Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(Catty @ 2006 04 17, 13:36)
O aš nuliūdau pažvelgus šį tytą į veidrodį  sad.gif du spuogai išlindo, o jau visą savaitę džiaugiaus, kad nei viienas spuogas nelenda, greičiausiai čia vakarykščių vaišių pasekmės essen.gif , suvalgiau du didelius torto gabalus, nes nerealiai skanus buvo  blush-anim-cl.gif

o vat as nesuprantu tokiu pasisakymu del dvieju spuogeliu doh.gif gal jums ant smegenu spuogai du isdygsta, kad neturit del ko kito pergyvent schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 19, 10:17)
o vat as nesuprantu tokiu pasisakymu del dvieju spuogeliu doh.gif  gal jums ant smegenu spuogai du isdygsta, kad neturit del ko kito pergyvent schmoll.gif

jeigu kasdien ar kas antrą dieną
tai nieko gero
aš Velykų rytą priskaičiavau 1 pūlingą spuogą ir 6 nedidelius blink.gif
po Velykų dar neskaičiavau doh.gif
Atsakyti
[quote=visiskai_rami,2006 04 19, 09:17]
o vat as nesuprantu tokiu pasisakymu del dvieju spuogeliu doh.gif gal jums ant smegenu spuogai du isdygsta, kad neturit del ko kito pergyvent schmoll.gif
[/qNa zinai as irgi su tavimi sutinku. Vienas du spuogai. O tai ka man sneket kai visas veidas votym nusetas ir gumbai skaudantys kyla i deina po du verysad.gif
Atsakyti
[quote=Linaute,2006 04 19, 11:36]
[quote=visiskai_rami,2006 04 19, 09:17]
[/qNa zinai as irgi su tavimi sutinku. Vienas du spuogai. O tai ka man sneket kai visas veidas votym nusetas ir gumbai skaudantys kyla i deina po du verysad.gif
[/quote]

kodel neapsilanaki pas gera dermatologa? as taip pat buvau beviltiskoj padety, taciau ishsigydziau su dermatologu pagalba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalacin T man kiek padejo. Nugara tepu salicilo spiritu, o poto dalacin'u. Veida tik dalacin'u.
Atsakyti
man labai padeda AVON naktinis serumas nuo spuogų.

o šiaip kiek save ištyriau, galiu drąsiai teigti, jog labiausiai man spuogai kyla nuo alkoholio doh.gif doh.gif blink.gif
vos tik koks vakarėlis, taip iš ryto baisu į veidrodį pažiūrėti..
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 11, 20:46)
Kai susitvarkiau riebalines liaukas, tai ir spuogai dingo.

o kaip šitą padaryti?
Atsakyti
vakar buvau pas draugę, kuri prieš pusmetį pagimdė

tai tokia pati - apsispuogavus kaip visada

nieko tas gimdymas nepadėjo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 19, 08:17)
o vat as nesuprantu tokiu pasisakymu del dvieju spuogeliu doh.gif  gal jums ant smegenu spuogai du isdygsta, kad neturit del ko kito pergyvent schmoll.gif

QUOTE(Bajm @ 2006 04 19, 08:26)
jeigu kasdien ar kas antrą dieną
tai nieko gero
aš Velykų rytą priskaičiavau 1 pūlingą spuogą ir 6 nedidelius blink.gif
po Velykų dar neskaičiavau doh.gif

Va, būtent, kad kėkvieną dieną!!!!!!!!!!! Jei man tik du spuogai per mėnesį išlystų, aš čia nerašyčiau!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catty: 21 balandžio 2006 - 22:10
sveikos.... noriu pasidalinti savo isgyvenimais, as taip pat kankinuosi su savo spuogais, keisciausia kad iki 20 m. as ju visai neturejau dabar jau gak kokie 5 metai pasikeite oda tapo riebi.... verysad.gif kaip bebutu gaila jei oda reibi dazniausiai ir spuogai kankina
ko tik as nebanziau ....nuo paprastos kosmetikos iki gydymo, bet vis nieko, ant galo pradejau svekiau maitintis tai tikrai duoda naudas, bet dziaugsmas didziausias tas kad radau kosmetika kuri tikrai padeda problematiskai odai
tai ROC firmos kosmetika emulsija, zele, tonikai, nera labai pigi, prancuziska firma
bet man tikrai padejo poveikis akivaizdus
tad, kad nebijot pabandyt pabandykite gal ir jums tiks

nes esu girejusi kad spuogai gali kilti ne tik del vidaus doh.gif gal su tuo zarnynu ir viskas tvarkoj tiesiog nerandam sau tinkamos kosmetikos kuri veikia tiesiai ant odos

nu gal tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 04 21, 23:08)
Va, būtent, kad kėkvieną dieną!!!!!!!!!!! Jei man tik du spuogai per mėnesį išlystų, aš čia nerašyčiau!!!

zinai karta teko skaityt straipsni, apie viena panele, kuri is ryto irgi skaiciuodavo spuogus ir ne mazycius spuogelius, o didelius guzus, tai jei suskaiciuodavo 10, tai tipo jai diena budvo gera, jei daugiau tai jausdavosi blogai... ka jus i toki skaiciavima? blink.gif gal uztenka cia verkslenti del niekniekiu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 04 22, 10:40)
zinai karta teko skaityt straipsni, apie viena panele, kuri is ryto irgi skaiciuodavo spuogus ir ne mazycius spuogelius, o didelius guzus, tai jei suskaiciuodavo 10, tai tipo jai diena budvo gera, jei daugiau tai jausdavosi blogai... ka jus i toki skaiciavima? blink.gif  gal uztenka cia verkslenti del niekniekiu? blink.gif

Na zinai, man spuogai tikrai ne niekniekiai. Kaskart kai jauti skausma veido srytyje ir veidrodyje matai baisu vaizdeli ir matai aplink zmones, kurie turi puikiausia oda, tai patikek. Ne kas... verysad.gif O dar ir kompleksa isivariau.
Na vienu zodziu kiekvienam savos bedos, bet spuogai man tikrai didele probema ir jei viskas bus tvarkoj - pagimdysiu, varysiu tirtis ir ziuret del ko taip yra.
Nors greiciausiai bus s..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti