Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

Persideginau siandien ir as , sedziu dabar kaip burokas, kaip skauda sad.gif
Atsakyti
Siaip is Emerald Bay yra toks fainas kremukas po deginimosi Radical Rain. Jis yra vesinantis, raminantis sudirgusia oda. Daviau vienai mergaitei, kuri labai nuo kvarco buvo nudegusi veida, jai padejo, kartais ir as naudoju, kai jauciu, kad per daug deginausi mirksiukas.gif Gan neblogas dalykas. Taip pat neblogas dalykas yra is Avon saules serijos vesinantis losjonas po deginimosi su alijosiumi, arba Pantenolio putos. Svarbiausia, netepti riebiu kremu, nes nuo riebalu dar labiau skauda ir leciau viskas praeina. O siaip pries deginantis naudokite kremukus - mazesne tikimybe, kad nudegsit, o ydegis bus greitesnis ir ilgiau isliks. Patariu ieskoti su karotinu, jie ypac thumbup.gif Taip pat jei einat pirma karta, grieztai tik 5 min, jokiu 8 ir daugiau! Ir nesvarbu, ka administratores sako, patikekit - ne visos turi kvalifikacija blush2.gif
Atsakyti
Buvau nudegus pora sykiu (pirmus kartus kai apsilakiau soliariume), tai grizus namo pasitepiau vaikisku aliejumi johnsons. Tiksliau gerai issitepiau, pusnuoge vaiksciojau blush2.gif padejo. raudoni siek tiek nueme, bet svarbiausia nebusilupo ode ir nueme skausma ir dar oda pamaitino thumbup.gif
Atsakyti
buvau ir as nudegusi kazkada, dar iki siol ant uzpakalio dryziai matosi blush2.gif tai nuo to karto i gulima nebeeinu, tik stovimam lepinuosi smile.gif
Atsakyti
Buvo ir man pries pusmeti doh.gif Kazkaip iki siol itariu, kad ten lempos neisryskintos kazkokios buvo, todel ir nudegiau nesveikai.. verysad.gif 3d. negalejau judet normaliai, pakilo temperatura, oda lupos gal 2kart, zodziu, tikrai labai ziauriai buvo. Pirkau URIAGE vandeni, kad atsivesint galeciau apsipurksdama, o dar vaistinej pirkau specialias putas nuo nudegimu.. O tik 12min. buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitchita @ 2007 12 18, 11:11)
Buvo ir man pries pusmeti doh.gif Kazkaip iki siol itariu, kad ten lempos neisryskintos kazkokios buvo, todel ir nudegiau nesveikai.. verysad.gif 3d. negalejau judet normaliai, pakilo temperatura, oda lupos gal 2kart, zodziu, tikrai labai ziauriai buvo. Pirkau URIAGE vandeni, kad atsivesint galeciau apsipurksdama, o dar vaistinej pirkau specialias putas nuo nudegimu.. O tik 12min. buvau g.gif

Na 12 minuciu manyciau yra daug. As vaikstau i la bamba stovima soliariuma ir visada einu tik po 8 min, nes labai stiprios lempos, tai po 12 min nekas butu. 4u.gif Nebent tavo pasirinktas soliariumas labai silpnas.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 12 18, 13:21)
Na 12 minuciu manyciau yra daug. As vaikstau i la bamba stovima soliariuma ir visada einu tik po 8 min, nes labai stiprios lempos, tai po 12 min nekas butu.  4u.gif Nebent tavo pasirinktas soliariumas labai silpnas.

As la bambom 10min stovimam einu. Na, mano oda pakankamai gerai toleruoja tiek. O takart as Panevezy buvau sveciuose, kazkaip sugalvojom uzsukt pasilepint, matyt, padisovke ten kokia, ne soliariumas doh.gif Taip va ir buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bitchita @ 2007 12 18, 14:03)
As la bambom 10min stovimam einu. Na, mano oda pakankamai gerai toleruoja tiek. O takart as Panevezy buvau sveciuose, kazkaip sugalvojom uzsukt pasilepint, matyt, padisovke ten kokia, ne soliariumas doh.gif Taip va ir buna verysad.gif

Na gal lempos tada buvo neseniai keistos, arba atvirksciai - pasene 4u.gif
Atsakyti
man ir kazkada taip buvo lotuliukas.gif pasirodo per stipru krema parinko,nors ir sakiau jog mano oda jautri doh.gif
Atsakyti
As manau, kad esme buvo lempose neaiskiose ir kremuke, kuris buvo popigis doh.gif Tai dabar naudoju Swedish Beauty ir labai patenkinta ax.gif Bet siaip manau, kad soliariumuose visgi truksta dar tokios akylesnes priesziuros - gali eit ir nusidegint negyvai, nieks nieko nesako kai kuriuose. Pvz, mano puske nuo 15m. po pusvalandi sededavo soliarumuose, nieks niekad tevu sutikimo nereikalavo.. g.gif wacko.gif
Atsakyti
Na, manau po 5 min soliariumo sekantį kartą degintis 10 min - ekstremalu:)
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2007 12 19, 11:03)
Na, manau po 5 min soliariumo sekantį kartą degintis 10 min - ekstremalu:)

As visad 10min einu ir nieko, takart irgi nieko neturejo nutikt.
Atsakyti