Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(agnieter @ 2008 03 15, 22:06)
Pries "tas dienas" ir po ju mane visada isberia.. arba jei itemptai mokytis reikia - pastoviai iskyla koks spuogelis.. irgi vargo turiu, bet nevisada..  ax.gif

Taip, per sesija nuo streso. bet zinot, as man atrodo busiu atradus savo spuogu priezasti (tikiuosi). Buvau vasara pas homeopate, ji nustate, kad pasrodo turiu kirminu (kadangi kate namie auginame). Geriau kursa kazkokiu vaistu, ala papildu, ir padejo! Ir dabar dar vienas kitas islenda, bet netaip kaip anksciau tai smakra tai nosi vaiksciodavau apsidraskius.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudrime @ 2008 03 15, 22:39)
sveikos merginos smile.gif o as jau galvojau , kad mane viena persekioja tokia problema niekada neturejau spuogu,veliau isvykau is lietuvos jie pradejo lysti .galvojau klimatas maistas kitas g.gif kariavau kariaviau su tais mazyciais,bet dabar jau atsirado tokiu dideliu panasiu i votys.nespaudziu ju nes manau liktu randas ir dar reiketu pradurt skylute  sad.gif  kad isspaisciau ta slykstyne.tai va prie temos ir kai jis man isnyksta pats lieka didelis raudonas plemas ir palietus jauciasi guziukas.ir dar prie tu spuogu prisiliest negaliu nes labai  skauda.gal dar kam toks likimas help

joa cia baisus dalykas, va girdejau zmones net antibijotikus geria ir tepaliukus su antibijotikais naudoja unsure.gif
o ir paciai nesvetima si temele verysad.gif , pastoviai spuogelis ten, spuogelis sian. va buvau odos valyma pasidaryt su rugstele, tai tik kad oda sviesesne pasidare, svelni labai, o spuogeliai toliau kyla verysad.gif nors kosmetologe sake,kad man reikes kokiu 3-4 apsilankymu doh.gif
dar kremuku parekomendavo, mary kay, tai nusipirkau ,ziuresim, kas cia bus, nes atsiliepimu tai ivariu prisiskaiciau g.gif
na ir aisku vandeni litrais gert pradejau ir bandysiu saldumynu ir visokiausiu cipsu atsisakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitukas* @ 2008 03 18, 02:17)
joa cia baisus dalykas, va girdejau zmones net antibijotikus geria ir tepaliukus su antibijotikais naudoja  unsure.gif
o ir paciai nesvetima si temele  verysad.gif , pastoviai spuogelis ten, spuogelis sian. va buvau odos valyma pasidaryt su rugstele, tai tik kad oda sviesesne pasidare, svelni labai, o spuogeliai toliau kyla  verysad.gif nors kosmetologe sake,kad man reikes kokiu 3-4 apsilankymu doh.gif
dar kremuku parekomendavo, mary kay, tai nusipirkau ,ziuresim, kas cia bus, nes atsiliepimu tai ivariu prisiskaiciau g.gif
na ir aisku vandeni litrais gert pradejau ir bandysiu saldumynu ir visokiausiu cipsu atsisakyti lotuliukas.gif

mano oda svari, taciau laikas nuo laiko iskyla koks spuogelis, ar tiesa, kad spuogu gali atsirasti nuo saldumynu?
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 03 23, 20:40)
mano oda svari, taciau laikas nuo laiko iskyla koks spuogelis, ar tiesa, kad spuogu gali atsirasti nuo saldumynu?

aha ir mane tas domina smile.gif
Atsakyti
Na va ir as tarp tu spuogu isrinktu. Nezinau ne ka daryti. Ir pieno pradedu atsiaskyti ir ju produktu. Atrodo padeda o gal ir ne. Cia kaip oda sugalvoja. Vakar nera siandiena pilna, rytoj vel ne vieno. Gal kada uzgis nors dabar man jau 30. Ir kur lysti su raudonom demem???
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 03 23, 20:47)
Na va ir as tarp tu spuogu isrinktu. Nezinau ne ka daryti. Ir pieno pradedu atsiaskyti ir ju produktu. Atrodo padeda o gal ir ne. Cia kaip oda sugalvoja. Vakar nera siandiena pilna, rytoj vel ne vieno. Gal kada uzgis  nors dabar man jau 30. Ir kur lysti su raudonom demem???

siandien skaitinejau visokius straipsnius internete ir isskaiciau, kad kartkartemis islendantys spuogeliai gali buti zenklas, kad organizamui truksta kai kuriu medziagu g.gif
netgi kai spuogai atsiranda pries Tas dienas, kaltas medziagu trukumas... tik vat niekur neradau kokiu vis del to reiketu tada naudoti papildomai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 16, 19:15)
O ką valgai dabar ? mirksiukas.gif

valgau tik paukstiena ir zuvi kuri man skani ir tik su daaauuuggg darzoviu bei dauk vaisiu, stop saldumynams bei miltiniams patiekalams ir geriu dauk skysciu isskyrus gazuotus gerimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 15:09)
valgau tik paukstiena ir zuvi kuri man skani ir tik su daaauuuggg darzoviu bei dauk vaisiu, stop saldumynams bei miltiniams patiekalams ir geriu dauk skysciu isskyrus gazuotus gerimus 4u.gif

Visa tai ir aš valgau ,tik labai noriu saldumynų ax.gif Kaip sugebėjai jų atsisakyti? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 15:09)

ir man idomu, kaip atsilaikai nuo saldumynu?

as tomis dienomis taip ju noriu, kad viena diena, 2 nakties i degaline sokoladuko vaziavau biggrin.gif
ir saviski nekarta siunciau tortuko i parduotuve blush2.gif
Atsakyti
del spuogu ir as turiu problemu verysad.gif taciau atrodo nevalgau daug saldumynu ar miltiniu gaminiu taciau ju kaip buvo taip yra.maitinuosi aviziniais dribsniais, ryziais, grikiais vaisiais darzovemis.. bet kas is to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 25, 15:21)
Visa tai ir aš valgau ,tik labai noriu saldumynų  ax.gif Kaip sugebėjai jų atsisakyti? g.gif  mirksiukas.gif

nzn as kazkaip pastaruosius pora metu saldumynams didelio potraukio neturejau buna kartais uzsinoriu kazko tai truputi suvalgau bet nuo trupucio neberia, siaip nusprendziau kad nevalgysiu ir vsio, bandau juos pakeisti vaisiais saldziais pvz persimonai man apmalsina saldumynu patrauki uzsisaldau jais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(power_for_ever @ 2008 03 25, 16:44)
ir man idomu, kaip atsilaikai nuo saldumynu?

as tomis dienomis taip ju noriu, kad viena diena, 2 nakties i degaline sokoladuko vaziavau biggrin.gif
ir saviski nekarta siunciau tortuko i parduotuve  blush2.gif

taip visiskai neatsisakau jei ten karta per menesi uzsinoriu juodo sokolado su nesmulkintais riesutais kuri labiausiai megstu tai nusiperku tai suvalgau kokias 3 plyteles o visa likusi draugas suslamscia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos as vis dar kariauju su tais begedziais spuogais. verysad.gif siandien nusipirkau toki kremuka VICHI 10 svsru nuplese uz 15 miligramu unsure.gif .papasakojo man vaistininke , kad jau tikrai pades tai va doh.gif siandien isitepliojus iki ausu kazkokiu melinu skysciu ir laukiu kol praeis 24 valandos biggrin.gif "vaistininke vos ne ant keliu klaupesi sake praeisper 24 h"o kas belieka man daryti tik tiketi ...o kaip bus parasysiu jum ax.gif
Atsakyti