Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

QUOTE(kalinka1980 @ 2008 06 12, 19:17)
as irgi nudegiau  po 5 min  doh.gif nors mano oda II tipo, o labiausiai istrygo kad Sacharoj negalima degintis maziau nei 8 min. schmoll.gif tai reiskia eik 8 ir gaudyk nudegima !!!

sutinku, sacharoj tai nesamone su tom minimum 8 min... doh.gif
Atsakyti
Soliariumu malonumai.

http://www.delfi.lt/...php?id=17391842
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 06 13, 23:17)
sutinku, sacharoj tai nesamone su tom minimum 8 min...  doh.gif

Priklauso dar nuo kurios studijos. Šiaip yra nustatyta, kad tik nuo 8, bet kai kurios darbuotojos gali ir 5-6 nustatyti mažiausiai. Bet pritariu, kad nesąmonė... schmoll.gif
Atsakyti
as soliariume deginuose visiskai nuoga,idomu gal kas zinot gal tas soliariumas kenkia lytiniams organam,gimdai ar panasiai?gal reiketu su apatiniais tada degintis?m?
Atsakyti
QUOTE(popsy_agne @ 2008 08 04, 14:03)
as soliariume deginuose visiskai nuoga,idomu gal kas zinot gal tas soliariumas kenkia lytiniams organam,gimdai ar panasiai?gal reiketu su apatiniais tada degintis?m?

Ar kenkia gimdai ir lytiniams organams nežinau bet jei kenkia - nemanau kad apatinės kelnaitės apsaugotų g.gif
Atsakyti
Tikrai nekenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien nuejau i stovima soliriuma 8 min tj kai jau praejo 7 min tjp negera pasidare tj kj islindau gal 5min sedejau ant kedes... nuo ko tjp galejo atsitikt???
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 08 29, 17:58)
siandien nuejau i stovima soliriuma 8 min tj kai jau praejo 7 min tjp negera pasidare tj kj islindau gal 5min sedejau ant kedes... nuo ko tjp galejo atsitikt???

Manau gavai silumini smugi....man taip pat buvo La bamboje...neatsimenu kuriam laikui ejau,bet ejau i turbo,ir praejus gal 3 minutem bloga pasidare...isejau net neisbuvus viso laiko,juoda buvo akyse,bloga ir t.t....
ps.vakar nudegiau solisane,siaip man labai jis patinka,lempos ne per stiprios...todel galiu eiti ir ilgesniam laikui,o vat neapskaiciavau,kad stvovimam galiu nudegti,nuejau 12 minuciu,tai siandien raudona kaip obuolys...bet cia tik pati save galiu kaltinti,nes ispejo ,kad lempos naujos doh.gif o as matai norejau idegti greiciau,nes po savaites balius... doh.gif
Atsakyti
Dieve, bet temos autore nemastanti man pasirode... Totalus kvailumas... Kas eina antra karta 10minuciu, kai pirma karta ejai 5? 10minuciu galima eit kai jau turi idegi ir eini ji palaikyti. Tai reikejo iskart 15minuciu imt.. Ka cia terliotis.... doh.gif

Man keista, kaip jus taip saves nesaugot smile.gif Nuo durnumo vaistu nera, ka padarysi... smile.gif
Kiek kartu ejau, niekada nenudegiau, idegis liux, nors esu baltaode, bet as pasiskaiciuoju, pasikonsultuoju smile.gif

Tik Vilniuje Sacharoj 8min, Klaipedoje 6min, ten ir einu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(tvini @ 2009 01 25, 19:34)
Manau gavai silumini smugi....man taip pat buvo La bamboje...neatsimenu kuriam laikui ejau,bet ejau i turbo,ir praejus gal 3 minutem bloga pasidare...isejau net neisbuvus viso laiko,juoda buvo akyse,bloga ir t.t....
ps.vakar nudegiau solisane,siaip man labai jis patinka,lempos ne per stiprios...todel galiu eiti ir ilgesniam laikui,o vat neapskaiciavau,kad stvovimam galiu nudegti,nuejau 12 minuciu,tai siandien raudona kaip obuolys...bet cia tik pati save galiu kaltinti,nes ispejo ,kad lempos naujos  doh.gif  o as matai norejau idegti greiciau,nes po savaites balius... doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ...
Atsakyti
doh.gif ka reiskia? pati deginuosi,gal jau kokius 6 metus soliariumuose,nudegusi buvau du kartus-pirmas kai nuejau i labamba kur nei karto nebuvau,nors ejau ne ilgam,bet buvo iskarto temperatura auksta...antra vat vakar-niekada nebuvau nudegusi solisane,bet pakeistos lempos padare savo pasirodo....nereikia taip jau zalioji grubiai reikstis....kiekviena einanti i soliariuma galvoja...
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2009 01 25, 22:36)
doh.gif ka reiskia? pati deginuosi,gal jau kokius 6 metus soliariumuose,nudegusi buvau du kartus-pirmas kai nuejau i labamba kur nei karto nebuvau,nors ejau ne ilgam,bet buvo iskarto temperatura auksta...antra vat vakar-niekada nebuvau nudegusi solisane,bet pakeistos lempos padare savo pasirodo....nereikia taip jau zalioji grubiai reikstis....kiekviena einanti i soliariuma galvoja...

Bet Jums buvo pasakyta... smile.gif
Na atsiprasau, nenorejau 4u.gif
O per tuos 6m, kaip oda? Ar jauciasi kokie pakitimai? Visgi ne trumpas laiko tarpas... Tiesiog idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2005 01 20, 23:47)
jei tapai raudona, reiske lempos senos buvo.

Visiska nesamone blink.gif juk toks odos tipas yra kad pirma raudonai idega..prie ko cia tos lempos doh.gif
Atsakyti