Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Sveikos, 4u.gif junkites merginos friends.gif pradedam. As vakar pasisveriau schmoll.gif Tai rezultato ir nerasiau, bet paruosiamieji darbai jau vyksta, nes griebtis is karto ir smarkiai as negaliu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paruosiamieji darbai ir pas mane vyksta..Siandien jau stojau i doros kelia ax.gif Draugauju su baltymais ,rytoj pasiziuresiu kaip seksis...Nezinau ,niekaip neapsisprendziu , ar Dukano laikytis ,ar siaip ,pagal save... doh.gif
Pakvieciau Rubine pas mus i ''lekste '',- rudeniop sake prisijungs bigsmile.gif
Na , Gerai ,- saunuole , matau motyvacija pas tave tik stipreja... thumbup.gif jeeeeatus ,bendrom jegom ,- nuversim mes tuos nepageidaujamus kiliukus biggrin.gif
Adanlee,- gal tu vienintele is musu ,pajury sveika gyvenimo buda vedi? smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos!!!!
oi, zinokit, tikrai ne.bet kas kart susigriebiu, tai svoris vietoj stovi 66kg.
labai noreciau tuos nelemtus 6 kg numest.pirmas tikslas iki 62kg.o tada, pagal savijauta. bet galiu pasakyti, kad vat apsisprendziau visada begioti, taigi uzsirasiau i sporto kluba 3 men i prieki. nznau, mane sporto klubas motyvuoja gal labiau, nei paprastas begimas lauke.. tai vat nuo kitos savaites scyriai rasysiu savo svori treciadieniais:DDD
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va , numeciau - 1kg 200gr thumbup.gif ,geeeras ,tikrai nesitikejau ! Ir visai alkana nebuvau ,tikrai ! Dar nuo lanko dulkes nuvaliau ,tai su juo padraugauju...
Vakar vos ne iki isnaktu sedejau prie kompo ,vis skaitinejau ,kaip cia protingiau numetus ,nemazai prie Dukano sedejau ,nemazai ten protingu minciu yra ,geru patarimu taip pat ,metant svori .Zodziu priejau isvados ,- kai ka pritaikysiu is Dukano ,bet ir savo laikysiuos biggrin.gif ,nes kai per daug baltymu ,tai kitokiu problemu galima prisisaukti g.gif
Vat nezinau , brandinu minti ,gal ir man nuo rudens eit i sporto kluba.. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandieeeeen treeeeeciadienis biggrin.gif kur jus dingot ? g.gif (l.tikiuosi siandien atsirasit ax.gif )
Tai va merginos ,-sia vasara ne tai kad numeciau,bet prisiauginau,toookio svorio dar gyvenime neturejau blush2.gif ,bet pailsejau gerai hihihi.gif
Pradinis 62.200,- noriu iki 56-57
numeciau - 2.700 biggrin.gif, tai dabar - 59.500
L.suemiau save i rankas ,to paties linkiu ir jums!!!
Lauksiu jusu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
as tai turiu liudnu naujienu, priaugau 1 kg..
bet cia pati kalta-apetitas zveriskas. tai sian iskrovos diena darausi, vaisiai ir jogurtas..sad.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif na va aš irgi jau čia biggrin.gif , per savaitę pavyko nuridenti 1 ,1 kg. tai tuo ir džiaugiuosi, bet labai ir negaliu atsipalaiduoti nes, tuo pat viskas grįš atgal.
Gerulė Sypsenele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Adanlee teks pakovoti su savimi, bet svarbiausia gi žinom ką reikia daryti tinkamai NUSITEIKTI. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar karta sveikutes 4u.gif ,oi kaip faina ,kad susibegam bent treciadieniais clap.gif
Gerai - saunuole 4u.gif 4u.gif ,
Adanlee ,- vasara sudetingas metas zinok, kad ji kur galas doh.gif ,bet arteja rudenelis..noksta cukinijos ,moliugeliai ir t.t. o svarbiausia rei nokint ir motyvacija..,nepergyvenk , jauuu tavo valia mes prisimenam bigsmile.gif
O del iskrovos dienos ,tai as anksciau darydavau liesos varskes 400 per diena ,aisku sunkoka,numesdavau apie 1kg ,bet po poros dienu man graziai sugryzdavo...dabar pabandziau valgyti vien baltymini maista per visa diena,labai saves neribojant...tai krutinele,varske ,l.suris,ir t.t.,bet tik baltymai ne laso angliav.ir riebalu,- numeciau zymiai daugiau ,bet ir nebuvo man sunku ir kas svarbiausia po keliu dienu - nesugryzo!, pabandykit !!!
As manau motyvacijai dar ir ytakoja musu bendravimas ,palaikymas viena kitos ,jei norit ,galim dazniau pasirasinet ,pasidalint ka valgom... ax.gif ,ar laukiam rugsejo? ar dar kokiu minciu turit? gathering.gif
Atsakyti
Tokiu dalyku atidedinet negalima, rytojui, rugsejui ar pirmadieniui. tongue.gif Reikia imtis cia ir dabar.
Apie ta baltymu diena tai visai neblogai pasirinkai, mano manymu. drinks_cheers.gif As irgi bandysiu kai uzsipirksiu tu baltymu, rytoj ar poryt. Ziuresiu kaip seksis. ax.gif
Idomu kaip Adanlee su iskrovos diena, jauciu ir nuotaika nekokia. As labai nemegstu iskrovos dienu, man reikia mazinti kasdien ir taip vienodai laikytis. Ir taip amzinai doh.gif
Atsakyti
As atostogavau ir susipazinau su labai ismananciu zmogum apie mityba, nu tikrai jau ne mergiote ir l.protinga moteris ir ji profisionali sportininke, jeeetus kokia figura bigsmile.gif thumbup.gif ,nu,bet aisku sportininke,bet daug kas priklauso nuo mitybos! jokiu budu negalima buti alkanai !!!!alkis priveda prie apsirijimo priepoliu ,anksciau ar veliau! valgyti dienoj 5 kartus .3 pagr.valgymai ir 2 uzkandziai .Ir yra pora taisykliu kuriu tu PRIVALAI laikytis - jei norisi pasilepint angliav.- tai tik ryte, cia ieina ir vaisiai ,vakare kaip zinom,tik baltymis maistas ir pradeti draugauti su selenom,ka as jau ir padariau... biggrin.gif ,atsisakyti miltiniu produktu ir cukraus ,cukru pakeist i sacharina.
GERAI ,- nu tu malodec 4u.gif
Adanlee,- kaip su iskrova ?
Geros dieneles drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas!!
vat, sunkiai, su ta iskrova.bet sian apetito nera..
vat, galvoju, gal cia depresija man kokia..reik motyvuoti save, ir normaliai pasirįzti-ir nuotaika sugrįs, ir daugiau pozityvo..
o apskritai, del tu ribojimu, tai geriau neriboti kazkokio produkto, nes anksciau ar veliau, siaubingai uzsinoresi, svarbiausia mazinti porcijas, vakare lengvas maistas ir sportas, ir ,aisku, zinot, kur "stabdziai".na , cia, aisku, mano isvados, ir kas man geriausiai tinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 23 rugpjūčio 2012 - 08:31
sveikos mergaites,stai ir as sugrizau i jusu bureli,taigi taip ir esu su savo 61kg labai noriu numesti iki 50kg,bet tik noru neuztenka,reikia pastangu,,,tai reiks stenktis..man toks klausimukas iskilo ka jus mergytes,dedates pvz i darba pietu,,as nieko neismastau viskas jau atsibode,,,tiek misrainytes kibinai,noriu sveiko maisto,juo labiau,kad ir jauciu organizmas diktuoja,kad stop tokiam maistui...
Atsakyti