Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Sveikos, man streso savaite, tai issimusus is ritmo visai doh.gif
Susipykus su busimuoju vyru doh.gif tai nekalbam visai, griztu po darbo persirengiu ir isbegu i parka begiot kasdien, po to grizus sportuoju... kazkaip stresa man tas sportas mazina, kas su svoriu darosi nznau, buvau priaugus vel doh.gif o dabar nesisveriau tai neisivaizduoju priaugau ar numeciau blush2.gif kaip jus?
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Kaip saunu , kad svori metat 4u.gif Ir as nuo jusu neatsilieku, siandien sveriausi 55, 1 kg, tongue.gif
XAlinaX, tikiuosi, kad vestuves neisirs, del tu barniu mirksiukas.gif . Juk viskas turi but gerai. Vadinasi taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 02 21, 15:06)
Labas merginos  smile.gif
Kaip saunu , kad svori metat  4u.gif Ir as nuo jusu neatsilieku, siandien sveriausi 55, 1 kg,  tongue.gif
XAlinaX, tikiuosi, kad vestuves neisirs, del tu barniu  mirksiukas.gif . Juk viskas turi but gerai. Vadinasi taip ir bus  smile.gif

Jau nebezinau kas cia bus del tu vestuviu doh.gif savaite jau kap nesnekam abu doh.gif tai tokia itampa namie... nieko stresas man gerai, nes tiksliai zinau kad nuo jo man svoris krenta lotuliukas.gif
Atsakyti
XAlinaX, baik juokaut ax.gif Bus tos vestuves, tikrai 4u.gif , juk pas visus visko buna blush2.gif O stresas ir man labai veikia, nes kai nervinuos ko nors, tai i masta net neziuriu. smile.gif
Jolla, tu pas mus kulinare, tai kreipiuosi i tave su prasymu. Ryt vyro gimtadienis, reikia organizuot kazkoki karsta patiekala, o as be ideju blush2.gif Gal zinai koki receptuka, kad butu greitai gaminamas ir skanus blush2.gif Aciu is anksto, tikiousi, kad parasysi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vilaguona, boze tik dabar perskaiciau... Ka tau dabar pasiulyti g.gif nugarines kepsniai orkaiteje, sparneliai kinietiskai... Net nebesumastau taip greit... Paukstienos krutineles kotletai, galima ir orkaitej kept...
Jei ka rasyk... As ryt atsikelsiu ir dar lovoj SM pasijungsiu... Bandysiu padet jei nebusi ideju prisisaudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolla, aciu kad parasei:) Jeigu gali parasyk tu sparneliu recepta arba paustienos kotletus lauksiu smile.gif
Atsakyti
Vilaguona, sorry... Pasijungiau ryte tavo posto neradau, o paskui namie nebuvom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 24 vasario 2013 - 13:12
smile.gif
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 24, 11:11)
Vilaguona, sorry... Pasijungiau ryte tavo posto neradau, o paskui namie nebuvom...

NIeko tokio, Jolla. Pati kalta smile.gif . Ai suorganizavau tokius kiaulienos kepsnukus nu bet jau persudziau... doh.gif
Atsakyti
Sparneliai:
pasidarau marinatą iš medaus, sojos, rudojo cukraus, česnako (jei norit), vorčesterio šiek tiek, druskos ir jame marinuoju sparnelius... Na, o po to viska į skardą, su visu marinatu ir kepu ant 180-190 C. Kepant padažas karamelizuojasi, apkepus vienai pusei sparnus apverčiu, kad ir kita apskrustų ir būna thumbup.gif galima apibarstyti sezamais, garstyčių sėklomis, na, čia kiekvienam pagal skonį...
Atsakyti
Sveikuteeees...
Ku kuuuu!!!

Kur dinge?
Vilaguona baliavoji vis dar?
Vilma, kur tu?
Alina, susitaiket?
O kur burbuline?
Atsakyti
Esu esu..bet vis ner kada parasyt,tik prabegom paskaitau:)nu,ir tiesa pasakius,nelabai yra ka rasyt...balius ant baliaus doh.gif gal tam kartui jau baigsis,po galais doh.gif susiimam,ir pareinam visos uz rankeliu susiemusios smile.gif
Atsakyti
Labas, ir as esu smile.gif
Trauk juos devynios tuos balius blush2.gif . Nenoriu daugiau schmoll.gif

Pas mane irgi nieko naujo, o vat kitos merginos kazin kur dinge g.gif XAlinaX, burbuline kaip laikotes kas naujo?
Atsakyti