Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Labas rytas smile.gif
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 05, 10:15)
Labas rytas mergaites, grazi siandien diena, saulute sviecia i kiema kviecia biggrin.gif
O as vakar trupuciuka issigandau, nuejus i wc pamciau ant popieriaus truputuka kaip tokias isskyras kaip buna per ovuliacija,

Sutapimas. Aš šįryt apturėjau lygiai tokį pat radinį. Bet pamąsčiau, jei daugiau nieko, tai būsiu rami.
Naktį blūdijau - beveik valandą knygą skaičiau paryčiais, bet atsikėliau 7 val. Energijos yra, savijauta gera, na, nepaisant to, kad šiandien tas savaitės kartas, kai truputį teko pavemti ax.gif
Užtat šiandien savo sąskaitoj turiu jau 32 savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 05, 09:26)
g.gif  g.gif  g.gif įdomiai g.gif Gal jisai pas tave visada tos buvo  g.gif

Sveikos

kaklelis? nu kad manau ne, nes viskas nutiko po to kai gimda buvo tonuse, nuo to kaklelis sutrumpejo ir pradejo verstis kaip as suprantu. Nu po ligonines beveik visa laika gulineju, tai kaklelis atsistate ir tapo 4 cm. O ligonineje buvo 3 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 05, 09:29)
Labas rytas  smile.gif

Sutapimas. Aš šįryt apturėjau lygiai tokį pat radinį. Bet pamąsčiau, jei daugiau nieko, tai būsiu rami.
Naktį blūdijau - beveik valandą knygą skaičiau paryčiais, bet atsikėliau 7 val. Energijos yra, savijauta gera, na, nepaisant to, kad šiandien tas savaitės kartas, kai truputį teko pavemti  ax.gif
Užtat šiandien  savo sąskaitoj turiu jau 32 savaites  thumbup.gif

oj kad tureciau dabar tiek savaiteliu kiek tu buciau trupuciuka ramesne, nes vaikelis jau virs 7 menesiu, o dabar paniskai bijau unsure.gif Nu bet istikruju taip nutiko, nes wc teko kaip cia teisingai issireiksti pasistengti biggrin.gif
Atsakyti
Man išviso sunku kažką apie kaklelius ir gimdos takelius ir visokius ten tuos reikalus pasakyti nes man ginė nieko niekada nesako schmoll.gif tai suprantu, kad viskas ok, tai kažkaip ir nesidomėjau g.gif Aš dabar net galvoju, ar tikrai jinai nematė miomos g.gif ar ta mioma taip greitai užaugo g.gif gal tiesiog nesakė g.gif nors abejoju g.gif
Atsakyti
sveikos

Streamy, kadangi musu vienodas terminas, norejau paklausti, ar jau jauti judesiukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 05, 09:34)
Man išviso sunku kažką apie kaklelius ir gimdos takelius ir visokius ten tuos reikalus pasakyti nes man ginė nieko niekada nesako schmoll.gif tai suprantu, kad viskas ok, tai kažkaip ir nesidomėjau g.gif Aš dabar net galvoju, ar tikrai jinai nematė miomos g.gif ar ta mioma taip greitai užaugo g.gif gal tiesiog nesakė g.gif nors abejoju g.gif

as irgi turiu mioma, apie tai suzinojau pries metus, ji randasi toli labai ir pastojimui bei isnesiojimu sake gine reiksmes neturi ir ji labai mazyte. Siaip ja paveldejau is motinos, nes nesenai mamai isopravo mioma , kuria ji turejo apie 20 metu unsure.gif ir jai ji atsirado kai turejo apie 30 metu.
Del kaklelio jei gydytoja nieko nesako, reiskia viskas gerai, nors ne visi gydytojai ziuri ta kakleli, as tiesiog po to ivykio per kiekviena TA prasau, kad paziuretu.
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 05, 09:38)
sveikos

Streamy, kadangi musu vienodas terminas, norejau paklausti, ar jau jauti judesiukus?  g.gif

Sveikute, as pajutai pirmus judesiukus mazdaug po 19 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 05, 09:38)
sveikos

Streamy, kadangi musu vienodas terminas, norejau paklausti, ar jau jauti judesiukus?  g.gif

Vienu metu jaučiau gan normaliai, bet buvo ne spyriai ar kažkas panašaus, bet tokie pasiplaukiojimai, vėliau jie dingo, tada užklausiau ginės,tai pasakė,kad galimas variantas pakeitė padėtį, nes buvau jau išsigandusi, gerai, kad doplerį turiu, tai įsitikindavau, kad širdutė plaka ir apsiramindavau rolleyes.gif Dabar kartais atrodo, kad vėl jaučiu,bet tikius silpnus ir taip kartai, kad vėl nurašau žarnom ax.gif pas mane nors ir antras neštumas, bet pagalbinį ratą turėjau ant pilvo, tai manau per jį ir sunkiau viskas prasiveržia biggrin.gif bet aišku, aš jau noriu spyrių, nes prisimenu kaip sūnus spardėsi, viską atspardydavo, o davbar adangi ta mūsų lėlytė mažytė tai turbūt ir jedesiukai labai silpni wub.gif Bet aš kiekvieną vakarą papraųau, kad vyras paklausytų kas ten pilve darosi, tai jie su dukrele pasikalba, išsiaiškina santykius,kodėl jinai rami ir pan, ir aš nurimstu biggrin.gif
Atsakyti
nes as dar nieko nejauciu schmoll.gif niekas pas mane pilve nei plaukioja, nei plasnoja, nei vartosi schmoll.gif o kazkaip jau norisi, kad ramybes delei duotu kazkoki zenkla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 05, 09:56)
nes as dar nieko nejauciu  schmoll.gif niekas pas mane pilve nei plaukioja, nei plasnoja, nei vartosi  schmoll.gif o kazkaip jau norisi, kad ramybes delei duotu kazkoki zenkla  blush2.gif

nepergyvenk pajusi jau labai greitai, skaiciai, kad per pirma nestuma daugiausiai judesiukus jaucia nuo 20 sav mirksiukas.gif
Atsakyti
Va tos ramybės ir norėtųsi blush2.gif

Ai, manau po kelių savaičių prašysim,kad apsiramintų biggrin.gif
Papildyta:
Krempudra, o tave gal galima į sąrašiuką? ar nenori?
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 05, 10:04)
Papildyta:
Krempudra, o tave gal galima į sąrašiuką? ar nenori?

truputi baidausi as to sarasiuko blush2.gif nors gal ir gali irasyti blush2.gif tik kad gimdymo termina nelabai galiu pasakyti blush2.gif nes jei butu vienas lelius, tai butu terminas kaip pas tave, o kai du leliai, ilgiau kaip iki 38 savaites neleis nesioti, kas reikstu, kad terminas - mazdaug zolines g.gif bet ir tiek dar reikia isnesioti doh.gif is viso patekti i rugpjuti butu labai gerai, na o bet taciau visokiu ivykiu gali buti jau ir anksciau doh.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti kaip manot ar nuo crinono , jei naudoji ilga laika gali atsirasti isskyru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 05, 11:41)
Mergaites norejau paklausti kaip manot ar nuo crinono , jei naudoji ilga laika gali atsirasti isskyru? g.gif

Gali. Mane ir grybas nuo jo buvo užpuolęs, žvakutes naudojau po crinono. Tiesiog viską labai išsausino, o iš to ir visi kiti malonumai.
Atsakyti