QUOTE(Joll@ @ 2013 03 28, 10:42)
Sveikutės...
Aš čia, niekur nedingusi... auginu svorį, metu svorį, vėl auginu... tas neateinantis niekaip pavasaris mane varo į kažkokią pačiai sunkiai suvokiamą depresiją...
Na, bet nieko... peržiemojom žiemą, peržiemosim ir pavasarį
Vilaguona, man labai reikia tavo nuoširdaus žodžio... praėjo puse metu ir stop... pritrūkau valios, motyvacijos...
Primink dar kartą, kaip tu nepasidavei, ar valgei atskirai nuo šeimos? Kada vakare paskutinį kartą valgei, ką ir kiek valgei?
Nebežinau ką daryti, atrodo tiek jau daug pasiekta, tikrai nenoriu pasiduoti... bet nebegaliu savęs sukontroliuoti... atrodo, tik pyst ir kąsnis burnoje, net nejaučiu... ar man čia ta užsitęsusi žiema veikia ar kokio bieso, bet jau daugiau nebegaliu... sakiau iki rudens turiu dar tuos 16 kg nukratyti...
Būk miela, pasipasakok...
Na va, Jolla, juk tiek daug pasiekta, nenuleisk ranku. Prisimenu tuos vakarus, kai seima sesdavo valgyt vakarienes, oas tik ziuredavau. Zinau, kad sunku... Labai. Bandyk paklaust saves ar as tikrai to noriu? Ar man tikrai to reikia? Ar mano kunas pasakys man aciu, kad valgau tai? Atsakymas visada bus vienodas - NE! Zinau, kaip nelengva, bet juk pavasaris vistiek ateis ir nusimesi zieminius rubus, tik pagalvok kiek komplimentu sasilauksi is aplinkiniu. Greit bus trys metai, kai nevalgau saldumynu. Jokiu. Nesakau, kad nenoriu, bet zinau, kad negalima. Zinau, kad niekas kitas tik as galiu pasiekti uzsibrezta tiksla! Tik TU ir niekas kitas!!! Nepamirsk to.
Kai laikiausi grieztos dietos i savo raciona vienu momentu buvau pridejus brokoliu (kuriu negaliu pakest), ir nieko ir valgiau. Valgiau tik tam, kad tai sveika ir kad skrandi apgaut. O skrandi apgaut galima daug kuo: obuoliu, darzovem, vandeniu.
Zinau, kad tau nelenga, kaip ir visoms kurios meta svori. Zinau ir suprantu.
Bet tai padaryti gali tik tu ir niekas kitas! Laikykis as su tavim.