Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Nu sveikos visos:)
Pyraga obuoliu kepiau,Joll..ir gerai,kad is karto is 2 normu..nes man kazkaip labai mazai pasirode is vienos..Nu gavosi superinis:)panasu kepdavau,bet kazko apleidau ta reikala..aisku,gabaliuka suvalgiau g.gif
Na,ka,vel nauja savaite,nauji startai:)))graziu cia dalykeliu idejai,Joll,bet skydliauke reikia tirtis..labai jau cia nedaug valgai,o svoris nekrenta g.gif
Nors ir man labai nedaug maisto reikia,kad svoris judetu,bet tu tai dar jauna,tau dar turi krist greiciau..
burbuline,gerai,kad jau cia esi vel:))pirmi 10 kg bus sunku,paskui,gal lengviau? doh.gif
Tiesa,Joll,o tos apelsinu-morku salotos ar skanios?tu mums primink,kai prades vykti balsavimas:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaitinėjau jūsų temą visą praeitą savaitę. Įgavau įkvėpimo ir aš šį tą savyje keisti smile.gif Tik labiausiai neramina, ar nesulėtinsiu dar labiau medžiagų apykaitos, jei nevalgysiu po pietų. Man atrodo, mano ir taip lėta. Atrodo, aš iš tų, kurios linkusios greitai pilnėti ir labai lėtai mesti sad.gif Siutas suima, kai būni savaitę pusbadžiu, o po savaitės užlipus ant svartyklių nematai rezultatų ar tas rezultatas - minus vienas kilogramas (kai tą patį užaugti - vienas juokas per dieną ar dvi) sad.gif O po tokio nusivylimo dažniausia save "paguodžiu" kuo nors saldžiu... Tai savotiška bausmė sau gaunasi, nes minty tik ir sukasi, kad nebūsiu aš jau niekada tokia, kaip anksčiau sad.gif
Apėmė neviltis jau visai. Tai nukeliavau pas gydytoją tirtis skydliaukės. Eisiu šiandien sužinoti tyrimų rezultatų. Neramu labai. Bet jei pasakys, kad su hormonais man viskas tvarkoj, tai saugokitės kilogramai!!!! Nes stosiu į jūsų būrelį ir po pietų skrandis nieko negaus.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2013 02 11, 09:57)
Sveikos  4u.gif

Skaitinėjau jūsų temą visą praeitą savaitę. Įgavau įkvėpimo ir aš šį tą savyje keisti  smile.gif Tik labiausiai neramina, ar nesulėtinsiu dar labiau medžiagų apykaitos, jei nevalgysiu po pietų. Man atrodo, mano ir taip lėta. Atrodo, aš iš tų, kurios linkusios greitai pilnėti ir labai lėtai mesti sad.gif Siutas suima, kai būni savaitę pusbadžiu, o po savaitės užlipus ant svartyklių nematai rezultatų ar tas rezultatas - minus vienas kilogramas (kai tą patį užaugti - vienas juokas per dieną ar dvi) sad.gif O po tokio nusivylimo dažniausia save "paguodžiu" kuo nors saldžiu... Tai savotiška bausmė sau gaunasi, nes minty tik ir sukasi, kad nebūsiu aš jau niekada tokia, kaip anksčiau sad.gif
Apėmė neviltis jau visai. Tai nukeliavau pas gydytoją tirtis skydliaukės. Eisiu šiandien sužinoti tyrimų rezultatų. Neramu labai. Bet jei pasakys, kad su hormonais man viskas tvarkoj, tai saugokitės kilogramai!!!! Nes stosiu į jūsų būrelį ir po pietų skrandis nieko negaus.

sveika prisijungus..tiksliau,isdrysusi islysti is skaitanciuju burio:))skaitanciu,pergyvenanciu,ir...nieko nedaranciu..jeigu jau isdrisai cia pasilabinti su mumis,reiskia,jau si ta gali:)labai gerai isivaizduoju tavo busena..kad man kristu svoris,turiu beveik pastoviai jausti alki...tai diskomfortas..ne kiekvienas gali sitai istverti,o ypac ilgai..viena diena pritruksta jegu ir...apsivalgai..tada grauziesi,kad taip padarei,nes per diena,atrodo,sugadinai visos savaites darba..is tikro tai nesugadinai,jei neisklysi kita diena is kelio..kadangi po apsivalgymo,kita diena,turi suvartoti dar maziau maisto,negu anksciau,kad kompensuoti ta apsivalgymo diena...bet tai velgi yra labai nelengva,nes ir taip pastoviai jauti alki..taip ir gaunasi uzburtas ratas,nes apsivalgius nesilaikoma toliau tokio rezimo..tai yra-NEDIRBAMA del SAVES,nes tai yra labai sunkus darbas..zinau tik viena,alkis turi buti musu draugas,o ne priesas..nera jau taip baisu jausti alki..tik reikia su juo susidraugauti,ir zinoti,kad jauciant ji,tirpsta musu lasinukai...o tai jau geras jausmas 4u.gif taigi,per kancias-i zvaigzdes...
Celse,o kada buti lieknai,jeigu ne dabar???
Atsakyti
Sveikutės...

Čelse, žinai mūsų organizmas yra labai protingas ir aš asmeniškai negaliu skaityti tokių postų, kad savaitę gyvenu pusbadžiu, o paskui grįžtu ale į normalų gyvenimą ir kg auga... ir augs jie, o kaip kitaip... jei tu organizmui nedavei maisto, tai jis dabar vėl nežino kada tu jam badą paskelbsi ir jis kaupia atsargas...
Aš asmeniškai per dieną nesijaučiu alkana... valgau normaliai, bet jau pagavau save, kad vakare turiu tikrai valgyti lengvą vakarienę ir JOKIŲ nuklydimų, jei ryte noriu užlipusi ant svarstyklių pamatyti bent menkiausią minusą...
Čelse, aš taip pat kaip ir tu sakiau, užauga man labai greitai ir lyg iš oro, o krenta lėtai... medžiagų apykaita lėta ir t.t. visko buvo, bet norint sunormalizuoti medžiagų apykaitą reikia ir valgyti normaliai 5 kartus per dieną... ir vietoj užkandžio ne saldainį ar sausainį, o vasių (obuolį, kivi...), daržovę, morką sugraužti...
IR VISŲ PIRMA TURI BŪTI SĄŽININGA PATI SU SAVIMI!

Tokie kaip "ai nu čia vieną saldainiuką nieko čia tokio, o dar sausainukas neblogas, paimsiu prie arbatos..." tokie dalykai prie gero neveda...

Turi pradėti suprasti savo organizmą...
Vivilma nurodė gerą straipsnį, siūlau ir tau jį pasiskaityti... ir iš šono pasižiūrėti ką valgai, kiek valgai ir panašiai...

ŠTAI

Bet labai džiaugiuosi, kad išdrįsai ateiti čia... kur bendramintės ten lengviau!!!
Nepabėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Jolla, vat tokius medikus, kurie rekia ant pacientu tai papurtyt maza blush2.gif Nu, dievazi schmoll.gif
Vivilma, net uzsimaniau to obuoliu pyrago mirksiukas.gif , tik zinau, kad as negaliu sau leist nei vieno gabaliuko smile.gif
Celse, saunuole, kad uzsukai pas mus mirksiukas.gif , ir kad isdrysai parasyti. Pirmas zingsnis labai svarbus smile.gif . Jeigu jau imsiesi svori mesti neleisk sau galvoti, kad tu nesugebesi ir, kad nieko gero nesigaus. Visada kartok, MAN PAVYKS, AS GALIU, AS SUGEBESIU. 4u.gif . Butinai parasyk kaip tavo skydliaukes tyrimai, nepradink smile.gif
Burbuline, geriau jau nesirgt, to ir linkiu tau 4u.gif . Saunu, kad svoris pajudejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilaguona: 11 vasario 2013 - 16:08
Sveikos,mergaiciukės,pradedam naują savaitę,linkiu,kad ji visoms duotų gerų rezultatų yess.gif
Čelse,sveika prisijungus,norisi pasakyti,kad visos cia mes paslystam ir vėl keliamės,
nei vienai nėra lengva mirksiukas.gif patikėk.Svarbu,kad nori keistis,o būdų tikrai rasi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...

Ko tai labai tylu g.gif

Čelse, matau skaitynėji... kaip tau sekasi?
Kaip tyrimai?
Ar jungsiesi į mūsų gretas?

Čelsė paskaitė or pabėgo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 12 vasario 2013 - 09:35
Sveikos,
ačiū visoms už priėmimą ir už padrąsinimą 4u.gif

Endokrinologė vakar manęs nenudžiugino - hipotirozė (skydliaukė gamina per mažai hormonų). Kadangi esu žalia šiame reikale, tai supratau tik tiek, kad rezultatai nėra baisūs, kažko (tų raidžių trumpinio neatsimenu, kadangi ta santrumpa man nieko nesako, gal tas TTH), taigi, to kažko turėtų būti apie vieną, o pas mane yra virš trijų schmoll.gif Išrašė tiroksiną. Po puse tabletės. Bet kiek pasiskaitinėjau ir kiek suprantu, tai tas tiroksinas labai gali būti, kad bus visam gyvenimui ir dozės vis bus didinamos verysad.gif Bet. Jei reikia - tai reikia. Nenoriu laukti, kol pablogės ryškiai, kol širdis pradės streikuoti, nes man tik 33 metai, nesinori susivaryti sveikatos visai. Taigi, nelinksma. Bet būna ir blogiau. Tikiuosi, kad man neblogės dar daug daug metų smile.gif

O su svoriu nusiteikusi kovoti smile.gif Nors, patikėkit, mano maitinimasis pastaruoju metu buvo labai panašus į nuolatinę dietą ir trumpalaikius atkryčius, kai jau neviltis apimdavo. Gal dabar bus geriau. Jetau, kaip norėčiau... Tiroksino vartojimas, kiek suprantu, nenumes man tų kilogramą, reikės pačiai sau padėti smile.gif Bet kadangi to labai noriu, tai tikiuosi AŠ SUGEBĖSIU IR MAN PAVYKS smile.gif

Gal kas turit tokią pačią problemą? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif

Joll, ne nepabėgau, tik kai rašau darbe, tai užtrunka, kartais tenka paslpėpti, ką darau darbe... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 12 vasario 2013 - 10:18
Ašesu gėrusi tiroksiną, bet po gimdymo pasidariau tyrimą, buvo geras ir nebegeriu... bet eisiu vėl tirtis...

Sukaup jėgas ir pirmyn į kovą su kilogramais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 12 vasario 2013 - 11:08
Sveikutes, 4u.gif
Celse, tai jau nera toks blogas tas tyrimas, jeigu isrse tik po puse tabletes. Svorio gal ir nepades numesti, bet su skydliauke nejuokai mirksiukas.gif . Laikykis, tau butinai pavyks 4u.gif
Jolla, butinai pranesk, kai pasidarysi tyrimus smile.gif
O kur kitos merginos? kaip sekasi? a-uuuu smile.gif
Atsakyti
Mano savaitgalį keptas pyragas...

user posted image

tešlai:
150 g sviesto
120 g cukraus
2 kiaušiniai
2 stiklinės miltų (320 g) miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
įdarui:
4 kiaušiniai
200 g cukraus
2 šaukštai aliejaus (naudojau alyvuogių)
800 g varškės (naudojau 5 proc. riebumo Alpenrose - ideali tokio tipo pyragams, nes beveik be gumuliukų, kreminė)
200 ml pieno
pakelis D.Oetker vanilinio pudingo
pakelis D.Oetker grietinėlės skonio pudingo (negavau, naudojau du vanilinius – puikiai tiko)
Sviestą ištirpink, sumaišyk su cukrumi, miltais, kiaušiniais, kepimo milteliais ir padėk į šaldytuvą. Tešla turi išeiti tokia, kad ja būtų galima aplipdyti kepimo formos kraštus.

Įdarui kiaušinius ištrink su cukrumi ir aliejumi. Sudėk varškę ir gerai išmaišyk, kad neliktų gumuliukų. Kitame inde pieną sumaišyk su abiejų rūšių pudingais, supilk į varškės masę ir išmaišyk. Įdaras turėtų išeiti gana skystas, kefyro konsistencijos.
Atsegamos kepimo formos dugną išklok kepimo popieriumi ir aplipdyk tešla. Čia teks pasistengti, nes tešla linkusi juokauti: vos aplipdai vieną šoną – op, ir nučiuožia žemyn. Todėl ją skirstyk taip, kad perliptų truputį ir per formos kraštus – kepdama vis tiek nučiuoš tiek, kiek jai reikės. Supilk įdarą ir pašauk į 170 laipsnių orkaitę. Po 15 min. karštį sumažink iki 150 laipsnių. Kepk, kol pajudinus formą įdaras nebebanguos, taps tvirtas. Mano kepė apie 1 val.
Atsakyti
Jetau,moteriskės,atėjo md unsure.gif kaip durna uzlipu ant svarstyklių ir ką +1.
Susinervijau nuo pat ryto mega_shok.gif na kiek galima.Gryzau is darbo ir galvoju,ant tų nervų
einu ir prisiėsiu lotuliukas.gif....bet atsilaikiau,ziūrėsiu toliau.
Nu vieni nervai,vieni nervai biggrin.gif
Atsakyti