Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Sveikutės...

Aš čia, niekur nedingusi... auginu svorį, metu svorį, vėl auginu... tas neateinantis niekaip pavasaris mane varo į kažkokią pačiai sunkiai suvokiamą depresiją...

Na, bet nieko... peržiemojom žiemą, peržiemosim ir pavasarį mirksiukas.gif

Vilaguona, man labai reikia tavo nuoširdaus žodžio... praėjo puse metu ir stop... pritrūkau valios, motyvacijos...
Primink dar kartą, kaip tu nepasidavei, ar valgei atskirai nuo šeimos? Kada vakare paskutinį kartą valgei, ką ir kiek valgei?

Nebežinau ką daryti, atrodo tiek jau daug pasiekta, tikrai nenoriu pasiduoti... bet nebegaliu savęs sukontroliuoti... atrodo, tik pyst ir kąsnis burnoje, net nejaučiu... ar man čia ta užsitęsusi žiema veikia ar kokio bieso, bet jau daugiau nebegaliu... sakiau iki rudens turiu dar tuos 16 kg nukratyti...

Būk miela, pasipasakok... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 03 28, 10:42)
Sveikutės...

Aš čia, niekur nedingusi... auginu svorį, metu svorį, vėl auginu... tas neateinantis niekaip pavasaris mane varo į kažkokią pačiai sunkiai suvokiamą depresiją...

Na, bet nieko... peržiemojom žiemą, peržiemosim ir pavasarį  mirksiukas.gif
Vilaguona, man labai reikia tavo nuoširdaus žodžio... praėjo puse metu ir stop... pritrūkau valios, motyvacijos...
Primink dar kartą, kaip tu nepasidavei, ar valgei atskirai nuo šeimos? Kada vakare paskutinį kartą valgei, ką ir kiek valgei?

Nebežinau ką daryti, atrodo tiek jau daug pasiekta, tikrai nenoriu pasiduoti... bet nebegaliu savęs sukontroliuoti... atrodo, tik pyst ir kąsnis burnoje, net nejaučiu... ar man čia ta užsitęsusi žiema veikia ar kokio bieso, bet jau daugiau nebegaliu... sakiau iki rudens turiu dar tuos 16 kg nukratyti...

Būk miela, pasipasakok... wub.gif

Na va, Jolla, juk tiek daug pasiekta, nenuleisk ranku. Prisimenu tuos vakarus, kai seima sesdavo valgyt vakarienes, oas tik ziuredavau. Zinau, kad sunku... Labai. Bandyk paklaust saves ar as tikrai to noriu? Ar man tikrai to reikia? Ar mano kunas pasakys man aciu, kad valgau tai? Atsakymas visada bus vienodas - NE! Zinau, kaip nelengva, bet juk pavasaris vistiek ateis ir nusimesi zieminius rubus, tik pagalvok kiek komplimentu sasilauksi is aplinkiniu. Greit bus trys metai, kai nevalgau saldumynu. Jokiu. Nesakau, kad nenoriu, bet zinau, kad negalima. Zinau, kad niekas kitas tik as galiu pasiekti uzsibrezta tiksla! Tik TU ir niekas kitas!!! Nepamirsk to.
Kai laikiausi grieztos dietos i savo raciona vienu momentu buvau pridejus brokoliu (kuriu negaliu pakest), ir nieko ir valgiau. Valgiau tik tam, kad tai sveika ir kad skrandi apgaut. O skrandi apgaut galima daug kuo: obuoliu, darzovem, vandeniu.
Zinau, kad tau nelenga, kaip ir visoms kurios meta svori. Zinau ir suprantu.
Bet tai padaryti gali tik tu ir niekas kitas! Laikykis as su tavim. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes..nu velnias,Joll,ir man tas pats..kazko sastingis apeme kazkoks..vis galo nera su tuo svoriu susirokuot..nesuprantu,atrodo,ir reikalu visokiu,ir judesio daugiau,ir uzsiemimu prisigalvoju,ir nebeedu,bet svoris ne krust..nesuprantu doh.gif gal tikrai,kaip vilaguona sake,i vakarienes reik tik ziuret lotuliukas.gif bet 13 val pavalgius,kaip tai padaryt?nu kazka reik galvot rimtai mergos,jau uzkniso tas sudinas jausmas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 28, 14:19)
Sveikos mergikes..nu velnias,Joll,ir man tas pats..kazko sastingis apeme kazkoks..vis galo nera su tuo svoriu susirokuot..nesuprantu,atrodo,ir reikalu visokiu,ir judesio daugiau,ir uzsiemimu prisigalvoju,ir nebeedu,bet svoris ne krust..nesuprantu doh.gif gal tikrai,kaip vilaguona sake,i vakarienes reik tik ziuret lotuliukas.gif bet 13 val pavalgius,kaip tai padaryt?nu kazka reik galvot rimtai mergos,jau uzkniso tas sudinas jausmas... doh.gif

Vivilma, tu nejuokauk nuo 13 val. nevalgyt g.gif Vakariene mano budavo apie 18 val. O mano seimyna dar ne tik vakariene valgo, bet ir naktipieciu ar kaip cia pavadint ax.gif Tai vat man belieka tik paziuret, o jeigu dabar nuleisit rankas nereikalingi kilogramai sugris su kaupu. Organizmas jau zino, kad gali likti be skanaus kasnelio, taigi kaupia viska kas jam duodama, kaip sakoma "juodai dienai" mirksiukas.gif. Nagi merginos nejaugi pavasaris visai susuks galvas? As jumis tikiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.. smile.gif

Artėja Velykos.... Maistas... tetulytės, bobulytės norės vaišinti biggrin.gif baisu... nežinau, kaip atsilaikyti reikės... g.gif o dar tortai ir kiti gardumynai... biggrin.gif

Šiuo metu jau saldumynų klausimas lengvesnis, kai kolegės "ryja" šokoladus ar sausainius - atsilaikau... bigsmile.gif bet bijau to šventinio laikotarpio. rolleyes.gif

Man kažkaip svoris irgi sustojo, kaip vivilma sakė ir daugiau judu, ir mažiau valgau, bet.... kaip 7 kg nukrito, tai ir stovi... g.gif

Mano tikslas iki Joninių numesti dar 7 kg nes geriausios draugės vestuvės bus... reikia atrodyti žavingai smile.gif Labai tikiuosi nepasiduoti, o prieš suklumpant prisiminti vilauoga iškeltus sau klausimus ax.gif

Linkiu visoms merginoms stiprybės ir gražių artėjančių švenčių angel.gif
Atsakyti
QUOTE(cityangel @ 2013 03 28, 19:46)
Sveikos.. smile.gif
Artėja Velykos.... Maistas... tetulytės, bobulytės norės vaišinti biggrin.gif baisu... nežinau, kaip atsilaikyti reikės... g.gif  o dar tortai ir kiti gardumynai... biggrin.gif

Šiuo metu jau saldumynų klausimas lengvesnis, kai kolegės "ryja" šokoladus ar sausainius - atsilaikau...  bigsmile.gif  bet bijau to šventinio laikotarpio.  rolleyes.gif
Man kažkaip svoris irgi sustojo, kaip vivilma sakė ir daugiau judu, ir mažiau valgau, bet.... kaip 7 kg nukrito, tai ir stovi...  g.gif

Mano tikslas iki Joninių numesti dar 7 kg nes geriausios draugės vestuvės bus... reikia atrodyti žavingai smile.gif Labai tikiuosi nepasiduoti, o prieš suklumpant prisiminti vilauoga iškeltus sau klausimus  ax.gif

Linkiu visoms merginoms stiprybės ir gražių artėjančių švenčių  angel.gif

Cityangel, jeigu atsilaikai kol bendradarbes kemsa sokoladus, vadinasi gali. Juk tikrai gali! Taip kad ir per sventes atsisakyk tortu ir saldumynu smile.gif . As taip gyvenu jau beveik trys metai, ir nieko, gerai ir be saldumynu mirksiukas.gif Turek kantrybes, pajudes tie kilogramai, tikrai!
Ir jums merginos graziu svenciu! Linkiu valgyt, bet nepersivalgyt! smile.gif
Atsakyti
vilaguona, na tu ir šaunuolė bigsmile.gif labai motyvuoja 4u.gif
Atsakyti
Merizone, aciu smile.gif

A-uuuu, merginos kur jus? Ar pavasaris galvas susuko, kad taip tylu?
Kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
Nu ka,mergiotes,metam svori toliau?smile.gif)Joll,matyt nori pasirodyt su ryskiais rezultatais ir mus nustebinti?norejau ir as ,bet neiseina vienai:))geriau su jumis,taip,kad pareik pareik..visos pareinam:)uzteks,jau saulele budina svieta,atsibuskim ir mes:)
Atsakyti
http://www.supermama...?...=876039&st=
paskaitykite cia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,brangiosios, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip gera pas jus uzsukt,ateini zmogus kaip į namus biggrin.gif ,matau,kad visos dar kovojat ir nepasiduodat thumbup.gif .Mano rekalai tokie patys,3dienas atsilaikau,o sekancią priryju visko.
Mintyse kolioju save lotuliukas.gif ,vyro prasau,kad neleistų prie saldytuvo,zodziu tragedija.
Gerai,kad tie per vargus pamesti 5kg nepareina blush2.gif Dabar jau savaitė kai vėl save
kontroliuoju,dieve padėk man unsure.gif valgau mazai,burnoj net kartu kartais g.gif
Grauziu save jei būciau turėjusi valios,dabar mazu būciau laiba kaip nendrelė biggrin.gif hihihi.gif
Iki birzelio būtinai aptirpti turiu,einu į vestuves,suknelės kabo spintoj,bet.....neįsibraskinu.Tai
va turiu tikslą.
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2013 04 18, 21:01)
Sveikos,brangiosios, 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip gera pas jus uzsukt,ateini zmogus kaip į namus biggrin.gif ,matau,kad visos dar kovojat ir nepasiduodat thumbup.gif .Mano rekalai tokie patys,3dienas atsilaikau,o sekancią priryju visko.
Mintyse kolioju save lotuliukas.gif ,vyro prasau,kad neleistų prie saldytuvo,zodziu tragedija.
Gerai,kad tie per vargus pamesti 5kg nepareina blush2.gif Dabar jau savaitė kai vėl save
kontroliuoju,dieve padėk man unsure.gif valgau mazai,burnoj net kartu kartais g.gif
Grauziu save jei būciau turėjusi valios,dabar mazu būciau laiba kaip nendrelė biggrin.gif  hihihi.gif
Iki birzelio būtinai aptirpti turiu,einu į vestuves,suknelės kabo spintoj,bet.....neįsibraskinu.Tai
va turiu tikslą.

Laikykis!!! Mes su tavim !!! mirksiukas.gif
As pati jau uz menesio jaunoji blush2.gif o dietintis nebeturiu kada mat man maza reikalu darbe buvo, kai dirbu po 12 ir daugaiu valandu, tai vat nuo anos savaites mokytis pradejau, vakar gavau paaukstinima darbe, tapau supervaizore tai streso per akis doh.gif o kur dar paskutiniai reikalai vestuviu klausimu, zodziu...
Dietos near kada laikytis nes nugriuciau turbot nuo viso tempo sito doh.gif nors su mielu noru dar kokius 3 kg pamesciau blush2.gif
Atsakyti