Naujas Juozo Miltinio teatro Žuvėdros pastatymas puikus!

Gal kas matė Idioteatro "Po 20 metų" ?

Ir man idomu "po 20 metu"? noreciau pamatyti, bet kompanija dvejoja ir spyriojasi, tad laukiu atsiliepimu

Gal kas buvo spektaklyje Hamletas mire. Gravitacijos nera ir atsimena to žmogaus varda, kurio laidotuvese buvo?
Spektaklis man labai patiko, nu bet taip užkrito vardas veikejo, kad negaliu..
Tikiuosi kad kas nors pamena?

QUOTE(HēiBai @ 2014 02 01, 20:59)
Gal kas buvo spektaklyje Hamletas mire. Gravitacijos nera ir atsimena to žmogaus varda, kurio laidotuvese buvo?
Tikiuosi kad kas nors pamena? 

Jau nebereikia :>
Perskaičiau visą temą, prie savo sarašo kelis prisidėjau iš jūsų rekomenduotų.
Aprašysiu ir savo potyrius:
Paryžiaus Katedra - buvau du kartus, ir eičiau trečią kart, labai labai
Bučiuoju Oskaras - liūdnas, mielas, nuoširdus, tikras , pamatyti tikrai verta.
5 vakarai - toks šiaip sau.
Žirklės - linksmas, lengvas, juokingas, patiko
Boeing Boeing- kaip ir žirklės
Neūžauga - labai netradicinis, bet palikęs tikrai stiprų įspūdį.Mano kuklia nuomone- pamatyt verta.
Apie ką kalba vyrai - smagiam, mergaitiškam vakarui - kaip tik
Urvinis žmogus- atsiliepimų buvo daug ir gerų, o manes nesužavėjo. 4/10..
Seneliukas (gavau dovanų, neitin norėjau eit, mb prikalbino) neįsivaizduoju kaip kam nors gali patikt, visiškas sh, ir laaabai smirdintis...
Laimingi - gal kiek per liūdnas ir monotoniškas, bet aktorių vaidyba patiko:)
Planuojam :
Kavinė pas Blezą
Primadonos
Plėšikai
Skėriai
Palata
Balta Drobulė
Aprašysiu ir savo potyrius:
Paryžiaus Katedra - buvau du kartus, ir eičiau trečią kart, labai labai

Bučiuoju Oskaras - liūdnas, mielas, nuoširdus, tikras , pamatyti tikrai verta.
5 vakarai - toks šiaip sau.
Žirklės - linksmas, lengvas, juokingas, patiko

Boeing Boeing- kaip ir žirklės

Neūžauga - labai netradicinis, bet palikęs tikrai stiprų įspūdį.Mano kuklia nuomone- pamatyt verta.
Apie ką kalba vyrai - smagiam, mergaitiškam vakarui - kaip tik

Urvinis žmogus- atsiliepimų buvo daug ir gerų, o manes nesužavėjo. 4/10..
Seneliukas (gavau dovanų, neitin norėjau eit, mb prikalbino) neįsivaizduoju kaip kam nors gali patikt, visiškas sh, ir laaabai smirdintis...
Laimingi - gal kiek per liūdnas ir monotoniškas, bet aktorių vaidyba patiko:)
Planuojam :
Kavinė pas Blezą
Primadonos
Plėšikai
Skėriai
Palata
Balta Drobulė
Sveiki, padėkit nuspręsti, kur pirkti bilietus. 
Noriu pirkti sau ir draugui bilietus į operą arba baletą Nacionaliniam Operos ir Baleto Teatre. Aš nebuvus nuo vaikystės, jis turbūt nebuvęs visai.
Galvoju apie kažką klasikinio, dabar renkuosi tarp Žizel ir Figaro vedybų. Į ką dar atkreipti dėmesį?

Noriu pirkti sau ir draugui bilietus į operą arba baletą Nacionaliniam Operos ir Baleto Teatre. Aš nebuvus nuo vaikystės, jis turbūt nebuvęs visai.

QUOTE(pavasario_lietus @ 2014 02 04, 18:51)
Galvoju apie kažką klasikinio, dabar renkuosi tarp Žizel ir Figaro vedybų. Į ką dar atkreipti dėmesį? 

Imkit i tą, kur bus bilietų... Bet patarčiau eit į baletą, jei nesat užkietėję operos gerbėjai...
O gal kas yra matę Klaipėdos teatro spektaklį "Mums viskas gerai"? Pirkau vien todėl, kad į Klaipėdą dėl spektaklio nevažiuočiau, o pamatyt per gastroles Vilniuj būtų smagu. Tikiuosi, kad nenusivilsiu
QUOTE(pavasario_lietus @ 2014 02 04, 19:51)

Sveiki, "Figaro vedybas" mačiau, labai jau tradicinis pastaytymas, scenografija italo klasikinė, man buvo nuobodu, nesu didi muzikos žinovė, todėl einant į spektaklį norėčiau ir reginio, vakar buvau E.Nekrošiaus režisuotame "Otele", kažkodėl nepelnytai neišreklamuotas spektaklis, nieko nenusileidžiantis reginiu už "Bohemiečių", tik Operos ir baleto teatro salė pagarbesnė žiūrovams šimtą kartų ir bilietai perpus pigesni, patyriau tokį malonumą. Jei neesat išlavinę muzikinio skonio, tai ten tikrai yra dar ir į ką pažiūrėti. Nekrošiškos režisūros metaforos, vaizdiniai, liuks žodžiu, lagai rekomenduoju visiems kas mėgsta rimtenį dramos teatrą (ne "Domino") ir bijo, kad opera gali būti nuobodi.
Gal kas galit patarti del Klaipedos muzikinio teatro. Norim pirkti bilietus ir nezinau kur rinktis vietas. Del skaudancios kojos geriausia priekyje, kad istiest butu galima. Ar parteryje imti pirmas vietas ar ju vadinamam amfiteatre pirmoje eileje? Ar nebus parteryje per arti,kad reikes uzvertus galvas ziuret?