Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Na, eisiu žiūrėti šeštadienį Tartiufo, nes pati kūrinį skaičiau ir vien dėl to , kad gastrolės Miltinio teatro, tai įdomu kažkaip. Ačiū už atsiliepimus. Gaila, kad neberadau bilietų į visuomenės priešą. Dėl Medžioklių scenų galvojau, bet vietoj to nusprendžiau eiti į mūsų klasę, nes visai neblogų komentarų buvo. tai žiūrėsim. O ryt keliausiu i kopelija operos ir baleto teatre smile.gif
Atsakyti
Vakar žiūrėjau O.Koršunovo ,,Išvarymas".
vertinimas 10/10 balų. thumbup.gif

Spektaklis rekordininkas - trukmė 5.30 val. čia be pertraukų, su pertraukomis virš 6 val. Laikas neprailgo. Daug kartų juokiausi, ir tikrai ne kartą pravirkau.

Rekomenduoju pasižiūrėti spektaklį tiems, kurie turi savo artimųjų rate emigravusių žmonių. Spektaklis apie juos ir jų gyvenimą. Prasminga ištransiliuota žinutė, puikus režisieriaus darbas. Bilietus medžiojau 3 mėnesius. Žiūrovai sėdėjo ir stovėjo ant laiptų po 2-3, nes sėdimos vietos su žiburiu nerasi. Totalus anšlagas. Per paskutinius 2 metus mane labiausiai paveikęs darbas. O jeigu visais atvirai, niekada nesu anksčiau verkusi spektaklio metu ax.gif
Atsakyti
Patikslinu savo postą. biggrin.gif M.Ivaškevičiaus ,,Išvarymas" (režisierius O.Koršunovas) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 04 16, 10:34)
Vakar žiūrėjau O.Koršunovo ,,Išvarymas".
vertinimas 10/10 balų.  thumbup.gif
Spektaklis rekordininkas - trukmė 5.30 val. čia be pertraukų, su pertraukomis virš 6 val. Laikas neprailgo. Daug kartų juokiausi, ir tikrai ne kartą pravirkau.

Rekomenduoju pasižiūrėti spektaklį tiems, kurie turi savo artimųjų rate emigravusių žmonių. Spektaklis apie juos ir jų gyvenimą. Prasminga ištransiliuota žinutė, puikus režisieriaus darbas. Bilietus medžiojau 3 mėnesius. Žiūrovai sėdėjo ir stovėjo ant laiptų po 2-3, nes sėdimos vietos su žiburiu nerasi. Totalus anšlagas. Per paskutinius 2 metus mane labiausiai paveikęs darbas. O jeigu visais atvirai, niekada nesu anksčiau verkusi spektaklio metu  ax.gif

paskutinius kartus laisviau iš tiesų buvo nebe tokie anšlagai, kaip anksčiau
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 16, 12:30)
paskutinius kartus laisviau iš tiesų buvo nebe tokie anšlagai, kaip anksčiau

aš vis bilietus pražiopsodavau nusipirkti, tik po Naujųjų Tiketoje pagavau į balandžio 15 d. spektaklį. Nenoriu įžeisti teatralų, bet po ,,Išvarymo" nacionaliniam dramos teatre Domino teatro repertuarą galiu sulyginti su Radžio koncertais...
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 04 16, 13:02)
aš vis bilietus pražiopsodavau nusipirkti, tik po Naujųjų Tiketoje pagavau į balandžio 15 d. spektaklį. Nenoriu įžeisti teatralų, bet po ,,Išvarymo" nacionaliniam dramos teatre Domino teatro repertuarą galiu sulyginti su Radžio koncertais...

bet tai domino toks ir užmanymas, kad kiekvienas suprastų, būtų linksma ir pan.
o nacionalinis visgi dar bando kažką rimčiau daryt, pretenziją į meną ir t.t.

O šiaip aplamai talentigas bičas Koršunovas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 16 balandžio 2014 - 13:06
QUOTE(keistuole @ 2014 04 16, 13:05)
bet tai domino toks ir užmanymas, kad kiekvienas suprastų, būtų linksma ir pan.
o nacionalinis visgi dar bando kažką rimčiau daryt, pretenziją į meną ir t.t.

O šiaip aplamai talentigas bičas Koršunovas.

aš žiūrėjau O.Koršunovo statytus tik ,,Meistras ir Margarita" ir ,,Išvarymas" . Abu puikūs pastatymai thumbup.gif pritariu dėl režisieriaus talento - jo nepaslėpsi.

dar grįžtant prie ,,Išvarymo" . Įsimylėjau - Marių Repšį (Vandalo vaidmuo) wub.gif wub.gif wub.gif jo nepriekaištingai ištreniruotą kūną bei nuogą užpakaliuką lotuliukas.gif , jei nebūčiau seniai ir laimingai ištekėjusi, mielai iškrėsčiau kokį zbitką lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau, jo vaidmeniui Koršunovas dublerio nerastų. Tobuli špagatai, kojos suktukai, ech, tirpstu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 16 balandžio 2014 - 13:41
QUOTE(kingcup @ 2014 04 16, 13:40)
aš žiūrėjau O.Koršunovo statytus tik  ,,Meistras ir Margarita" ir ,,Išvarymas" . Abu puikūs pastatymai  thumbup.gif pritariu dėl režisieriaus talento - jo nepaslėpsi.

dar grįžtant prie ,,Išvarymo" . Įsimylėjau  - Marių Repšį  (Vandalo vaidmuo) wub.gif  wub.gif  wub.gif  jo nepriekaištingai ištreniruotą kūną bei nuogą užpakaliuką  lotuliukas.gif , jei nebūčiau seniai ir laimingai ištekėjusi, mielai  iškrėsčiau kokį zbitką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  manau, jo vaidmeniui Koršunovas dublerio nerastų. Tobuli špagatai, kojos suktukai, ech, tirpstu  wub.gif

na sako nepakeičiamų nėra biggrin.gif
bet sutinku tinka labai jis tam vaidmeniui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas nors planuojate eiti į LNDT premjerą Broken heart story? Jei taip, lauksiu atsiliepimų, nes nusimato daug spektaklių, tai galvoju,gal verta į kurį nors vieną pagriebti bilietą. Beje, gal matėte VMT TRIO ar MADAGASKARĄ? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos.
Vakar buvau Kauno dramos teatro spektakli "Gentis" Labai patiko... Labai fainos dekoracijos ir kt.spec.efektai ... Rekomenduoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

! 
Prašau nerašyti skelbimų šioje temoje: pirkti, parduoti, dovanoti leistina Skelbimų lentoje. Jei nesilaikysite taisyklių, bus imamasi drausminių priemonių
Moderatorė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 17 birželio 2014 - 15:10
Dalinuosi akcijinių bilietų pasiūlymu su teatromanėmis... wub.gif

Pati pasiėmiau į Meistras ir Margarita, ir Lilijomos bigsmile.gif Dar svarstau apie Išvarymą ir Katedrą, tik Išvarymo trukmė labai jau gązdina biggrin.gif
Atsakyti