Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

atsiminiau teko viena karta skaityt straipsni uzsienio spaudoj apie tai kaip moteris tuo "low GI" metodu issigyte spuogus, esa nevalgyt baltu miltu duonu bullku, bananu ir pan, o galima darzoves mazai cukraus turintys vaisiai ir mesa, zuvis. Bet pati tai tokios dietos nebandziau.
Atsakyti
Ale kaip, kiti valgo ką nori su kuo nori ir kaip nori - ir nieko, o mum va.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fado: 27 balandžio 2006 - 23:11
QUOTE(fado @ 2006 04 27, 22:11)
Ale kaip, kiti valgo ką nori su kuo nori ir kaip nori - ir nieko, o mum va.. verysad.gif

Toks jau tas gyvenimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 27, 12:32)
nuo vakarykščio šokolado išlindo 4 spuogai ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

Skaiciau, kas tarp sokolado valgymo ir spuogu nera jokio rysio..
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 29, 16:08)
Skaiciau, kas tarp sokolado valgymo ir spuogu nera jokio rysio..

aha ir as esu kazkur skaiciusi kad mokslininkai tipo istyre kad jokios itakos sokoladas cia neturi taigis bent viena saldumyna galime kirsti iki valiai assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 04 29, 19:13)
aha ir as esu kazkur skaiciusi kad mokslininkai tipo istyre kad jokios itakos sokoladas cia neturi taigis bent viena saldumyna galime kirsti iki valiai  assa.gif  hihihi.gif

Cia turbut psichologiskai suveikia, kai suvalgius sokolada, atsiranda spuogu. O kaip su bulviu traskuciais? Ar atsiranda tu blogiuku?
Atsakyti
Visai nepsichoplogiskai manyciau.Man nuo saldumynu persivalgymo,prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.Todel valgau tik retsykiais dabar saldumynus.Ech o as taip myliu sokolada... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 29, 18:26)
Visai nepsichoplogiskai manyciau.Man nuo saldumynu persivalgymo,prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.Todel valgau tik retsykiais dabar saldumynus.Ech o as taip myliu sokolada... cray.gif

Pats sokoladas niekuo detas. Tik reik rinktis ta, kuriame yra apie 70proc. kakavos, nes i kitus privaro cukraus ir tas niekadejas kelia spuogus doh.gif
Man ir va ant skruostu iskilo po spuoga - matyt nuo vakaryskciu bandeliu blush2.gif Jei ne is slaunis ar uzpakali tai i veida keliausa tie visi nuodemingi skanumynai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 29, 18:29)
Cia turbut psichologiskai suveikia, kai suvalgius sokolada, atsiranda spuogu. O kaip su bulviu traskuciais? Ar atsiranda tu blogiuku?

jau esu rasiusi kazkurioje temoje jog man tik po "pringles" spuogenu nepridygsta o nuo kokiu "estrella" tai bent pora riebiu spuogu prinoksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 04 29, 19:38)
jau esu rasiusi kazkurioje temoje jog man tik po "pringles" spuogenu nepridygsta o nuo kokiu "estrella" tai bent pora riebiu spuogu prinoksta  doh.gif

Pringles daromi is tikru bulviu, o ne is krakmolo skiedinio, todel ir nepridygsta smile.gif
Valio nors tiek - ir skanu ir beveik nekenkia (apie svori nutylesim), bet brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 30, 09:12)
Pringles daromi is tikru bulviu, o ne is krakmolo skiedinio, todel ir nepridygsta  smile.gif
Valio nors tiek - ir skanu ir beveik nekenkia (apie svori nutylesim), bet brangus  doh.gif

Aaa, tai va kodėl tokie brangūs, bjaurybės sad.gif Ir dar tokie skanūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 29, 19:26)
prie antakiu atsiranda niestintys spuogai taip pat ir ant skruostu.Ir nekarta esu tai pastebejus.

spuogeliai prie antakių rodo, kad žarnynas yra sudirgintas, sunkiai susidoroja su darbu ax.gif
Atsakyti