Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Diamond_ @ 2014 02 03, 22:12)

Planuojam :

Primadonos

Plėšikai

Palata

Iš šitų man labai patiko "Plėšikai". Toks jaunimui labiau skirtas. Bet man geras, eičiau ir vėl.

Ir "Primadonos" geras, patiko. Juokingas žiauriai. Man panašaus tipo, kaip žirklės ar "Boeing Boeig".

"Palata" gal ir geras spektaklis tik man asmeniškai per sunkus. Aš vertinu 7/10.

Dar man labai patiko, kurių jus nepaminėjote, tai "Bjaurusis", "Nuodemių miestas", Kameriniame "Tiesa", "Be galo švelni žmogžūdystė"...

Muzikiniame "Zygfredo Vernerio kabaretas" juokingas 9/10.

Laaaabai nepatiko "Priežastys ir pasekmės" vertinu 2/10. Norėjosi bėgti iš to spektaklio neatsisukus. Zanras -istorinė komedija, bet komedijos ten nebuvo.
Atsakyti
Sveikos,spektakliu megejos. Laaabai seniai buvau teatre,noreciau nueiti i koki gera spektakli ir nusivesti drauga,kad nepabegtu pasakes kur tu cia mane atitempei blush2.gif 4u.gif kazka tokio noretume daugiau klasikinio,ne domino teatro pobudzio. blush2.gif ax.gif ka parekomenduotumete Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampuckyte: 08 vasario 2014 - 17:42
"Gelbėkime meilę" Kauno dramos teatre - visiškai nepatiko. Nesąmonė. Vertinu 3/10

Atsakyti
OKT premjerinė Žuvėdra - ar verta? g.gif

http://melpomene.lt/...echovas-gajdys/
Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2014 02 03, 21:12)
Perskaičiau visą temą, prie savo sarašo kelis prisidėjau iš jūsų rekomenduotų.
Aprašysiu ir savo potyrius:

Paryžiaus Katedra - buvau du kartus, ir eičiau trečią kart, labai labai  wub.gif

Bučiuoju Oskaras - liūdnas, mielas, nuoširdus, tikras , pamatyti tikrai verta.

5 vakarai - toks šiaip sau.

Žirklės - linksmas, lengvas, juokingas, patiko smile.gif

Boeing Boeing- kaip ir žirklės smile.gif

Neūžauga - labai netradicinis, bet palikęs tikrai stiprų įspūdį.Mano kuklia nuomone- pamatyt verta.

Apie ką kalba vyrai - smagiam, mergaitiškam vakarui - kaip tik  thumbup.gif

Urvinis žmogus-  atsiliepimų buvo daug ir gerų, o manes nesužavėjo. 4/10..

Seneliukas (gavau dovanų, neitin norėjau eit, mb prikalbino) neįsivaizduoju kaip kam nors gali patikt, visiškas sh, ir laaabai smirdintis...

Laimingi - gal kiek per liūdnas ir monotoniškas, bet aktorių vaidyba patiko:)
Planuojam :

Kavinė pas Blezą

Primadonos

Plėšikai

Skėriai

Palata

Balta Drobulė

Prisiduodu :

Kavinė pas Blezą - 10/10 laaaabai patiko smile.gif

Plėšikai - labai dviprasmiškas, jei nesigilinant, tai kaip Diaina sake- jaunatviškas, linksmas, be cenzūros, netgi sakyčiau visai nesiderina prie dramteatrio aplinkos biggrin.gif
Bandant įžvelgt giliau - pagrindinės minties taip ir nesupratom, vis dar bandau perprast A.Areimą, ką jis spektakliu nori pasakyt, ir kiek begalvočiau - arba per daug užslėpta ir man kolkas neišgvildenama, arba jis tiesiog stato spektaklius. Betkokiu atveju šiam spektakliui turbūt labai tiktų žodis "KITOKS" , ir pamatyt manau tikrai verta smile.gif
Atsakyti

Labai verta pamatyti OKT 'Žuvėdrą" tiek OKT "Dugne".

QUOTE(idda13 @ 2014 02 13, 12:26)
OKT premjerinė Žuvėdra - ar verta?  g.gif

http://melpomene.lt/...echovas-gajdys/

Atsakyti
Sutinku, labai verta. Žuvėdrą - ypatingai!

( o melpomenės blogą siūlau skaityt po spektaklio smile.gif)

QUOTE(ievutes @ 2014 02 27, 16:16)
Labai verta pamatyti OKT  'Žuvėdrą" tiek OKT "Dugne".

Atsakyti
Nacionalinio dramos teatro "Barikados"? g.gif

http://melpomene.lt/...sai-barikadose/
Atsakyti
Laba,
Gal kuri matėte spektaklį Vargšai. Aristokratai ?
Atsakyti
Teatrai.lt artėjant Teatro dienos proga skelbia akciją „Kviečiu Tave į teatrą“. Visą savaitę nuo kovo 24 d. iki kovo 30 d. DU BILIETAI UŽ VIENO KAINĄ!

Nuoroda
Atsakyti
Sveiki, patarkite, ar verta eiti, negaliu apsispręsti, kad nenusivilčiau:

Knygos teatras Altorių šešėly
LNDT Medžioklės scenos
Rusų dramos teatras Stabmeldžiai
Miltinio dramos teatras Tartiufas
Jaunimo teatras Albanijos nekaltoji?
Atsakyti
Sveiki,
LNDT "Medžioklės scenos" eisime ketvirtadienį. Pasirinkome, nes rekomendavo.
Miltinio Tartiufas visokių nuomonių. Tad palikome kitam kartui smile.gif

Štai, kas mums patiko.
Vilniaus mažojo teatro "Revizorius", "Motina", "Damos vizitas"
Šiuos pati rinkausi, nes visus kūrinius skaičiau. Buvo įdomu pamatyti ir nenusivyliau. Į "Revizorius" ir dar kartą eičiau.

LNDT "Visuomenės priešas", Patinka Ibsenas.

Vilniaus kamerinio teatro "Kai žmonės vaidino Dievą", "Vertėjas", "Pogrindžio komedija". Pirmas žiūrėtas šiam teatre spektaklis "Kai žmonės vaidino Dievą", pasirikimas - Anos Frank dienoraštis. Nesitikėjau tokio gero spektaklio. Vėliau nusprendžiau pažiūrėti ir "Vertėjas" bei "Pogrindžio komedija" Dėl komedijos, į jas atsargiai žiūriu. Paliko įspūdį, kad tai netradicinė komedija.

Oskaro Koršunovo "Miranda". Daug simbolių, kuriuos ne visus perskaičiau smile.gif Labai patiko aktorių darbas.

Ne ką bepadėjau, bet tai mums patiko smile.gif
Atsakyti