QUOTE(burbuline @ 2014 02 13, 14:06)
Labas,visooooms,ir zinomoms,ir nevisai

Įkisau nosį paziūrėt kaip laikotės

linksmos,optimistiskos man tikrai smagu paskaicius.As irgi dar vis vargstu su tais nelemtaisiais kg,nenoriu net kalbėt,3 pametu,pakui kazkoks alkis uzpuola ir vėl atsiėmu,kosmaras kazkoks.
Paziūriu į senas nuotraukas,nu tokia as sau grazi buvau

boze boze,tai va,dabar sėdziu prisipylus butelį vandens ir gurksnoju,kol pietų laikas ateis ir taip jau ketvirta diena,taip lengvai jauciuos kai pilvas neprikimstas

ai,pacios viską zinot.Tai taip as gyvenu,tsss sakant nėr kuom pasigirt ir sukn elę vestuvėms pirkau naują
Laikykimės,mergelkos,ne viskas gyvenime lengvai pasiekiama
OOO,labas burbuline:)kur musu visos mergikes isbegiojo,jau pasiilgau...man irgi,edusiai visa ziema kazkas nusviete smegenine,lyg koks zaibas

,kad galiu numesti ta su-ta svori

Isivaizduoji?ne kaip kitaip,kaip sventos dvasios isikisimas:))tiesiog pries 2 dienas kazkaip labai keistai pasijauciau..taip gera ir ramu pasidare,ir kazkas kala i smegenis-mes savo gyvenimo seimininkai

cia matyt mano isaugtiniai drabuziai spintoje zinute kur pasiunte,kad mane per smegenis paveiktu:)))tai va,vakar po darbelio atsisedau prie kompo,ir paziurejau,ka galeciau nuveikti gero tu savo drabuziu labui:)buvau isokus i kilo.lt,ir gundziausi(dabar tokia didele akcija)ir nesigundziau..nes,kai moki mazai,gauni ne kazka

paskui pagalvojau,kad reik laikytis 4 savaiciu kiausiniu dietos nuo siandiena,bet va,is kur is ryto gauti apelsina ir nepagalvojau?Del to i miesta vaziuot?Bet ryte vel smegenine kalba su manim,atsidaryk saldytuva,juk turi virtu ryziu,kalakutienos liesos,juros lydekos,pekino kopusto,ko cia blaskaisi???Taigi esu jau po pusryciu-9h-puse virto pakelio ryziu,gabalelis mazas keptos kalakutienos ir pekino keli lapai,ir jau po pietu-13 val,puse mazos juros lydekos,puse pakelio ryziu,keli lapai salotu..kavos puodelis.Dabar 17val.valgysiu vakariene..kas tai bus,dar nezinau,lauksiu,kol smegenine pasakys

Tai va,taip juokingai pradejau valgyti sveikaii..o is tikruju,tai svoris pradejo augti ne savaitem,bet dienom,jauciu jau dideli diskomforta,padustu tuoj pat beeidama,o ir miegu labai blogai,kartais nakti atrodo,kad stoja sirdis..Nors judu daug,darbas nesedimas,ir siaip nesu flegma,bet kazkas taip uzejo,kad tikrai nekas...duok dieve,kad ta smegenine man ir toliau padetu..dar taip norisi pagyventi,o ne tik egzistuoti..ir dar kazkaip pries 2 dienas suzinojau,kad arba as ta svori,arba jis mane..trauktis nebera kur

bet kas man tai pasake,dar nesupratau

Taaigi siandiena sveriu 88.3..sekmes man..gal kas kartu?aptartume meniu:)