Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Oi,mergaitės,penktadienį ir man gręsia nukrypimas nuo taisyklių.Įmonės vadovas švęs savo jubiliejų,ruosia pasisėdėjimą,ką daryt?Nepabėgsi kaip laukinė,o ir vaisintis teks schmoll.gif ,tikrai nenoriu. Na vis kas nors koją turi pakist.Zadu zinoma lest,o ne valgyt g.gif ,bet visvien manau,kad rezultatą neigiamą uzsidėsiu.SOS...
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2013 01 21, 16:22)
Oi,mergaitės,penktadienį ir man gręsia nukrypimas nuo taisyklių.Įmonės vadovas švęs savo jubiliejų,ruosia pasisėdėjimą,ką daryt?Nepabėgsi kaip laukinė,o ir vaisintis teks schmoll.gif ,tikrai nenoriu. Na vis kas nors koją turi pakist.Zadu zinoma lest,o ne valgyt g.gif ,bet visvien manau,kad rezultatą neigiamą uzsidėsiu.SOS...

Taigi pati sakai, kad lesi, o ne valgysi biggrin.gif . Juk nepriisauginsi iskart 5 kg. jei leisi sau siek tiek daugiau, nei leidi kasdien. Taip kad gero tau penktadienio vakaro smile.gif
Atsakyti
Prarandu viltį... šiandien vėl +200g doh.gif

Siaubas kažkoks...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 22, 07:59)

Siaubas kažkoks...

Nu bet dievazi, mistika kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 22, 09:58)

Siaubas kažkoks...

Joll,matyt organizmas jau priprato prie tavo maisto kiekio..reik jam daryt soka:)pasedek viena diena ant kokiu 700 kal.ir pajudes..arba privalgai vakare??mergina,kas daros??
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2012 05 01, 15:17)
Pas mane ant kaklo tai nelabai, bet ant pilvo ir koju tai  g.gif . Kremai man taip pat nepadeda. Dalelyte, saunuole, taip ir toliau!!!  4u.gif

Is pasakojimo tai atrodo, kad labai jau lengvai viskas krito. As kiek bandau numesti, tai man niekaip nesigauna, vis pritruksta valios, vis vistiek prisivalgau. doh.gif N kartu buvo ta diena, kada ale i sav ejau ziureti negali ir pradedi, bet vel nuleidi rankas ir vel valgai. Nezinau, cia valios neturejimas. Man reik numesti 30 kg blush2.gif . Cia pas jus gavosi, kad kaip lengvai ji euzaugo, taip lengvai nutirpo, nes per metus tiek, tikrai daug. Nezinau as pati kaip susiimti ir kaip sau motyvuoti...
Atsakyti
QUOTE(Lupos @ 2013 01 23, 15:35)
Is pasakojimo tai atrodo, kad labai jau lengvai viskas krito. As kiek bandau numesti, tai man niekaip nesigauna, vis pritruksta valios, vis vistiek prisivalgau.  doh.gif  N kartu buvo ta diena, kada ale i sav ejau ziureti negali ir pradedi, bet vel nuleidi rankas ir vel valgai. Nezinau, cia valios neturejimas. Man reik numesti 30 kg blush2.gif .  Cia pas jus gavosi, kad kaip lengvai ji euzaugo, taip lengvai nutirpo, nes per metus tiek, tikrai daug.  Nezinau as pati kaip susiimti ir kaip sau motyvuoti...

Lupos, kur tu radai mano parasyta, kad buvo lengva? Niekur taip nesakiau. Niekada taip nesakysiu. Buvo labai sunku, LABAI. verysad.gif
Gal nebuciau metusi to svorio, jeigu ne mano sveikata. Visada galvojau, kad ne as pirma ir ne as paskutine turinti virsvorio. Bet supratau, kad kisdama i save viska kenkiu pati sau. Niekam kitam, o tik sau.
Gal pradek motyvuoti tuo kas tau svarbiausia: sveikata, grozis, stilingi rubai ir t.t. Svarbiausiai tiketi savimi. Ir nepamirsk - lengva nebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 01 23, 17:52)
Lupos, kur tu radai mano parasyta, kad buvo lengva? Niekur taip nesakiau. Niekada taip nesakysiu. Buvo labai sunku, LABAI. verysad.gif
Gal nebuciau metusi to svorio, jeigu ne mano sveikata. Visada galvojau, kad ne as pirma ir ne as paskutine turinti virsvorio. Bet supratau, kad kisdama i save viska kenkiu pati sau. Niekam kitam, o tik sau.
Gal pradek motyvuoti tuo kas tau svarbiausia: sveikata, grozis, stilingi rubai ir t.t. Svarbiausiai tiketi savimi. Ir nepamirsk - lengva nebus.  mirksiukas.gif

As pacia pradzia paskaiciusi kazkaip toki ispudi susidariau. Na gal aisku, juk nepradesi aprasineti, kas viduje daresi, kokios nuotaikos,emocijos ir pan.
Bet tai kaip pradejai, nepaluzai ne karto, nu ta prasme,kad kazkaip daugiau valgyti ir t t ? Suprasti as protu irgi viska suprantu, bet kol kas viska tik ir apsiriboja supratimu, bet ne veiksmu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupos @ 2013 01 23, 16:22)
As pacia pradzia paskaiciusi kazkaip toki ispudi susidariau. Na gal aisku, juk nepradesi aprasineti, kas viduje daresi, kokios nuotaikos,emocijos ir pan.
Bet tai kaip pradejai, nepaluzai ne karto, nu ta prasme,kad kazkaip daugiau valgyti ir t t ? Suprasti as protu irgi viska suprantu, bet kol kas viska tik ir apsiriboja supratimu, bet ne veiksmu  blush2.gif

Net nezinau ant ko tada labiau supykau: ant to ginekologo, ar ant saves... As zinojau, kad niekas uz mane to nepadarys, tik as pati. Sunku buvo kai matydavau, kad kazkas kazka valgo, o as negaliu schmoll.gif. O jeigu negali imtis konkreciu veiksmu, pabandyk nusirengti pries veidrodi ir atsakyti sau i klausima: ar tau patinka ta moteris kuria tu matai? Ar tau jinai simpatiska? Zinau, kaip sunku pradeti, zinau kaip sunku laiktis tos nelemtos dietos, bet taip pat zinau, kad viskas imanoma, jeigu labai nori mirksiukas.gif. Tau butinai pasiseks, tik tikek tuo ka darai smile.gif
Atsakyti
ku kūūūū biggrin.gif

Pajudėjau... trenerė atsiuntė triejų dienų tokį "gražų" meniu... grįžau į savo prieš kokteilių gėrimo vakarėlį turėtą svorį ir dar šiek tiek minuso turiu...

Šiandien paskutinė, trečioji diena... dar turėtų nukristi, tai tikiuosi jau rytoj būti išlipusi iš 84 kg...

Tiesa, dvi tas dienas sąžiningai geriu vandenį... į ąsotį įsipjausčiau citrinos griežinėlių, prisipyliau vandens ir geriu, kasdien sąžiningai po 2,5 litro, o būna ir daugiau...
Šiuo metu mano geriausias draugas yra WC nes labai dažnai jį pastarasias dienas nuo vandens gėrimo lankau biggrin.gif biggrin.gif

Gerkite daug vandens, nes jis padeda irgi deginti kalorijas drinks_cheers.gif

Judam toliau...

Merginos, kur jus dingę? Ku kūūūū bigsmile.gif
Atsakyti
Jolla, as cia ax.gif
Nu vat, juk skaiu kad viskas bus gerai mirksiukas.gif . Saunuole. 4u.gif . Ir dar saunuole del to, kad tiek vandens isgeri, o as vat niekaip tiek nesuvartoju blush2.gif .
Kazin kur kitos merginos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 01 24, 16:15)
Jolla, as cia ax.gif
Nu vat, juk skaiu kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif . Saunuole.  4u.gif . Ir dar saunuole del to, kad tiek vandens isgeri, o as vat niekaip tiek nesuvartoju  blush2.gif .
Kazin kur kitos merginos  g.gif

Esam esam,kur cia dingsi:) tik spaudimas antra diena sukiles,tai,kaip patriubijus vaikstau,ir apvirst bijau:)paskaitau paskaitau,ir vis tingiu prisijungt...galva skauda..gal jau ryt pasisversiu..apetito kaip ir nera..
Papildyta:
kazkur mano liniuote nuplauke:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 24 sausio 2013 - 17:05