QUOTE(Colomba @ 2011 08 27, 20:53)
Pasirodo turiu nedidelę alergiją katėms. Parodė tyrimas ant odos. Ir ką, ogi nieko. Nurodymai buvo tokie: plauti grindis kasdien, kad kas nors (o ne aš) kas vakarą išpurtytų patalynę, neleisti katėms miegoti ant mano lovos, pernelyg nesiglaustyti su jomis (šitam nusižengiu vis...

). Savo augintinių neatsisakysiu.
As irgi turiu nedidele

Poziuris-toks pats,atsisakyti nesiruosiu,o ir pasiglaustyti megstam
Papildyta:
QUOTE(sermuksnelis @ 2012 10 23, 22:53)
sveiki, ateinu su klausimu.

Isgirdau nuomone, kad alergija katem pasireiskia is karto, per kelias dienas. Ar tikrai? Nes kniekur tokios info neradau, mano sunui (tik itariu) pasireiskia po menesio, Sako negali taip buti. Aisku darysimes tyrimus visus.
Gali taip buti,medicinoje buna visko,kiekvieno organizmas juk skirtingas,ir skirtingai i viska reaguoja.Be to,dar yra toks dalykas kaip kryzmines reakcijos,kai alergija pasireiskia tik dviems alergenams "i kruva" suejus (pvz.,berzo ziedadulkes ir obuoliai). Bet kokiu atveju,reikia darytis tyrimus.Kartais nedidele alergija netrukdo laikyti kate,viska svariai uzlaikant ir katyte retkarciais ismaudant.Mano atveju,alergija pasireiskia tik tiesioginio kontakto metu,jei per ilgai glaustomes arba jei tenka nagu "paragauti"-ibrezimo vietoje patinsta ir labai niezti,bet iskart nuplovus vandeniu ir kuom nors patepus palengveja