Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
reiks pabandyt savo česnakioką kokį išraut ir pažiūrėt, kaip anas ten apačioj atrodo. Nu negi bus jiems galas? doh.gif O tiek daug prisodinus buvau.. nu tikrai ne kinietiški buvo, pirkau pas pažįstamą, kitus vyras iš Baltarusijos parvežė. Ir sodinau vėlai, nes vis šilta buvo. O tie choleros ėmė ir sudygo gruodį doh.gif Buvau visus užkasus, ale vistiek dabar stovi visi kaip gyvas priekaištas, akis bado doh.gif
Bet pernai lyg rašė kažkas, kad ir iš rudens sudygę pavasarį auo kaip niekur nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:39)

Bet pernai lyg rašė kažkas, kad ir iš rudens sudygę pavasarį auo kaip niekur nieko  unsure.gif

Gal aš rašiau - man pernai buvo sudygę, bet užaugo galvos puikiausios smile.gif
Užaugs ir tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 13 balandžio 2012 - 08:41
Tai ir as pirkau turguje pas ukininka, kai pasakiau, kad sodinsiu, tai parinko su saknimis. Tikrai negali buti prasti. Tik galvoju, kad gal per mazai ikisau i gyli. Ai, bus kaip bus. Gal dar kas islis, gal ne visiem galas. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
tai kaip su tais kopustais? ar jau sejat ar dar anksti?. ar jau veluoju?
QUOTE(Jolete @ 2012 04 12, 17:46)
biggrin.gif  svogūnus turi sodinti moteris su didelėmis krūtimis, tada dideli ir geri svogūnai užauga  biggrin.gif vat kokia patirtis  ax.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 17:54)
o agurkus vyrai su stačiais ane  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai cia tada reiktu ta darba abiems vienu metu daryt, vienas vienam gale darzo, o kita kitam, per viduri susitikus paskui ne tik agurku ir svogunu derlius gautusi nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik va gaila, kad svogunu ir agurku sodinimo laikas menesiu skiriasi biggrin.gif

as irgi jau sekmadieni atidarysiu kogero darzo sezona, nors siaip tai jis jau atidarytas. po agro ir po plevele ridikiukai sudyge, ir pora salotu maciau. Zirniai balkono siltnamiuke jau zydi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:41)
užaugo galvos puikiausios smile.gif
Užaugs ir tavo  mirksiukas.gif

xix, gal užteks man ir vienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tagete @ 2012 04 13, 08:55)
sveikos,
tai kaip su tais kopustais? ar jau sejat ar dar anksti?. ar jau veluoju?

nesėjau dar kopūstų. Bet galvoju, kad ankstyvus gal jau ir sėsiu savaitgalį mastau.gif
Atsakyti
As tik pekinus ir smailiaguzius kelis vakar pasejau ax.gif
Atsakyti
Saintila,mano gruodį irgi buvo sudygę.Atšilus išlindo tokie geltoni,dabar jau sužaliavo normaliai.
Mano ankstyvi jau sudygę.Briuseliai,brokoliai,žiediniai pasėti,liko tik vėlyvieji.Ir niekur savojos sėklų negaunu?
g.gif
Amarile,tavo žirniai jau žydi balkone? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 balandžio 2012 - 09:12
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 13, 09:10)
Saintila,mano gruodį irgi buvo sudygę.Atšilus išlindo tokie geltoni,dabar jau sužaliavo normaliai.

o, kaip faina bigsmile.gif Tai ir aš turiu vilties tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:58)
xix, gal užteks man ir vienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 13, 10:10)
Mano ankstyvi jau sudygę.Briuseliai,brokoliai,žiediniai pasėti,liko tik vėlyvieji.

Mano irgi ankstyvieji ir smailiagūžiai jau sudygę, o visi kiti pasėti 4u.gif Tik Briuselio nesėjau šiemet - nemoku aš jų užauginti.... Kotai storiausi užauga, galvytės tik kelios kietos....
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 22:01)
o pas mus česnakas sudygęs buvo gruodį. Kad ir kiek užkasinėjau, vistiek dabar pageltę laiškiukai kyšo. Nežinia, ar bus kas iš jų  g.gif

QUOTE(laurindre @ 2012 04 13, 09:10)
Tai mano irgi per gera sprindi gruodi buvo islinde. O saltis dejo didelis ir sausas, be sniego.

g.gif o aš savo žieminius česnakus iš rudens buvau susodinusi į šiltnamį, bet, nors ir kaip šiltas ruduo buvo, jie nesudygo iki žiemos... g.gif kodėl jie jums lauke sudygo unsure.gif Šiuo metu mano česnakai šiltnamyje stipriai sulapoję ir išaugę.
Atsakyti
reiškia, pas tave šiltnamy šalčiau nei pas lauke buvo biggrin.gif
Šiltnamy ir pas mane gražūs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 10:39)
reiškia, pas tave šiltnamy šalčiau nei pas lauke buvo  biggrin.gif

gal ir teisybė.. kaip aš iškart nesusipratau.. lotuliukas.gif tai tik dabar klausimas iškilo, kur pomidorus sodint, šiltnamyje kur šalta ar lauke kur šilta g.gif ir išvis kam tas šiltnamis? česnakams augint?
Atsakyti