Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(adija5 @ 2012 04 05, 00:20)
O tai ?ali? ant palang?s turit?Nes d?iovint?,tai ir a? turiu,bet bazilik? kvapo tai nei kvapo jau po kokio m?n.neliko.?aldytus tai ka?kaip greit suvartojau.Band?iau i? dar?o persodinus ant palang?s ruden? augint,bet ?uva surijo su visom m?tom ir petra?ol?m ax.gif

Ne dar neturiu. Mano dziovinti dar kvepia, bet trecius metus jau nelaikys. As sumaliau su mesmale ir I stiklaini uzdariau. Bent kol kas kvepia tikrai labiau nei is parduotuves kai pirkdavau.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 05, 00:29)
Ne dar neturiu. Mano dziovinti dar kvepia, bet trecius metus jau nelaikys. As sumaliau su mesmale ir I stiklaini uzdariau. Bent kol kas kvepia tikrai labiau nei is parduotuves kai pirkdavau.

Tai kaip juos išdžiovinat,jei galima išsamiau?Džiovintus malat?Pas mane jie irgi sandariai stovi,bet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 04 05, 00:41)
Tai kaip juos i?d?iovinat,jei galima i?samiau?D?iovintus malat?Pas mane jie irgi sandariai stovi,bet verysad.gif

Tai kad nieko gudraus. Sukroviau namie ant baro ir isdziuvo patys. Paskui sumaliau. Bet galima nemalt tada dar geriau turetu kcapas laikytis. Man tiesiog patogiau buvo turet tokius kaip is parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit info apie biodinamini uki? Buciau dekinga uz visas nuorodas ir literatura. (skaitau rusiskai ir angliskai, na ir lietuviskai zinoma smile.gif )
Atsakyti
[attachmentid=220963]

cia zieminiai cesnakai, ar nereikejo jos kokia plavele uzdengti g.gif ?
Atsakyti
Todėl jie ir žieminiai biggrin.gif
Aš manau, kad nieko nenutiks, česnakai gi irgi jau išlindę ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 13:00)

cia zieminiai cesnakai, ar nereikejo jos kokia plavele uzdengti g.gif ?

Viskas jiems bus gerai. Kad dabar tiek sniego, net sunku patikėti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 05 balandžio 2012 - 12:40
Gal gerai, kad taip nutiko, gal šiek tiek parazitų gretas praretins.
Atsakyti
Man labai daug pridygo dumpluniu, tiek tikrai nesodinsiu. Jei kas nori, galiu padovanoti. Gyvenu Vilniuje fabijoniskese priesais Mandarino PC. Rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(pucukelis @ 2012 04 05, 15:04)
Man labai daug pridygo dumpluniu, tiek tikrai nesodinsiu. Jei kas nori, galiu padovanoti. Gyvenu Vilniuje fabijoniskese priesais Mandarino PC. Rasykit i AZ.

o kas tie dumpluniai su kuo ir kaip jie vartojami g.gif

jau paskaiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTINACH: 05 balandžio 2012 - 14:19
Tik šiandien pasėjau savo Exhibition ir Red Baron svogūnus, bet labai tikiuosi, kad spėjau. Ai dar , pekino salotas pasėjau.
Atsakyti
Niu va perskaičiau ką prišnekėjot karsta.gif Dabar vėl kokias 5 dienas nebūsiu tai oi bus ką skaityti kai grįšiu lotuliukas.gif Raportuoju apie savo palanges ir nuveiktus darbus šiom dienom: jau nuskabiau vasarį sėtus bazilikus, skaniai į kepsnius suėjo, jau buvo per dideli krūmokšniai pasidarę ir užstojo kitus augalus doh.gif Išdygo pankolinės kinmėtės, išpikiavau krūmines periles, bet dar tikriausiai vėliau jų pasisėsiu, nes mažokai sudygo, išpikiavau kelis vazoninius pomidorčikus skirtus draugei, išpikiavau agurkus, vazoninės cukinijos irgi jau sudygo, dar nagai nieštėjo tai pasisėjau muskatinių šalavijų ir gėlių truputį blush2.gif Labai tikiuos, kad kai nutirps sniegas, atšils oras ir galėsiu kažką jau nakčiai palikt šiltnamyje, nes kitu atveju bus blogai, sulūš mano palangės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 balandžio 2012 - 21:57