Na apie straipsnius užėjo kalba, tai įdėsiu vieną, kuris verčia susimąstyti. Čia ištrauka iš jo:
"Vėžinės ląstelės turi unikalų biožymeklį, enzimą CYP1B1. Enzimai tai baltymai, kurie yra cheminių reakcijų katalizatoriai. CYP1B1 keičia cheminę struktūrą medžiagos, vadinamos salvestroliu ir randamos vaisiuose bei daržovėse. Cheminė reakcija paverčia salvestrolį į komponentą, žudantį vėžines ląsteles ir nekenkiantį sveikatai. Enzimas CYP1B1 atsiranda tik vėžinėse ląstelėse ir reaguoja su salvestroliu, esančiu vaisiuose ir daržovėse, sudarydamas substanciją, kuri užmuša tik vėžines ląsteles!
Salvestrolis natūrali apsauga, esanti vaisiuose ir daržovėse, kovai su grybeliais. Kuo labiau augalas pažeistas grybelinių susirgimų, tuo daugiau jis turi salvestrolio. Tokiems vaisiams ir daržovėms priklauso: braškės, mėlynės, avietės, vynuogės, juodieji serbentai, raudonieji serbentai, gervuogės, bruknės, obuoliai, persikai, žalios daržovės (brokoliai ir visos kitos kopūstinės), artišokas, raudonoji ir geltonoji paprika, avokadas, šparagai ir baklažanai.
Bet agro- ir farmacinės kompanijos apie tai žino. Ir štai, ko jie imasi:
1.Gamina cheminius fungicidus, kurie naikina grybelius ir kliudo natūralios apsaugos susidarymui (salvestroliui) augaluose, kaip atsakui į grybelinius susirgimus. Salvestrolį turi tik tie vaisiai ir daržovės, kurie neapdorojami fungicidais.
2.Labiausiai paplitę fungicidai blokuoja CYP1B1 susidarymą. Todėl, jeigu jūs valgote chemiškai apdorotus vaisius ir daržoves, jokių sveikatai padedančių efektų negausite.
o čia nuoroda į visą straipsnį:
http://www.kvantinem...iuri-ivezi.html Po tokių straipsnių chemijos naudoti visai nesinori