Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Hi.. smile.gif niekur nedingome...

Turėjau tokį nejuokingą nesusipratimą prieš kelias dienas... schmoll.gif

Taigi...
Sugalvojau, kad jau savo atgyveno mano svarstyklės ir nusipirkau naujas elektronines....

Užlipu ant jų ir... jos rodo 4 kg daugiau nei mano senosios...
pagalvojau, kad kažkurios blogos....

Pasisvėrė mano draugas... abejos jam rodė tą patį svorį...
O man užlupus pakartotinai rezultatas toks pat- skirtumas 4 kg biggrin.gif

Kaip taip gali būti??? g.gif

Po tokių nuotykių dar labiau užsispyriau sulieknėti- savo tikslo laikausi smile.gif
Papildyta:

Ai, 4-nį buvau Studija figura siūlomoje procedūroje - masaže su "Roll shaper", gal esate girdėjusios... smile.gif visai buvo įdomu, bet jau antra diena šlaunis skauda.. lipimas laiptais tragedija biggrin.gifD

Ir dar teko atsiprašyti savo senojo draugo - lanko wink.gif) gal jis padės atsikratyti "gelbėjimo rato" nuo šonų smile.gif

Tai vat tiek naujienų wink.gif
Atsakyti
cityangel juokas juokais zinok,bet svarstykliu ir as nesuprantu skirtingose vietose padejus svori skirtingai rodo nesuprantu ir kaip zinoti kurie skaiciukai teisingi,ar cia grindys nelygios nesuprantu,galvojau batareikose problema,pakeiciau,taip pat nesamoningai rodo nebesuprantu g.gif as ir lanka turiu suku kazkur savaite,man tai lankas thumbup.gif seniau sukdavau tai buvo pilvukas sumazejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2013 03 16, 20:30)
cityangel juokas juokais zinok,bet svarstykliu ir as nesuprantu skirtingose vietose padejus svori skirtingai rodo nesuprantu ir kaip zinoti kurie skaiciukai teisingi,ar cia grindys nelygios nesuprantu,galvojau batareikose problema,pakeiciau,taip pat nesamoningai rodo nebesuprantu g.gif as ir lanka turiu suku kazkur savaite,man tai lankas thumbup.gif seniau sukdavau tai buvo pilvukas sumazejas smile.gif

Lankas gerai, turėjau masažinį su burbulais, bet per sujungimus sulūžo... Kinietiškas buvo biggrin.gif
Šiaip lanką per ilgai sukti irgi negerai - geriausia 30 min per dieną. smile.gif

O dėl tų svarstyklių - tai nefainai biggrin.gif nežinau, kiek realiai sveriu ir kiek iš tikro jau numečiau.... :/ aišku, ant figūros matosi, kad atsikišaimai mažėja.... biggrin.gif
Atsakyti
tai turbut tikrai kinietiskas biggrin.gif na as visada suku ę0min daugiau net nesuku,zinau,kad negerai
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif

Niekur nedingau, tik darbais apsivertus.

Saunuoles, kad nevalgot saldumynu 4u.gif

O su tom svarstyklem tai dievazi kazkokia mistika. Namuose dvi ir abi skirtingai rodo, o vakar pas drauge sveriausi ir vel kitaip rodo. Nu zodziu, tiesa slypi kazkur anapus g.gif

Kur kitos merginos dingo A-uuu smile.gif
Atsakyti
Sakiau reikės pabandyti pasisverti ant tų svarstyklių prekybos centruose, kur mokamos yra, ten ir KMI paskaičiuos smile.gif Žiūrėsiu, ką tos rodys smile.gif

Beje, buvau pirmoje pilateso treniruotėje, pakolkas jaučiuosi labai gerai - bet laukia rytojus.. Manau raumenukus skaudės... smile.gif

Atsakyti
Cityangel, karta sveriausi prkybos centre, bet jau tokia nesamone parode, kad nulipus sakiau niekada ten nesisversiu ax.gif . Ir jei gali paaiskink kas tos pilateso treniruotes, nes man tupai nedasunta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 03 20, 17:38)
Cityangel, karta sveriausi prkybos centre, bet jau tokia nesamone parode, kad nulipus sakiau niekada ten nesisversiu  ax.gif . Ir jei gali paaiskink kas tos pilateso treniruotes, nes man tupai nedasunta  smile.gif

Na gal pasitaikė blogos svarstyklės... smile.gif

O pilates tai mankšta - tempimo pratimai. Jais stiprinami (tvirtinami) giluminiai raumenys, truputį krinta svoris, labai patartina lankyti turint stuburo problemų. smile.gif
Pratimai atrodo elementarūs, atliekami labai ramiai skambant relaxinei muzikai. Bet šiandien vos rankas pakeliu... biggrin.gif

Aš kadangi nemėgstu sporto klubų, tai čia man visai patiko.. smile.gif
Atsakyti
Na,kur merginos?zinau,kad sunku,bet...pareinam,pareinam wub.gif pasiilgau jau jusu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 19:44)
Na,kur merginos?zinau,kad sunku,bet...pareinam,pareinam wub.gif pasiilgau jau jusu rolleyes.gif

Visos laukia pavasario lotuliukas.gif , kurio ne nesimato, bent jau pas mus doh.gif
Pas mane nieko naujo priaugau svorio doh.gif , nes turejau nemaza nelaime seimoj ir gyvenau ligoninej praktiskai tai nebuvo kada rinktis ka ir kada valgyt... tai va kai viskas praejo tai ir pasimate to pasekmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2013 03 25, 23:59)
Visos laukia pavasario  lotuliukas.gif  , kurio ne nesimato, bent jau pas mus  doh.gif
Pas mane nieko naujo priaugau svorio  doh.gif  , nes turejau nemaza nelaime seimoj ir gyvenau ligoninej praktiskai tai nebuvo kada rinktis ka ir kada valgyt... tai va kai viskas praejo tai ir pasimate to pasekmes  doh.gif

Vaje,Xalina.svarbu gerai baigesi,nukris tas svoris...tuoj atsils,pradesim judeti daugiau..laukiu nesulaukiu,kada i darza ismaut:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 26 kovo 2013 - 09:34
Sveikutes, ir as laukiu pavasario, bet jis gal ukio banke kur uzstriges... Salta tai kaip ziama bash.gif. XAlinaX, nesinervuok svarbu, kad artimas zmogus pasveiktu, o ne tie nelemti kilogramai gadintu nauotaika. Laikykis, mes su tavim. Vivilma, kas naujo kaip laikaisi, kaip svoris?
Kazin kur dingo Jolla? g.gif
Atsakyti