Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Labutis Sypsenele, 4u.gif niekaip neturejau laiko prisijngti prie forumo. Bet zinok, stengiuosi (nu jeigu niekas nesijungia - stensimes abi) biggrin.gif Labai dirbu ir dar tevu susirinkimai uzpuole, bet rytoj sversiuos ir prisiduosiu. ax.gif Kaip tau sekasi? g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif ,jo,likom mes abi istikimiausios drinks_cheers.gif
Si savaitele man laaabai sunki buvo doh.gif ,turejau daug streso,daug pergyvenimu doh.gif ,dar arteja mmm,zodziu kaip pas moteris buna ''viskas blogai'',- na ir griesijau(gailedama saves), tai net ir nelipau ant svarstykliu..na,kai viskas pasibaigs ,-uzlipsiu ax.gif
Gerai,- saunuole, tu turi uzsispyrimo 4u.gif 4u.gif,kaip tau sekasi, kaip su vakarais? kaaaip cia prisiverst vakarais nevalgyt ? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na sveikutes margaites,gryztu i Jusu kolektyva 4u.gif Nes nuo rytdienos vel draugausiu su Dukano baltymu dieta. Priaugau 4kg, tai kol dar nesunku ju atsikratyti reikia gryzti i teisinga mityba,nes rudenelis,mokslai mane visai isbalansavo, valgau kas papuola ir kada papuola ir kur papuola,zodziu kazkaip nusprendziau susiimti. Baltymai, poto baltymai su darzovem ir manau istaisysiu savo klaidas,jei jau "prisidirbau" kilogramu,nes as manau reikia apie tai kalbetis, zadeti,tartis,o jei ne tai kartais vien su savimi ir susitart neiseina lotuliukas.gif
Pasiilgau Jūsų visų. Ar priimsit atgal paklydele. Busiu gera lotuliukas.gif blush2.gif
Kaip Jus gyvenat? Matau,kad gretos visai isretejo arba visos labai sulieknejo g.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites. Na padraugausiu viena su savim,nes i musu "namucius" niekas neuzsuka. Turiu laiko pries paskaitas,tai prisiduosiu ir papasakosiu ka as darau ir kaip maitinuosi. Vakar buvo mano pirmoji baltymine diena,tikrai nesijauciau alkana. Siandien pasisveriau,per para nukrito 1.300kg. Tik labai dziuna burna,tai stengiuosi kazka gurksnoti. Uzvalgiau lieso jogurto su liesa varske,isgeriau puodeli kavos ir kolkas labai soti jauciuosi.
Nuo rudens pradejau studijuoti higienine kosmetologija,kadangi ten gaunam ir daug medicininiu ziniu,tai labai ydomu padiskutuoti su destytojomis apie mityba, sveika gyvensena,grozi,stiliu,masazo budus.Nes profilis platus,yra ir masazo paskaitos,praktika,visazo paskaitos ir praktika, veiduko prieziura,gydymas,ligos,priemones. Ir nuomones ivairiausios,aisku visi yra pries dietas,o tik uz sveika gyvensena. O as pati atpalaidavau vadzias i vasaros pabaiga, pagriesijau truputi,tiksliau vel tai sausainukas,tai greitas maistas,buvo daug kelioniu ,seminaru, iskrites ritmas,nes kartais pavalgyti iseina tik vakare,o alkis tada nugali ir prisisveiti visko...taigi pasiziuriu ogi paaugo svoris iki65.2kg. Tada jau greit susigriebiau,ir pradedu vel sugryzti prie sveikos mitybos,vel perziuriu raciona, pasiderinau produktus. Kaip man seksis, papasakosiu. Nes sportas dar yra mano gyvenime. 3k i savaite stengiuosi visada ten laiko rasti ir nueiti,nes savaite nesportavusi is karto pajauciau,kad man truksta energijos, is karto isvarza primine apie savo egzistavima,na ir vel susideliojau diena taip kad nenukentetu sportas.
Labai laukiu Jusu prisijungimo prie mano diskusiju ir manau kad ilgi rudens vakarai sugrazins jus visas i musu "namucius".
Atsakyti
Vajaaaaatus Rubine,- labuka 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif savo akim netikiu biggrin.gif vajeee, kaip dziaugiuosi. Na tikrai,kaip smagu,kad sugryzai !
As isibalansavau taip pat ,priaugau taip pat, noras liko tas pats blush2.gif
Su Dukanu,- gerai,bandziau, bet as zmogutis kolektyvinis,vienai liudna,be to nera su kuo padiskutuot..nepatikesi,si ryt masciau pradet su Dukanu,bet kai ryte pabudau ,vel eilini karta pradejau susimastyt,bet kai atradau tave...viskas startuoju biggrin.gif bus nors kam prisiduot biggrin.gif .Po kiek baltymu dienu darai? as kazkada po 2,po to po 1...
O kaip sekasi kitoms musu forumietems ?
Atsakyti
labas!!!!
as irgi prie jusu jungiuosi:) smagu, kad po truputuka visos griztam;)
taigi pradesiu savo dosje:
tikslas kol kas 60:)
buvau 62.3 db 64.5,tai iseina plius 2.2.bet tiesa sakant, zvelgiant i nuotraukas, tai db esu lieknesne, gal del to, kad raumenys priaugo?
sportuoju intensyviai bent 3-4 kartus per savaite. vat del dietu, tai nesilaikau, bet valgydama prisilaikau-skaiciuoju kcal stengiuosi nevirsyti 1500kcal ir riboju alkoholi. jei viena diena sugriesyju, kita stengiuosi issikrauti:)taip man lengviau.
o del baltymu dietos, tai anksciau jos laikiausi, tai svoris greit krito, bet zinau, kad nelabai gerai jos laikytis, man bent del to, kad pasiilgstu angliavandeniu:))
Atsakyti
Sveikutes,kaip malonu vel jus visas cia matyti. Preita savaite,tai faktiskai galima sakyti nuo antradienio iki sestadienio laikiausi Dukano 2+2,bet savaitgali svenciau gimtadieni,tai truputi nuklydau. Tai dabar per savaitele bendrai svoris nukrito 1,2kg.
Siandien visa diena buvau Vilniuje mokymuose,tai vel nuklydau su uzkandziu prie kavutes,nes pietu neisejom,kad grieciau baigtume,tai uzkandom kas ka turejo ir pasidalino. Grizusi suvalgiau burokeliu sriubos ir duonos riekutes2,nes valgyt labai norejau blush2.gif
Ryt vel antradienis,pradedu masazo kursa,ir griztu prie baltymu su darzovem. Labiausiai per ta savaite pasiilgau duonos kaip keista bebutu,tai ji man tokia skani pasirode biggrin.gif
Bet ryt toliau tvarkysiuos su mityba.
Sportuoti stengiuosi 3k i savaite, tik kartais taip pavargstu,kad atrodo norisi nieko nedaryti ir negalvoti nors kokia dienele,atjungus visas mintis ir visus telefonus....
Na sypsenele,tai vel palaikysim viena kita ir manau dar su kitu merginu idejom,mintim ir pastangom,vel visos grazesim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ,na ir as jau pameciau 1.100 smile.gif as irgi laikausi 2+2, bet dar geriu lepicoli, tada jokiu problemu ax.gif .Sunkiausia man istvert be vaisiu...o jau persimonai...pasirodo
"dangiski migdolai" wub.gif Sveiciu moliugu sriubas visokiom variacijom..kol kas laaabai skanu .Draugauju su lanku 3kartus savaitej .
Rubine ,kaip su cukrum pas tave reikalai? nezinau,nusipirkau as stevija,bet kazkaip man kava nelabai..bandau isvis balinta ryte be cukraus gert.
Sekmes merginos,laikomos tiesiosios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis, 4u.gif 4u.gif 4u.gif jeigu jus grizot, tai ir as. Smagu, kad vel renkames. thumbup.gif
Kazkokiais ypatingais pasiekimais, negaliu pasigirti. Svoris vietoje, bet sportas ir masazas linijas kazkiek pagrazina. ax.gif Jau savaite po 18 val. nevalgau, nugal po trupti ir svoris kris. Dar lanka kasdien po pusvalanduka suku. Ir vis laukiu, laukiu .... Nu vat kokia as naivuole.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Galu gale pasiekiau savo norima svori 57 kg clap.gif,nors kazkada norejau 56,bet pasiziurejau ,kad pakanka(vakar nuo brangiausiojo net velniu gavau)
Svarbiausia tureti stipru motyva ir konkrecia data biggrin.gif
Greit isvyksiu i kelione (viskas iskaiciuota) doh.gif ,vaje vaje,- stengsiuos,bet kaip ten bus...jauciu ,gryzus vel pas jus sugrisiu biggrin.gif
Sekmes mergaites ,nepamirskit apie motyva mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei, kaip sveikinu tave Sypsenele, saunuole. 4u.gif Turėtum labai gerai jaustis, bet po kelionės grįžk, biggrin.gif jei ne lieknet tai bent jau palaikyt tokių. Dar klausimėlis, koks tavo ūgis? Nu pavydžiu baltu pavydu.
Atsakyti
Labuka Gerai smile.gif aciu smile.gif ,tikrai nedingsiu ,aplankysiu .Jei neklystu ,tu buvai isvykus ir sugryzai su tais paciais skaiciukais?(o gal maisau kazka?) na kaip bus taip..ugis 1.64 ax.gif Kaip tau sekasi?
Atsakyti