Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 03, 17:49)
oi einu ieskot tada. nes dar turiu beveik pilna pakiuka.

Tik jau nežinau kuriam psl, bet neturėtų būti labai toli tas būdas 4u.gif Nors nieko ten mandro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 balandžio 2012 - 17:55
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 03, 18:42)
as tai levandu pasisejau. kazi jos turi kokiu narkotiniu medziagu? smile.gif
o jei rimtai, gal kas zinot paslapti kaip jas sudaigint?

Aš paprasčiausiai indelyje pasėjau ir puikiai mano sudygo. Nieko daugiau aš joms nedariau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 17:37)
o po to - žiū - jau trečia karta vis ragauja  biggrin.gif Šita tema man įtartina patapo - petražolės, kanapės, tuoj iki aguonų prieisim  cool.gif

tsss... as jau auginu.. pacios is kazkur uzsisejo-as tik derliu mazulyti nusirenku.. Vaikyste kaime primena bigsmile.gif Kokie dideli aguonu lizdeliai budavo.. o aguonos kokios skanios... ech..

QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 17:43)
mano diedas per visą savo gyvenimą nėr vyšnios kauliuko išspjovęs  biggrin.gif

Ir gyvas? blink.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 03, 17:49)
o tai negalima kauliukų?  blink.gif kai kibiras ukrainietiškų vyšnių pastatytas, o kelionė ilga. Kas belieka, tik su kauliukais jas valgyt  bigsmile.gif Tai va, gyva virš 30m po tokio kiekio kauliukų  lotuliukas.gif
Ir obuolius su sėklomis specialiai valgau, čia tam, kad organizmas prie nuodų priprastų - Grafo Montekristo neskaitėt, ar ką  laugh.gif

Ir tu gyva dar? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 18:43)
mano diedas per visą savo gyvenimą nėr vyšnios kauliuko išspjovęs  biggrin.gif

Tai gal jo virskinimo sistema sparciai dirba ir ismeta nespejus nuodams pasklist hihihi.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 03, 18:49)
o tai negalima kauliukų?  kai kibiras ukrainietiškų vyšnių pastatytas, o kelionė ilga. Kas belieka, tik su kauliukais jas valgyt  bigsmile.gif Tai va, gyva virš 30m po tokio kiekio kauliukų
Ir obuolius su sėklomis specialiai valgau, čia tam, kad organizmas prie nuodų priprastų - Grafo Montekristo neskaitėt, ar ką  laugh.gif

Tai tu jau mutante, ta prasme neuzmusama -nebaisus jokie nuodai. Ir viska suvartoji beatliekiniu metodu...tau nei kompostines nebereik lotuliukas.gif
Atsakyti
Obuoliu seklytes siaip sveika-jodo ten daug smile.gif
Atsakyti
As levandas irgi paprastai pasejau, is 7 seklu 4 sudygo ir auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 04 03, 17:59)
Tai tu jau mutante, ta prasme neuzmusama -nebaisus jokie nuodai. Ir viska suvartoji beatliekiniu metodu..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano diedas irgi apie save taip sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 03, 19:09)
As levandas irgi paprastai pasejau, is 7 seklu 4 sudygo ir auga thumbup.gif

O jeigu tiesiai i dirva paset...? Uzaugs ar neee?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 03, 18:57)
Ir tu gyva dar? blink.gif

a tu mane gyvą matei, vaiduoklis čia bendrauja, dvaselė, niu biggrin.gif

QUOTE(edinka @ 2012 04 03, 18:59)
Tai gal jo virskinimo sistema sparciai dirba ir ismeta nespejus nuodams pasklist hihihi.gif
Tai tu jau mutante, ta prasme neuzmusama -nebaisus jokie nuodai. Ir viska suvartoji beatliekiniu metodu...tau nei kompostines nebereik  lotuliukas.gif

juokas juokais, prie svetimų tokių fintų nedarau, o namie iš obuolio tik kotukas lieka, nesusikramto, kad jį kur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 03, 18:15)
a tu mane gyvą matei, vaiduoklis čia bendrauja, dvaselė, niu  biggrin.gif
juokas juokais, prie svetimų tokių fintų nedarau, o namie iš obuolio tik kotukas lieka, nesusikramto, kad jį kur  cool.gif

Seniai maciau... kai dar karta pamatysiu-isitikinsiu biggrin.gif
As taip nuo vaikystes ipratusi... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 04 03, 19:13)
O jeigu tiesiai i dirva paset...? Uzaugs ar neee?

As i dirva nerizikuoju seti, nes kol isdygs, zoles pas mane viska nustelbs. Tokiu maziuku net neatkasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 17:24)
kur ten pastebėsi.. genuose jau pas tave tos kanapės  smile.gif  smile.gif  Trečia karta jau  biggrin.gif

Nuuu aš ir sakau, eiliniai žmogeliai, tai kaip reikia apdoroja ir kaifa gaudo. Madmuazelei nebeikia jau biggrin.gif 4u.gif

Suintrigavote. Visai gerai būtų užsiveisti šitos senovinės panacėjos cool.gif
Atsakyti