Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Nai nai nai visų darbeliai kokie gražūs smile.gif įpatingai noriu pagirti Sobieską, nes jos darbeliai tiesiog fantastiški 4u.gif Rasiux fainūs broliai kietuoliai mirksiukas.gif aš siuvinėju keksiukus, jau antrą baigiu išsiuvinėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rodausi trijų dienų darbo procesu. Labai lengvai siuvinėjasi wub.gif
Vervaco Private moment
user posted image

O rezultatas toks:
user posted image

Ačiū Uodegytei už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 16:31)
Sveikos 4u.gif
Rodausi trijų dienų darbo procesu. Labai lengvai siuvinėjasi wub.gif
Vervaco Private moment

grazu clap_1.gif laukiau labai proceso,spalvos ziurisi puikiai,tikiuosi rezultatas bus toks pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 balandžio 2012 - 14:53
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 05, 16:52)
grazu  clap_1.gif laukiau labai proceso,spalvos ziurisi puikiai,tikiuosi rezultatas bus toks pat  smile.gif

Tikrai, spalvos puikia dera. Vakar dar suabejojau, kai ant suknelės atsirado tamsios spalvos. Bet kai pamačiau originalą, tai abejonių nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
Loote super adatine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 15:58)
Tikrai, spalvos puikia dera. Vakar dar suabejojau, kai ant suknelės atsirado tamsios spalvos. Bet kai pamačiau originalą, tai abejonių nebeliko thumbup.gif

Kaip suprantu tai nėra labai didelis darbelis. Gal pasidalysi kiek ant kiek kryžiukų ir kiek spalvų.
Vasaros pabaigoje nusimato vienos vestuvės, peržiūrėjau visus panašios tematikos siuvinius, bet šitas pasirodė labai žavus
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 05, 18:37)
Kaip suprantu tai nėra labai didelis darbelis. Gal pasidalysi kiek ant kiek kryžiukų ir kiek spalvų.
Vasaros pabaigoje nusimato vienos vestuvės, peržiūrėjau visus panašios tematikos siuvinius, bet šitas pasirodė labai žavus

Tikrai nedidelis, bet man jis žavus wub.gif
Kryželiais bendras darbas 120 x 80
Atsakyti
labai gražios biskormiuko spalvos, tokios sodrios wub.gif ir motyvas gražus biggrin.gif
Atsakyti
čia kažkuri jau kažkada skundėsi, bet niekada nemaniau, kad ir man taip galėtų nutikti.. rėminimo dirbtuvėse įrėmino darbą kita puse blink.gif nu kas per.. sako "taip idealiai išsiuvinėta, kad pagalvojom, jog čia geroji" doh.gif bet tikrai ta kita pusė pas mane ne ideali, tuo labiau juk galima palyginti abi puses ir tikrai pamatysi, kurioj nekyšo siūlų galai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 04 05, 20:15)
čia kažkuri jau kažkada skundėsi, bet niekada nemaniau, kad ir man taip galėtų nutikti.. rėminimo dirbtuvėse įrėmino darbą kita puse  blink.gif nu kas per.. sako "taip idealiai išsiuvinėta, kad pagalvojom, jog čia geroji"  doh.gif bet tikrai ta kita pusė pas mane ne ideali, tuo labiau juk galima palyginti abi puses ir tikrai pamatysi, kurioj nekyšo siūlų galai  blink.gif

turbut remino uzsimerke huh.gif o tai kaip pasibaige ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 05, 17:21)
turbut remino uzsimerke  huh.gif o tai kaip pasibaige ?

perrėmins ir eisiu rytoj pasiimt.. iš pradžių kažkaip su humoru viską priėmiau, bet dabar ėmiau ir susinervinau. jie klijuoja medžiagą prie tokio lipnaus pagrindo, tai juk nuplėšę dabar to darbo neskalbs, tai kaip atrodys? jeigu kas nors man netiks, aišku, pasakysiu, bet norėjau Velykų proga dovanot ir tada jau nebeišdegs.. O jei viskas atrodys gerai, pasiimsiu, o po kokio mėnesio išryškės klijų dėmės? nu negaliu mad.gif

nu gal viskas baigsis gerai...
Atsakyti
B_March, dabar būtinai reikalauk nuolaidos mirksiukas.gif bet kur čia taip rėmina, kažkokie žlibi meistrai lotuliukas.gif aš kaune penkiose vietose esu rėminus, kol pagaliau radau, kur gerai padaro. Nu bent jau nebuvo dar tokių bajerių biggrin.gif
Atsakyti