Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 17:17)
tai jų tau neklijuoja į kortelę? teisingai supratau?

Taip, atiduoda tiesiai i rankas smile.gif Tik sakau, is pradziu reikia uzsirasyti pas seimos gydytoja, islaukt eile, po to ji israso tyrimus, po to reikia dar karta pas ja ateiti juos atsiimti, nes gi laboratorijoje ju niekas neduoda, siuncia, tyrima uzsakiusiam gydytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 28, 07:44)
labas rytas
gal kazkas papildomai geria magni ir ne disporali? nes man jo skonis  schmoll.gif galvoju kitoki nusipirkti, tik mastau, koks cia geriau  g.gif

Diasporalį galima ir su sultimis maišyti, pvz. apelsinų, pabandyk. Aš tai mėgstu jį susimaišyti su vandeniu ir palaukti, kol gazas išeis, nepatinka man gazuoti gėrimai, tada išgeriu. Kartais maišau su sultimis.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 03 28, 17:19)
Taip, atiduoda tiesiai i rankas  smile.gif  Tik sakau, is pradziu reikia uzsirasyti pas seimos gydytoja, islaukt eile, po to ji israso tyrimus, po to reikia dar karta pas ja ateiti juos atsiimti, nes gi laboratorijoje ju niekas neduoda, siuncia, tyrima uzsakiusiam gydytojui  4u.gif

supratau mastau.gif ačiū
na reiks kažką galvot..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 16:45)
tas tai taip, bet man kažkaip keista pridėti jam dvi savaites, kai jis dar tik planuose buvo blush2.gif bet jei jau taip visi skaičiuoja, tai ir man reiks pratintis.. visos skaičiuoklės skelbia lapkričio 20, žiūrėsim, kaip gydytojai apskaičiuos smile.gif jau kiek nuomonių turėsiu, tai doh.gif  biggrin.gif nes dar kitą savaitę eisiu paskutinįkart pas nevaisingumo spec. smile.gif

http://www.tevu-darz...mo-skaiciuokle/
Aš šita skaičiuokle susiskaičiavau ir gavosi birželio 29 d. Gydytoja tą pačią datą apskaičiavo biggrin.gif

Zuzla o kodėl pas tave prie pirmo vaiko parašyta "Ai tiek to"? Dar įsižeis mažiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 28 kovo 2012 - 16:34
QUOTE(Tanga @ 2012 03 28, 17:33)
Zuzla o kodėl pas tave prie pirmo vaiko parašyta "Ai tiek to"? Dar įsižeis mažiukas  biggrin.gif

biggrin.gif čia dar nuo nepastojimo stadijos "nusispjauti" likęs užrašas..
būtinai pakeisiu, kai jau norėsiu, kad visi žinotų, juk lankausi ne tik šiame skyrelyje smile.gif o mažiukas neįsižeis, žino, ką jam jaučiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 18:12)
tai nepasidalinsit paslaptimi, kaip derinate lankymąsi pas privatų ir poliklinikos ginekologą? 4u.gif kaip nemokėti privačiame kabinete už tyrimus, kuriuos galima pasidaryti nemokamai smile.gif gal lankotes tik privačiai, ar tik poliklinikoje/ligoninėje..

Labas vakarėlis nestuke.gif

Kas dėl tų tyrimų, tai lankausi privačiai, ten ir darausi. Nes poliklinikoj kol prieinu prie šeimos gyd., tenka iiiiigai gaišti (ji dirba taip lėtai, kad nuolatos dirba po darbo, o turintis talonėlį 14 val, prieina kokią 17 val. doh.gif ), o dar visur kitur eilės, stresas, atsiprašinėjimai iš darbo.. gal pas mus poliklinikoj taip, nežinau.

Šiandien su zuikiu grįžom visiškai nusikalę.. Darbe turėjau kelias mokines - savo pamainą - po pusę dienos, tai taip pavargau, kaip neįsivaizdavau, kad galima pavargti mokinant kitą dirbti. Nors merginos guvios, bet vis tiek.. Net zuikis ramiai sėdėjo ir saikingai kuitėsi, tik vis pasilabindavo, kad nepamirščiau, kad pilvely turiu gyventoją smile.gif Nes šiaip, būna, pvz., bendraujant su klientu, pilvas kad pradeda judėti biggrin.gif O dar į kiną vakare bilietus turim.. Baltai pavydžiu merginoms, kurios nedirbat nestuke.gif metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 03 27, 20:25)

ajei, kaip dėkui už nuorodą, ką tik pažiūrėjau, tai net šyptelėjau. dėkui, dėkui, dėkui 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 16:12)
tai nepasidalinsit paslaptimi, kaip derinate lankymąsi pas privatų ir poliklinikos ginekologą? 4u.gif kaip nemokėti privačiame kabinete už tyrimus, kuriuos galima pasidaryti nemokamai smile.gif gal lankotes tik privačiai, ar tik poliklinikoje/ligoninėje..

aš lankausi pas šeimos gydytoją, vien todėl, kad tyrimai nemokami. tai ji įklijuoja į tą nėščiosios kortelę (pas juos ta knygelė yra), o į nėščiosios kortelę(kurią turime nešiotis) ar kaip ten vadinasi, įrašo tyrimų atsakymus. kai kilo klausimų dėl šlapimo tyrimo, tai davė visą tą kortą su įklijuotais tyrimais nusinešt pas ginę. tiesa, ginė dirba privačiai, bet ta klinika priklauso šeimos kabinetui, kuriame lankausi.

turbūt supainiojau dar labiau....

QUOTE(d'ville @ 2012 03 28, 16:50)
neįsivaizdavau, kad galima pavargti mokinant kitą dirbti.

užtat aš įsivaizduoju. rodos, pati greičiau imtum ir padarytum.

kristinuke 4u.gif

liko dvi dienos ir viskas.
būsena tai tokia šiaip sau.

oho, koks mano parašiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 28 kovo 2012 - 17:24
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 28, 19:23)

užtat aš įsivaizduoju. rodos, pati greičiau imtum ir padarytum.

Aga smile.gif Dar ryt abi ateis, po to pasirinksim kurią nors vieną.. uff..
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 03 28, 17:50)

QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 28, 18:23)

ačiū, mergaitės, už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 16:12)

aš lankausi pas šeimos klinikos ginę nėštumui prižiūrėti, t.y. ten turiu nėščiosios kortelę. Todėl karts nuo karto padaro nemokamus tyrimus (net nustebau, kad jų daro tiek mažai -kol kas tik pora kartų kraują tyrė ir kartą darė šlapimo tyrimą g.gif ). O echoskopuotis ir apskritai pasitarti dėl nėštumo, bei pasidalinti savo baimėmis apsilankau privačiai.
Bent jau mano šeimos klinikoje šeimos gydytoja nėščiosioms neišrašo jokių tyrimų ar siuntimų. Liepia eiti pas jų ginekologus. Todėl ir pasirinkau tokį variantą.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 03 28, 21:29)
Bent jau mano šeimos klinikoje šeimos gydytoja nėščiosioms neišrašo jokių tyrimų ar siuntimų. Liepia eiti pas jų ginekologus. Todėl ir pasirinkau tokį variantą.

aišku.. aš tai prie savo BPG durų ne kartą mačiau neštukes, tai sprendžiu, kad vis gi išrašo mastau.gif

labas rytas..
man šian pirmasis susiraukimas be priežasties dry.gif dar tas MB klausinėja - kas yra, kas yra.. nes pagal mane visada labai matosi, kai aš be nuotaikos ar pikta, MB sako, kad jam net mano veido matyti nereikia, jis mano neigiamas bangas visada jaučia unsure.gif
o šiaip įdomu save stebėti smile.gif vakar sakau vyrui, papukus niežti, matyt auga.. tas - aha, iki lubų užaugs laugh.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 17:12)

as lankausi tik privaciai rolleyes.gif nepasitikiu poliklinikos gydytoju prieziura, nes man mano situacijoje jos tikrai daugiau ir dazniau reikia, o be to, poliklinikoje sugaisti zymiai daugiau laiko schmoll.gif daug tyrimu (del visu aids, sifiliu) nedariau, nes parodziau, kad ne taip seniai daryti. todel sutariau, kad darysiu tik 30 savaite. kadangi reikia terapeuto paraso, tai vis delto apsilankysiu poliklinikoje. pas okulista eisiu privaciai, bet ten su siuntimu irgi paziuri nemokamai 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 03 28, 17:20)
Diasporalį galima ir su sultimis maišyti, pvz. apelsinų, pabandyk. Aš tai mėgstu jį susimaišyti su vandeniu ir palaukti, kol gazas išeis, nepatinka man gazuoti gėrimai, tada išgeriu. Kartais maišau su sultimis.

man kazkaip nuo tu visu rugstybiu dar labiau sukyla rugstys schmoll.gif aplamai paskutiniu metu galiu gerti tik vandeni doh.gif
Atsakyti