Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jolete @ 2012 04 03, 08:27)
Reikia žemės nuosavybę patvirtinančio dokumento ir asmens tapatybės dokumento.

4u.gif aciu
Atsakyti
na jau kad prakalbot apie kompostines,kaži ką šiaulietėms daryti g.gif
o gal reiktų pasiskambinti ,internete nerandu lyg jokios info g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 04 03, 07:11)
4u.gif  raso, kad dalins, tik reik paskambint gal g.gif o kokiu popieriuku reikejo parodyti ar kopijas atsviesti blush2.gif  g.gif

Vyrui tereikėjo tik paso, jokių kopijų nereikėjo, bet mes sudarę sutartį su Kauno švara jei nesudarę tai gal daugiau reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 03, 09:59)

o gal reiktų pasiskambinti ,internete nerandu lyg jokios info  g.gif

Pasiskambink į švaros įmonę. Aš taip pat neradau info internete ir pasiskambinau, bet.....mūsų švaros įmonė gyventojams nedalins.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 03, 08:59)
na jau kad prakalbot apie kompostines,kaži ką šiaulietėms daryti  g.gif
o gal reiktų pasiskambinti ,internete nerandu lyg jokios info  g.gif

Kaip supratau čia tik Kauno regionui pasisekė su tom kompostinėm g.gif Bet gal vėliau dalins ir kitur.
Atsakyti
4u.gif merginos ,ateinu ir čia su savo klausimu ax.gif net nežinau kaip paklausti g.gif pirmi metai su pomidorais ax.gif
sudygo kelių dienų skirtumu,bet dydis labai skiriasi,čia auginsiu vazone ax.gif
kuriuos geriau į vazoną tupdyti ax.gif tuos mažesnius tikriausiai ar jokio skirtumo ax.gif didesni keliautų kitur jei ką ax.gif
user posted image

user posted image

ačiū 4u.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 03, 10:09)
Kaip supratau čia tik Kauno regionui pasisekė su tom kompostinėm  g.gif Bet gal vėliau dalins ir kitur.

pabandysiu paskambinus užklausti ax.gif nes kaip suprantu čia Europos parama g.gif

merginos susiskambinau su Šiaulių atliekom,bus ir pas mus,tik dar nežino kada bet iki vasaros bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 balandžio 2012 - 09:20
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 03, 10:14)
4u.gif  merginos ,ateinu ir čia su savo klausimu  ax.gif

dabr tokie pas tave pomidorai?????????? blink.gif

į vazoną sodinčiau žemaūgius - pačius pačius žemiausius, pasižiūrėk aprašymą veislės ir kokio aukščio būna, dar krūminius sodinčiau į vazoną.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 03, 09:14)
4u.gif  merginos ,ateinu ir čia su savo klausimu  ax.gif net nežinau kaip paklausti  g.gif pirmi metai su pomidorais  ax.gif
sudygo kelių dienų skirtumu,bet dydis labai skiriasi,čia auginsiu vazone  ax.gif 
kuriuos geriau į vazoną tupdyti  ax.gif  tuos mažesnius tikriausiai ar jokio skirtumo ax.gif didesni keliautų kitur jei ką  ax.gif

nelabai supratau klausimą ax.gif Ar Vilma norit augint vazonuose, o Red cherry keliaus kitur? Ar kitur - t.y. pas jus į šiltnamį, ar kažkam atiduosit? Jei pas jus, tai šiutose indukuose iki išsodinimo į šiltnamį jiems bus ankštoka, teks persodint.
Aš pati tai tuos Vilmukus visus ištupdyčiau į vazonus, jie visvien ten augs, tai tegu jaučiasi laisvai ir bujoja.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 03, 10:17)
dabr tokie pas tave pomidorai?????????? blink.gif

į vazoną sodinčiau žemaūgius - pačius pačius žemiausius, pasižiūrėk aprašymą veislės ir kokio aukščio būna, dar krūminius sodinčiau į vazoną.

čia jie yra vazoniniai,tik tie keli kurie pirmi išlindo tai išstypo ,o kiti matosi nedidukai,tai sakau gal man tik juos ir tupdyti į vazoną ax.gif
aš auginčiau įstiklintam balkone ax.gif
Atsakyti
bet jei tiesa, kas užrašyta foto, t.y. Red cherry, tai jie tikrai ne vazoniniai, o normalūs aukštaūgiai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 10:20)
nelabai supratau klausimą  ax.gif  Ar Vilma norit augint vazonuose, o Red cherry keliaus kitur? Ar kitur - t.y. pas jus į šiltnamį, ar kažkam atiduosit? Jei pas jus, tai šiutose indukuose iki išsodinimo į šiltnamį jiems bus ankštoka, teks persodint.
Aš pati tai tuos Vilmukus visus ištupdyčiau į vazonus, jie visvien ten augs, tai tegu jaučiasi laisvai ir bujoja.

ir Vilma ir Red cherry augs vazonuose,tik turėjo būti po 3vnt abejų,bet pasėjau daugiau jei neišdygtų koks ,o jie visi išdygo ax.gif
blogai paklausiau ax.gif turėjo būti taip ax.gif
tuos mažesnius sodinčiau į vazonus kaip buvau nuplanavusi,o tuos pastypelius padidinčiau jiems vietos,bet paskui ar į šiltnamį ar į lauką persodinčiau ax.gif nes kiek žiūrėjau foto tai vazoniniai tokie ,na tokie kitokie turi būti sakau tie didesni gal jau nebetinkami blush2.gif na žodžiu suvėliau kažką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 10:20)

4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 10:25)
bet jei tiesa, kas užrašyta foto, t.y. Red cherry, tai jie tikrai ne vazoniniai, o normalūs aukštaūgiai.

na va prasideda doh.gif unsure.gif
atsinešiau net pakelį tai rašo:gali būti auginami šiltnamyje, lauke, vazonuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 balandžio 2012 - 09:29
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 03, 09:27)

atsinešiau net pakelį tai rašo:gali būti auginami šiltnamyje, lauke, vazonuose

aš auginau Red cherry, jie ~ 2m aukščio. Nebent vėl panaši istorija kaip su Black cherry doh.gif
Atsakyti