Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba,

o man nesiseka su dumplūnėmis. Pernai nesudaiginau, nurašiau nesėkmę tariamai nekokybiškoms sėkloms. Šiais metais toks pasiteisinimas nebegalioja, bet ... vėl nesudygo! Persėjau - vis tiek jos mane ignoruoja! Gal čia koks specialus burtažodis reikalingas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 04, 19:03)
nevisos biggrin.gif aš tiesiai darže sėju thumbup.gif

O tai kuriuo metu apytikriai ir aišku po plėvele?Nes žiauriai tingiu dar ir žoles pikuot blush2.gif O dažniausiai paberiu iš godumo kad tik per mažai nebūtų ar ne duok tu dieve neišdigs kokia viena iš šimto ax.gif Tai paskui rakinėk tas blusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 04 04, 16:12)
O tai bazilikus visos namuose daiginat?Ar ?iltnamyje pas?ti neu?augs?Nu visai neturiu vietos ant palangi? sad.gif

Uzpernai pasejau siltnamy du pakelius. Iki dabar dar turiu smile.gif ir mama turi ir anyta ir drauges mano biggrin.gif siemet jau vel sesiu nes nebekvepia jau, paseno. Kelis pabandymui daiginu namie, kitus tiesiai I siltnamim
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 04 04, 19:45)
O tai kuriuo metu apytikriai ir aišku po plėvele?

sėjau tuo metu, kaip ir visus daržo augalus. Po vieną eilutę, tai tik kelias sėkliukes paberiu, kitoje vietoje vėl ir taip kokia 10 kartų biggrin.gif Labai nemėgstu apsisunkinti save bereikalingais darbais su sėjimu namuose ir šiltnamyje. Kas sudygsta puikiai darže NIEKADA neauginu daigiukų ant palangių ar šiltnamyje. Geriau knygą paskaitysiu ar pamedituosiu terasoje žiūrėdama į savo gėles. Tokia mano filosofija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 04, 22:00)
Tokia mano filosofija rolleyes.gif

Visiškai teisinga tavo filosofija thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 04 04, 19:21)
Laba,

o man nesiseka su dumpl?n?mis. Pernai nesudaiginau, nura?iau nes?km? tariamai nekokybi?koms s?kloms. ?iais metais toks pasiteisinimas nebegalioja, bet ... v?l nesudygo! Pers?jau - vis tiek  jos mane ignoruoja! Gal ?ia koks specialus burta?odis reikalingas?? g.gif

Situ uzpernai irgi papyliau I siltnami. Nevalge nieks ju tik, tai kiek nuskyniau o kitos krito I zeme. Issikerojo krumai didziausi, pomidorus man goze. Pernai savaime kruvos pridygo biggrin.gif bet isroviau nes nieks ju nevalge pas mus...gal tokia ir paslaptis-kai nelabai reik tai ir dygsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 04, 22:06)
Visiškai teisinga tavo filosofija thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 04 04, 19:45)
O tai kuriuo metu apytikriai ir ai?ku po pl?vele?Nes ?iauriai tingiu dar ir ?oles pikuot blush2.gif O da?niausiai paberiu i? godumo kad tik per ma?ai neb?t? ar ne duok tu dieve nei?digs kokia viena i? ?imto ax.gif Tai paskui rakin?k tas blusas unsure.gif

Ir as darze turejau. Ne po plevele. Ne tokie grazus kaip siltnamy buvo bet tikrai neprasti.
Atsakyti
diasaja, jusu filosofija tikrai teisinga, tik vat sau negaleciau pritaikyti simtu procentu, nes mano darzas kazkur jusu rajone, o gyvenu vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 04 04, 22:15)
nes mano darzas kazkur jusu rajone, o gyvenu vilniuje.

bigsmile.gif oooo, tai gal kada į svečius? mirksiukas.gif
jeigu mulčiavimas prie širdies, tai ir darže už 200km galima užsiauginti daržovių.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 04, 22:07)
gal tokia ir paslaptis-kai nelabai reik tai ir dygsta biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 04, 21:59)
Uzpernai pasejau siltnamy du pakelius. Iki dabar dar turiu smile.gif ir mama turi ir anyta ir drauges mano biggrin.gif siemet jau vel sesiu nes nebekvepia jau, paseno. Kelis pabandymui daiginu namie, kitus tiesiai I siltnamim

O tai žalių ant palangės turit?Nes džiovintų,tai ir aš turiu,bet bazilikų kvapo tai nei kvapo jau po kokio mėn.neliko.Šaldytus tai kažkaip greit suvartojau.Bandžiau iš daržo persodinus ant palangės rudenį augint,bet šuva surijo su visom mėtom ir petražolėm ax.gif
Atsakyti