Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Beje, ar kuri ėjot 3 kartą pas genetikę? Man jinai vakar jau pasakė,kad nėra reikalo, tik sako jeigu ką turi tel, jeigu kas bus neaišku pasiskambink ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 04, 12:46)
Tu tik nepyk, bandžiau pajuokauti. 4u.gif

aš supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 04, 12:55)
Beje, ar kuri ėjot 3 kartą pas genetikę? Man jinai vakar jau pasakė,kad nėra reikalo, tik sako jeigu ką turi tel, jeigu kas bus neaišku pasiskambink ax.gif

Sveikos nestules,

As eisiu trecia karta balandzio 18 diena. Mums kaip supratau reikia del vyro dabar ateti, nes jis pasieke 42 metelius ir 26-28 savaite genetike turi patikrinti, ar nepersidave del jo amziaus kazkokia liga. Tikimybe sake labai labai maza, bet del viso pikto pasiule ateiti.
Atsakyti
Tik dabar pamaciau, man liko 2 dienos iki simtadienio. Vau!!!

Mes jau gavom atsakymus po gliukozes testo - viskas gerai. Ta proga net saldaini suvalgiau

Tik beda isivariau hemoroju, guzelis i isore jau issoko, gal kas zinote naturaliu priemoniu pasigydyti.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 04 04, 15:34)
Tik beda isivariau hemoroju, guzelis i isore jau issoko, gal kas zinote naturaliu priemoniu pasigydyti.

Turiu šitą bėdą ir kuo toliau, tuo tų guzelių daugiau. Kai tik atsirado, ginė nusiuntė pas chirurgą, deja, pagalba čia menka. Vargu ar natūraliomis priemonėmis ką laimėsi, bet stenkis daug skysčių vartoti, be to, neleisk viiduriams kietėti. O šiaip tai "Ciklo 3 forte" gerina kraujotaką, galima gerti ir nestuke.gif . Man rekomendavo ir šeimos gydytoja, ir chirurgas, ir visai neseniai ginė liepė gerti, kai prasidėjo kojų rankų tinimai ir nemalonūs pojūčiai. O taip dar kremą naudoju spec. hemorojui.
Va tiek iš mano pusės.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 04 04, 14:34)
Tik dabar pamaciau, man liko 2 dienos iki simtadienio. Vau!!!

Mes jau gavom atsakymus po gliukozes testo - viskas gerai. Ta proga net saldaini suvalgiau

bigsmile.gif ohoh, kaip laikas bėga wub.gif wub.gif wub.gif

Šaunumėlis thumbup.gif thumbup.gif

Dėl hemorojaus užjaučiu 4u.gif šlykštus reikalas unsure.gif dėja parekomenduoti nieko negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 04, 10:08)
, o kitos suserga dzin liga ir šypsosi, šypsosi....

Tokia reakcija mūsų atveju pats tinkamiausias variantas. Jei dėl klientų skundų kalta ne tu, o firma, tai kam imti į širdį? Juk jie tikrai neišgyvens, jei tavo mažutėliui kas nors nutiks.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 04, 14:41)
Turiu šitą bėdą ir kuo toliau, tuo tų guzelių daugiau. Kai tik atsirado, ginė nusiuntė pas chirurgą, deja, pagalba čia menka. Vargu ar natūraliomis priemonėmis ką laimėsi, bet stenkis daug skysčių vartoti, be to, neleisk viiduriams kietėti. O šiaip tai "Ciklo 3 forte" gerina kraujotaką, galima gerti ir  nestuke.gif . Man rekomendavo ir šeimos gydytoja, ir chirurgas, ir visai neseniai ginė liepė gerti, kai prasidėjo kojų rankų tinimai ir nemalonūs pojūčiai. O taip dar kremą naudoju spec. hemorojui.
Va tiek iš mano pusės.

O koki kremuka nuo hemorojaus naudoji?
Atsakyti
Mila, aciu uz sveikinimus wub.gif

Vis ilendu pasiskaitineti... Is ipratimo turbut blush2.gif
Dziaukites kiekviena diena savo pilvukais, tai tikrai labai nuostabus ir nepakartojamas laikas wub.gif

Pasislepusi, jau sedi namie, ne darbe, pamirsk darbines problemas bent jau kol lovoj guli, nes visas stresas persiduoda leliukui. Dabar galvok apie mazyli 4u.gif

Vilte-kns, visos labai grazios foto wub.gif wub.gif wub.gif , neturiu laiko tiek komentaru prirasyt biggrin.gif , o po kuria rasyt neapsisprendziau doh.gif wub.gif wub.gif . Ir kur cia taip isradingai fotografuoja ax.gif ?

Ikeliau kelias foto savo pupos smile.gif
Atsakyti
Milima,koks princesės grožis.... wub.gif
Atsakyti
sveikutės, gal kam liko UTROGEST ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 04 04, 16:30)
O koki kremuka nuo hemorojaus naudoji?

Vaistinėj pasiteirauk. YRa jų kelių rūšių. Man geriausias šis http://www.vaistai.l...kremas-30g.html
Atsakyti