QUOTE(liudvine @ 2012 04 12, 14:27)
sveikos mergaites
as su klausymu pas jus,stoviu darbo birzoje,nuo kovo menesio.siandien pristaciau pazyma savo konsultantei kuria israse gydytoja,jog isleidzia as atostogu iki rugpjucio 11,klausymas toks-jai man buvo paskirta bedarbio pasalpa 650lt kurios dar ne karto negavau,ar ja man ir mokes ar bus skaiciuojami visai kitaip pinigeliai,ir Jus minejote kad jai per 2 metus yra 12 menesiu tai galima tiketis DEKRETINIU,NIEKO AS TEN NESUPRANTU
Reikia dirbti,kad butu kam isleisti i dekreta.
Kiek zinau,tai gaudinesit bedarbio pasalpa.
Papildyta:
QUOTE(dushianerami @ 2012 04 12, 14:41)
galbut kazkuri jau susiduret arba konsultavotes sodroje kaip su naujaja tvarka, kai pasirenki varianta 70 ir 40 ir antrais metais grizti i savo darbo vieta. ar viskas teisiskai ten tvarkinga? nes girdejau tokiu idomiu gandu, kad pasirinkus si varianta negali grizti i savo darba, nes grizus, bus nutrauktos atostogos, vadinasi antrais metais 40 proc. negausi, nebent dirbti kazkur kitur

negi taip is tikro? dabar laukiuosi ir svarstau koki varianta reiks pasirinkti, nes antrais metais noresiu grizti darban ir tie 40 proc nepamaisytu auklei
zinau, kad nebuvo istatymiskai sutvarkyti tie niuansai, kad esi motinystes atostogose, nes gauni pasalpa, bet lygiagreciai jau dirbi. gal jau kazkas ta linkme buvo padaryta?
Kai as teiravausi,mane patikino,kad galima bus grizti i savo darbo vieta,gaudineti atliginima ir pasalpa.