Sveikos,
ačiū visoms už priėmimą ir už padrąsinimą
Endokrinologė vakar manęs nenudžiugino - hipotirozė (skydliaukė gamina per mažai hormonų). Kadangi esu žalia šiame reikale, tai supratau tik tiek, kad rezultatai nėra baisūs, kažko (tų raidžių trumpinio neatsimenu, kadangi ta santrumpa man nieko nesako, gal tas TTH), taigi, to kažko turėtų būti apie vieną, o pas mane yra virš trijų

Išrašė tiroksiną. Po puse tabletės. Bet kiek pasiskaitinėjau ir kiek suprantu, tai tas tiroksinas labai gali būti, kad bus visam gyvenimui ir dozės vis bus didinamos

Bet. Jei reikia - tai reikia. Nenoriu laukti, kol pablogės ryškiai, kol širdis pradės streikuoti, nes man tik 33 metai, nesinori susivaryti sveikatos visai. Taigi, nelinksma. Bet būna ir blogiau. Tikiuosi, kad man neblogės dar daug daug metų
O su svoriu nusiteikusi kovoti

Nors, patikėkit, mano maitinimasis pastaruoju metu buvo labai panašus į nuolatinę dietą ir trumpalaikius atkryčius, kai jau neviltis apimdavo. Gal dabar bus geriau. Jetau, kaip norėčiau... Tiroksino vartojimas, kiek suprantu, nenumes man tų kilogramą, reikės pačiai sau padėti

Bet kadangi to labai noriu, tai tikiuosi AŠ SUGEBĖSIU IR MAN PAVYKS
Gal kas turit tokią pačią problemą? Pasidalinkit patirtimi

Joll, ne nepabėgau, tik kai rašau darbe, tai užtrunka, kartais tenka paslpėpti, ką darau darbe...