Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tagete @ 2012 04 03, 23:07)

apie tuos nuodinga, mirtina ir pan, tai medicinines knygos raso, kad ir  4-5 promiles alkoholio jau zmogui mirtina, o kai paklausai, tai nustato ir 6 ir 7 promiles ir nieko, gyvi netgi labai buna  lotuliukas.gif  tai cia taip ir su tais kauliukais  lotuliukas.gif

...ir dar vairuoja su 6 promilėm ... doh.gif biggrin.gif
QUOTE(adija5 @ 2012 04 04, 05:19)
Aš tai niekaip nesuprantu kaip ten kažkurios jau darže ką sėja g.gif Nuėjus pastuksenau žemę -pašalę.Šiltnamyje irgi niekas kol kas nekruta,jaučiu per šalta.Kažkuri jau dilgėles kompostuoja,o aš perlėkus nieko-nei dilgėlės,nei garkšvos dar neradau schmoll.gif Žliūgės ir tos kažkokios nupiepusios,bet prigriebiau su topinambais.Tik kraujalakėms toks pavasaris nebaisus-žaliuoja thumbup.gif

Pas mane taip pat sušalus visa žemė dar, o šiltnamio dar neturiu ax.gif
Atsakyti
sudygo mano serenciai smile.gif ot spartuoliai smile.gif Kazi tik ar bus viskam vietos ant palanges...reiks pas kaimyne nuomotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 04, 09:00)
ugu, tai bent oras balandžio mėnesį  doh.gif  doh.gif  Ne veltui šiemet taip nesinorėjo anksti pomidorų sėt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas man tas pats jausmas biggrin.gif

Ačiū labai už atsakymus apie špinatus 4u.gif Šiandien planavau į šiltnamį pasisėt,bet kai tiek sniego lauke,tai nežinau ar ranka pakils biggrin.gif

Beje ridikėliai šiltnamyje gražučiai pas mane,bet salotos nė viena neišlindo.O sėta senokai g.gif

Rozmarinai ir pas mane iš viso pakelio cieli du išlindo biggrin.gif Bet jauč kažką ne taip darom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 04, 11:01)

Rozmarinai ir pas mane iš viso pakelio cieli du išlindo biggrin.gif Bet jauč kažką ne taip darom g.gif

Kad rozmarinai labai sunkiai ir ilgai dygsta,galu užtrukt ir porą savaičių. Jei du išdygo,tai jau gali džiaugtis smile.gif Pas mane 3 išlindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 04 03, 18:42)
Kas gi tau miescionkai duos  mirksiukas.gif

g.gif sakai neduos g.gif
persiregistruosiu,kad tik gaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 04, 10:29)
sudygo mano serenciai smile.gif ot spartuoliai smile.gif Kazi tik ar bus viskam vietos ant palanges...reiks pas kaimyne nuomotis biggrin.gif

o kokius serencius sejate: zemaugius ar aukstaugius? as vis neapsisprendziu blush2.gif gal zemaugius patogiau prie pomidoru auginti...
Atsakyti
Gal galite patarti kaip sėti Meškinį česnaką, kad nors vienas iš pakelio išdygtų. Sėjau tiesiai į dirvą - neišdygo schmoll.gif , sėjau į daigyklas - nei vienas neiskišo ūso schmoll.gif , tai kaip dar juos sėti doh.gif
Atsakyti
Kai taip liūdna pasižiūrėjus per langą, bent temą paskaičius linksmiau pasidaro biggrin.gif
Bijau eiti į šiltnamį, nes šeštadienį nepasižiūrėjus prognozių sukišau ten keliolika ledinių salotų. Dabar džiaugiuosi, kad visas sukišti jėgų tam kartui nepakako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 04, 13:18)
Gal galite patarti kaip sėti Meškinį česnaką, kad nors vienas iš pakelio išdygtų. Sėjau tiesiai į dirvą - neišdygo schmoll.gif , sėjau į daigyklas - nei vienas neiskišo ūso schmoll.gif , tai kaip dar juos sėti  doh.gif

papasakok, kaip sėji (smulkiai), gal gi labai greit rasim problemą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 04 04, 12:56)
o kokius serencius sejate: zemaugius ar aukstaugius? as vis neapsisprendziu  blush2.gif

aš auginu žemaūgius. Pirmais metais mano ūkininkavimo prisipirkau įvairių spalvų ir dabar net nereikia pirkti (nebent randu tokią spalvą, kurios neturiu), nes sėklų prisirenku pati.
Prieš kelis metus bandžiau smulkiažiedžius, tai nelabai patiko, nes labai bijojo stiprių vėjų, nulauždavo daug šakelių.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 04, 14:54)
papasakok, kaip sėji (smulkiai), gal gi labai greit rasim problemą wink.gif

Bet ar gali kas nors pasigirti isdygusiu meskiniu cesnaku, kiek teko skaityti nei viena neisdygo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 04 04, 15:01)
Bet ar gali kas nors pasigirti isdygusiu meskiniu cesnaku, kiek teko skaityti nei viena neisdygo schmoll.gif

Bet gi sėklos parduodamos ne valgymui skirtose pakuotėse wink.gif Sėjimui, vadinasi yra daroma kažkas ne taip 4u.gif
Atsakyti