Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 08:37)

pas prižiūrinti gine lankausi privačiai, bet visus tyrimus, kurie priklauso neštukei einu daryti į šeimos kliniką, mano šeimos daktarę man priima be eilės, arba kai sesute išeina į koridorių tiesiog paduodu jai lapelį kuo man reikia, ir jinai išneša atgal visus tyrimų lapelius.

LABAS RYTAS mergytės. 4u.gif man liko 2 dienas darbe...jau sedžiu ant "čemodanu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 29, 08:51)
as lankausi tik privaciai rolleyes.gif nepasitikiu poliklinikos gydytoju prieziura, nes man mano situacijoje jos tikrai daugiau ir dazniau reikia

tavo situacija tikrai ypatinga smile.gif bet klausiu ne dėl to kad pasitikiu/nepasitikiu, juk kiekvienai savaip, aš tik dėl tyrimų, nes norisi sutaupyti, ten kur galima blush2.gif
pas savo ginekologę vaikštau jau 10 metų, neturiu jokių nusiskudimų jos adresu, todėl man kažkaip ne šis nei tas visai neiti pas ją neštumo metu, o tarkim pasiimti siuntimus tyrimams iš BPG ir eiti tik privačiai. juk neneščia aš ir toliau lankysiuos pas poliklinikos ginę, jei ji man tinka ir patinka, man nėra reikalo pradėti vaikščiot kažkur privačiai unsure.gif atsimenu, kaip ji apsidžiaugė, kai pirmą kartą pastojau ir dar labiau apsidžiaugė, kad prižiūrėsiuos pas ją. tik šiuo metu norėčiau turėti ir priklausančią priežiūrą, ir tai, ko poliklinikos gydytojai negali/nepagalvoja pasiūlyti (kažkokių papildomų tyrimų, dažnesnę echoskopiją ir pan.)
žodžiu, tikiuosi, supratot, ką čia privėliau blush2.gif

o kada jus pirmą kartą vyrą su savim pas gydytoją pasiėmėt?
Atsakyti
Labas rytas,

idomi cia diskusija apie gyd prieziura nestumo metu, pirma syk kai pastojau po IUI, man net minciu nebuvo kile lankytis kur nors pas paprasta gine, nes pasitikejau tik O.K. ji pan iki siol pati paciausia wub.gif tik aplinkybes susideliojo taip, kad nestumas sudetingas buvo, komplikuotas, todel vazinetis i kita miesta 100km tiesiog nebturejau galimybes, todel pasirinkau pagal atsiliepimus rimta gine savam mieste, paprastoj seimos klinikoj. Prieziura ir tyrimai buvo nemokami, bet echo skiriama tik 3 berods kartus per visa nestuma blink.gif
Man taip jau susideliojo, kad su visais genetiku, ligoniniu ir vietiniais spec echo apturejau bet 5-6k daugiau biggrin.gif
Gulint ligoninej likimas vel suvede su nuostabia gyd, kuri mane gyde pacioj nevaisingumo gydymo pradzioj ir padet nebegalejo, nes IUI cia pas mus nedaroma, taip keliai ir issiskyre, tai dabar kai pastojau ne neturejau abejoniu, kas priziures nestuma, esu patenkinta thumbup.gif o ir surapo taip, kad ji db turi po kelias val eilinej poliklinikoj, tai vel tyrimai nemokami, echo pasidarom retokai, bet nesiskukdziu, nes vel gi pas genetikus vaziuoju, o jei jausiu, kad labai noris dar pavaziuosiu iki O.K. savo malonumui biggrin.gif blush2.gif

Gimdziau KMUK ir sikart noreciau tartis su tuo paciu gyd irgi KMUK wub.gif

sorry, issipleciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dėl lankymosi pas privatą ar ne. Nors M ir nepadėjo pastoti, bet mes pas ją ruošėmės ivf, tai pastojus natur ir toliau nusprendžiau eiti pas ją. Pagrindinė mano apsisprendimą nulėmusi detalė buvo ta, kad jinai priiminėja gimdymus. Būtinai norėjau visą nėstumą lankytis pas tą pas kurią ir gimdysiu blush2.gif Tik yra nedidelė smulkmenėlė hihihi.gif jinai atostogaus iki rugpjūčio 23, tai trėsiu užsicementuoti laugh.gif

Pas ją einu priežiūros ir echo, pasikonsultuoti ir pan. Tyrimų lapelį jinai man duoda, tada keliauju pas savo terapeutę, kuri man išrašo siuntimus pas tuos gyd pas kuriuos reikia, ir tyrimus tuos kuriuos reikia. Kadangi jinai pakeičia mano gydytoją kuri išėjo į dekretą, tai pas ją eilių nebūna,o ir tyrimai visi nemokami, net už šlapimo pasėlį nemokėjau, nors jisai tikrai mokamas kiek žinau g.gif tai va. Per pirmą neštumą lankiausi pas mėsininkę, nebuvo kitos išeities jinai man priklausė ir tiek, tai šį kartą noriu labai geros priežiūros ax.gif
Atsakyti
viskas aišku, pas poliklinikos ginekologes niekas nevaikšto g.gif
gal ir man į neščiosios kortelę klijuos tyrimų atsakymus.. žodžiu, pagyvensim pamatysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 kovo 2012 - 09:32
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 03 29, 08:51)
man kazkaip nuo tu visu rugstybiu dar labiau sukyla rugstys  schmoll.gif aplamai paskutiniu metu galiu gerti tik vandeni doh.gif

O tau nepadeda Vytautas, kai sukyla rugstys? As tai buvau nustebus, kaip man stebuklingai padejo ne karta mirksiukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 09:09)
bet klausiu ne dėl to kad pasitikiu/nepasitikiu, juk kiekvienai savaip, aš tik dėl tyrimų, nes norisi sutaupyti, ten kur galima blush2.gif
pas savo ginekologę vaikštau jau 10 metų, neturiu jokių nusiskudimų jos adresu, todėl man kažkaip ne šis nei tas visai neiti pas ją neštumo metu, o tarkim pasiimti siuntimus tyrimams iš BPG ir eiti tik privačiai.

Tai tau belieka tik lankytis ir pas savo gine, jei nenori jos izeisti, ir privaciai ax.gif Gali karts nuo karto nueiti privaciai echoskopijai, o pagrindine prieziura pasilikti pas savo gine mirksiukas.gif
Del nemokamu tyrimu: mano poliklinikoj (o joje sedi neblogas, matyt, vadybininkas) ju nemokamu labai nedaug, pagrinde bendras kraujas ir slapimas, na dar keletas buvo, o didzioji dauguma brangesniu (raudonuke, citomegalas, toksoplazmoze) vis vien mokami, ir moketi uz juos reikia kaip privacioj laboratorijoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 29 kovo 2012 - 09:35
QUOTE(valerie @ 2012 03 29, 10:34)
Del nemokamu tyrimu: mano poliklinikoj (o joje sedi neblogas, matyt, vadybininkas) ju nemokamu labai nedaug, pagrinde bendras kraujas ir slapimas, na dar keletas buvo, o didzioji dauguma brangesniu (raudonuke, citomegalas, toksoplazmoze) vis vien mokami, ir moketi uz juos reikia kaip privacioj laboratorijoj  4u.gif

taip taip, žinau, kad tų tyrimų ne tiek ir daug nemokamų..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 10:32)
gal ir man į neščiosios kortelę klijuos tyrimų atsakymus.. žodžiu, pagyvensim pamatysim smile.gif

šeimos daktare turėtu arba atšviesti tyrimus, arba parašyti įšraša ant atskiro lapo ir viska galėsi nunešti savo ginei (ar privačiai ar valdiškai)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 11:32)

Aš vaikštau smile.gif Ir nusiskundimų neturiu. Visi tyrimai, kuriuos ligi šiol atliko, buvo nemokami. Tarp kraujo, šlapimo (šis kiekvieną kartą apsilankant daromas, plius pasėlis irgi buvo nemokamas) jau antrą kartą gavau pasidaryti ir AIDS, ir sifilį... nė cento už tai. Kol nebuvau pastojusi, maniau, kad norėsiu labai jau dažnai echoskopijų, bet realybė kitokia. Ne toks jau ir gėris tas echoskopas vaikeliui, tad kam jį stresuoti be reikalo... vien tik dėl smalsumo? Man darytos 4 echoskopijos (kartu su genetikės), dar šiandien turiu vizitą, bus 5. Nežinau, ar to maža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 29, 11:21)
Aš vaikštau  smile.gif Ir nusiskundimų neturiu. Visi tyrimai, kuriuos ligi šiol atliko, buvo nemokami

na va, kaip šaunu bigsmile.gif
Atsakyti
O aš po paskutinio vizito pas Treijsą iškart užsirašiau pas gydytoją ten, kur ruošiuosi gimdyti - Mažylio g.n. Ten susimoki apie 130 Lt ir daugiau niekas nekainuoja, visi tyrimai daromi vietoje, niekur nereikia blaškytis. Tikrai labai patogu. Į nėščiosios knygelę dar turėjo pasirašyti šeimos gydytoja, okulistas ir odontologas, tai pas juos apsilankiau savo šeimos klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 11:32)

Labryt 4u.gif

Pas poliklinikos gines neinu, nes... dalis jų net nemoka naudoti vaginalinio echo doh.gif Kiek teko su jomis susidurti per eilę metų, visko prisižiūrėjau ir savo kailiu patyriau, tad neapsiėmiau rizikuoti ir lankytis ten nėštumo metu.
Atsakyti