Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Labutis, 4u.gif visoms Migliukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif malonu, kad grizai.
Siandien treciadienis, as beveik vietoj, nes svarstykles svyruoja, viena diena daugiau kita maziau, tai rezultate nuo praeitos savaites - 400 gr. apytiksliai. As tai nelabai galeciau patarti del pietu, nes gaminu visai seimai, o ir vaiku poreikiai ir skoniai nevienodi doh.gif , tai tenka ir dvejus pietus ruosti. Tada jau atsirenku ka valgyti. Siandien atskirai sau issiviriau du kiausinius ir su darzovemis bei gabaleliu duonos valgysiu. Prasides rugsejis mokyklos, vel keisis pietu laikas ir vel derinsiuos.
Bet gi Migliuke dabar darzoviu metas - agurkai, pomidorai ,cukinijos, paprikos, morkos ir dievai zino kiek visko. Galima zalias, as megstu troskinti, dar idedu prieskoniu ir prie visko tinka, ir prie liesesnes mesytes, ir zuvies ar siaip su gabaleliu juodos duonos. rolleyes.gif
Gal kitos mergaites turi geresniu ideju. Sypsenele per atostogas teoriskai mokesi sveikai maitintis. Jau praktikuoja, nes pagal krintanti svori matosi. Ir Adanlee po iskrovos lengveja. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
MIGLIIUUUUKE ,- va tai tau ,laaaabai smagu,kad i ''lekste''gryzai,-cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kompanijoj, bent jau man tai tikrai linksmiau,geriau ,ir isipareigojimas yra ax.gif , o treciadienio prisidavimas isvis super.
Taigi ,nors man ir mm,bet - 200 ,tai realiai turetu but daugiau...dabar 59.300,tu gramu as neskaiciuoju,bet faktas,kad kazkiek pavyko... smile.gif ,nes ,per tas dienas siaip priaugama.Sitos dienos ,kad ji kur galas doh.gif ,aaaaapetitas toks,kad sakes,bet ''uzkemsu''vaisiais.
Gerai biggrin.gifi,- saunuole ,po truputi po truputi ir eini link tikslo,cia tau 4u.gif
Adanlee,- kaip tau sekesi ?
O del pietu ,- teisingai Gerai sako - darzoves pirmoj eilej! ir troskinukai ir siaip zalios ir su mesyte ar zuvyte. Siandien as nusinesiau virta krutinele ir kalna darzoviu ,reik tik pasidomet ta tema..., siaip reikia ,- i motyvacija prideti pastangu, pasaldinti trupuciu sypsenos ir gaunasi skaaaanus rezultatas sunglasses2.gif
Atsakyti
labas.
man tai zinokit, nieko gero, jau buvau susigriebus, sekesi lyg ir gerai - i vezes atsistojau.bet as sergu seboreja, tad plaukai slenka, tenka specialiais sampunais plaukus trinkti, o cia sumasciau vitaminus plaukams gerti, kad padeciau plius dar ir is vidaus, tai ka jus galvojat, is pradziu nesupratau, kodel valgyt taip noriu. vakar apskritai drambli suvalgiau. ogi del tu vitaminu.. jau vakar negeriau, tikiuosi digs tas beprotiskas apetitas:((((((((((((((((((((((((((((
Atsakyti
Labuka treciadienio proga 4u.gif
As tvirtai laikausi savo ''tiesiosios'' smile.gif .Kazkaip stengiuosi po truputi keisti mitybos principus,nesukant galvos,kad ''kudinuos'', neees ,kaip pagalvoji,man tai jau senai ne astuoniolika cool.gif...o apsileisti tokiam amziuje negalima,nes su kiekvienais metais prisirinksiu ''bagaza'' ax.gif ,oooooo tada jau bus sakes doh.gif ,cia as siaip ,kazkokia as siandiena giliai mastanti biggrin.gif
Per savaitele lygiai - 1 kg thumbup.gif
Lauksiu jusu skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif tikra šaunuolė Sypsenele 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš irgi lygiai taip pat manau, kad reikia pastoviai laikytis tos tiesiosios, nes jeigu tik ilgėliau atleidi vadžias tai ir vsio schmoll.gif tas tavo minimas bagažas labai mikliai renkasi ir nėštumų, ir ligų sąskaita. Be to, iki gyvo kaulo žinoma tiesa, kad su amžiumi lėtėja madžiagų apykaita ir dar labiau reikia sekti svorį, rūpintis mityba. Čia aišku jeigu nori padoriai ir sveikai atrodyti. mirksiukas.gif
O man matyt jau ir tas amžius kiša koją, nes svoris krenta sunkiai, svyruoja kasdien. Vakar pasisvėriau, o žiūriu per dvi savaites virš dviejų kg. nukrito. Šiandien pasisvėriau vėl vienas prisidėjo. schmoll.gif Vakar vakare daugiau skysčių išgėriau, tai šiandien dar ir aptinus visa į mokyklą vaiką nuvedžiau. verysad.gif Nu, net gėda buvo.
Atsakyti
Labuka 4u.gif ,o kur musu merginos g.gif
Del suletejusios medziagu apykaitos del amziaus sutinku drinks_cheers.gif ,pati ta pastebejau,del to ir nenoriu prisiaugint,nes daaaar veliau bus ziauriai sunku .Kazkodel Gerai,man atrodo ,kad as vyresne uz tave ax.gif ,o gal visai ir nedidelis skirtumas bigsmile.gif
Labai noriu ismokt kept is kukuruzu miltu tokius ale paplotelius,ale tokius duoniukus...kukuruzu miltai neturi glitimo,maziau kcal ir sveikiau.Bandziau...kazkaip nelabai.. lotuliukas.gif ,gal kas aplamai turit kokiu ideju del kukuruziniu patiekalu...?
Nusipirkau dar phylio tesla ,bandysiu si savaitgali ka nors ispest is jos , gal kas daret is jos ka nors ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , aš irgi pradėjau jau rimtai dairytis kažkokių patiekalų neriebių. mažai kaloringų, nes ir sūnus mano vienas paauglys labai jau žiūrisi savo stuomens ir liemens. biggrin.gif Ir vis kviečia mane palakstyti kartu lauke, bet aš jau nelabai galiu. Pamėčiau į krepšį savaitgalį su vaikais kamuolį, kitą dieną jau riešus tepiausi tepalais, nes skaudėjo kaip reikalas. schmoll.gif Turiu problemų su sąnariais, tai mano sportas - lankas, masažai, dar nesmarkiai ant treniruoklių galėčiau padirbėti.
Sypsenele, as jau rasiau, kad man 40 metu. Ką jau čia bepadarysi, nei džiauguosi dėl to, nei liūdžiu. Kaip save nuteiksi taip ir jausies. ax.gif
O 10 kilogramu tai man reikia numesti Parašiau geltonai, čia atseit neprižadu, bet stengiuosi.
Beje, šiandien man iškrova - baltyminė diena.
Atsakyti
As dabar kiekviena savaite pasidarau baltymine diena,ypac po kokios nors ''griesnos''dienos..bet valgau ivairius baltymus,ne tik varske.. smile.gif ,kazkaip pamegau Rokiskio liesa jogurta,prisipjaustau vaisiu, o vakare idedu sauksta selenu,cinamono,va tau ir baltymai smile.gif
Kazkur as matomai praleidau,kai rasei,koks amzius doh.gif geeeras ,as suklydau,tu truputi jaunesne,man gruodi 40 ,tai va mano motyvo paslaptis ax.gif Nepatikesi ,mano dukra irgi paaugle irgi truputuka noretusi,kad numestu svorio.Pas mane sanariai,- sipna vieta irgi hihihi.gif . Jei ka sugalvosi koki liesesni patiekala pasidalink biggrin.gif ,lauksiu tavo rezultatu po baltymu dienos bigsmile.gif
Papildyta:
p.s. nu kas cia man doh.gif ,blyn,as jaunesne,del dievo,nesureiksminu as tokiu dalyku,dar ir klaidu priveliau..,atsiprasau biggrin.gif ,va ka reiskia ir prie kompo sedet ir telefonu sneket cool.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif na ir kaip jums sekasi? Pasigirkit biggrin.gif Cia buvot pazadeje sportuoti. fitness3.gif Adanlee lyg ir abonementa issipirko. Ech noreciau klube pasportuoti, bet kol kas neturiu galimybiu.
O sia savaite buvo nesvietiskas apetitas pries mmmm, tai svoris vietoj. Bet va jau 2 dienos, jau grieztos. Bijau savaitgalio, nes anytos jubiliejus, ir dar ji ruosiu doh.gif Jau pripirkau balto sauso vyno, tai ji gersiu ir saslyko 5 gabaliukus su daroves zaliom suvalgysiu. Pagaminsiu uzkandziu: silkiu,misrainiu ir nevalgysiu. Nes kitaip neissilaikysiu. Cia, mielosios, zinokit save nuteikineju. ax.gif
Atsakyti
Labuka.Pas mane sia savaite viskas tam paciam lygyje, minusiuko nera cool.gif ,Savaitgali dukros gimtadienis buvo,viska ruosiau pati ,o koki napaleona padariau biggrin.gif doh.gif ,tai aisku,kad sugriesijau blush2.gif ,bet po to kita diena ,baltymu diena pasidariau,nes be jos jauciu i pliusa buciau ilipus g.gif .O del sporto ,-niekur neinu, su lanku draugauju..ir atsilenkimus darau.
Gerai,- nieko neminejai,kaip tau baltymu diena praejo?
O kur musu merginos ? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif , skaitytojos prasom irgi junktis mirksiukas.gif .
Nesulaukus treciadienio rasau, nes nu siaubas doh.gif , po audringo savaitgalio pliusas puse kilo, aisku iki treciadienio ta puskili panaikinsiu. Ech bet argi cia svorio metimas.
Sypsenele, saunuole, kad tu sugebi save taip valdyti. Su baltymu diena man nesigavo, niekada negaliu save ispausti i remus. Viena mano puse sako, siandien baltymu diena, kita puse (ta juodoji - kur kipsas sedi) sako griesik, griesik, suvalgyk pyrago ar kokio saldumyno gabaliuka. Vienzo parnese kazkoki skanesta vakare vyras ir paprase kartu pavakarieniauti. cool.gif
Jau pazistu save puikiai, jokios dietos man nepades, jokie griezti nurodymai. Turiu viska valgyti, beveik viska ka megstu, tik labai mazinti kieki ir daznuma. Tarkim koki saldumyna ne kasdien, o 2 kartus per savaite, ir t.t. Nes jeigu nutariu tik kazkaip save ispausti i remus ar tai baltymu diena, ar siaip kokios dietos laikausi, viskas - mano galva uzimta tik maisto gaminimu, valgymu ir t.t. Negaliu apie nieka daugiau gavoti verysad.gif Diena isbraukta is gyvenimo. doh.gif Nezinau ar aiskiai as cia parasiau, bet man jau taip yra.
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Ir as prisijungiu prie kvietimo NAUJOKEMS,- SIUOSE NAMUCIUOSE JUS LAUKIAMOS biggrin.gif
Gerai,- taigi uzdraustas vaisius saldziausias biggrin.gif visada taip buvo ir bus..Zinoma,kiekviena pazystam save labai gerai,ka galim,ko ne ,kas labai sunku.As puikiai tave suprantu.Siaip labai teisingai mastai,jei taip neistempi,tada mazink porcijas ir manau svarbiausia vakarais neprisikirsk lotuliukas.gif ,tai vyksta letai,bet irgi rezultatyviai .
As stoviu savo tiesiojoj,buna zinoma ir nuklydimu,kaip ir si savaigali,palydejaom vasara su draugais doh.gif ,tai siandiena nezinau,gal su baltymais draugausiu..kazkaip naturaliai gavosi atsisakyti miltiniu produktu ir matau,kad duoda naudos.Nezinau,gal sutapimas o gal ir ne,bet kai maziau angliavandeniu racione ir nera miltiniu produktu ,tai pamirsau ka reiskia viduriu putimas ax.gif ,o tai laaabai dziugina biggrin.gif
Atsakyti