atsiliepimu tai ivariu prisiskaiciau
na ir aisku vandeni litrais gert pradejau ir bandysiu saldumynu ir visokiausiu cipsu atsisakyti