Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(B_March @ 2012 04 05, 17:15)
čia kažkuri jau kažkada skundėsi, bet niekada nemaniau, kad ir man taip galėtų nutikti.. rėminimo dirbtuvėse įrėmino darbą kita puse  blink.gif nu kas per.. sako "taip idealiai išsiuvinėta, kad pagalvojom, jog čia geroji"  doh.gif bet tikrai ta kita pusė pas mane ne ideali, tuo labiau juk galima palyginti abi puses ir tikrai pamatysi, kurioj nekyšo siūlų galai  blink.gif

nu,zinai ka...tikri profesionalai turbut dirba doh.gif doh.gif doh.gif kokios cia dar nuolaidos???cia jau tik uz dyka turetu istaisyti,jei jis dar isvis pataisomas...tai jei darbas buvo priklijuotas...nuplesus ji,kad ir graziai,netikiu,kad siulai nepasisiaus lotuliukas.gif doh.gif tai kaip jie sita istaisys?nekalbu apie tai,kad demes nuo kliju gali likti doh.gif ne,nu rimtai,truksta zodziu doh.gif doh.gif arba tegul persiuvineja,bet ,zinoma,taip kaip buvo,o ne bile kaip blink.gif as tai tik taip reikalauciau,o ne kitaip.tai gal kita karta pagalvos,arba bent jau atsimerks pries darant darba g.gif
p.s.cia kaip man buvo...subangavo darba,o apkaltino mane,sako,jus,siuvinetojos,labai smulkmeniskos doh.gif doh.gif ir i viska pro padidinimo stikla ziurit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 04 05, 20:38)
perrėmins ir eisiu rytoj pasiimt.. iš pradžių kažkaip su humoru viską priėmiau, bet dabar ėmiau ir susinervinau. jie klijuoja medžiagą prie tokio lipnaus pagrindo, tai juk nuplėšę dabar to darbo neskalbs, tai kaip atrodys? jeigu kas nors man netiks, aišku, pasakysiu, bet norėjau Velykų proga dovanot ir tada jau nebeišdegs.. O jei viskas atrodys gerai, pasiimsiu, o  po kokio mėnesio išryškės klijų dėmės? nu negaliu  mad.gif

nu gal viskas baigsis gerai...

del to as pati reminuosi ,kad netektu nusivilti unsure.gif nu bet jie turbut net nesuvokia kiek darbo ideta,o cia ant gerosios puses paklijuojama ,tai kaip dabar atrodys , kad gerai baigtusi console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 balandžio 2012 - 19:18
ačiū labai, mergytės, už palaikymą group.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 04 05, 17:59)
B_March, dabar būtinai reikalauk nuolaidos mirksiukas.gif bet kur čia taip rėmina, kažkokie žlibi meistrai lotuliukas.gif aš kaune penkiose vietose esu rėminus, kol pagaliau radau, kur gerai padaro. Nu bent jau nebuvo dar tokių bajerių biggrin.gif

aš jau ne kartą esu ten rėminusi, nes prie pat namų ir tas dirbtuves rekomendavo viena mūsų siuvinėtojų. tikrai gerai parenka rėmelius ir pasportus, tuo nesu nusivylusi, bet jau antrą kartą toks liapsusas (pirmą kartą buvo ilgas BS'as nukreivintas, jei dar kas pamena...) Tikrai nebeisiu ten. Nuolaidos pabandysiu pareikalaut, bet tai ką daryt, jei sakys: ne, neduosim jokių nuolaidų? juk neišplėšiu jėga..

na, pirmiausia reikia pažiūrėti, kaip ten viskas atrodys.. unsure.gif
Atsakyti
Pirmiausia tai pamaniau , kad vistiek gera siuvinėtoja esate, jei tokias gražias antras puses paliekate, jog niekas neatskiria. Pas mane taip nebūtų. Aišku čia jau gaunasi juodas humoras. Būtinai papasakok kaip sekėji.
Aš kažkaip niekad nesu palikusi darbi įrėminimui, užsisakau rėmelį ir pati dedu. (Nors kai pagalvoji tikrai reikėtų pasitikėti tuo kas dirba toje srityje. )
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 04 05, 19:45)
ačiū labai, mergytės, už palaikymą  group.gif
aš jau ne kartą esu ten rėminusi, nes prie pat namų ir tas dirbtuves rekomendavo viena mūsų siuvinėtojų.

pasakyk kur čia taip rėmina ,kad kitom neužsišokt,kaip tik du darbai laukia tos procedūros,nesinorėtų rizikuot doh.gif
man tai vienoj vietoj buvo pakabinimo lynelį pritaisę taip ,kad pakabinus paveiksliukas būtų šonu kabėjęs,tai perkalė nemokamai,bet ten tas pats darbelis-mieganti višta ant hamako gulinti ir ištiškęs kiaušiukas apačioj,tikriausiai žinoma visiems,tai jie tą mano vištą pastatė ant kojų,o kiaušiukas nukrito neveikiamas žemės traukos ant žolės, kuri auga ant sienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif ,taip skaniai juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 balandžio 2012 - 06:21
QUOTE(zundyte @ 2012 04 06, 08:17)
bet ten tas pats darbelis-mieganti višta ant hamako gulinti  ir ištiškęs kiaušiukas apačioj,tikriausiai žinoma visiems,tai jie tą mano vištą pastatė ant kojų,o kiaušiukas nukrito neveikiamas žemės traukos ant žolės, kuri auga ant sienos

hihihi.gif ir sumastyk tu man taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 05, 13:16)
Labai gražus motyvas!  thumbup.gif
Papildyta:
Klausimas, beje, buvo susijęs su siuvinėjimu ir galimai atsakymas būtų įdomus ir kitoms siuvinėtojoms. Tema būna "apkraunama" daugeliu pačių įvairiausių nesusijusių komentarų kaip pvz. sveikinimai su gimtadieniu, gimus vaikui, pasiguodimas pamiršus slaptažodžius, sugedus kompui arba tavo avataro su pyragaičiais pagyrimas. Ir visai nieko tame blogo. Čia ne biblioteka su griežta katalogų struktūra ir liepimu kalbėti tik pašnibždomis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dėl tos priežasties ir užklausiau temoje 4u.gif o Uodegytei visi naujokai užkliūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 04 06, 11:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  dėl tos priežasties ir užklausiau temoje 4u.gif o Uodegytei visi naujokai užkliūna doh.gif

ne komentarais svaistytis cia susirinkom,ir kam aktualu,tas raso zinutes.tada kokia ju prasme ,man kai reikia as visad rasau asmeniui,ir raso man taipat.kodel kabinejuos,tiesiog pasakau kad cia ne vieta prasyti patinkancio darbo schemos,arba ne cia ,reikia rasyti,o eiti ten ir ten.

ir beto daugelis merginu zino,kad programos yra pattern maker,pcstitch programos su kuriom reikia moketi dirbti.ir yra dar viena rograma (neatsimenu pav. pati ja dariausi) kuri iskraipo schemos spalvas,daro plemus.ir begales xrest,igolki.net saitiniai nepadaro svariu ,nepliemuotu schemu .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 balandžio 2012 - 10:05
QUOTE(*Radvileee @ 2012 03 25, 21:28)
Antarktida44, gražus metrikiukas 4u.gif
Pasirodau su savo darbeliu
user posted image

Labai grazus darbelis, gal schemute galima? simonap54@gmail.com wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simonap54 @ 2012 04 06, 12:46)
Labai grazus darbelis, gal schemute galima? simonap54@gmail.com wink.gif 4u.gif

darbelio autorei rasome i asmenine zinute 4u.gif ir necituojame nuotrauku.

schemute yra schemu paieskos 1 psl nuorodoje metrikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 balandžio 2012 - 11:05
Sveikos smile.gif Rodausi ir aš su savo Velykiniais atvirukais smile.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
o va ir mano pradetas is xrest.ru paveikslas,pradejau iskart nuo veido, kai prisiskaiciau kad nelabai is vis kas iseina is to saito, bet nieko puse bedos, dabaigsiu jau, kazkas tai bus,

user posted image
Atsakyti