atsiminiau teko viena karta skaityt straipsni uzsienio spaudoj apie tai kaip moteris tuo "low GI" metodu issigyte spuogus, esa nevalgyt baltu miltu duonu bullku, bananu ir pan, o galima darzoves mazai cukraus turintys vaisiai ir mesa, zuvis. Bet pati tai tokios dietos nebandziau.
QUOTE(fado @ 2006 04 27, 22:11)
Toks jau tas gyvenimas

QUOTE(Bajm @ 2006 04 27, 12:32)
Skaiciau, kas tarp sokolado valgymo ir spuogu nera jokio rysio..
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 29, 16:08)
Skaiciau, kas tarp sokolado valgymo ir spuogu nera jokio rysio..
aha ir as esu kazkur skaiciusi kad mokslininkai tipo istyre kad jokios itakos sokoladas cia neturi taigis bent viena saldumyna galime kirsti iki valiai

QUOTE(nancy @ 2006 04 29, 19:13)
aha ir as esu kazkur skaiciusi kad mokslininkai tipo istyre kad jokios itakos sokoladas cia neturi taigis bent viena saldumyna galime kirsti iki valiai

Cia turbut psichologiskai suveikia, kai suvalgius sokolada, atsiranda spuogu. O kaip su bulviu traskuciais? Ar atsiranda tu blogiuku?
Visai nepsichoplogiskai manyciau.Man nuo saldumynu persivalgymo,prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.Todel valgau tik retsykiais dabar saldumynus.Ech o as taip myliu sokolada...

QUOTE(snaige @ 2006 04 29, 18:26)
Visai nepsichoplogiskai manyciau.Man nuo saldumynu persivalgymo,prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.Todel valgau tik retsykiais dabar saldumynus.Ech o as taip myliu sokolada... 

Pats sokoladas niekuo detas. Tik reik rinktis ta, kuriame yra apie 70proc. kakavos, nes i kitus privaro cukraus ir tas niekadejas kelia spuogus

Man ir va ant skruostu iskilo po spuoga - matyt nuo vakaryskciu bandeliu

QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 29, 18:29)
Cia turbut psichologiskai suveikia, kai suvalgius sokolada, atsiranda spuogu. O kaip su bulviu traskuciais? Ar atsiranda tu blogiuku?
jau esu rasiusi kazkurioje temoje jog man tik po "pringles" spuogenu nepridygsta o nuo kokiu "estrella" tai bent pora riebiu spuogu prinoksta

QUOTE(nancy @ 2006 04 29, 19:38)
jau esu rasiusi kazkurioje temoje jog man tik po "pringles" spuogenu nepridygsta o nuo kokiu "estrella" tai bent pora riebiu spuogu prinoksta 

Pringles daromi is tikru bulviu, o ne is krakmolo skiedinio, todel ir nepridygsta

Valio nors tiek - ir skanu ir beveik nekenkia (apie svori nutylesim), bet brangus

QUOTE(mexica @ 2006 04 30, 09:12)
Pringles daromi is tikru bulviu, o ne is krakmolo skiedinio, todel ir nepridygsta
Valio nors tiek - ir skanu ir beveik nekenkia (apie svori nutylesim), bet brangus

Aaa, tai va kodėl tokie brangūs, bjaurybės

QUOTE(snaige @ 2006 04 29, 19:26)
prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.
spuogeliai prie antakių rodo, kad žarnynas yra sudirgintas, sunkiai susidoroja su darbu