renata2011,ir as panasiai sveriu..gal susiimam abi
na,sveikutes
as irgi sedziu atsiputus
ir nieko nedarau
bus lengviau ir smagiau,ka?
[quote=vivilma,2013 12 16, 17:17]
na,sveikutes
as irgi sedziu atsiputus
ir nieko nedarau
Ir man ziauriai gėda... po rudens as visiskai aptingejau
maza to, kad as pradejau valgyti viska is eiles, kaip anksciau, tai dar ir aerobika meciau, nors valgau virta maista, bet vakarais kazkoks velniukas apseda
, nu jau taip norisi kazka sukimsti (aisku daug nekemsu-koki gabaliuka desros ar sumustinuka, dar baisiau buna pica
). Nezinau, gal tai ziema savo daro, kad neutenka vitaminu, gal stimulas dingo... na zodziu reikia vel viska is naujo pradeti, nes jau VEL nebeitelpu i pamegtus aptemptus dzinsiukus
ir pilvas jau vel iskrenta is kelniu
Po savaites eisiu atostogu, kaip tik pries sventes uzsiimsiu.
na,sveikutes
Ir man ziauriai gėda... po rudens as visiskai aptingejau
Sveikos merginos
Visos esate saunuoles kurios susiemete ir numetete nereikalingus kilogramus.
Ir as visa savo gyvenima buvau ir esu apvali.iki nestumo sveriau 75kg,o po jo svoris jau skoktelejo ir per 8m uzsiauginau iki 98kg
bet nuo rugsejo men turiu minus 18kg.ir aisku cia tik tarpine stotele.ugis tai 164cm,tai noreciau bent iki 75 sugrysti,o paskiu ir 70 pamatyti
QUOTE(Ziukelis @ 2014 01 06, 22:08)
Sveikos merginos
Visos esate saunuoles kurios susiemete ir numetete nereikalingus kilogramus.
Ir as visa savo gyvenima buvau ir esu apvali.iki nestumo sveriau 75kg,o po jo svoris jau skoktelejo ir per 8m uzsiauginau iki 98kg
bet nuo rugsejo men turiu minus 18kg.ir aisku cia tik tarpine stotele.ugis tai 164cm,tai noreciau bent iki 75 sugrysti,o paskiu ir 70 pamatyti

Oj kokia saunuole
oho kokia jus saunuole:)) kaip jum taip pavyko? gal isduosite paslapti?
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 15, 12:32)
Oj kokia saunuole
18 - tai laaabai svarus skaicius. Nesustok, turi tiksla - pirmyn
O jei ne paslaptys tai kokiu budu numetei tiek daug per tiek mazai laiko 
sveiki
Labas,visooooms,ir zinomoms,ir nevisai
Įkisau nosį paziūrėt kaip laikotės
linksmos,optimistiskos man tikrai smagu paskaicius.As irgi dar vis vargstu su tais nelemtaisiais kg,nenoriu net kalbėt,3 pametu,pakui kazkoks alkis uzpuola ir vėl atsiėmu,kosmaras kazkoks.
Paziūriu į senas nuotraukas,nu tokia as sau grazi buvau
boze boze,tai va,dabar sėdziu prisipylus butelį vandens ir gurksnoju,kol pietų laikas ateis ir taip jau ketvirta diena,taip lengvai jauciuos kai pilvas neprikimstas
ai,pacios viską zinot.Tai taip as gyvenu,tsss sakant nėr kuom pasigirt ir sukn elę vestuvėms pirkau naują
Laikykimės,mergelkos,ne viskas gyvenime lengvai pasiekiama
QUOTE(burbuline @ 2014 02 13, 14:06)
Labas,visooooms,ir zinomoms,ir nevisai
Įkisau nosį paziūrėt kaip laikotės
linksmos,optimistiskos man tikrai smagu paskaicius.As irgi dar vis vargstu su tais nelemtaisiais kg,nenoriu net kalbėt,3 pametu,pakui kazkoks alkis uzpuola ir vėl atsiėmu,kosmaras kazkoks.
boze boze,tai va,dabar sėdziu prisipylus butelį vandens ir gurksnoju,kol pietų laikas ateis ir taip jau ketvirta diena,taip lengvai jauciuos kai pilvas neprikimstas
ai,pacios viską zinot.Tai taip as gyvenu,tsss sakant nėr kuom pasigirt ir sukn elę vestuvėms pirkau naują
OOO,labas burbuline:)kur musu visos mergikes isbegiojo,jau pasiilgau...man irgi,edusiai visa ziema kazkas nusviete smegenine,lyg koks zaibas
QUOTE(vivilma @ 2014 02 24, 13:31)
Taaigi siandiena sveriu 88.3..sekmes man..gal kas kartu?aptartume meniu:)
Prisijungiu
Perskaiciau kaip apie save, as irgi numetus 7 kg pagalvojau, kad "as galiu" ir atsipalaidavau iki tokio lygio, kad numesti kg (ne visi, bet puse ju) grizo, netgi jauciu kaip "plysta" dzinsai, ir kvepuoti sunkiau pasidare, prakaituoti daugiau pradejau ir jauciuosi tokia sunki ir nepakeliama (dabar sveriu 83 kg)... na zodziu visos problemos vel sugrizo, tad vel tenka pradeti viska nuo nulio
Nuo siandien pradejau daugmaz sveikiau maitintis: pusryciai aviziu kose ir arbata be cukraus, pietus: vistienos file su troskintomis darzovemis, vakarienei: Smilges jogurtas + obuolis arba kopustu su pomidorais salotos.
Rytdienai galima palikti ta pati, tik pietum sriuba.
Na o dienos begyje butinai vendens, nors as niekaip negaliu isgerti daugiau 1 litro
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 24, 13:59)
Prisijungiu
Perskaiciau kaip apie save, as irgi numetus 7 kg pagalvojau, kad "as galiu" ir atsipalaidavau iki tokio lygio, kad numesti kg (ne visi, bet puse ju) grizo, netgi jauciu kaip "plysta" dzinsai, ir kvepuoti sunkiau pasidare, prakaituoti daugiau pradejau ir jauciuosi tokia sunki ir nepakeliama (dabar sveriu 83 kg)... na zodziu visos problemos vel sugrizo, tad vel tenka pradeti viska nuo nulio
Nuo siandien pradejau daugmaz sveikiau maitintis: pusryciai aviziu kose ir arbata be cukraus, pietus: vistienos file su troskintomis darzovemis, vakarienei: Smilges jogurtas + obuolis arba kopustu su pomidorais salotos.
Na o dienos begyje butinai vendens, nors as niekaip negaliu isgerti daugiau 1 litro
O,kaip faina,varom abi..kai nesugalvosiu,ka valgyt,kopijuosiu tave
QUOTE(vivilma @ 2014 02 24, 18:12)
O,kaip faina,varom abi..kai nesugalvosiu,ka valgyt,kopijuosiu tave
o tu gali mane kopijuoti
tik nesugalvok pabegti..vienai man labai sunku
megstu labai zirnelius..
megstu labai zirnelius..
Pasistengsiu nepabegti, nes paciai reikia kompanijos
Siandien is ryto sveriau 80,9, tad nuo pradinio numeciau jau 2,10 (cia gal per 2 ar 3 dienas), pasistengsiu per diena ta skaiciu islaikyti, o svorio metimas bent jau pas mane pagrinde vyksta nakti.
Vakar vakarienei laaaabai norejau kazko rimtesnio uzkasti, atidarau saldytuva, pastoviu, paziuriu ir vel uzdarau...bet galu gale susiemiau ir isgeriau tik puodeli kefyro
Siandien mano pusryciau puse pakelio 0.5% varskes, as truputeli skiedziu su vandenuku (vietoj grietines) ir vos vos pabarstau cukrumi (nemegstu nei uogienes nei medaus, o ir paprasta varke negaliu valgyti
vivilma, laikykis, mes dabar tooooki tiksla turime - pavasaris
labukas
saunuole,kad nieko nesuvalgei
man vakar irgi tas pats buvo,kol uzmigau,tai ir vandens,ir arbatu pumpinau,o pilvakaip traukia prie nugaros,taip traukia...tai as cia lovoj su savim galinejausi-eiti i virtuve,ar neiti????Vistik nusprendziau,kad jei nueisiu,viskas prasides is pradziu,o jei nenueisiu,kita vakara jau bus lengviau,o dar kita dar lengviau...cia,kaip karoliai-nutrauki,ir vel is naujo reikia verti
man irgi labai keistainukrito daug svorio..siandiena ryte sveriau 86.5,o vakar ryte 88,3..pas mane svarstykles elektronines,geros.Na,cia gal is pradziu visokie skysciu pertekliai isejo
paskui tai taip nebekris,aisku
na,einu ir as varskes uzkabliuot:)o tu jei jos nemegsti,tai gali ir nevalgyti,cia prievartos juk era..reikia valgyti kas skanu..ir vakare desreles geriau nevalgyk..geriau tada salotu be nieko,jei mesytes nesi pasiruosusi..jau ta desrele-tai fu..jokios naudos,ir vienos kalorijos..o dar kas ten prideta
nu ka,laikomes toliau,kantybes tau Viktosa,ir nepamirsk uzeiti
galiu siandiena isvezti kompa keliom dienom pareguliuoti,tai nebijok,as esu,tik be rysio