QUOTE(Ledinė @ 2011 04 18, 10:49)
Labas rytas mergaitės,
Pagelbėkite prašau ar galite man kas padėti...Labai noriu sužinoti ar dukra nėra alergiška katėms.Jai nustatyta bronchinė astma,o vaikai baisiai nori kačiuko.Bet bijau,kad nepablogėtu.
Gal kas žinote kur vilniuje galima tyrimus pasidaryti?
Pagelbėkite prašau ar galite man kas padėti...Labai noriu sužinoti ar dukra nėra alergiška katėms.Jai nustatyta bronchinė astma,o vaikai baisiai nori kačiuko.Bet bijau,kad nepablogėtu.
Gal kas žinote kur vilniuje galima tyrimus pasidaryti?
Vilniuje yra respublikinis alergologijos centras. Pagooglinkit ir rasit tiklsų adresą.
Ten visus tyrimus susijusius su alergija daro. Prieš pora metų vežiau ten vyresnėlį.
Bet, žinot, pas mane ta pati situacija. Vaikai su BA, nori katės (mama irgi
O brėžinukai ant rankos parodė katei nedidelę reakciją (poros milimetrų dydžio pūsliukė). Pasakė, kad gerai, jog katės neturit, nurodė net nesilankyti namuose, kur jų yra...
Tada pabendravau su viena alergologe ir ji pasakė, kad realiai tyrimai yra labai netiklūs, be to alergija nestovi vietoj, ji atsiranda, po kurio laiko gali visai išnykti, o gali labai sustiprėti... tipo reikia žiūrėti ne į tyrimus, o į konkrečias organizmo reakcijas realiems alergenams.
Be to, maniškiai alergiški dulkių erkutėms, žolių mišiniui (automatiškai žiedadulkėms), pelėsiui... kaip man gydytojai pasiūlytų to išvengti?
Tai va, rudenį žadam įsigyti kačiuką...