Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
šiandien mano kantrybės išbandymo diena- svogūnų pikiavimas biggrin.gif Gerai kad nagai trumpi, bo tai būčiau nusišovus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 12, 19:18)
šiandien mano kantrybės išbandymo diena- svogūnų pikiavimas biggrin.gif Gerai kad nagai trumpi, bo tai būčiau nusišovus lotuliukas.gif

As bandysiu kantrybe ir nepikiuosiu. Sejau po viena sekliuke, tai vietos jiems uztenka, tik viena partija apkarpiau laiskus. Paziuresiu, kaip patiks. biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif o aš žadėjau visai nepikiuoti,o taip kaip toj nuorodoj kur buvo įdėta unsure.gif
vajergau jeigu juos reikės pikiuoti doh.gif
Atsakyti
nė minties neturiu svogūnus pikiuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 19:24)
unsure.gif  o aš žadėjau visai nepikiuoti,o taip kaip toj nuorodoj kur buvo įdėta  unsure.gif
vajergau jeigu juos reikės pikiuoti  doh.gif

Kokioj nuorodoj? blush2.gif Pražiopsojau kažką g.gif Maniškiai jau taip išgulę buvo ir indas negilus, tai jau nebuvo kas su jais daryt ax.gif Šakneles kai kurias patrumpinau, bet laiškiukų tai nea g.gif Jie po vieną ar du tik turi, siūlai tikri ax.gif Kaip Tagetė sakė į kibiriukus ir aš sukišau, bet po vieną 4u.gif Po 10 svogūniukų kibirėlyje gavosi g.gif Gal sustiprės ir atsistos g.gif Nuspredžiau, kad į lauką dar tikrai anksti.
Atsakyti
Kažin saulėgrąžas ar jau laikas sėti, ar anksti dar g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 12, 18:41)
Kokioj nuorodoj? blush2.gif Pražiopsojau kažką g.gif Maniškiai jau taip išgulę buvo ir indas negilus, tai jau nebuvo kas su jais daryt ax.gif Šakneles kai kurias patrumpinau, bet laiškiukų tai nea g.gif Jie po vieną ar du tik turi, siūlai tikri ax.gif Kaip Tagetė sakė į kibiriukus ir aš sukišau, bet po vieną 4u.gif Po 10 svogūniukų kibirėlyje gavosi g.gif Gal sustiprės ir atsistos g.gif Nuspredžiau, kad į lauką dar tikrai anksti.

Gvazdikeliai pas mane senai šiltnamyje buvo išpikiuoti, bet ta lemtingą naktį irgi nušalo,nes dar ir nepridengiau.O porai ir svogunai neišsigando.Jie senai pas mane šaltai stovi,tai visai neperaugo.Pažiūrėjau,Globo svogunai sėti vasario 25
Klausimas.turiu rukolos daigeliu,tai kur juos sodinti-lauke ar šiltnamyje g.gif
P.s.Į lauką sodinti nesiulau,bet lauke su dėžute palaikyti dieną verta gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 12 balandžio 2012 - 18:57
QUOTE(amarrile @ 2012 04 12, 19:54)
Klausimas.turiu rukolos daigeliu,tai kur juos sodinti-lauke ar šiltnamyje g.gif

Aš rukolą šiltnamyje auginu - anksčiau galima lapelius pardėt skinti, nes paskui, kai atsiranda pomidorų, jų niekas ir nebenori ax.gif Kraštukuos pasėju ją ir netrukdo pomidorams jos smile.gif

Bet puikiai augtų ir lauke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 12 balandžio 2012 - 18:57
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 19:37)
nė minties neturiu svogūnus pikiuot  schmoll.gif

karsta.gif thumbup.gif

dabar nerasiu jaučiu tos nuorodos,nes aš tik foto išsisaugojau 4u.gif
nuo antros foto 4u.gif
Atsakyti
o ir jūs į tokias mažas dėžutes sėjot? g.gif
Pas mane didelėj dėžėj. Be to, pasėti neseniai, tokio dydžio nepasieks iki pat išsodinimo į lauką. Nepaisant to, užauga kur kas didesni nei nuorodoj. Bet manau, kad tiesiog veislė kita. Oi, ne, veislė ta pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 balandžio 2012 - 19:23
Bet tai ten jie nepikiuojami, o tiesiai i dirva sodinami is vazoneliu. Mano Exibition tai isgule, bet nieko jiems neatsitiks, jau po trecia laiska auga, dar menesiuka palauks. O Stutgart riesen jau ir mazucius gumbelius turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 04 12, 19:46)
Kažin saulėgrąžas ar jau laikas sėti, ar anksti dar  g.gif ?

Mane irgi domina. Radau, kad jau laikas - balandzio viduryje
http://www.sodininky...oji-saulegraza/
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 17:52)
ir būtinai be liemenėlės  biggrin.gif

Va šito nežinojau ax.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 17:54)
aišku,žiūrėsim kažkur  smile.gif
drinks_cheers.gif tą patį norėjau rašyti,kad palaidais  lotuliukas.gif
o agurkus vyrai su stačiais ane  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir šito ne, ale gal reiktų pabandyt g.gif biggrin.gif čia visus agurkus ar tik ilgavaisius?
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 19:37)
nė minties neturiu svogūnus pikiuot  schmoll.gif

ir aš neketinu schmoll.gif
Atsakyti