QUOTE(Extraordinary @ 2009 07 10, 11:14)
Cia jau tikrai nesamone, keista Jusu drauge

Jei tas vaikas nei mylavo katina, nei gloste ir budavo tik trumpam svecias Jusu namuose, tai nezinau ar didele tikimybe, kad cia del katino. Nejau ligoninej nepasake ligos priezasties? Jei jau alergija gyvunams, tai mamos darbas saugot vaika nuo ju, o ne gyvunus varinet..
apie glostymus nera net kalbos, jis bijo to katino, bega nuo jo. Ligoninej pasake bronchitas, bet kadangi plauciuose garsai didziausi, itaria astma, ir vaistu nuo astmos israse. nu taip, esu uzsiminus, kad jei pas mane uzeini gal vaika teciui palik, nes tada turiu as ziureti du, vienas bega siust nori, daro bardaka, o vaikas visada pas mane daro bardaka, vis kazka sudrasko, nukisa, ar dar ka pridaro...kadangi vaiku neturiu, tai nmepritaikyta pas mane viskas padeta, kad galima pasiekti..
QUOTE(Aukso pieva @ 2009 07 10, 11:15)
Gal tiesiog kitą kartą su drauge ir jos vaiku susitikite kur nors mieste ar parke?
Mes gyvenam per viena auksta, tai jei paskambino i duris, neisvarysiu gal
QUOTE(vaidicita @ 2009 07 10, 11:19)
is tikruju katinas tikrai galejo isprovokuot plauciuku bedas jei vaikutis katinui alergiskas, is tikruju tikrai jei drauge jum artima turetumet ja suprast ir atsizvelgt i jos vaiko liga, is tikruju turedama 4+ alergija katinam suprantu kaip neigiamai veikia katinas salia. stengiuos neit pas draugus kurie laiko katina, susitinkam mano namie ar mieste, taciau jei uzeinu, visi visuomet supranta ir uzdaro katina kitam kambary ar vonioj, nesvarbu.
reiktu issiaiskint ar vaikas alergiskas katinams ir nezinau ar vaikam skiria, o suaugusiems yra atliekamas imunoterapijos seansas, kai ilga laika, kas tam tikra laiko tarpa i zmogaus organizma yra suleidziama alergijos sukelejo kokiu ten daliu ir taip palaipsniui didinant doze zmogus susigyvena su alergenu ir pastarasis nebealergizuoja. zadu rudeni ismeginti
beje teko but patalpoj kurioj buvo buves katinas, prasidejo astmos priepuolis, astmos anksciau diagnozuota nebuvo, diagnozavo pries dvi savaites ir dabar turesiu 3 men nuolat vartot vaistus kad stabilizuot astmos bukle, o issaukt sia reakcija galejo alergenas, butent katinas.
As nezinau is kur jam ta astma. siaip nuo tos alergijos paciam pieno baltymui, kiek teko dometis, gali pereiti palaipsniui i astma. Prasidejo nuo slogos, kur truko nezinia kiek laiko, paskui buvom prie juros ir ta diena baisiai koset pradejo, kita diena pagulde i ligonine, tai ir nustate tas visas ligas...