Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Šokoladė @ 2012 04 04, 23:51)
o čia jau negalima? blink.gif

tam ir sukurta asmenine zinute,kad gauti info tiesiogiai is tam tikro asmenio.prasymai, klausimai ir t.t. o ne asmeniniais prasymais apkrauti tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2012 - 22:03
QUOTE(Laura81r @ 2012 04 04, 21:17)
kaip grazuuuuu!aha,ir as noreciau apsilankyti...bet kiek supratau cia ne LT?ir siuvineta ne vien kryzeliu,ane?eina sau,va cia tai teigiamu emociju bomba butu  lotuliukas.gif

Taip, paroda ne cia, ne Lietuvoje, o Londone. As taip pat noreciau tokioje apsilankyti, nes vien jau akirati praplesti ir bendraminciu susiburime pabuti... Gaila musu Lietuvele per maza, kad tokias parodas rengti, bet gal kada nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 04 04, 21:17)
kaip grazuuuuu!aha,ir as noreciau apsilankyti...bet kiek supratau cia ne LT?ir siuvineta ne vien kryzeliu,ane?eina sau,va cia tai teigiamu emociju bomba butu  lotuliukas.gif

Taip, paroda ne cia, ne Lietuvoje, o Londone. As taip pat noreciau tokioje apsilankyti, nes vien jau akirati praplesti ir bendraminciu susiburime pabuti... Gaila musu Lietuvele per maza, kad tokias parodas rengti, bet gal kada nors smile.gif
Atsakyti
Aš tai nenorėčiau į tą parodą schmoll.gif - numirčiau iš pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 05, 12:52)
Aš tai nenorėčiau į tą parodą  schmoll.gif - numirčiau iš pavydo  lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif prajuokinai kaip biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano krapštymasis tęsiasi toliau ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

ilgokai siuvinėjau, bet man šis motyvas patiko, kažkodėl primena vaikystę biggrin.gif tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 04 05, 13:56)
O čia mano krapštymasis tęsiasi toliau  ax.gif

ilgokai siuvinėjau, bet man šis motyvas patiko, kažkodėl primena vaikystę  biggrin.gif  tourist5.gif

tie ziedukai tai tikrai biggrin.gif grazi adatine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 04 05, 12:56)

Matau , kaip gražiai biskornas atrodo, mat pati dabar tokį motyvą siuvinėju, tik aš jį kiek kitaip pritaikysiu.Sužavėjo spalvų derinukas. Aš daugiau nei puse issiuvinejusi, pradėjau pirmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 04 05, 12:56)

Labai gražus motyvas! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 04, 22:59)
tam ir sukurta asmenine zinute,kad gauti info tiesiogiai is tam tikro asmenio.prasymai, klausimai ir t.t. o ne asmeniniais prasymais apkrauti tema  4u.gif

Klausimas, beje, buvo susijęs su siuvinėjimu ir galimai atsakymas būtų įdomus ir kitoms siuvinėtojoms. Tema būna "apkraunama" daugeliu pačių įvairiausių nesusijusių komentarų kaip pvz. sveikinimai su gimtadieniu, gimus vaikui, pasiguodimas pamiršus slaptažodžius, sugedus kompui arba tavo avataro su pyragaičiais pagyrimas. Ir visai nieko tame blogo. Čia ne biblioteka su griežta katalogų struktūra ir liepimu kalbėti tik pašnibždomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 05 balandžio 2012 - 13:18
Panos- nesipykstam 4u.gif
geriau į temą- pasirodau, kad netinginiauju ir vėl siuvinėju "Brolius kietuolius". Greit baigsiu vyriausiąjį, liks tik mažasis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 05, 14:28)

geriau į temą- pasirodau,

Matau vieną kryžiuką kreivai išsiuvinėtą lotuliukas.gif ....labai gražu thumbup.gif

Blyn, nugis pritariu pumpurėliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 05, 15:28)
geriau į temą- pasirodau, kad netinginiauju ir vėl siuvinėju "Brolius kietuolius". Greit baigsiu vyriausiąjį, liks tik mažasis  ax.gif

nematytas dar bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
kur kur blink.gif - bėgu taisyt karsta.gif , o tai paskui negausiu pirmos vietos lotuliukas.gif
Atsakyti