Labas rytas,
idomi cia diskusija apie gyd prieziura nestumo metu, pirma syk kai pastojau po IUI, man net minciu nebuvo kile lankytis kur nors pas paprasta gine, nes pasitikejau tik O.K. ji pan iki siol pati paciausia

tik aplinkybes susideliojo taip, kad nestumas sudetingas buvo, komplikuotas, todel vazinetis i kita miesta 100km tiesiog nebturejau galimybes, todel pasirinkau pagal atsiliepimus rimta gine savam mieste, paprastoj seimos klinikoj. Prieziura ir tyrimai buvo nemokami, bet echo skiriama tik 3 berods kartus per visa nestuma
Man taip jau susideliojo, kad su visais genetiku, ligoniniu ir vietiniais spec echo apturejau bet 5-6k daugiau

Gulint ligoninej likimas vel suvede su nuostabia gyd, kuri mane gyde pacioj nevaisingumo gydymo pradzioj ir padet nebegalejo, nes IUI cia pas mus nedaroma, taip keliai ir issiskyre, tai dabar kai pastojau ne neturejau abejoniu, kas priziures nestuma, esu patenkinta

o ir surapo taip, kad ji db turi po kelias val eilinej poliklinikoj, tai vel tyrimai nemokami, echo pasidarom retokai, bet nesiskukdziu, nes vel gi pas genetikus vaziuoju, o jei jausiu, kad labai noris dar pavaziuosiu iki O.K. savo malonumui
Gimdziau KMUK ir sikart noreciau tartis su tuo paciu gyd irgi KMUK
sorry, issipleciau