Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(vilaguona @ 2013 02 26, 15:06)
Labas, ir as esu  smile.gif
Trauk juos devynios tuos balius  blush2.gif . Nenoriu daugiau  schmoll.gif

Pas mane irgi nieko naujo, o vat kitos merginos kazin kur dinge  g.gif XAlinaX, burbuline kaip laikotes kas naujo?

Sveikos, as cia blush2.gif susitaikem, viskas gerai ax.gif retai bunu prie pc, sportuot labai pradejau, tai ryte i darba po jo persirengiu i parka begiot valandai, po to namo ir pratimus darau visokius blush2.gif susiemiau i rankas pagaliau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,merguzėlės,as cia pat,retkarciais uzsuku pas jus tik parasyt nlb yra apie ką ax.gif Saulutė sviecia,taip kvepia pavasariu,norėciau būti liekna ir grazi lotuliukas.gif ech...yra kaip yra.Bet as laikausi,parkeliavo tik 1kg biggrin.gif
Na ir tokią problemėlę turiu,buvau persišviest,rado tulzy akmenuką 2,2cm.O as galvodavau,ką cia man skauda,skrandį ar dar ką.Mat porą sykių tokius skausmus apturėjau,kad ojoj...ir abu kartus naktį,maniau pasiusiu.Daktarė sako jei labai dar netrukdo tai palauk,nesioperuok,o kai kentėt negalėsi eik pas chirurgą.O as zinokit daktarų vengiu kaip maro schmoll.gif einu kai reikalas spiria.
Tai tokios tokelės ir nzn ką daryti,bet va mėnuo laiko kai skausmų neturėjau,tai manau,kad pakentėsiu ir neskubėsiu.
Dariausi kraujo tyrimą,padidėjęs cholesterolis,daktarės pastaba-pasilaikyk dietos....ot naujieną pasakė,o pati storuliukė.Galvoju,kad ir tau paciai su dietom nelengva... biggrin.gif
Zodziu reikia imtis priemonių g.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(burbuline @ 2013 02 27, 10:34)
Sveikos,merguzėlės,as cia pat,retkarciais uzsuku pas jus tik parasyt nlb yra apie ką ax.gif Saulutė sviecia,taip kvepia pavasariu,norėciau būti liekna ir grazi lotuliukas.gif ech...yra kaip yra.Bet as laikausi,parkeliavo tik 1kg biggrin.gif
Na ir tokią problemėlę turiu,buvau persišviest,rado tulzy akmenuką 2,2cm.O as galvodavau,ką cia man skauda,skrandį ar dar ką.Mat porą sykių tokius skausmus apturėjau,kad ojoj...ir abu kartus naktį,maniau pasiusiu.Daktarė sako jei labai dar netrukdo tai palauk,nesioperuok,o kai kentėt negalėsi eik pas chirurgą.O as zinokit daktarų vengiu kaip maro schmoll.gif einu kai reikalas spiria.
Tai tokios tokelės ir nzn ką daryti,bet va mėnuo laiko kai skausmų neturėjau,tai manau,kad pakentėsiu ir neskubėsiu.
Dariausi kraujo tyrimą,padidėjęs cholesterolis,daktarės pastaba-pasilaikyk dietos....ot naujieną pasakė,o pati storuliukė.Galvoju,kad ir tau paciai su dietom nelengva... biggrin.gif
Zodziu reikia imtis priemonių g.gif

Burbuline, mano mamai operavo tulzi. Nieko baisaus ar sudetingo, tik va ta dieta po operacijos jai buvo sunkiausia. Nors jau praejo metai laiko, bet ir dabar ne viska gali valgyt. Bet jeigu tau skauda, tai gal nedelsk issioperuosi ir bus ramu mirksiukas.gif nelauk kol bus dar blogiau smile.gif O vat mediku ir as esu sutikusi tokiu, kurie vos telpa i kede atsisest, bet aiskina paciantui apie jo svori ir dietas bash.gif
Atsakyti
Autorė-šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Ku Kuuuu? kur visos dinge? g.gif kaip sekasi su svoriu kovot? rolleyes.gif
Pas mane nieko naujo svoris stovi, sportuoju aktyviai, tai truputuka apimtys tik mazeja thumbup.gif bet esu patenkinta rezultatais jau pasiektais blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės...
Aš stovėjau vietoje su svoriu ir net po šimtą gramų priauginėjau...
Bet šiandien vėl pajudėjo, krenta... žiūrėsim kaip ryt, poryt bus...

Vilma, kaip tu laikaisi? Ar išlipai iš 80?
Atsakyti
Labas,
nu kokios jus saunuoles smile.gif ,imkit 4u.gif
XAlinaX, jau neuzilgo vestuves smile.gif tikriausiai pasiruosimas vyksta pilnu tempu tongue.gif
Jolla, sauni tavo liniuote ir skaiciai labai faini mirksiukas.gif Taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
Vilaguona, kaip tu?
Nukratei tuos nauju metu "svecius"?
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 03 05, 15:04)
Labas,
nu kokios jus saunuoles  smile.gif ,imkit  4u.gif
XAlinaX, jau neuzilgo vestuves  smile.gif tikriausiai pasiruosimas vyksta pilnu tempu  tongue.gif
Jolla, sauni tavo liniuote ir skaiciai labai faini  mirksiukas.gif Taip ir toliau  smile.gif

Ne uz ilgo ir jau baisu darosi, nes tiek nenuveiktu darbu doh.gif o laiko 0 doh.gif stresuot jau pradedu, o stresas man i nauda svorio metime lotuliukas.gif tai ziuresim kaip bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, man dar liko 1 kg., nu bet jau nedaug, tai nestresuoju smile.gif
XAlinaX, viskas bus gerai, juk kitaip ir but negali 4u.gif . Taip kad nesinervuok, o dziaukis laukdama svo sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 03 06, 15:01)
Sveikutes, man dar liko 1 kg., nu bet jau nedaug, tai nestresuoju  smile.gif
XAlinaX, viskas bus gerai, juk kitaip ir but negali  4u.gif . Taip kad nesinervuok, o dziaukis laukdama svo sventes  4u.gif

Nera taip paprasta kaip atrodo blush2.gif
Oj merginos siandien darbe juoka apturejau... Atejo bendradarbis, su kuriuo laabai gerai sutariam ir sako ziurek ka parodysiu, rodo foto o mano akys atrodo blink.gif sakau nesupratau blink.gif nuotraukoj jis , jo dukryte ir atrodo kad as stoviu, mano draugas juoktis sako, eik kur jus cia dabar? lotuliukas.gif bedrasdarbis sako, Daliau va tau naujiena mes su Alina kartu, matai va cia pas mane namie su mano dukryte visi lotuliukas.gif as vis dar nesusivokiu is kur ta foto, o pasirodo kai as sukudau pasidariau i jo zmona labai panasi, maza to ji nusikirpo plaukus kaip as ir nusidaze beveik kaip as lotuliukas.gif tai dabar juokiasi jis is manes, kad viena zmona turi namie, o kita tokia pati darbe lotuliukas.gif va tau ir kudejimo pasekmes lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagi istorija biggrin.gif jei jau pati sudvejojai tai itariu didelis panasumas biggrin.gif
Atsakyti