Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

na,sveikutes blush2.gif as irgi sedziu atsiputus blush2.gif ir nieko nedarau doh.gif
renata2011,ir as panasiai sveriu..gal susiimam abi drinks_cheers.gif bus lengviau ir smagiau,ka? thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vivilma,2013 12 16, 17:17]
na,sveikutes blush2.gif as irgi sedziu atsiputus blush2.gif ir nieko nedarau doh.gif

Ir man ziauriai gėda... po rudens as visiskai aptingejau frusty.gif maza to, kad as pradejau valgyti viska is eiles, kaip anksciau, tai dar ir aerobika meciau, nors valgau virta maista, bet vakarais kazkoks velniukas apseda devil.gif , nu jau taip norisi kazka sukimsti (aisku daug nekemsu-koki gabaliuka desros ar sumustinuka, dar baisiau buna pica doh.gif ). Nezinau, gal tai ziema savo daro, kad neutenka vitaminu, gal stimulas dingo... na zodziu reikia vel viska is naujo pradeti, nes jau VEL nebeitelpu i pamegtus aptemptus dzinsiukus doh.gif ir pilvas jau vel iskrenta is kelniu blush2.gif Po savaites eisiu atostogu, kaip tik pries sventes uzsiimsiu.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Visos esate saunuoles kurios susiemete ir numetete nereikalingus kilogramus. wub.gif Ir as visa savo gyvenima buvau ir esu apvali.iki nestumo sveriau 75kg,o po jo svoris jau skoktelejo ir per 8m uzsiauginau iki 98kg verysad.gif bet nuo rugsejo men turiu minus 18kg.ir aisku cia tik tarpine stotele.ugis tai 164cm,tai noreciau bent iki 75 sugrysti,o paskiu ir 70 pamatyti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziukelis @ 2014 01 06, 22:08)
Sveikos merginos smile.gif Visos esate saunuoles kurios susiemete ir numetete nereikalingus kilogramus.  wub.gif Ir as visa savo gyvenima buvau ir esu apvali.iki nestumo sveriau 75kg,o po jo svoris jau skoktelejo ir per 8m uzsiauginau iki 98kg verysad.gif bet nuo rugsejo men turiu minus 18kg.ir aisku cia tik tarpine stotele.ugis tai 164cm,tai noreciau bent iki 75 sugrysti,o paskiu ir 70 pamatyti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Oj kokia saunuole thumbup.gif 18 - tai laaabai svarus skaicius. Nesustok, turi tiksla - pirmyn 4u.gif O jei ne paslaptys tai kokiu budu numetei tiek daug per tiek mazai laiko g.gif
Atsakyti
oho kokia jus saunuole:)) kaip jum taip pavyko? gal isduosite paslapti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 15, 12:32)
Oj kokia saunuole  thumbup.gif  18 - tai laaabai svarus skaicius. Nesustok, turi tiksla - pirmyn  4u.gif  O jei ne paslaptys tai kokiu budu numetei tiek daug per tiek mazai laiko  g.gif

sveiki wink.gif maistu ir siokiu tokiu sportu smile.gif atsisakiau bulviu.makaronu ir kitu nereikalingu maistu,po 6h nevalgau,i savaite karta iskrova darausi pasuku,vakarienei renkuosi is baltumu ka varske,kefyra ar koki kiausini. ir siai dienai turiu jau 77kg smile.gif
Atsakyti
Labas,visooooms,ir zinomoms,ir nevisai 4u.gif Įkisau nosį paziūrėt kaip laikotės mirksiukas.gif linksmos,optimistiskos man tikrai smagu paskaicius.As irgi dar vis vargstu su tais nelemtaisiais kg,nenoriu net kalbėt,3 pametu,pakui kazkoks alkis uzpuola ir vėl atsiėmu,kosmaras kazkoks.
Paziūriu į senas nuotraukas,nu tokia as sau grazi buvau biggrin.gif boze boze,tai va,dabar sėdziu prisipylus butelį vandens ir gurksnoju,kol pietų laikas ateis ir taip jau ketvirta diena,taip lengvai jauciuos kai pilvas neprikimstas biggrin.gif ai,pacios viską zinot.Tai taip as gyvenu,tsss sakant nėr kuom pasigirt ir sukn elę vestuvėms pirkau naują cray.gif
Laikykimės,mergelkos,ne viskas gyvenime lengvai pasiekiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2014 02 13, 14:06)
Labas,visooooms,ir zinomoms,ir nevisai 4u.gif Įkisau nosį paziūrėt kaip laikotės mirksiukas.gif linksmos,optimistiskos man tikrai smagu paskaicius.As irgi dar vis vargstu su tais nelemtaisiais kg,nenoriu net kalbėt,3 pametu,pakui kazkoks alkis uzpuola ir vėl atsiėmu,kosmaras kazkoks.
Paziūriu į senas nuotraukas,nu tokia as sau grazi buvau biggrin.gif boze boze,tai va,dabar sėdziu prisipylus butelį vandens ir gurksnoju,kol pietų laikas ateis ir taip jau ketvirta diena,taip lengvai jauciuos kai pilvas neprikimstas biggrin.gif ai,pacios viską zinot.Tai taip as gyvenu,tsss sakant nėr kuom pasigirt ir sukn elę vestuvėms pirkau naują cray.gif
Laikykimės,mergelkos,ne viskas gyvenime lengvai pasiekiama 4u.gif

OOO,labas burbuline:)kur musu visos mergikes isbegiojo,jau pasiilgau...man irgi,edusiai visa ziema kazkas nusviete smegenine,lyg koks zaibas lotuliukas.gif ,kad galiu numesti ta su-ta svori lotuliukas.gif Isivaizduoji?ne kaip kitaip,kaip sventos dvasios isikisimas:))tiesiog pries 2 dienas kazkaip labai keistai pasijauciau..taip gera ir ramu pasidare,ir kazkas kala i smegenis-mes savo gyvenimo seimininkai doh.gif cia matyt mano isaugtiniai drabuziai spintoje zinute kur pasiunte,kad mane per smegenis paveiktu:)))tai va,vakar po darbelio atsisedau prie kompo,ir paziurejau,ka galeciau nuveikti gero tu savo drabuziu labui:)buvau isokus i kilo.lt,ir gundziausi(dabar tokia didele akcija)ir nesigundziau..nes,kai moki mazai,gauni ne kazka schmoll.gif paskui pagalvojau,kad reik laikytis 4 savaiciu kiausiniu dietos nuo siandiena,bet va,is kur is ryto gauti apelsina ir nepagalvojau?Del to i miesta vaziuot?Bet ryte vel smegenine kalba su manim,atsidaryk saldytuva,juk turi virtu ryziu,kalakutienos liesos,juros lydekos,pekino kopusto,ko cia blaskaisi???Taigi esu jau po pusryciu-9h-puse virto pakelio ryziu,gabalelis mazas keptos kalakutienos ir pekino keli lapai,ir jau po pietu-13 val,puse mazos juros lydekos,puse pakelio ryziu,keli lapai salotu..kavos puodelis.Dabar 17val.valgysiu vakariene..kas tai bus,dar nezinau,lauksiu,kol smegenine pasakys lotuliukas.gif Tai va,taip juokingai pradejau valgyti sveikaii..o is tikruju,tai svoris pradejo augti ne savaitem,bet dienom,jauciu jau dideli diskomforta,padustu tuoj pat beeidama,o ir miegu labai blogai,kartais nakti atrodo,kad stoja sirdis..Nors judu daug,darbas nesedimas,ir siaip nesu flegma,bet kazkas taip uzejo,kad tikrai nekas...duok dieve,kad ta smegenine man ir toliau padetu..dar taip norisi pagyventi,o ne tik egzistuoti..ir dar kazkaip pries 2 dienas suzinojau,kad arba as ta svori,arba jis mane..trauktis nebera kur doh.gif bet kas man tai pasake,dar nesupratau g.gif Taaigi siandiena sveriu 88.3..sekmes man..gal kas kartu?aptartume meniu:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 02 24, 13:31)
Taaigi siandiena sveriu 88.3..sekmes man..gal kas kartu?aptartume meniu:)

Prisijungiu 4u.gif
Perskaiciau kaip apie save, as irgi numetus 7 kg pagalvojau, kad "as galiu" ir atsipalaidavau iki tokio lygio, kad numesti kg (ne visi, bet puse ju) grizo, netgi jauciu kaip "plysta" dzinsai, ir kvepuoti sunkiau pasidare, prakaituoti daugiau pradejau ir jauciuosi tokia sunki ir nepakeliama (dabar sveriu 83 kg)... na zodziu visos problemos vel sugrizo, tad vel tenka pradeti viska nuo nulio doh.gif

Nuo siandien pradejau daugmaz sveikiau maitintis: pusryciai aviziu kose ir arbata be cukraus, pietus: vistienos file su troskintomis darzovemis, vakarienei: Smilges jogurtas + obuolis arba kopustu su pomidorais salotos.
Rytdienai galima palikti ta pati, tik pietum sriuba.

Na o dienos begyje butinai vendens, nors as niekaip negaliu isgerti daugiau 1 litro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 24 vasario 2014 - 14:01
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 24, 13:59)
Prisijungiu  4u.gif
Perskaiciau kaip apie save, as irgi numetus 7 kg pagalvojau, kad "as galiu" ir atsipalaidavau iki tokio lygio, kad numesti kg (ne visi, bet puse ju) grizo, netgi jauciu kaip "plysta" dzinsai, ir kvepuoti sunkiau pasidare, prakaituoti daugiau pradejau ir jauciuosi tokia sunki ir nepakeliama (dabar sveriu 83 kg)... na zodziu visos problemos vel sugrizo, tad vel tenka pradeti viska nuo nulio  doh.gif

Nuo siandien pradejau daugmaz sveikiau maitintis: pusryciai aviziu kose ir arbata be cukraus, pietus: vistienos file su troskintomis darzovemis, vakarienei: Smilges jogurtas + obuolis arba kopustu su pomidorais salotos.
Rytdienai galima palikti ta pati, tik pietum sriuba.

Na o dienos begyje butinai vendens, nors as niekaip negaliu isgerti daugiau 1 litro  doh.gif

O,kaip faina,varom abi..kai nesugalvosiu,ka valgyt,kopijuosiu tave smile.gif o tu gali mane kopijuoti smile.gif tik nesugalvok pabegti..vienai man labai sunku doh.gif va dabar vakariene dar pavalgiau-zirnelius uzpyliau kefyru ir idejau nevirtu aviziniu dribsniu pora saukstu..Nesamone kazkokia gavosi,bet sako,kad reikia skaidulu valgyti,kad sluotu zarnas,ir sotumo jausma priduotu:))reiks paskaiciuot,kiek cia tu kaloriju siandiena sunaudojau..dar siandiena arba ta nusimato po sporto,ir jei labai jau bus alkis,apelsina turiu:)Ryt zadu valgyti pusryciams puse varskes pakelio,gal koki skrebuti ir kavos..pietus-vistos krutinele su zirneliais..megstu labai zirnelius..vakariene-kefyras su nevirtais dribsniais,gal apelsinas:)ryte vel sversiuosi,reik nusipaisyt liniuote...rasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 02 24, 18:12)
O,kaip faina,varom abi..kai nesugalvosiu,ka valgyt,kopijuosiu tave smile.gif o tu gali mane kopijuoti smile.gif tik nesugalvok pabegti..vienai man labai sunku doh.gif
megstu labai zirnelius..

Pasistengsiu nepabegti, nes paciai reikia kompanijos 4u.gif
Siandien is ryto sveriau 80,9, tad nuo pradinio numeciau jau 2,10 (cia gal per 2 ar 3 dienas), pasistengsiu per diena ta skaiciu islaikyti, o svorio metimas bent jau pas mane pagrinde vyksta nakti.
Vakar vakarienei laaaabai norejau kazko rimtesnio uzkasti, atidarau saldytuva, pastoviu, paziuriu ir vel uzdarau...bet galu gale susiemiau ir isgeriau tik puodeli kefyro lotuliukas.gif

Siandien mano pusryciau puse pakelio 0.5% varskes, as truputeli skiedziu su vandenuku (vietoj grietines) ir vos vos pabarstau cukrumi (nemegstu nei uogienes nei medaus, o ir paprasta varke negaliu valgyti schmoll.gif ). Pietum atnesiau kopustu-pupeliu sriubyte, dar turiu obuoli, vakarienei gal kokia pieniska desrele suvalgysiu arba darzoviu salotas pasidarysiu g.gif

vivilma, laikykis, mes dabar tooooki tiksla turime - pavasaris 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 25 vasario 2014 - 09:50
labukas 4u.gif saunuole,kad nieko nesuvalgei thumbup.gif man vakar irgi tas pats buvo,kol uzmigau,tai ir vandens,ir arbatu pumpinau,o pilvakaip traukia prie nugaros,taip traukia...tai as cia lovoj su savim galinejausi-eiti i virtuve,ar neiti????Vistik nusprendziau,kad jei nueisiu,viskas prasides is pradziu,o jei nenueisiu,kita vakara jau bus lengviau,o dar kita dar lengviau...cia,kaip karoliai-nutrauki,ir vel is naujo reikia verti ax.gif man irgi labai keistainukrito daug svorio..siandiena ryte sveriau 86.5,o vakar ryte 88,3..pas mane svarstykles elektronines,geros.Na,cia gal is pradziu visokie skysciu pertekliai isejo lotuliukas.gif paskui tai taip nebekris,aisku tongue.gif na,einu ir as varskes uzkabliuot:)o tu jei jos nemegsti,tai gali ir nevalgyti,cia prievartos juk era..reikia valgyti kas skanu..ir vakare desreles geriau nevalgyk..geriau tada salotu be nieko,jei mesytes nesi pasiruosusi..jau ta desrele-tai fu..jokios naudos,ir vienos kalorijos..o dar kas ten prideta doh.gif nu ka,laikomes toliau,kantybes tau Viktosa,ir nepamirsk uzeiti 4u.gif galiu siandiena isvezti kompa keliom dienom pareguliuoti,tai nebijok,as esu,tik be rysio smile.gif
Atsakyti